Aziz başkanı öven benim. Yanlış alıntıladın sanırım :) deli taklidi yapıp kaçabilirsin tabi... Adamın doğrusu varsa tabii ki öveceğiz. Yanlışı varsa eleştiririz. Doğrusuna doğru dememek adamın hakkını yemek olur. Keşke Aziz başkanın başarılarını alt alta yazdığımızda Ali başkanın da karşısına yazacak bir şeyi olsa. Bir şeyi var hakkını yemeyelim: "Para veriyor" |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1778. sayfa)

-
-
Nazım, Gustavo olmaz hocam. Denendi hiç olmadı. Gustavo bu bölgeye yabancı olmamasına rağmen o bile yapamadı. Sıradan oyuncuya dönüştü. Dünkü maçta zorunluluktan oynadı zaten. Nazım kanat-bek olarak iyi. Hiç gerek yok. Zanka ve Caulker ağır stoper. O yüzden hiç tutulacağını düşünmüyorum. Lemos bir ihtimal diyim. Üçünden biri kalırsa bencede bu bölgeye transfer olmaz.quote:
Orijinalden alıntı: fbyramBu hamleleri yapsak süper olur. Beto yu hiç izlemedim bilmiyorum ama olumlu yorumlar okudum. Moritayı beğendim, Kolasinac zaten nokta transfer olur. Geçen sene bu düzende oynadı tüm yıl. Bence moritadan hariç bir tane daha os alınabilir. 4.transfer orta sahaya olsa iyi olur. Sosa kalacaksa gerek yok tabi. Belki balde/guedes tarzında serbest ofans oyuncusu da istemiş olabilir bilemiyorum.
Ben stoper için endişeli değilim. Yedek stoper için transfer yapılmaz artık bu saatten sonra. Lemos, zanka yada caulkerdan biri tutulur. Gustavo, novak ve nazımı da orada kullanabilir. Szalai, kim, tisse ve serdar 4lüsü de stoperler zaten. Yedek stoper sakatlanacak diye yedeğe yedek alınmaz
Eğer 4. transfer illa olacaksa hücum hattına alsınlar. Roger Guedes çeksinler temizinden.
Morita dışında başka orta saha transferi olmaz. Olmasında. Şişik zaten bu bölge. Sosa gitmez bu saatten sonra. Devre arası gidebilir belki. O zaman da bakılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FEHocam çok karamsarsınız ama Ferdi, Zajc mevkilerinin iyi oyuncuları. Osayi yetersizse yerine birini alıp Osayi yedeğe çekilebilir ama gerek var mı bilmiyorum çünkü Burak ve İrfan Can'da sağ kanatta oynar.
Vallla kardesim.Ferdinin de Zacj de ben sahada ne defansif nede ofansif aman.aman bise ettiklerini ben goremiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Th3M4NIMALSenin 2 milyon imitin var mı şu anda ? 2 milyon limitin olsa lisans çıkartacaksın forvet alacaksın. Neden bekliyor Burak Kapacak ?
Dediklerinin hepsi doğru olsun; Aziz Yıldırım kötüydü vs. ama Ali Koç daha onun seviyesine bile gelemedi.
Kızımızı mı vereceğiz efendi diye ölçelim başkanı. Daha geçen hafta başkanı Covid kurallarına uymadığı için tahkime sevkettiler. Maç fotoğrafında başkan maskeli Adana başkanı maskesizdi.
Sence Aziz Yıldırım'a bunu yapabilirler miydi ? Ahmet Ağaoğlu'na yapabilirler mi ? GS başkanına yapabilirler mi ? Fenerbahçe başkanıyla başak geçiyorlar resmen. Taraftar olarak benim zoruma gidiyor.
hocam sen mumkunse bu islere kafani yorma. cok sacma bi tezin var. ali koc dedigin adam turkiyenin en zengin sirketine sahip. ahmet agaoglu aziz yildirim kim yanlarinda da onlardan cekinmeyecekler. Bi kural varsa uygulanacak tabii ki. adalet yerini buldugunda bundan rahatsiz olup baskana sallamak neyin kafasi?
Vallahi yildim artik bu ali koc nefretinizden. adam kac transfer yapti bu yil hala yaranamadi. irfan mesut bunlari unutuyorsunuz daha 1 yil olmadi ara transferde alinan. pereira caulker'e sans verip, kim'i aldirtmasaydi burak'a da lisans cikardi elbet. aziz devrinde oldugu gibi islemiyor artik. eskiden istedigin transferi yap oynat butceymis fairplaymis boyle problemler yoktu. bak el altindan kac para veriyor transfer sikeleri yapiliyor.ali koc dedigin kisi mesuta kimbilir kac para verdi el altindan fb'ye getirmek icin. fb'ye gelen forvetler tutmadi. defanslar tuttu. hala sikayet ediyorsunuz ama bence turkiyenin en iyi kadrosu suan bizde.defans ortasaha. sadece kanat ve forvet problemi var. ama orada da oyuncu problemi oldugundan degil, yetersiz gordugumuzden dolayi almak istiyoruz. yoksa osayi var ferdi var burak var. sonra forvette 3 gol atmis valencia var. bu adamlar turkiye liginde oynar mi oynar ama biz en iyisini istiyoruz. elde ki imkanlara gore transferler yapiliyor. bugun 3 buyuk takiminda degerleri ayni. abartmayin lisans falan diye. elde ki oyuncular gitmek istemiyorsa ali koc kafasina silah mi dayayacak.
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Persieyi sakat oldugunu bile bile sirf fener istedi besiktas aldi dedirtmemek ,kendi koltugu taraftarin gonlunde iyi olsun diye kulubu milyon eurolar harcayip zarara sokan adami oven sensin , deli gibi davranicamki senin turunden oldugumu sanip baskalarina bunlari anlat allahtan gelmis persie ne guzel oynadi dimi kayseriye bi duran top golu at sonra sakatlan dur sadece bunun icin aldik zaten kronik oldugunu bile bile
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya kardeşim ne Aziz trolü çıktın sen de yeter ya biri 20 sene başkanlık yapmış ilk senelerine bak başarısı var mı diğer başkan daha 4. senesine girmiş karşılaştırmaya çalışıyorsun amacın nedir?
En azından karakterli bir adam şu an Fenerbahçe'yi yönetmeye çalışıyor bıraksa bile arkasından atıp tutmayacağı belli bir insan diğeri gibi egoist, kendini kulübün önünde gören birisi değil.
-
Mali durum son 3 senede ki yönetim ile bu duruma gelmedi. Aziz Yıldırım bizim degerimiz ama o kadar süre yönetim de kalıp bugün mali yönden sıkıntı cekiyorsak bunda geçmiş yönetimlerin hatası var
Alıntı
metni:Ali koc dedigin adam turkiyenin en zengin sirketine sahip. Vallahi yildim artik bu ali koc nefretinizden. Adam kac transfer yapti bu yil hala yaranamadi. İrfan mesut bunlari unutuyorsunuz daha 1 yil olmadi ara transferde alinan. Pereira caulker'e sans verip, kim'i aldirtmasaydi burak'a da lisans cikardi elbet. Ben bunları buraya bırakıyorum. Sen bir ara düşünür utanırsın...
-
22 yasinda adamim aziz ben dogdugumda 1 oy farkla basa gelmis tam 18 sene baskanlik yapmis , kulubun en kaymakli donemlerinde aha bu kafalarin gazini almak icin milyon eurolara kronik sakat persie alip sampion yapaj hocasini bile volkan emre tayfasi istemiyor diye gondermis hala azizi ararsiniz diyor allaha sukur ya ariyoruz o persie nanilerin acisini yillarca cok cektik her cekistede azizi aradik 'sevgiyle'
Bizim pilot kulüp işi ne oldu? Vardar diyorlardı kaldı öylece bu konu.
Sizin kadar Ali Koç trolü değilim. Ben fikrim söyledim. Saldıran sizsiniz.
Adam başarısız. Ne yapayım sizin gibi görmezden gelemiyorum.
Bu kadar rahat yalan söyleyen, kulübü umursamayan bir başkana tahammülüm yok.
Ne düşüneceğimi sana da soracak değilim. Hoşuna gitmiyorsa görmezden gel. İyi forumlarç
-
hangisi yanlis bu soylediklerimden. Ali Koc buyuk bir isadami degil mi? Aziz Yildirim gucunu uzun sure fb baskani olmaktan aldi. suan ne havasi kaldi?
sen niye bukadar aziz'i savunuyorsun anlamadim. ne zannediyorsun aziz'in bu takima gelebilecegini mi? aziz donemi bitti artik. ali koc 10 yil sampiyon yapamasa yine aziz bu takima gelemez. baska bir baskan gelir yine aziz gelemez. unut yani basarisiz olma hayallerimizi. ben sizi gercek fenerbahceli olarak tanimlamiyorum. siz basarisizlik olsun da aziz geri gelsin istiyorsunuz. Eminim suan aziz yildirim'da insallah fener basarisiz olurda ali koc gider ben gelirim diyor. yoksa sagda solda aciklama yapmazdi. hala bileniyor akli sira.
-
Ali Koç olmasaydı Vitor Pereira bu kadar cesur ve rahat çalışamazdı, şunu anlayın artık. Adamın bir önceki dönemiyle şimdiki dönemi arasındaki fark barizken hala Aziz başkan diyorsunuz pes. Yönetimi defalarca yanlış olduğu konularda eleştirdik amma velakin şu anda elimizde bundan iyisi yok, Aziz Yıldırım diye sayıklayanlardan harbiden bıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 27 Ağustos 2021; 20:39:19 > -
aziz y*ldırım seçimlerden önce yaptığı basın toplantısı ile fenerbahçenin nasıl bir vebadan nasıl bir karakterden! kurtulduğunu bize kanıtlamıştır. fenerbahçe tarihinde değil ali koç hiç bir başkan onun seviyesine düşemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Th3M4NIMALYani ?
yanisi yok ortada başak geçilen bir durum yok aynı maumeleyi aziz yıldırımada yapıyor aziz asıyordu kesiyordu daha fazla ceza alıyordu.
aziz yıldırım dönemi ile ali koç dönemini karşılaştırırken göz önünde bulundurman gereken
1.aziz klübü borç batağında bıraktı
2.euro artık 2 3 tl değil 10 tl
3.övdüğün aziz bu vitorun arkasında durmadı kovdu
4. aziz ilk geldiğinde üçüncü senesinde şampiyon oldu
5.aziz yıldırım zamanıda son gün transferleri yaptık, burda herkes hemfikir bu sene daha eksiğimiz var lakin ali koç transferin 1 hafta daha uzamasına ön ayak olduki elde kalan topçulardan işe yarayanları alabilelim diye. he diyeceksin uefada oynatamayacağız lig içinmi zaten kadro grup aşamasına yeter önemli olan gruptan sonrası.
6.burda ali koç gizli beşiktaşlı filan deniyor saçmalamasın kimse o adam yıllardır ünifeb başkanlığı yapmış senden benden daha fazla fener sevgisi olan bir adam
-
umut gerçekten fakirin ekmeği.
Ali Koç artık 3-4 transferi yaparsak diyor YAPACAĞIZ bile diyemiyor. O dahi emin değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X