Frey takımda kalmalı. Şu adam bile gelir gelmez günah keçisi ilan edildi. Küme düşen takımda 17 gol 2 asist. Bizim en golcü isim GOAT 13 gol yapmış. En azından üçüncü yedek olur. Kola reis yerine Frey olsaydı en sadece hırsı kola reis kadar atardı. |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (18. sayfa)
-
-
Euro 2021 bitene kadar hayatımda Fenerbahçe diye bir şey yok (başkanlık seçimi hariç)
-
Şimdi haberde okudum bu sene 35 tane oyuncu süre almış, geniş kadro iyi de biraz şeyini çıkartmak oluyor bu amerikan futbolu takımı mı bu? Kadronun maks 20-22 kişi üzerinden dönmesi lazım, ilk 11'de 12-15 arası. Geniş kadro işimize yarayacağına dezavantaj oldu resmen.
-
Hhahahahah ulan şu takımda kim mutlu olabilir allah aşkına ? Baştan sona yanlış yanlış yanlış. Futbol şubesi acilen profesyonel isimlere bırakılmalı analistçisinden scout'una (3 ay fm oynsam daha iyi futbolcular bulurum)
Hatrı var hatrı var ULAN NE HATRI BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ KİMİN HATRI VAR 8 SENE OLDU
-
GEL NE OLUR GEL KOP GEL HER ŞEYİNLE GEL
-
Sizin forumda yorumlarını okuyup güldüğünüz, eğlendiğiniz kullanıcı kim?
Ben son zamanlarda @The Mandalorian ‘ın yazılarına baya gülüyorum. Özellikle kadro ile ilgili yorumlarına.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Erenfb1907. Adam tahmin yapa yapa lambada cin bırakmadı.quote:
Orijinalden alıntı: sanryco
Sizin forumda yorumlarını okuyup güldüğünüz, eğlendiğiniz kullanıcı kim?
Ben son zamanlarda @The Mandalorian ‘ın yazılarına baya gülüyorum. Özellikle kadro ile ilgili yorumlarına.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: alprn46
Puan kaybında Sergen Yalçın'ın kovulacağı ilk Beşiktaş-Fenerbahçe maçında Rıdvan(Nsakala)-Larin kanadına karşı Gökhan'ı oynatıp 3 gol yedirdikten sonra Nsakala(Süper ligdeki ilk golü),Necip(5 yıl sonra attığı ilk deplasman golü),Larin. Erol Bulut o gün kovulmalıydı.Böylece Emre erken gelip kendisinin teknik direktör olmadığını kanıtlayabilirdi.Ali Koç ve hakaret etmeye değmeyecek taraftar kitlesi ancak böyle anlardı, yazık oldu. Şimdi gelecek yılda çöpe atılmak üzere.
Davison ve Gradel'e karşı Gökhan-Mesut çıkıp iki maçıda, şampiyonluğu da satan Emre Bölözoğlu'yla sözleşme görüşmesi yapmak Fatih Terim'i başkan yapsak o bile taraftara acır, oynatacağın topu ... diyip Sivasspor maçı sonrası kovardı.Hatalısınız ya baştan gelmeyecekti ya da sezon sonuna kadar teknik direktör olarak kalacaktı. Sezon ortasında teknik direktör kovulmaz ki işte bugün belki bir forvete şampiyon yapabilirdi, sezon başında Sergen'in takımı ile dalga geçerek oynuyorlardı adam oradan şampiyon oldu. Başka bir ismi de büyük ihtimalle Emre ile çalışmaya ikna edemedilir.
Gökhan - Mesut kanadı
Yaş ortalaması: 45
Çeviklik: 2
Hızlanma: 1
Güç: 1
Defans: 2
Kondisyon: 3
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalavarEMRE DENEN GALATASARYLI GIDECEK O KADAR.
BIRAKIN FLORYA'NIN ÖNÜNDEN GEÇENİ, FLORYA'DA OTURAN FUTBOLCU, ANTRENÖR DAHİ GÖRMEK İSTEMİYORUM
-
Konferans Ligi o kadar tırt olay ki kupası bile yok hala. İnşallah BJK alır da UEFA'ya gideriz.
-
Yalnız totemi 8 yıldır tutuyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeKonferans Ligi o kadar tırt olay ki kupası bile yok hala. İnşallah BJK alır da UEFA'ya gideriz.
Eskiden Uefa Avrupa Ligi'ne de tırt diyorduk ama kaç senedir oraya bile gidemiyoruz.
-
Kupası yoksa kazanma ihtimalimiz var
-
quote:
Orijinalden alıntı: TEHETEskiden Uefa Avrupa Ligi'ne de tırt diyorduk ama kaç senedir oraya bile gidemiyoruz.
Alıntıları GösterTabii hocam da uefa cidden tırt :P bizim gidip gitmemizin önemi yok zira sallayan yok. Artık 32 takım var ve köy takımları yok artık biraz daha zor ve gelirleri arttı diye biliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 17 Mayıs 2021; 17:46:7 > -
Fırsat bu fırsat. Karşılıklı anlaşıp göndermek lazım. Gitsin, ABD'de ter atsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Mayıs 2021; 18:33:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. Ben de öyle tahmin ediyorum. Planı varsa bile söylememesi bir yere kadar normal. Ben de olsam bahsetmezdim. İnşallah kafasında doğru düzgün şeyler vardır ama zor işte. Kulüp başkanlığı, anlamayan birince yapıldığında bize işkence oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 17 Mayıs 2021; 18:34:40 >
Yeni sezonunuz ve konunuz hayirli olsun. Emre geldikten sonra fena degildi ama yinede tum bir sezonu ona teslim etmek buyuk bir karar bence tecrubeli iyi bir hoca lazim.
Kadronuz zaten cok iyi yillik 3 milyonu gozden cikarip bizim ligimize gelebilecek en ust seviyede bir santrafor alirsaniz sampiyonluk icin cok iddali olursunuz. Erol dan sonra orta sahada o yaratici adamlari kullabildi Emre o kadar adam bosa gidiyordu hakkini vereyim.
Tek dusundurucu kisim 2 guclu rakibin 2 sine de puan kaybetti Fenerbahce Alanya, Sivas, hatta gol yemeyen Malatya, diger maclar kolay sayilabilecek maclardi Emreyi tum sezon bir takimda gormeden guvenmek buyuk risk acikcasi.
Once yonetim kalacak mi o belli olacak sonra guclu bir hoca gelecek 1-2 eksik kapatilirsa Fenerin kadrosu en iyi kadro bence.
-
Hala emre istifa etmedi mi
quote:
Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. StrangeHhahahahah ulan şu takımda kim mutlu olabilir allah aşkına ? Baştan sona yanlış yanlış yanlış. Futbol şubesi acilen profesyonel isimlere bırakılmalı analistçisinden scout'una (3 ay fm oynsam daha iyi futbolcular bulurum)
Hatrı var hatrı var ULAN NE HATRI BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR Mİ KİMİN HATRI VAR 8 SENE OLDU
Gitse de kurtulsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X