Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1459. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.120.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağlı sollu kanat bek desen yok, ozan kiralık gidecek ondan bu sene gelir bile elde edemeyeceksin, 6-8 gustavo harici tek bir adam yok, santrafor yok, 433 oynayayım desen kanat forvetlerin yok.

hani bu vitor'a komisyon transferi yapıyor diyen şaklabanlar var ya onlara soruyorum.

geçen sene 45 tane transfer yapılmış, ona rağmen bu sene kadroya bir 7-8 tane daha transfer lazım. şimdi düşünüyorum, 45 tane çer çöp alan mı komisyon transferi yapmış oluyor acaba? yoksa tanıdığı 3-4 adamı kulübe getiren adam mı?

rezillikleri say say bitmez. bu sene bjk ile ts arasında geçer şampiyonluk. biz de gs ile avel avel izleriz.

• İşin kötüsü bir sistem kurmaya çalışıyoruz, takım transfersizlikten yenilse hocayı yerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

Vitoru gram beğenmiyorum, tarzını vs de sevmiyorum defalarca yazdım. Gelmesini de hiç istemedim ancak şu an bir numaralı kabahatli ve suçlu direkt Ali Koç. Td e ağzını açıp söyleyebileceği tek kelime yok.

Bu şekilde lige başlarsak pereira bu kadro da üçlü de ısrar ederse sadece bunun için eleştirilir. Onun haricinde kimsenin başarısızlığı artık ona maledebileceği bir durum yok.

Pereiraya transferde yapsalar başarılı olacağını düşünmüyorum o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 18 Ağustos 2021; 21:30:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitor fanboylar daha simdiden, basarisizlik gelirse vitor'u yedirmeyiz ayaklarina baslamislar.

• hic inandırı gelmiyor.Pelkas a 12m teklif olsa yonetim beklemeden satar bence...Hele bu yonetim direkt satar.

15m denilen Ozan ı 500 e kiralamayı dusnuyorlar yeter ki maasından kurtulalım diye...

En az 3m edecek Thiam a 1m veren olsa verirler bırak 2m da verseler takımda forvet yok kadroya koymuyorlar.

Sadık Efendi bu takımın topcusu degildi yattı yattı gitti.En azından gitti digerleri gitmiyor da...

Zanka maas FB den adam Kopenhag oyuncusu

Dirar Belcika da maas FB den...

Caulkır ılacak olan yine FB nin avrolarına olacak.

10 asist yapan Caner de degersizlestirilip kadro dısı bırakıldı.Diger tum oyuncuların degersizlestirilip basına atıldıgı gibi, rakiplerin uste para da ver alalım modunda bekliyorlar.

Takımda 2 kanat da bizden ancak yedek olur diye bagırıyor.Forvet yok.Ama kadronun %70 i hazır buyur burdan yak.

Surada 3 yıl deli gibi savundum Ali Koc u ki hala yukarda Allah var bu genc adamın basarılı olmasını cok istiyorum ama o kadar beceriksiz ki, 50 transfer yapılır mı?Hepsi karavana mı cıkar?Comolli,Ersun,Abiler vs nerden tutsan elinde kalıyor.15m avroluk 5 adam alsaydın Klup daha iyi konumda olurdu.50 tane adam alındı paraları hep FB den cıkıyor.

Futbol yetmedi Basketi de batırdılar.Sezon bitti Efes den 40 fark yiyen Kokoskov u gonderemiyorsun.Sezon acılacakken adam kendi gidiyor ama diyorsun ki tek kurus buy out yok.Oyle bir kural yok.

Nerden tutsan elinde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huso -- 18 Ağustos 2021; 21:44:26 >

• Abiler bu nasıl bir takımdır çözemedim.

Hani 3-4 yıldır kadro mühendisliği yapılmaz mı yahu. Kaleci oluyor bek yok bek var santrofor yok o var sol açık yok sol açık var sağ bek yok.

Allahım aklımı koru yarabbi bu ne plansızlık böyle bu ne ıpsizlik anlamadım gittii..

• John Denver kullanıcısına yanıt

Kulüp sıradan bir mahalle bakkalından hallice yönetiliyor. Dert ede ede hocayı mı dert ediyorsunuz?

• Şu sorloth marsilya ya sg de rahatlasak. Taktılar mı tam takıyorlar yahu

• Hep bi belki olur diye aklımdan geçiyordu ama kiralık gitmiş Flamengo’ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

kafayı yememe az kaldı. elektrik faturası bile ödeyemeyen takım alex, rosier, ghezzal, salih, kenan, batshuayi aldı; yetmedi şimdi kaan ayhan alacak.

ulan fm'de bile 2. sezonda ghezzal, rosier vs hepsi takımdan gidiyor. bu ruhu gitmiş feri sönmüş anç kadar bile olamadın ya.

ali koç senden nefret ediyorum gerçekten. hep dedim ders çıkarmıştır toparlar. yok abi benim hatammış.

yarınki maça vitor santraforsuz çıkıyor. yahu sen ne beceriksiz bir adamsın ya. SAMATTA'YA 6M nasıl verirsin ya. krasic'i felan boşverin abi geçin o işleri. guiza vs hepsini unutun. tarihin en büyük kazığını attı şu kulübe şu duruma ali koç.

ya sen ne hikayeden ne rezil bir adammışsın ya.

Bir şeyden adam olurda Ali Koç'tan adam olmaz.

Gelirken çok destekledim ama çapsızın teki. Soyadı Koç olmasa asgari ücretle çalıştırmazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Vitoru gram beğenmiyorum, tarzını vs de sevmiyorum defalarca yazdım. Gelmesini de hiç istemedim ancak şu an bir numaralı kabahatli ve suçlu direkt Ali Koç. Td e ağzını açıp söyleyebileceği tek kelime yok.

Bu şekilde lige başlarsak pereira bu kadro da üçlü de ısrar ederse sadece bunun için eleştirilir. Onun haricinde kimsenin başarısızlığı artık ona maledebileceği bir durum yok.

hocam bak şimdi sen hala 3'lü arıza vs diyorsun da. gel 4'lü olarak mı daha fazla transfer lazım, yoksa 3'lü kadroya mı bakalım.

transfer

pelkas-mesut-valencia

gustavo-transfer

transfer-attila-kim-transfer

altay

4 transfer lazım en az. ki bu oyunda valencia'nın yedeği yok. kanat forvet tipinde valencia harici 1 tane bile başka adamın yok. gustavo'nun yedeği de yok. zajc da 4'lüdeki ikilide mesut'un arkasındaki pozisyonda yumuşak kalır. bek denen şey zaten yok takımda.

pelkas-transfer-mesut

transfer-gustavo-zajc-transfer

attila-kim-tisserand

altay

3 transfer lazım en az. bu oyunda pelkas ile mesut'un yedekleri var, valencia-irfan. 3 stoper olduğu için arkada orta ikilide öyle yumuşak kalmıyor. sadece doğru düzgün kanat bekleri lazım. üstteki taktikte olduğu gibi burada da gustavo'nun yedeği yok.

bu kadro ile 4-3-3, 4-2-3-1 uzun vadede gitmez. sakatlık olduğu zaman sıkıntı yaşarsın. çünkü kanat forvetlerin vs yok elinde. rakiplerde hep var ama. sendeki bütün oyuncular 10 numara bozması adamlar. merkeze de koyamıyorsun o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 18 Ağustos 2021; 21:40:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _TORMUND_

12m teklif gelecek kabul edilmeyecek hiç inandırıcı gelmedi bana

ben olsam direk kabul eder santrafor sol bek sol kanat forvet alırdım

Muhtemelen 12 veren 15 de verir düşüncesiyle ilk teklif reddedilmiş olabilir. Aklıma başka bir şey yatmıyor. Zaten ffpden dolayı oyuncu satmak şart. Ozan'da kiralık gidecek. Zajc ve Pelkas kaldı geriye. Osayi de satılabilir tabii. Ama ona gelen teklif maks. 4-5 civarında olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2021; 21:41:55 >
  • quote:

Benim Vitor'da beğendiğim özelliklerden biri de üçlü oynatmasıydı ki bu kulüp için büyük bir dönüşüm olacaktır. Bizim yönetim de sağolsun ne desek boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: nopnog

Hep bi belki olur diye aklımdan geçiyordu ama kiralık gitmiş Flamengo’ya.
    Bu da mı gitti

• quote:

Bu takım 4'lüyü hiç oynayamaz. 4lü oynayacaksak 2 bek 2 de kanat almak zorundayız. Şu anki kadroda saf kanat oyuncusu yok. Belki Osayi sayılabilir. Ona güvenilerek yola çıkılmaz.

• Lan hani bugün transfer açıklanacaktı

• daha da abartin. abarttikca abarta abarta kabarttiniz herseyi. daha dun geldi sampiyon olmus takimin forveti. bu forvet cl oynamayacak olsa besiktasa gelmeyecekti. bizde ne var? hem kac yildir sampiyon olamamisiz hem kadro oyuncularla sisik. adamlar gitmiyor kardesim iste. sosa denen adam 2 milyon para aliyor gider mi baska takima? e satamiyorsak oyuncu nasil alacaz? para yok takimda. elinde ki kadroyla oynamaya calisacaksin. hala ortasahaya takviye isteyen avnileri goruyorum. 10 tane ortasaha var bir tane adam koyamiyorlar oraya. zajc gustavo oynasin diyoruz yok olmaz. ozan gustavo olmaz bu olmaz su olmaz. yav bu begenmediginiz adamlar besiktasta catir catir oynarlar oynatmasini bilen teknik adam olursa.

kadroda bir suru cop var farkindayiz ama bi okadarda ise yarar adam var. gidip kim diye bi defansif oyuncu alacagimiza parayi forvete harcasaydik. serdar slazai tisserand tutamaz miydi defansi? para yok birsey yok millet hala sorloth sorloth diyor. kardesim adam gelmiyor iste. leipzigde verin 15'i alin diyor. bizim bi oyuncu almamiz icin en az 2 oyuncu satmamiz lazim onlar da gitmek istemiyor. hala yonetim yonetim diyorsunuz. yahu para yok para.

• Takımda bir başıboşluk bir rezillik almış başını gidiyor. Geçen sene Erol aşağı Erol yukarı. Şimdi de Vitor şöyle Vitor böyle. Takımın yönetim gibi daha büyük dertleri var. Alakasız adamları suçlamakta üstümüze yok. Yapılan her transferi sanki td istiyormuş gibi konuşuyorsunuz. Yok Cisse'yi Erol getirmiş yok Vitor komisyoncuymuş da bilmem ne. Salın şu tdleri. Diyeceğiniz varsa Ali Bey yönetimine söyleyin. Hele şu takımda normal bir ortam oluşsun ben hocaların performansına o zaman bakarım. Adamlar kalitesiz çok oyuncu sorunu ile mi uğraşsın, malum yerliler ile mi uğraşsın, yeteneksiz adamların performansıyla mı uğraşsın. Bizde Td tanımı pskilog ve antrenör çocuk bakıcısı. Vallahi basit bir iş yerinde böyle bir ortam oluşsa patron herkesi işten atar. Biz onu bile yapamıyoruz. Adamları kovamıyoruz bile. Neden? Vitor kötü hoca. He evet öyle kesin. Bütün sorun bizim tdlerde. Yoksa bu yönetim bizi uçuracak.

• YOKLUK GÖRMEMİŞ
    Bİ ELİ YAĞDA Bİ ELİ BALDA BÜYÜMÜŞ
    TAVUK DONER AYRAN NEDİR BİLMEZ
    BABADAN ZENGİN
    HALKIN İÇİNDEN OLAMAYAN
    TAKIMININ HAKKINI SAVUNAMAYAN
    KİBAR
    ACUNLA TAKILAN

BU PROFILDE BIR BASKAN BASARILI OLAMAZ

SORUN BAKAYIM HİÇ EKMEK ARASI PEYNIR DOMATES YEMIS MI ?

YADA KOKOREÇ
    YADA KIR PİDESİ

İŞİ GÜCÜ SUŞİ
    PEKİN ÖRDEĞİ FALAN

• 
Sayfa: önceki 14571458145914601461
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.