Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.120.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Ümit Özat 🇹🇷twitter
    “Caulker'ılır yen içinde kalır.”
    https://twitter.com/UmitOzatOnline/status/1428048943582257158

Bu sefer güzel yazmış. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• takimin isim hakkini falan mi sattik? fenerbahce avis mi geçecek her yerde? basketteki fenerbahce ulker gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 18 Ağustos 2021; 20:56:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceden yapıldı bu geç kaldı ümit bey

formaya gelirsek fenerbahçe yazısı biraz daha büyük ve avis yazısı daha küçük olsaydı 10numara 5yıldız forma olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Milanınki ile bizimki arasındaki kalite farkına bak.Adamlara ayrı bize ayrı muamele yapıyorlar bunlarda

Milanınkinde göğüsteki yazıyı estetik fontla yazmışlar, bizimki çok basit duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Birileri fena dalga geçmiş anlaşılan. tsli isme güven mi olur?

buda iyi prim kastı fenerden ha

• kafayı yememe az kaldı. elektrik faturası bile ödeyemeyen takım alex, rosier, ghezzal, salih, kenan, batshuayi aldı; yetmedi şimdi kaan ayhan alacak.

ulan fm'de bile 2. sezonda ghezzal, rosier vs hepsi takımdan gidiyor. bu ruhu gitmiş feri sönmüş anç kadar bile olamadın ya.

ali koç senden nefret ediyorum gerçekten. hep dedim ders çıkarmıştır toparlar. yok abi benim hatammış.

yarınki maça vitor santraforsuz çıkıyor. yahu sen ne beceriksiz bir adamsın ya. SAMATTA'YA 6M nasıl verirsin ya. krasic'i felan boşverin abi geçin o işleri. guiza vs hepsini unutun. tarihin en büyük kazığını attı şu kulübe şu duruma ali koç.

ya sen ne hikayeden ne rezil bir adammışsın ya.

• bu avis olayından sonra ali koçun sponsorlukları fenerbahçeye mi daha çok yarıyor ali koça mı emin değilim

• Sörloth'u sonuna kadar beklemek nedir ya! Dünyada o tipteki tek santrfor o mu? Resmen adamın kapısında yatıyoruz gibi hava oldu. Sen bu adamı son dk getirsen bile bu adamın egosunu şişirmiş olmuyor musun? Bu adam kendini takımdan büyük olarak görecek gelse bile. Son dkya kadar bekledin gelmedi. Ne yapacağız sezona forvetsiz mi gireceğiz?

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Fener Editörtwitter
    “Yağız Sabuncuoğlu: “Fenerbahçe’de Sörloth sonuna kadar beklenecek.” (@VOLEapp)”
    https://twitter.com/Fenereditor/status/1428054159656472581?s=20
  • ali koç bakkal bile işletemez. böyle bir adam fener'de yöneticilik yapıyor.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Hadi Ugur Sahin yap bir guzellik biz Fenerbahcelilere, son 10 yili sil hafizamizdan.

Ne heyecan kaldi ne de tutku, ne umut var ne de inanc.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: crista galli

Sörloth'u sonuna kadar beklemek nedir ya! Dünyada o tipteki tek santrfor o mu? Resmen adamın kapısında yatıyoruz gibi hava oldu. Sen bu adamı son dk getirsen bile bu adamın egosunu şişirmiş olmuyor musun? Bu adam kendini takımdan büyük olarak görecek gelse bile. Son dkya kadar bekledin gelmedi. Ne yapacağız sezona forvetsiz mi gireceğiz?

Fener Editörtwitter
    “Yağız Sabuncuoğlu: “Fenerbahçe’de Sörloth sonuna kadar beklenecek.” (@VOLEapp)”
    https://twitter.com/Fenereditor/status/1428054159656472581?s=20
    Dedim ya 31 Ağustos'a kadar transfer olmaz diye. 31 Ağustos'a Sörloth gitmezse bir yere kiralık gelir bize. Zorunlu opsiyonda olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazıklar olsun gerçekten inanılır gibi değil..
    Miileti salak yerine koyan böyle bir yönetim görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Fenerbahçe’de Sörloth sonuna kadar beklenecek”

Bravo valla. Türkiye’den daha önce kaçarak giden, alenen geri de gelmek istemeyen adamı son güne kadar bekleyeceksek tebrik ediyorum yönetimi şimdiden.

• Ali Koçla ikinci Avrupa başlangıcı ve yine santrfor yok.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• Afferim size. Trabzon artığı sıradan bir adama ibra muamelesi yapıp kıçını kaldırdınız. Gelirse de fayda sağlamaz artık

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

12m teklif gelecek kabul edilmeyecek hiç inandırıcı gelmedi bana

ben olsam direk kabul eder santrafor sol bek sol kanat forvet alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: KingOfShadows

Dedim ya 31 Ağustos'a kadar transfer olmaz diye. 31 Ağustos'a Sörloth gitmezse bir yere kiralık gelir bize. Zorunlu opsiyonda olmaz.

Alıntıları Göster

31 ağustosta getirdiğin Sörloth kendini Lewandowski gibi görerek gelir. Adamın Türkiye'ye gelmek istemediği aşikar, ne diye kapısında yatıyoruz o kadar? Takımı aylarca forvetsiz bırakacak kadar neyi zorluyoruz?

• Sorloth kadro disi Leipzig'de ilk 18'de bile yoktu son 2 lig macinda.

Bunun da sonu fb'yi begenmeyip psg'ye de rotasyon oyuncusu olan ben arfa'ya benzeyecek.

• crista galli C kullanıcısına yanıt

Aziz Yıldırım da transferin son gününe kadar Mehmet Ekici beklemişti devre arası. O bekleyiş bize belki de o sene şampiyonluğa sebep olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.