Bizimkinde de vardı amblem. Video kalitesi veya parlaklık düşükse gözünüzden kaçmıştır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1456. sayfa)

-
-
Formayı şimdi İrfan Can'ın üstünde gördüm ve beğenmedim. Avis reklamı Fenerbahçe yazısından daha büyük. Kötü duruyor. Bizimle değilsin 👎
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2021; 20:16:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yakından gösterdi görememiş olabilirim hocam varsa iyi ama yine de beklentimin altında kaldı biraz.quote:
Orijinalden alıntı: Spider-ManBizimkinde de vardı amblem. Video kalitesi veya parlaklık düşükse gözünüzden kaçmıştır.
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben bunu sızıntılarda gördüğümde hadı ordan ya gerçek olamayacak kadar kötü bu kadar da yapmazlar imkansız diyordum ağzım açık kaldı valla adidas ın gözünü seveyim ben.
-
Herkes transfer Çarşamba diyordu yine külliyen yalan mı oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ne Avisspor forması mı
quote:
Orijinalden alıntı: ShieldwallVay canına ne kadar da farklı bir forma
PUMA, Ali Koç'un da dediği gibi reklam ajansını değiştirmeli, her şeyi sızdırdılar.
Adamlar daha sezon bitmeden sızdırdı. Gerçekten facia
Footyheadlines sitesinde Mayıs-Haziran aylarında gördük bu formaları zaten.
footy headlines
Valencia 21-22 Third Kit 'Leaked'https://www.footyheadlines.com/2021/05/valencia-21-22-third-kit-leaked.html?m=1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: volvox7
Herkes transfer Çarşamba diyordu yine külliyen yalan mı oldu?31 Ağustos'a kadar transfer beklemeyelim.
Bu forma ölü doğdu bence. Taraftar tepkisinden çekinip maça çıkılmaz bu formayla
Harbi sponsor o kadar büyük ki Avisspor forması gibi olmuş.
-
Şimdi Rennes formasını görünce bizimkine şükrettim
Bunların yaşanmaması için en mantıklısı son maça yeni sezon forması ile çıkmak veya tanıtım süresini bu kadar uzatmamak. Zaten şu andan diğer sezon formaları hazır oluyor sanırım.
-
sponsor çok bozmuş formayı. İtalyanın alternatif forması baya güzeldi bence öyle yapabilirlerdi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BugiaBen bunu sızıntılarda gördüğümde hadı ordan ya gerçek olamayacak kadar kötü bu kadar da yapmazlar imkansız diyordum ağzım açık kaldı valla adidas ın gözünü seveyim ben.
Dortmund'a da aynı formayı yapmışlardı. Taraftar tepki gösterince amblemi olan yeni tasarım yaptılar. Sosyal medyada Dortmund kadar baskı oluşturamadığımıza göre bizim taraftarın çoğunluğu beğendi sanırım. Ya da herkes sizin gibi bu gerçek değildir diye düşündü.
Bu formayı alıp reklam tabelası gibi gezmek isteyen olur mu acaba😂
Hiçbiri iyi değil tam bir fiyasko diyebiliriz.
-
sadik gonderilmis takimdan alacagindan vs 'de vazgecmis. helal olsun.
ama neden sadik gonderildi simdi? o kadar lemoslar sosalar zankalar sinan gumusler varken?
-
-
Avis yazısı olmasa bence güzel.Eski tarz gibi hoşuma gitti ama koskoca avis yazıyor:(
Avis yazmadan alınabilir mi?
fb formasina fenerbahce yazmak neyin kafasi? T-shirt mu bu forma mi anlamadim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X