Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (7 Mobil) - 5 Masaüstü7 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.123.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasa değeri mi kalmış adam maçta bilerek oynamıyor bunu göremiyor musun? bu şekilde nası fiyatı yükselebilir? 8 milyona sat gitsin afra tafrasıyla mı uğraşacağız bir sürü orta sahamız var şükür. bu performansıyla ne bizde oynar ne de 15 milyon teklif gelir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D430CD60

Helsinki maçında forvette kim oynicak
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Mbwana Samattatwitter
    “Toka nje, kutana na marafiki, share Coca-Cola ya baridi nao. Ni kutoa support na upendo. Link ya kupata track zote na utengenze mdundo wako mwenywe kwenye ukurasa wa @CocaColab . #BurudiPopote #Ad https://t.co/MOw6gpyKE1”
    https://twitter.com/Samagoal_77/status/1423581146395385856?s=20
  • reklamin kotusu olur mu.

olurmus be cocacola.

• Sanırım transferin son günü kezman deivid edu paketi gibi paket halinde açıklanacak.

• ExcessiveScreen kullanıcısına yanıt

Samatta bilerek oynamıyor sabote ediyor takımı yoldan 10 yaşındaki bi çocuğu koysam öyle top kontrolü yapmaz para verdik diyemi oynatiyolar değeri yükselsin diyemi bilmiyorum ama bu adam maçtaysa takıma zarar verir bunun yerine osayi oynat daha iyi

• Arkadaşlar ben medyada açıklananlardan farklı bir isim geleceğini düşünüyorum sizce ne olur?

• Hocanın az çok kafası çalışıyordur bence işi riske atmayıp Osayi ile başlayacaktır.

En ideal 11 bu. Formsuz ve aksayan adamları oynatmaması gerekir. Rakibin ligi devam ediyor ve formdalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

Hocanın az çok kafası çalışıyordur bence işi riske atmayıp Osayi ile başlayacaktır.

En ideal 11 bu. Formsuz ve aksayan adamları oynatmaması gerekir. Rakibin ligi devam ediyor ve formdalar.

Duran toptan gol atabilirsek çok iyi olur. Şu kadronun son durumuna bak. Bütün forvet oyuncuları aynı anda nasıl sakatlanabilir. Gerçekten büyük şansızlık.

1-0 kazanırsak öpüp başımıza koymamız lazım. Yedek kim girecek oyuna o var birde.

Mesut un yerine Muhammed, Zajc yerine Sosa İrfan yerine Ferdi girebilir.

• Kesinlikle katılıyorum. :D alacağımız adam da belli gibi :D:D:D:D

• fbyram kullanıcısına yanıt

Deplasmanda olsaydı olur derdim. Gol atacak adam sayısını daha da azaltıyor

• mpolat35 kullanıcısına yanıt

Valencia her zaman diyorum bu takımın x faktörü. Ona benzer bir adam daha almalıyız. Böyle makul fiyata alınacak, oynamadığında sıkıntı çıkarmayacak, kritik maçlarda kritik anlarda sahne alacak bir adama daha ihtiyaç var. Bu tanıma uyan Rondon geliyor aklıma... Yetenek ve kişilik olarak Valencia ile benzer özellikleri var. Tarzları farklı olsa da bugün ikisinden biri kadro da olsa çok sıkıntı yaşayacağımız bir durum olmazdı.

• Çok sağlam oyuncular var. 1- 8 Eylül arasını beklemek lazım. Çünkü 31 Ağustos'dan önce burdan 2-3 oyuncu dışında kimse düşmez. Tabii 31 Ağustos'dan önce mutlaka adam gibi bir santrafor şart. Umarım bugün iyi bir golcü transferi açıklanırda rahatlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 18 Ağustos 2021; 12:1:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mithat'ın dediği gibi çalışkan oyuncuyu seviyoruz, profesyonel, hırslı oyuncuyu seviyoruz. Eksik mevkilere eğer gerçekten yıldız oyuncu alamıyorlarsa bu sayılan profillere uyan o mevkinin gereklerini yapabilecek daha gösterişsiz oyunculara yönelmeleri lazım.

Hiç transfer yapamıyorsan Norveç'ten, Danimarka'dan son 3 sezonda hiç sakatlık yaşamamış, sürekli oynamış kanatlara, forvetlere baksınlar.

• zoraet Z kullanıcısına yanıt

Kanattan bozma forvetlerin bizim takıma fayda sağlayacağını düşünmüyorum. En az 3m maaş ister, sezonun yarısı yatar. Adamın son 4-5 yıldır rotasyon mantığıyla oynuyor. Gelip burada bizi uçurması imkansız. Böyle boş beleş adamlar alınacaksa hiç alınmasın daha iyi. Zaten yaşından dolayı alınacağına ihtimal vermiyorum.

• Shieldwall kullanıcısına yanıt

Niye bilerek oynamasın anlamıyorum sırf Emre Belözoğlu gönderildi falan mı diye ?

• Zorunlu opsiyon varsa direkt göndersinler. Bu Ozan meselesinden sıkıldım. Keşke Mhy de satılsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Şurdan bi origi çok iyi olur

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Barkley ve kenedy ikilisini Chelsea den kiralayıp Rondon yada Bakambu yu alabilsek taş gibi takım oluruz.

• 
Sayfa: önceki 14371438143914401441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.