Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (1137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
110.081
Cevap
94
Favori
4.105.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Min 3(2 bek +stoper)
    İdeal 5(+orta saha +santrafor)
    Tüm çöp ve yaşlıları temizleyelim dersek 8(+Zajc yedeği +Aziz'e Türk yedek +sol kanat bek yedeği)

transfer lazım.

Ben bu kadar transfer yapılacaksa eğer ki transferlerde yanlış yok, çok geç kalındığını düşünüyorum. Eğer 3 ila 5 transfer olacaksa ve hepsi de gerçekten isabetli transfer olacaksa bir problem görüyorum ama eldeki imkanlara yoruyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

avrupada 3-5 büyük takımıyla mücadele edemeyecek juveye gitti?

Juventus 2015 ve 2017 senesinde ronaldosuz cl finali oynadigini bilmiyorsun galiba  

Juventus'a gitme sebebi, italya'da kurmus oldugu giyim sirketinden dolayiydi. ve juventusun astronomik maas teklifi tabi birde vergi sorunlari. malum ronaldo kendini irlanda'da yasayan bir isci olarak gostermistir.

messi barca'da cok iyi para kazaniyor. yetistigi ve tuttugu takimda oynuyor. neden takimini degistirsin barca'nin efsanesiyken? bazi insanlar kendini kanitlamak icin cabalar durur, bazilari ise takimi icin bundan feragat eder. messi isteseydi gecen yil barcelona'ya dava acip ayrilabilirdi. barcaya ihanet etmek anlamina geldiginden, yapmak istemedigini soyledi. bu adamlar verdiklerini vermisler. bu saatten sonra tabii ki en fazla kim para verirse onu secmeleri dogal. bu yastan sonra daha kac yil futbol oynayacaklari belli.

yani yazdigin bastan assagi fasa fiso. o yuzden gordugum en bos yorum diye belirttim. anladin mi simdi bos yapan?

Bu mesajı okur okumaz...

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵De Marke Sportstwitter
    “Barcelona, Lionel Messi'nin kulüpten ayrıldığını açıkladı.”
    https://twitter.com/demarkesports/status/1423340172196855817

• Vitor hocama 4 net transfer yapılmazsa çok üzülürüm. Hem Serdar hem Caulker direkt yönetim transferi. Serdar Dursun yerli kontenjanı için iyi transfer ama Caulker transferi ne olacak bilmiyorum. Üçlünün ortasında da göremedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Su haberlere artık hic heyecanlanamıyorum.Barıs,Berke,İsmail vb o kadar cok ornegi var ki, Barıs gider Ertan gelir yeni TD gelir yuzune bakmadan gonderir.Ertan gider Sertan gelir.

En az 50 transfer yaptı Sayın Baskan tutan 5 taneyi gecer mi bilmiyorum.10 tane alıp pahalı transfer alsaydı yine aynı maliyete gelir muhtemelen de daha cok katkı saglarlardı.

Alıntıları Göster

Sadece Fenerbahçe mi bunu yapıyor sanıyorsunuz? Avrupa'nın her büyük takımı kadrosuna onlarca genç katar. Bunlardan sivrilenler olur ama sayıları çok azdır. Tabi biz sadece sivrilenleri görüyoruz. Ondan sonra sanıyoruz ki Avrupa'da adamlar aldıkları her gençten verim alıyorlar. Buna Survivorship Bias deniyor. Hayatta kalanı görme durumu.

Tabi ki bol bol genç alacağız, deneyeceğiz, olmayanı göndereceğiz. 10 yıl önceki ülke turnuvalarının u18/u20 kadrosuna bakarsan oradaki milli olmuş gençlerin çoğunu tanımazsın bile. Ama o zaman hepsi potansiyel vaat ediyordu. Çoğu parlayamadan yok oldu gitti.

Ajax Porto gibi takımlar binlerce genç deniyorlar. Her gencin parlamasını bekleyemezsiniz.

• Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Çok gizli operasyondu. Ali Koç, Beko sponsorluk anlaşmasında Messi'den ilerisi için söz almıştı. Bu iş şimdi gerçekleşiyor. Acun, EXXEN yoluyla 100 mil. € ayırdı bile. Ali Koç'da Beko yolu ile 100 mil. € koyuyor. Messi 3 yıl Fenerbahçe'de!

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵FC Barcelonatwitter
    “LATEST NEWS | Leo #Messi will not continue with FC Barcelona”
    https://twitter.com/FCBarcelona/status/1423341016455819271?s=19

• messi sizce nereye gider?

benim tahminim p2w takımları olan manc yada psg

• O sene bu sene ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık ama böyle analiz sağlıklı olmaz hareketli görüntüler üzerinde yapılması daha doğru olan paylaştığın resimler, atak sonrası, kaptırılan top veya pozisyon devamı resimler ben senin kadar olumsuz değilim ve bu sistemin tamamen gelecekte domine bi taktiğe dönüşeceğini düşünüyorum.
    Tam tersi bu pozisyonların atak versiyonlarınıda paylaş istersen gecen sene duran top olsada gol atsak diyorduk. Ayrıca golden sonra adamlara kurduğumuz yoğun baskıyı anadolu takımları kaldıramaz adana'dan da bu kadar korkulmasını anlamıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Valencia reis'in yedeği olarak mı geliyor?

• tamam tamam kizma. ronaldo en buyuk. messi, arkasinda xavi iniesta olmadan oynasin bakalim hele gorelim. oldu mu? ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

• quote:

Orijinalden alıntı: _TORMUND_

messi sizce nereye gider?

benim tahminim p2w takımları olan manc yada psg

PSG'nin son yıllardaki görüntüsü buna uygun. Bence PSG.

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

zaten kuluple sozlesme yapmamisti. hazirandan sonra sozlesmesi bitmisti. maas konusunda anlasamamislar. barca malum kriz yuzunden maaslarda buyuk indirimler istiyor. messi' de son 3-4 yilinda iyi bi para kazanip kariyerini bitirmek hedefinde.

• ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵
  • Bu tsnin sağ beki ve kalecisi sıkıntı. Sol bek ihtiyaçları var. Bruno Peres kendi mevkisinde oynamıyor.

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵Süper Ligtwitter
    “31' Trabzonspor 1-1 Molde”
    https://twitter.com/EnSuperLig/status/1423343119886602243?s=19

• marcao dakika 1'de uyari aldi

yorum bu kadar arkadaşlar

• Trabzon maçı, neden bu ülke futbolunun sürekli geriye gittiğinin göstergesi. Rakibi sürklase edip golü bulmuşsun, önde saçma sapan baskı yaparken rakip üç kere tehlikeli gelmiş ama son pası yapamamış. Sonra iki merkez oyuncun da rakip sahada baskı yaptıktan sonra geriye doğru yürürken savunmada az kişi yakalanıp golü yiyorsun.

Molde gibi sıradan bir Avrupa takımı Trabzon'dan 50 tane gol yese bir tane böyle gol yemez.

Bizim yerli hocalar, ellerine en kaliteli malzemeyi bile versen hiçbir şey bilmiyor. Yaptırdığı saçma sapan baskıya bakın.

• Şu anda dört takım golcü arayışında. Bakalım kim daha iyi bir golcü alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Mithat

• van Aanholt bir ileri çıksa ortalarını görürdük.

• 
Sayfa: önceki 11351136113711381139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.