Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.226.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

Çok doğru söylemiş altına imzamı atarım. 10-15 senedir 3 büyüklerin maçlarını kaçırmadan izlemeye çalışırım. Frey ve bir dönem Beşiktaşta oynayan edu kadar kötü forvetleri hiçbir dönemde görmedim. Bunlar nasıl futbolcu olmus, hadi futbolcu olabilmelerini geçtim nasıl bu seviyelerde futbol oynayabildiler aklım almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 29 Ağustos 2020; 0:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımın kaleciye falan ihtiyacı yok, iyi stoperler ve iyi ortasaha işi çözer.. Stoper lazım ve kanatlara adam
  • Frey futbolcu bile değil ancak güreş takımına gider dediğimde o odun oğlu oduna sahip çıkan üyeler ve hatta beğenenler falan vardı.

Vedatı sene başı savunduğumda frey vedattan iyi yazan biri vardı ki hala konuda bilmiş bilmiş konuşuyor.

Frey Fenerbahçeye gelmiş son 30 yıldaki tartışmasız en yeteneksiz forvet. Tek bir meziyeti yok, koşup durmaktan başka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 29 Ağustos 2020; 1:40:37 >
  • aga daha kaç kişi alcaz çerez gibi transfer yapıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Eljif topçu değil diyen futbol duayeni değil mi bu beni engellemişti gevşek gevşek tweet atmaktan başka vasfı yok bu tweet dışında söylüyorum ciddiye alınacak biri değil.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kalu gelirse çok söveceksiniz buradan söylüyorum

• Frey'e en kötü diyenlerin yaşı Bienvenü'ye yetmiyor ondandır. İyi mi ? değil. Fakat 3-5 futbol "duayeni" asında iyi oyuncu dese şu an en berbat adam diyenlerin yarısından fazlası Frey iyi oyuncu diyecek.

Not: Bu bir Frey iyidir mesajı değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freudunpiposu -- 29 Ağustos 2020; 1:50:22 >
  • Yine başlamış futbol yorum yeteneği hasan ali ve frey eleştirmekten bir gram ileriye gitmeyen adamlar.

Bir de zanka muhabbeti var ki bitiyorum.Ersun yanal denilen zat defans çizgisini elindeki malzemeye bakmadan orta sahada kurmaya çalışmasaydı bugün zankaya bu kadar kızılmazdı.

Hoca dediğin sınırlı şartlarda bir takıma geldiyse elindekinden verim alacak.Bakınız erwin Koeman Freyi sol açık oynattığı gs derbisini 2-0dan 2-2 yaptı.

Düşün hepinizi eleştirdiği gömdüğü Frey Ozan Kabakın sağından atıp solundan geçti.Frey şuan Başakşehir Gs Ts ve biz hariç her takımda as forvet oynar.Buna beşiktaş da dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 29 Ağustos 2020; 2:21:29 >
  • 7 Temmuz 2019, Vedat açıklandığı gün attığım mesaj,

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

"Vedat zeki ve komple bir futbolcu, fiziğine göre ayakları şaşırtıcı derecede iyi, havadan etkili, topu tutarak oyunu rakip sahaya yıkmaya yardımcı oluyor. Bence burada isim bekleyen ve burun kıvıran çoğu kişiyi mahcup edecek.

Son durağı biz olmayan, genç hedefi olan bir futbolcu. Büyük değil bizle büyüyebilecek sınıfına uyuyor. Çaykur Rizenin 2. yarıdaki çıkışının baş aktörü ve bence kruse ile çok iyi anlaşabilecek bir adam.

Tek dezavantajı artık Fenerbahçenin forveti, daha fazla markaj altında kalacak, tahrik edilecek. Bunu kaldırabilirse klasman yükselir ve iyi de para kazandırarak bizden de avrupaya bir İtalyan ya da İngiliz kulübüne gider. Aksi takdirde yedek santrfor olarak bekler.

Sakatlıktan çıkmış, kariyeri düşüşte, burayı son durak gören, kendini takımın ve ligin üstünde gören, kaprisli

İsmi olan ama kendisi sahada olmayan ama taraftarın istediği adamların tamamına tercih ederim vedatı."

Bunlar ise bugün insanlara üstten bakan, belli bir futbol bilgisi ya da görüşü olmadığını düşündüğüm ve hala forumda çokça takılan insanların o günkü mesajları. Nickleri kasıtlı olarak almadım ki tartışma çıkmasın. O gün futboldan anlamayan bu insanlar bugün de anlamıyor, ancak ahkam kesmekten de geri durmuyorlar. O gün yazdığım şeyleri tekrarlıyorum şu altta yorumu bulunan o gün balotelli vs isteyen, allahyar, frey vedattan iyidir diyen adamların ve genelinde bu kitlenin yorumlarını bugün de dikkate almıyorum, inşallah yönetimde yine, yeniden dikkate almaz. Yaklaşık 1 yıldan fazladır yazmıyorum genel olarak, hala aynı adamlar ve hala mütemadiyen boş konuşuyorlar.

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 29 Ağustos 2020; 4:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Frey'e en kötü diyenlerin yaşı Bienvenü'ye yetmiyor ondandır. İyi mi ? değil. Fakat 3-5 futbol "duayeni" asında iyi oyuncu dese şu an en berbat adam diyenlerin yarısından fazlası Frey iyi oyuncu diyecek.

Not: Bu bir Frey iyidir mesajı değildir.
    Frey için sahaya çıktığı gün görüşümü belirttim hiçte değişmedi. Bienvenüden de kötü olduğunu düşünüyorum.

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Onu bunu bilmem ama Valencia ile ilgili kesin olan şu ki; kesinlikle penaltı kullanmamalı, hep ortaya atmış penaltıları, elim ayağım titredi izlerken, bunu analiz etmesi rakip takımlar için zor değil.
  • Sörloth un buraya grlmeden önce preimer ligde 1 golü vardı sadece sonuç ortada. Valencia ya gereksiz yükleniyorsunuz hhiç belli olmaz 15 gol atmaz belki ama 8 - 10 arası atar bir o kadar da asist yapsa yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

7 Temmuz 2019, Vedat açıklandığı gün attığım mesaj,

"Vedat zeki ve komple bir futbolcu, fiziğine göre ayakları şaşırtıcı derecede iyi, havadan etkili, topu tutarak oyunu rakip sahaya yıkmaya yardımcı oluyor. Bence burada isim bekleyen ve burun kıvıran çoğu kişiyi mahcup edecek.

Son durağı biz olmayan, genç hedefi olan bir futbolcu. Büyük değil bizle büyüyebilecek sınıfına uyuyor. Çaykur Rizenin 2. yarıdaki çıkışının baş aktörü ve bence kruse ile çok iyi anlaşabilecek bir adam.

Tek dezavantajı artık Fenerbahçenin forveti, daha fazla markaj altında kalacak, tahrik edilecek. Bunu kaldırabilirse klasman yükselir ve iyi de para kazandırarak bizden de avrupaya bir İtalyan ya da İngiliz kulübüne gider. Aksi takdirde yedek santrfor olarak bekler.

Sakatlıktan çıkmış, kariyeri düşüşte, burayı son durak gören, kendini takımın ve ligin üstünde gören, kaprisli

İsmi olan ama kendisi sahada olmayan ama taraftarın istediği adamların tamamına tercih ederim vedatı."

Bunlar ise bugün insanlara üstten bakan, belli bir futbol bilgisi ya da görüşü olmadığını düşündüğüm ve hala forumda çokça takılan insanların o günkü mesajları. Nickleri kasıtlı olarak almadım ki tartışma çıkmasın. O gün futboldan anlamayan bu insanlar bugün de anlamıyor, ancak ahkam kesmekten de geri durmuyorlar. O gün yazdığım şeyleri tekrarlıyorum şu altta yorumu bulunan o gün balotelli vs isteyen, allahyar, frey vedattan iyidir diyen adamların ve genelinde bu kitlenin yorumlarını bugün de dikkate almıyorum, inşallah yönetimde yine, yeniden dikkate almaz. Yaklaşık 1 yıldan fazladır yazmıyorum genel olarak, hala aynı adamlar ve hala mütemadiyen boş konuşuyorlar.

Keşke nicklerini de yazsaydınız hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: freudunpiposu

Barış alıcı daha iyi futbolcu.
    Nasıl daha iyi ya iyi yaptığı şeyleri hiç görmüyorsunuz sadece kaçırdığı golleri hatırlıyorsunuz.
  • Rikuride kullanıcısına yanıt
    Ağız dalaşına girildiğine değmez hocam, bazıları kendilerini biliyordur zaten.
  • quote:

7 Temmuz 2019, Vedat açıklandığı gün attığım mesaj,

Nickler olsa verecektim + ni

• quote:

Ağız dalaşına girildiğine değmez hocam, bazıları kendilerini biliyordur zaten.
    Bu yüzsüzler hala burada ahkam kesmeye devam ediyor o yüzden dedim yoksa kim oldukları az çok belli zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Nasıl daha iyi ya iyi yaptığı şeyleri hiç görmüyorsunuz sadece kaçırdığı golleri hatırlıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    işi bitiremedikten sonra ne anlamı var. sol tarafta oynayınca kafası sadece içeri girmeye meyletiyor. kafası kesik tavuk gibi hep aynı şeyler.

fakat sağ tarafta bir hayli etkili. sağ tarafta iş yapıyordu. ben sağ rotasyonu transfer-garry-deniz olur diye düşünüyordum hoca valencia, sinan felan aldırdı.

sol taraf için de düşündüğünü sanmıyorum hocanın. alanya maçında sağ kanatta oynattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rikuride

Keşke nicklerini de yazsaydınız hocam

Alıntıları Göster
    Benden size ufak tüyo, tek tek nickleri bulabilirsiniz. Fenerbahçe bölümünde üstteki arama kısmına görüntülerdeki mesajın ilk birkaç kelimesini bire bir yazıp aratın(bölümde aratın), direk o mesaj çıkıyor. Oradan kimin yazdığı belli oluyor.

Şimdi bunu söyledim diye bazıları mesajları silmeye başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 29 Ağustos 2020; 4:19:48 >

• Burayı kişisel tartışma konusuna çevirmeyin arkadaşlar. İlk ve son uyarım. Bu tarz mesajlara devam ettiğiniz takdirde işlem yapacağım.
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.