Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
113
Favori
4.226.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • barış sungur,novak, lemos, ismail yüksek, gökhan, caner, thiam, hakan mert... emre belezoğlunun teklif ettiğini erol bulutun onay verdiğini

sinan gümüş,valencia ve tisserandı erol bulutun istediğini emrenin onay verdiğini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 28 Ağustos 2020; 22:14:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Büyük skandal galiba, yanlış adamı transfer etti bizimkiler

Alıntıları Göster
    bu iş benim kafamı çok kurcaladı,yani 3-4 gol fark hadi 5-6 gol fark olur kağıda bakıp okumuyor sonuçta ama hiç alakasız rakamlar bunlar cidden nasıl oldu bu iş ? Hocanın söylediği sayılara baktım oyuncun maç sayısı tam da hocanın söylediği gol sayısı kadar.Erol hocaya gol sayıyı diye maç sayısının olduğu bir istatistik mi getirdiler yoksa ?

7:16dan itibaren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Mithat -- 28 Ağustos 2020; 22:18:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

ya arkadaş valencia'yı erol bulut istedi.
    hiçmi takip etmiyorsunuz????
    Dostum istemiş olabilir
    Ben fikrimi söyledim
    Resimlerde kameralarda içi geçmiş gibi geliyor bana
    İnşallah utandırır fenerbahçemize faydalı olur
    Ben utanmaya lafımı yemeye razıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: august landmesser

forumdaki diğer fenerbahçelileri ersuncular kadar tutkulu ve organize görmüyorum

adamlargeçen sene bu zamanlar garry, deniz türüç transferinde forumu yıkıyodu, tek bir eleştiriyi kabul ettiremiyodun adamlara
    Ali kOç ppli vardı bir tane.ERsunu eleştiren herkesi Fenerbahçe düşmanı ilan ediyordu

Her yenilgide ortaya çıkan salah ppli vardı.

Yılların sakat sevicisi perenal

ve daha pek çok adını unuttuğumuz nice Ersun fedaisi.Napıyorlar acaba şimdilerde?
  • erol hoca istatistikleri nasıl karıştırır? cahil çapsız hocalarla çalışmaktan bıkmadı gerçekten ali koç. bir futbolcunun istatistiğini ıncığına cıncığına kadar bilmek zorundasın. sen teknik direktörsün. karıştıramazsın, yanlış söyleyemezsin.

anlaşılan erol hoca hiç oyuncuyu izlememiş, transfermarkt'dan istatistiklerine bakmamış. böyle cahil hocalarla ne işimiz var anlamıyorum yıl 2020.

ersun yanal boşta. bizi mart'ta şampiyon yaptı. ücum futbolu oynatıyordu, kadro da iyi. aslında geri alabiliriz.
  • Kendilerini unutturana kadar forumfb de takılacaklarmış

• sharpkiss kullanıcısına yanıt
    onu demek istemedim.
    yani hoca istemiş yapacak bişey yok artık.
    bende remy isterim ama hoca bunu ısrarla istedi.
    demek var bir bildiği.

NOT: Rizespor'un remy'yi alması benim aklıma şunuda
    getirdi.fb Rize beraber hareket eden klüpler seneye remy daha verimli olursa yine fb ye oncelik verirler
    yaşına aldanmayın remy iyi oyuncu..

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

erol hoca istatistikleri nasıl karıştırır? cahil çapsız hocalarla çalışmaktan bıkmadı gerçekten ali koç. bir futbolcunun istatistiğini ıncığına cıncığına kadar bilmek zorundasın. sen teknik direktörsün. karıştıramazsın, yanlış söyleyemezsin.

anlaşılan erol hoca hiç oyuncuyu izlememiş, transfermarkt'dan istatistiklerine bakmamış. böyle cahil hocalarla ne işimiz var anlamıyorum yıl 2020.

ersun yanal boşta. bizi mart'ta şampiyon yaptı. ücum futbolu oynatıyordu, kadro da iyi. aslında geri alabiliriz.
    Şakaysa komik değil

• bitanesi bırakmış bu işleri evlenmiş 1 kızı var, izmire yerleşmiş emlakçılık yapıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 28 Ağustos 2020; 22:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

erol hoca istatistikleri nasıl karıştırır? cahil çapsız hocalarla çalışmaktan bıkmadı gerçekten ali koç. bir futbolcunun istatistiğini ıncığına cıncığına kadar bilmek zorundasın. sen teknik direktörsün. karıştıramazsın, yanlış söyleyemezsin.

Hocaya birşey söylemedim,hocaya bu istatistiği getiren kim ? Sence bu durum normal mi ? Bugün vedatı lazio transfer edecek lazio hocası çıkacak diyecek vedat geçen sezon 40 gol önceki szon 47 gol attı.Çok büyük bir skandal var burada durumun ne olduğunu anlamaya çalışıyoruz sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: f@ithline

Şakaysa komik değil

Alıntıları Göster
    niye şaka olsun? ersun hocanın ücum bekleri var takımda caner, gökhan. stoperlerin arasına giren bayern efsanesi gustavo da var. webo-sow-kuyt dönemi gibi thiam-vedat-valencia da oynatabilir.

tam ersun hocalık sene. yan de yanalım hocam.
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Hocam twitterda bununla alakalı tartışıyorlardı Valencianın 34 gol attıgı sezonu tigres paylaşmış ama maçkolikte felan 34 gollük sezon yok maçkolik vs kaydetmemiş sanırım.

Link
  • Fenerbahçe sağlam stoper almayarak hata yapıyor.Asıl önem verilmesi gereken mevki stoperdi Sosa'ya gelene kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Hocam twitterda bununla alakalı tartışıyorlardı Valencianın 34 gol attıgı sezonu tigres paylaşmış ama maçkolikte felan 34 gollük sezon yok maçkolik vs kaydetmemiş sanırım.

Link
    maçkolik değil ya 3-4 farklı kaynağa baktım hiçbiryerde göremedim,videoyu izleyecem de farklı sezonların toplamı olmasın ?
    Hocam ona verecek yanıtım yok valla bilmiyorum
  • 17-18, 18-19, 19-20
    abi 3 sezonda toplam 34 gol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 28 Ağustos 2020; 22:41:57 >
  • Valenciadan faydalanacaktır hoca ben umutluyum gol kaçırdı diye çöp ilan etmeyin yeterli çünkü o da çok pozisyona girip kaçıran oyunculardan ama gamsız değildir

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
    Transfermarktten aldım görüntüyü. 118 maçta atmış o kadar golü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibaNeko -- 28 Ağustos 2020; 22:54:26 >
  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

Yazık. Nihat Kahveci'ye acil şifalar diliyorum. Anlaşılan Fb transferleri birilerini fena korkutmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 28 Ağustos 2020; 22:58:58 >
  • 1679fbhju kullanıcısına yanıt
    Süper kadro. Keşke iki derbiye de böyle çıksalar.
  • 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.