Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (5701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
114
Favori
4.210.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56995700570157025703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa konferans ligi saçmalığı nedir ya :) avrupa ligini bile iplemeyen takımlar burada ne için mücadele edecek? Konferans ligi şampiyonu bir sonraki sene direk Avrupa ligi gruplarına katılacakmış vay vay vay şu ödüle bakarmisin inanılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviator_

Avrupa konferans ligi saçmalığı nedir ya :) avrupa ligini bile iplemeyen takımlar burada ne için mücadele edecek? Konferans ligi şampiyonu bir sonraki sene direk Avrupa ligi gruplarına katılacakmış vay vay vay şu ödüle bakarmisin inanılmaz

O hakkaten deli saçması. Konferans Ligi'ni alan takım da Şampiyonlar Ligi'ne gitmeliydi. Zaten UEFA hatasını görüp 1-2 seneye ya bu ligi komple kaldırır ya da bu ligin şampiyonunu da hatta belki cazibe kazansın diye finalistini de ŞL'ye gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü2025 -- 16 Mayıs 2021; 12:7:45 >
  • Maç özetlerine şimdi baktım Beşiktaş'ı Malatya kalecisi şampiyon yapmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sosyal medyadaki resmi hesapta kulübümüz teknik direktör Emre Belözoğlu ile 3 senelik sözleşme imzalamıştır yazısını görürsem Fenerbahçeliliğimi bu abiciler, yeniçericiler komple silinene kadar askıya alırım. Ben sıkıldım artık yönetim o kadar yavaş karar alıyor ki. Seçime 13 gün kalmış hala bir şey belli değil. Çok merak ediyorum şu anki başkan hangi vaatlerle çıkacak. Her türlü rezilliği yaşadı. 14 kişilik, kalecisiz Beşiktaşa şampiyonluk kaybetti. (Hak ederek şampiyon oldular orası ayrı). Basket takımının sırf bu teknik sorumlu takıma saçma sapan adamlar doldursun diye bütçesini kıstı ona rağmen final fourun kapısından döndük. Maddi durum desen e o da yok? O kadar para koydum diyor koyduğu para güvendiği teknik sorumlunun saçma sapan adamlarının bonservisine ve maaşlarına gitti. Aklımı kaçırıcam hala para kriz konuşuyor. Beşiktaş çok mu bolluk içinde? Yönetim enkaz devraldı, milletin burun kıvırdığı oyunculara sadece gününde maaş ödeyerek ve kulübe hizipçileri, abicileri doldurmak yerine işin ehline teslim etti. Bir kere bile para konusunda ağlanmadılar. 60 milyon euroyu tertemiz ceplerine koydular. Sergen Yalçın’a kadro konusunda yönetim zorluk çıkarttı, 15 gol atan forveti adamı şampiyonlukta yarı yolda bıraktı. Adam takımı şampiyonluktan etmemek için sesini bile çıkartmadı. Bizimki de hala nasip, şans işi, Fenerbahçenin olduğu yerde umut vardır diye hamaset edebiyatı yapıp ergen taraftarın gazını alsın. Yönetim kurulu ve medyadaki çalışanlarıyla Galatasaray’ı, Terim’i çekiştirip kulübü SJWBahçe yapmakla uğraşacağına futbolu azıcık teknik bilen adamlara teslim etseydi bu böyle olmayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ice Platypus -- 16 Mayıs 2021; 11:10:55 >

• Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

Tahmini olarak konferans ligine katılacak takımlar.

• Sergenle alakası var o dediğin topçular bizde olsaydı sistemsizlikten çöp olurlardı yada td dokunuşu olmasaydı. Bizim samatta sergenin elinde olsaydı emin ol ondan faydalanırdı. Ozanı adam eden adam herkesi eder.
  • TEHET kullanıcısına yanıt

Liverpool, Tottenham... Maçlar oynanmasın daha iyi.

• Bu seneyi de vedat'ı satıp yerine samatta alma hatasıyla yedik. Vedat'tan para geldi de ne oldu? Gittik o paraları 2. 3. sınıf yedek oyunculara gömdük. Şaka gibi ama bir tane adam akıllı forvetimiz olsa şampiyon olacaktık. Para eden herkesi satıyoruz ama yerini dolduramıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Tahmini olarak konferans ligine katılacak takımlar.

Yalnız hiç fena takımlar yok değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 16 Mayıs 2021; 12:43:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep~DarkNeSs

Umarım yönetim ve teknik ekip tamemen değişir.3 yılda bütün seriler bitti başarısız yıllar oldu hep.

Adam akıllı bir TD gelir ve şu çöpler’den kurtuluruz artık.Lemos - Tisserand - Cisse - Novak - MHY vs

Forvet’e gol makinesi diye aldık adam traş makinesi çıktı ( Samatta ) bu adama birde 6 milyon Euro vericez.Emre - Volkan - Selçuk vs takımda kalmamalı diye düşünüyorum..

Belcika ve Hollanda ligine bakilip futbolcu alinmamali.

• Şu saatten sonra dorukhanmış viscaymış caulkermış adı bile bizimle geçerse defolup gitsinler
    Ali kocun gitmeyeceğini varsayarsak wenger veya o ayar bir hoca getirip tüm yetkiyi ona verip, 30-40m bütçe ne kadar isterse verip istediği A class adamları getireceksin
    Rezil rüsva ettiler koca kulübü kaç senedir, tek çıkış yolu bu formül

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Fernandaolu Emenikeli kadroyla bile şampiyon olurduk be. Önce disiplinli Alman bir hoca şart. Oyuncuların hepsinin totosundan kan alması lazım. Ciğerlerini antrenmanda bırakacaklar.

Ben anlamıyorum. Haftada 90dk yoğun mücadele için milyon eurolar götürüyor bu futbolcular ama yok sosyal medya videoları yok barbekü partileri gibi sanki çok ihtiyaçları varmış gibi eğlendirilmrye çalışılıyorlar bir de. Avrupada böyle şeyler olduğunu ben görmedim duymadım.

Şu adamları mental olarak da fiziksel olarak da zımba gibi yapacak hoca lazım. Takımda böyle 2-3 tane oyuncu var gerisi gevşek gevşek, nerede olduğunun farkında değil..

• A sinif, mumkunse medyayla isi olmayan, oyunculari disipline sokacak bir td lazim. Ozellikle mesuta idmani basip dipdiri hale getirecek adam lazim bize.

• BlackLead kullanıcısına yanıt

haklısın ama Vedat'ta gitmek istiyordu. bizi yıkan Samatta'nın çöp çıkması ve devre arası iyi bir forvet almamak oldu

• Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
    Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ingoshi -- 16 Mayıs 2021; 13:19:0 >

• man utd kullanıcısına yanıt

Başkan hatalı da futbolcunun hiç mi hatası yok ? Hadi Salih Uçan deseniz anlarım da adamın hakkını yediler ama Ömer Faruk Beyaz öyle ahım şahım oynayan biri de değil yani kirala başka takıma orada oynasın. Beni oynatmıyorlar diye gönderilmek istiyor kendisini oynatsalar şahane futbol oynayacak ya zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 16 Mayıs 2021; 13:8:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Ne kadar boş işler ya yakala bir kare kıyasla evet doğuştan Başakşehirli Emre damarını kessen başakşehirin renkleri akar

• TEHET kullanıcısına yanıt

Daha durun öneleme oynayacağız ne grubu hocam. :D Daha yeni yönetim gelecek, paralar harcanacak falan fiştan takım hazır olmayacak ohooooooooooooooooooooo

Sonuçta gelecek yılda şampiyonluk zor. HER YIL ŞAMPİYONLUK ZOR :D

• bence şampiyonluk gittiyse sivas maçi değilde malatyayla berabere kaldiğimiz maç yüzünden gitti. sivas zaten formda bi takim puan kaybı muhtemeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19B1EB24B -- 16 Mayıs 2021; 13:13:57 >
  • 
Sayfa: önceki 56995700570157025703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.