< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2944. sayfa)

-
-
Oyun tarzımız da değişecek ama onu da hesaba kat. Artık Özil ile beraber takım boyu daha çok kısalacak (mecburuz) daha dinlene dinlene topa sahip şekilde oynayacağız. Sağda Valencia giderse Ferdi ve Sinan var. Açıkçası Özil ile birlikte Ferdi'nin de performansı bariz artacaktır. Zaman zaman Gustavo yokken Sosa belki 6 gibi oynayabilir yani ortasahanın gerisinde sigorta gibi ortaya düşen topları toplar pas verir yeter. Zaten ilerde pres çok yapmıyorduk takım savunmasında da Özil'in yapacağı alan kapatmak başka işi yok.
Defans hattı tam bir muamma. İzlemeden görmeden ne olacak bir şey diyemiyorum. Son 4-5 maçı eldeki adamlarla kazandık. Umarım Atilla iyi çıkar. İnşallah sakatlık olmaz da garip garip oyunlar izlemeyiz. Herkesin yerine koyacak adam var bir tek Gustavo'nun yok. Ona çözüm bulmak lazım. -
Ya mesut özil ile falcaoyu kıyaslayanlr var . Aga siz kekomusunuz ya
Falcao kim. Manuda rvp yedegı
Mesut ozilin göbek deliğindeki tüy > falcao
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sakulta8585
Ya bu Mesut 10 Numara mi giyecek, ne olacak? Samatta'ya yalvariyordur yönetim, kazasiz belasiz ve su formayi diye.Mesut'un 10 numara giymesi için Samatta'nın satılması lazım hocam (Tabi sezon sonu hariç) Ara transfer döneminde forma numara değişimi olmuyor diye biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: sinanakgl
Oyun tarzımız da değişecek ama onu da hesaba kat. Artık Özil ile beraber takım boyu daha çok kısalacak (mecburuz) daha dinlene dinlene topa sahip şekilde oynayacağız. Sağda Valencia giderse Ferdi ve Sinan var. Açıkçası Özil ile birlikte Ferdi'nin de performansı bariz artacaktır. Zaman zaman Gustavo yokken Sosa belki 6 gibi oynayabilir yani ortasahanın gerisinde sigorta gibi ortaya düşen topları toplar pas verir yeter. Zaten ilerde pres çok yapmıyorduk takım savunmasında da Özil'in yapacağı alan kapatmak başka işi yok.
Defans hattı tam bir muamma. İzlemeden görmeden ne olacak bir şey diyemiyorum. Son 4-5 maçı eldeki adamlarla kazandık. Umarım Atilla iyi çıkar. İnşallah sakatlık olmaz da garip garip oyunlar izlemeyiz. Herkesin yerine koyacak adam var bir tek Gustavo'nun yok. Ona çözüm bulmak lazım.Merakla bekliyorum, nasıl bir sisteme geçiş yapacağız, kim nasıl oynayacak vs. Benim için kadroda eksiklikler var ama göreceğiz.
-
10 numarayı bu sezon giyemez tff kurallarına göre bir forma numarası tescil edilmişse bir oyunca sezon sonuna kadar başka bir oyuncu giyemez 67 giyecek yarım sezon zaten puma planı da bu yönde sezon sonu 10 numara mesut formasıyla puma anlaşması
quote:
Orijinalden alıntı: SiyahPapyonMesut'un 10 numara giymesi için Samatta'nın satılması lazım hocam (Tabi sezon sonu hariç) Ara transfer döneminde forma numara değişimi olmuyor diye biliyorum
Alıntıları GösterBen hâlâ inanamıyorum nedense Mesut çubuklu forma ile görmek büyük keyif olacak bu arada samattaya 10 numara layık gören kim acaba arkadaş o formanın önemi var bizim için bilmezler mi!
Serdar, Lemos, Tisserand, Sadık, Zanka, Atilla bu kadar stoperi napıyor Fener yav
(zanka'yı kopenhag'a kiralamış)
-
Mesut'un iş yapması için 10 numara falan değil abuk subuk bi numara vermemiz lazım. Çek ordan 93.
-
Ademi cisse dirarı versek Karagümrük ndaoyu verir mi acaba? -
Anladim. Bilgilendirme icin tesekkür ediyorum. Yarim sezon idare edecek artik. Umarim bi Alex olur.
Eğleniyor muyuz gençler ?:)
Bu arada şu aşamada Başakşehir'den sonra en fazla etkilişim alan paylaşım.
Böyle giderse TR'de en fazla etkileşim paylaşıma doğru gidiyoruz...
-
-
Samattaya ne kafayla 10 numarayı verdik perotti paket olursa 11 numarayı veririz artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: baypsikolog1Eğleniyor muyuz gençler ?:)
Bu arada şu aşamada Başakşehir'den sonra en fazla etkilişim alan paylaşım.
Böyle giderse TR'de en fazla etkileşim paylaşıma doğru gidiyoruz...
Bu arada Mesut'un Twitter' da en fazla etkileşim alan paylaşımı oldu.
-
-
Falcao kariyerinin son 3 yılını sakatlıklarla geçirmiş ve en ufak sakatlıkta bahaneler yaratıp Gs da haftalarca maç kaçıran adam.
Mesut ise son 2 yıla kadar düzenli oynamış bir oyuncu. Arsenal da kadro dışı kalma sebebi Çin tarafından orada yaşayan Uygur Türklerine yapılan soykırımı eleştirmesi çünkü Arsenal denen takım Çin pazarını kaybetmek istemedi.
O sebeple kalkıp Falcao örneğini vermen büyük hata.
4 yıldız Puma slim fit 10 numara forma. Sene sonu loading.
-
Fatıh altaylı nerde fatıh altaylı
Kandırmayın fenerlılerı alex gelmez
Kandırmayın fenerlileri mesut fenere gelmez
Gerekirse ekstra ucret olsun ama bize reklamsiz forma secenegi olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X