emrenin barosun futbol hayatını bitirmesi gibi mi. umarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2943. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianMesut geldiyse orta saha ona göre kurulmalı, takım ona göre kurulmalı. Mesut oynayacaksa Gökhan, Sosa ve Cisse çok zor oynar, Mesut'a koş, defansa yardım et falan diyemezsin bu yüzden bir kişi eksik olacağız yani bunun için fiziken güçlü olmamız lazım, fiziken güçlü oyuncularla oynamamız lazım.
Elmander gibi bir adam lazım, kanatların daha çok skor yapması lazım. Ozan - Gustavo değişmez bundan sonra ama bu adamların yedeği kim olacak mesela? İsmail geldi, Tolga sakat başka ön libero yok. Mert Hakan buraya kaydırılabilir. Epey sıkıntı var.
Kebap muriç kiralık dönerse bu iş tamamdır.
-
A sp denen müptezel kanalda hala kasımpaşa maçındaki harunun pozisyon u konuşuluyor..
Şaka gibi ülke yeminle.
Erman gene dobermanlık yapıyor tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboiEvet Mesut Özil'in prime time'ı>Falcao'nun prime time'ı bunu kabul ediyorum ama bu hiçbirimize Falcao'yu küçümseme hakkı vermez. Burada takipçi, popülerlik vs yazanlar var diye yazıyorum. Adamın instagramda 13.4 m takipçisi var.
Mesut'un uzun süredir oynadığı takım da Arsenal bunu hatırlatmak lazım. Yıllardır zerre kadar bir başarı gösterememiş bir kulüp. Ki orada bile son 2 yıldır doğru düzgün oynayamadı. Benden size tavsiye, beklentilerinizi epey düşük tutun yoksa hayal kırıklığına uğrayacaksınız.
Alıntıları GösterÇok doğru, "anlayamazsınız abi, pr abi" tarzı muhabbetler boş. Gelsin pelkas kadar oynasın bakalım bir.
-
Cisse'yi bilemem de Sosa artık zor forma alır. Mesut sahadayken çok zor. Samatta da iyileşti Samatta + Thiam forveti götürecekler. Hadi sola adam almayalım desek Pelkas + Caner var. Böyle de biter artık daha da kimseyi almazlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and HatredÇok doğru, "anlayamazsınız abi, pr abi" tarzı muhabbetler boş. Gelsin pelkas kadar oynasın bakalım bir.
Alıntıları GösterBakalım hocam umarım iyi oynar da yine ben yanılmış olurum...
quote:
Orijinalden alıntı: Affection and HatredKebap muriç kiralık dönerse bu iş tamamdır.
Alıntıları GösterThiam yine iyi kötü idare ediyor
Perotti, Cisse, Dirar yollanıp Papu ve Ndayismihi gelse yine forvet gelmeden güzel olabilir.
-
Arsenal'in başarı gösterememesi ile Mesut kötü mü oluyor. Aubameyang, Lacazette, David Luiz, Willian bunlar da kötü o zaman.
Ronaldo gelse başarıya doymuş yatmaya geldi dersiniz. Hayat ta memnun olduğunuz konu yok.
-
Adam youtube fenerbahçe sayfası katıla bile 10 lira vermemiş,mesuta verilen paranın hesabını yapıyor paramız çar çur olacak diyor.Yahu sen niye dert ediyon.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinanakgl
Cisse'yi bilemem de Sosa artık zor forma alır. Mesut sahadayken çok zor. Samatta da iyileşti Samatta + Thiam forveti götürecekler. Hadi sola adam almayalım desek Pelkas + Caner var. Böyle de biter artık daha da kimseyi almazlar.Cisse'nin oynaması sakıncalı ve zarar.
Perotti gitmişken kanat transferi en azından kiralık bir transfer şart Valencia sakatlansa kim oynayacak? Sol tarafa Pelkas ve Ferdi dedik sağ taraf yine sıkıntı.
Stoper işi bence çözülmüş değil ama Atila geldi geçiyorum. Gustavo - Ozan biri gitti kim oynayacak? Gustavo'nun yedeği yok, Tolga sakat, Sosa olmaz, İsmail bilinmiyor?
Mesut geldiğine göre gelecek oyuncu da buna göre ayarlanmalı, gerekirse çift ön libero oynarsın bence ama oyuncu yok.
-
HOCAM GERİ DÖN ARTIK...........
-
NE ZAMAN BİTECEK BU CEZA..GERİ DÖN HOCAM.
-
quote:
Orijinalden alıntı: All NightmareHOCAM GERİ DÖN ARTIK...........
Günün en gereksiz post u bu sanırım
Gelsinde mesut koşmuyor diye yedek bıraksın🤣
Fenere geldiya Mesut
Fener forması ile yayın açıp fortinate bile oynasa bile yeter rakiplere
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpkiss -- 16 Ocak 2021; 22:7:51 >
büyük transfer gerçekten. tebrik ederim :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
FENERBAHÇE'NİN İHTİYACI OLDUĞU YERDE OLMAK BENİM İÇİN HER ŞEYDEN EVVEL MECBURİYET VE ONURDUR....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X