Bugün GS Sivas'tan puan alamaz, rahat olun o yüzden. Futbol dinamikleri GS'nin kazanmasını icap ettirse de bu sene işlerin terse döndüğüne, GS'nin bizi kolay kolay yakalayamayacağını düşünüyorum, Başak ve Alanya olabilir rakip bize sadece. |
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1981. sayfa)

-
-
Kruse son 3 maçta 2 gol(penaltı) 5 asist yapmış. Keşke kalsaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-ManKruse son 3 maçta 2 gol(penaltı) 5 asist yapmış. Keşke kalsaydı.
Biz de yetersizliğini neye bağlayabiliriz?
-
Bizde yetersiz değildi ki. Kruse'nin üzerine yönetim fazla gitti kötü yaşıyor diye, o da saldı sonra kendini, en sonunda da kaçtı. Takımı şampiyonluk potasında tutan, Vedat'ı oynatan da oydu Emre ile birlikte.
Kruse böyle bir adam, bunu alırken biliyordun. Almanya'da da aynı şeyleri yapıyor. Bir sürü kadınla düşüp kalkıyor. Geceleri Twitch'te 4'lere kadar online oyun oynuyor, alkollü araç kullanıp aracını durduran polislere küfür ediyor. Hafta sonu da çıkıp Union Berlin gibi açıkçası dışkı gibi bir takımı üst sıralara tek başına çıkartıyor.
Böyle adamları disiplin adı altında darlarsan kaçar gider.
-
Erol hoca ne kadar çok forvet sahaya sürersem o kadar iyi atak geliştiririm sanıyor fakat bu düşünce kısmen değil tamamen yanlış. Farkettiyseniz orta sahadan top çıkartamadık bu hamlelerden sonra. Erol hocaya inancım tam, umarım daha konsantre bir takım oluruz gelecek maç.
-
Altay
Nazım
Lemos
Tisserand
Novak
Gustavo
Ozan Tufan
Sinan Gümüş
Pelkas
Perotti
Cisse
Haftaya bu şekilde çıkılmalı. Samatta Karagümrük maçı dışında berbat. Cisse her girdiği maçta katkı sağlıyor.
Caner, perotti 90 dk cikaramayacaj olduğundan sonradan girmeli. Gökhan dinlenmeyi hak ediyor. Lemos ise oyun kurma eksiğimizi bitirecektir.
Sosa donduyse ozan yerine sosa ile başlamalıyız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: T@rhuncuBizde yetersiz değildi ki. Kruse'nin üzerine yönetim fazla gitti kötü yaşıyor diye, o da saldı sonra kendini, en sonunda da kaçtı. Takımı şampiyonluk potasında tutan, Vedat'ı oynatan da oydu Emre ile birlikte.
Kruse böyle bir adam, bunu alırken biliyordun. Almanya'da da aynı şeyleri yapıyor. Bir sürü kadınla düşüp kalkıyor. Geceleri Twitch'te 4'lere kadar online oyun oynuyor, alkollü araç kullanıp aracını durduran polislere küfür ediyor. Hafta sonu da çıkıp Union Berlin gibi açıkçası dışkı gibi bir takımı üst sıralara tek başına çıkartıyor.
Böyle adamları disiplin adı altında darlarsan kaçar gider.
Ben buna katılmıyorum, bu lig iyi bir lig değil ve gelecek yıldız oyuncunun çok büyük fark yaratmasını beklerim, maçları domine etmesini beklerim. Bu yüzden beni tatmin etmedi performansı çünkü çok daha fazlasını bekliyordum.
Özel hayat konusu beni ilgilendirmiyor açıkçası yani işini yaptıktan akşam kimle ne yapıyor ilgimi çekmiyor. Tabi daha iyi insanlar daha iyi ortam oluşturur falan ama böyle bir yeteneğin iyisini kötüsünü seçemiyorsun.
-
Sinan ne abi yapmayın ya
Beyler geçen burda maç öncesi gamsız moses yırtıcı,asi,maça kendini veren adam olarak lanse edildi.Yani bunu diyenlere küfür edicektimde neyse.Maç izlemeden fener kazanınca uçan kaçan fener diyolar.Maç kaybedince takım leş oluyor.Akıl sağlığınız için aspor-dh fenerden uzak durun.Zaten kaybedince bjk ile gs trolleride basıyor.
Genel olarak şunu söylemek isterim samatta bizim başıma dert açabilir.Yüzünden ve tavrından anlaşıldığı gibi çıkmaktan memnun değil.Ayrıca valencia erken çıkması gerekirken geç çıktı.Orda hocanın hatası büyük.Perottinin daha 1 aya ihtiyacı var.Yahu gökhanı neden çıkarmazsın anlamadım.Adama yazık ve 2 kat daha fazla hata yaptı nazımdan.Nazıma yapılan bence haksızlık.Diğer yadan gökhana yapılanda haksızlık.
Pelkasın aklı o golde kaldı.Yazık benimde kalırdı top klas goldu.Bin topçu getirsen o topu öyle vuramazdı.Anlık ve temiz goldu.Ayrıca biz yine sessiz kaldık.Medyamız sessiz kaldı.Geçen senede aynısı oldu.2-3 maç hakem hatasından sonra takım dip yaptı.Bence yine plan bu.Medyada içinde geçende bizi uçuruyolardı.Bide algı yaptılar hakemide yenicen diye.Yok ya....
Thiam aşırı kötü onla çıkılması hataydı.MHY beğenmesenizde bence olurdu.Yani bu maçta oynatılmaması aşırı üzücü.
Samattaya hoca kanada falan açıl stoperleri götür falan demiş.Adam 3e bir kalıyor.Ve forvete göre aşırı temiz bakın aşırı temiz pas atıyor.4-4-2 oynamak şart bize takımda net uçak bir kanat olmadığına göre en iyi işleyen bu olcak.
2. Yarı izleyin caner az orta yaptı.Orta açıcak diye rakip beki ve defansı yanına çekti ordaki boşluktan 2 net pozisyon oldu.Bu teknik bile kullanılabilir.
Yeni transferlerde şuan favorim pelkas.Acil bir şekilde yunan liginden oyuncu almamız lazım.Lig kalitesi ve oyunu bize çok benziyor.
Genel takım için şunu söylemeliyim.Vasat top oynuyoruz.Fiş çekemiyoruz.Konya maçı en kötü maçımızdı.
Bir takımı takım yapan sistemidir.Şuan bizde sistem yok.Sistem otursun bence ilk 3ü zorlarız.Geçen sene başakta sistem vardı şampiyon oldu.Yine sistemleri vardı ilk3e girdi.Ayrıca gerçekten bjk ve gs çok kötü bir şekilde şampiyon olmamız lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 8 Kasım 2020; 14:12:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Golümüzü vermediler tamam da buna sğınıp oyunu bırakmak nedir. Sen Fenerbahçe'sin yapıştırcaksın 3 4 tane geçiceksin. Orta açmaktan başka bir planımız yoksa daha çok yenerler bizi.
-
Samatta yedek kalmalı ki aklı başına gelsin. Cisse yada ademi ile başlamalı ilk maçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erol'un defalarca değindiğim hataları sonucu hazırladı,işler iyi giderken soyledik eksilerini,maça gelirsek Gri pozisyon olan Valencia el mevzusu hatalı karar oldu,kural kitabı Var odası hakemi çağıramaz diyor net şekilde.
3 puan ve 2.8 milyon tl galibiyet parasından olduk kural hatası yüzünden.
Konya soğukkanlı ve ayağa oynadı,Jovtevic resmen Tsubasa golü attı,Pelkas da klas bir gol attı ama var yüzünden güme gitti.
Karalar bağlamaya lüzum yok,çok su akar bu köprüden.
-
Dün maç heyecanı ile düşünemedik ama bugün sakin kafayla düşününce yenilmemiz aslında iyi oldu.
Elbet bir yerde tökezleyecektik, bu yenilgi hatalarımızın farkına varmamızı sağlayacaktır.
Kanat hücumlarında sıkıntı yaşıyoruz çünkü gerçek bir kanat oyuncumuz yok.
Kanatsız bir oyun deneyebiliriz. Samatta tek forvetten ziyade yancı forvet sisteminde daha başarılı olacak gibi görünüyor.
Gustavo-Ozan yazmıştım(k) o da pek olmayacak gibi Salih gibi topla daha ince işler yapan birini koymamız gerekiyor. (Sosa yoksa)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianBiz de yetersizliğini neye bağlayabiliriz?
Alıntıları GösterKariyerinde ilk kez yurt dışına çıkmasına rağmen 20 maçta 7 gol 7 asist, her derbide skor yaptı. Daha ne olsun? Karakteri bozukmuş. Yoksa saha içi bir sıkıntım yoktu benim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spider-ManKariyerinde ilk kez yurt dışına çıkmasına rağmen 20 maçta 7 gol 7 asist, her derbide skor yaptı. Daha ne olsun? Karakteri bozukmuş. Yoksa saha içi bir sıkıntım yoktu benim.
Alıntıları GösterBeklentim fazlaydı bu yüzden tatmin olmadım galiba.
-
Samatta'yı eleştiren arkadaşlar lütfen Samatta'nın attığı golleri bir izlesin. Kafa golü atmış olması, bu adamın bir Hakan Şükür, bir Calvert-Lewin olduğu anlamına gelmez. Samatta'nın attığı goller, dün ayağının dışıyla vurup kalecinin kurtardığı tarzda goller. Önüne atacaksın, biraz sürüp şut çekecek.
Biz bu adama 40 tane orta açıp da adam neden gol atamıyor dersek, fil neden ağaca tırmanmıyor demiş gibi oluruz. Caner'in ortalarından ibaret bir taktikle oynamaya devam edersek, bireysel yetenekler sayesinde kazanacağımız puanlardan fazlasını elde edemeyiz. Erol Bulut'un çok acil bir şekilde Caner, Gökhan, Valencia denen 3 döküntüden vaz geçip, Pelkas, Perotti, Ferdi, Sosa üzerine bir taktik geliştirmesi lazım.
Elde bu kadar geniş bir kadro, birbirinden farklı özelliklerde futbolcu varken, Caner'in saçma sapan ortalarına mahkum olduk haftalardır.
-
vedata ne olmuş la böyle top tutamıyor
-
Bu düzeni bozmadıkça kupa falan kazanamayız dün bile isteye operasyon çektiler.
Biz hakemi de yenmek zorunda değiliz. Oyun içindeki dinamikleri öyle güzel ayarladı ki dün akşam helal olsun. Golü verse maç bizimdi rahat rahat.
quote:
Orijinalden alıntı: The MandalorianBeklentim fazlaydı bu yüzden tatmin olmadım galiba.
Alıntıları GösterKruse yıldız değildi zaten. Her ne kadar koskoca Almanya da olsa 7 yılda 14 milli maça çıkmış sadece. Ballon d'or finalisti Sneijder'in max. 5 gol 15 asist yaptığı ligde çok bile. Maç başına skor katkıları aynı. Mesela Mesut, James falan verse bu performansı beğenmezdim. O seviyede adamların kısaca Alex ne kadar skor yapıyorduysa o kadar yapması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 8 Kasım 2020; 15:26:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X