Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
113
Favori
4.229.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olumlu olarak ne söylemek gerek diye düşünüyorum sadece geçen sene aşırı istekli ,ofansif başlayıp bizleri umutlandıran sonradan ligin ortasında bizi şaşırtan Fenerbahçe yerine ,daha ligin başında kötü olduğu belli olan ve bizi boş yere umutlandırmayan gelecek santrafora göre bir ihtimal form tutabilecek ,iyi hale gelebilecek bir takım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takımdan bu sene de bir bok olmaz kendi sahasında hatayı yenemiyor böyle bir rezillik yok birde son 10 dk ya 9 kişiye karşı oynuyorlar utanın
    Hatta bırakın bu futbolu geçen sene takımdan soğuttunuz bu sene devamını çekiyorsunuz bravo size 👏👏👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen sene söylediğim gibi yonetim değişmeden bu takımdan bir yol olmaz . Anadolu takımından hallice .

• daha 2. haftada bu sende bitti falan demenin hiç bir mantığı yoktur.
  • Ben kabız oyundan, kabız yeteneksiz oyunculardan bıktım, kadroda kabız adamında olur ama hepsi kabız olunca büyük takımsan bir boka yaramıyor. Dirar, Deniz, Zanka, Gustavo satılsın yerlerine forvet, sağ kanat, 8 numara alınsın bu gelecek 3 adam çok iyi olursa takım sınıf atlar.
  • Fenerbahçenin yıllardır çözemediği şey sistem oturtma. Defansını iyi yapsa hücumu kötü oluyor. Hücumu iyi yapsa defansı kötü oluyor. Bu yılda forvet hattından çekeceğiz gibi. Haftaya gs içimizden geçer

• Bu takıma kimi alsan şampiyon olmaz, Erol hoca büyük fiyaskoymuş, iki haftada oyuncu seçimleri, değişimleri komedi gerçekten. Sene sonu alıntılarım şampiyonlukla beraber Ali Koç gidince

Edit:Bu arada takım oturacak hoca alışacak diyenlere de aldanmayın, tabi ki uyum artacak kondisyon artacak ama hoca kalitesi artmayacak o da 2,3 maçta belli oluyor zaten
    Pereira Shaktar maçında belli etti şampiyonluğun gittiğini, Aykut hem geçmişinde hem Vardar maçında, Cocu Benfica maçlarında, Ersun ilk 3 maç yaptığı saçmasapan oyuncu değişiklikleriyle
    Erol Hoca da devre arası ya da sezon sonu gider bu takımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1679fbhju -- 22 Eylül 2020; 1:2:34 >
  • Defans iyi deniyor, ama defansın iyi olup olmadığını anlayabileceğimiz bir maç değildi ki bu... Defans da tamamen soru işareti, haftaya galatasaray gibi bu aralar hücum gücü yüksek bir takımla oynayacağız ve bu defans pek de güven vermiyor. Orta sahamız defansif yönü ağır basan oyunculardan oluştuğu için defansımız iyi gibi gözüküyor, ama orta alanı hızlı geçen bir takım için stoperler ve kalecimizin yeterli gelmeyeceğine eminim. Hücum zaten alarm veriyor, topu hızlı taşıyabilecek adam yok, doğru düzgün oyun kuramıyoruz, iyi orta açamıyoruz. Duran toplarda dahi efektif bir oyuncumuz yok, e biz nasıl gol bulacağız?

• Ikinci haftadan karalar bağlamayın, hatay ligin şu anda en hazır, en iyi kapanan takımlarından, ligdeki her takım takılabilirdi. 2. Haftadan hoca göndermeler, çöp ilan etmeler mantıklı değil. Ortada yeni bir oluşum var, ilk defa yan yana oynayan oyuncular var, yeni takım yeni hoca en az 6 hafta der otoriteler.
    Evet hoca yanlış kadro sürdü, 45 dk izledi. Bu hafta formsuzdu.
    Bu sonucun erkenden gelmesinin iyi tarafında da artık bir an önce santraforu getirirler, erken uyarı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl ki Ersuncular ya da Aykutçular gibi olmak istemem ama ben Erol hocayı bir çoğunuz gibi Fenerbahçe ile adı anılınca takip etmedim bizim maçla beraber yakından takip etmeye başladım. Hoca tercihi doğru, eleştiriler de doğru ama 2 maçta fiyasko yok Anadolu hocası laflatı bomboş laflar, bugün maç zaten kötü geçecekti bekliyordum ama ekstra kötüydük ve hoca hatalıydı fakat bunun üzerinden içi boş yorumlar komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: charles

daha 2. haftada bu sende bitti falan demenin hiç bir mantığı yoktur.
    vardır bakınız son 2 seneye
  • ne demiş eskiler görünen köy kılavuz istemez demişler bizim takımda o hesap aynı
  • Samatta geldi sayılır. Ljajic ve Salih'i alın başka transfer lazım değil.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Bak 3,4 transfer sayıyoruz. Ben bu durumda kötü oyun için hocayı suçlayamam. Eleştireceğim tek nokta 3 ön libero çıkması ama Sosa ve Hakan'ın durumu düşünüldüğünde tedbirli olmasını anlayışla karşılıyorum. Bu arada bence Gustavo, Ozan ve Tolga'dan daha iyiydi bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 22 Eylül 2020; 1:10:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Samatta geldi sayılır. Ljajic ve Salih'i alın başka transfer lazım değil.
    ljajic vermezler o yüzden livaja.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Geçen yıl ki Ersuncular ya da Aykutçular gibi olmak istemem ama ben Erol hocayı bir çoğunuz gibi Fenerbahçe ile adı anılınca takip etmedim bizim maçla beraber yakından takip etmeye başladım. Hoca tercihi doğru, eleştiriler de doğru ama 2 maçta fiyasko yok Anadolu hocası laflatı bomboş laflar, bugün maç zaten kötü geçecekti bekliyordum ama ekstra kötüydük ve hoca hatalıydı fakat bunun üzerinden içi boş yorumlar komik.
    Hocam insanların sinirlendiği nokta şu.
    Sen 10 kişi kalmış takımla hala savunma beki alıyorsan
    9 kişi kalmış takıma hala ikinci santraforu alamıyorsan insanlar haklı olarak sinirlenir kızar. Hadi onu geçtim sen 9 kişi kalmış rakibe 2 stoper 1 önlibero ile oynamazsın. Mantıklı değil çünkü senin 1 puana mı ihtiyacın var 3 puana mı? Sorunda orda başlıyor işte. Lemos son dakikalarda aman kimse gelmiyor zaten deyip ilerde takılıyordu bunu teknik direktörün görmemesi hata sıkıntı. Anlatabildim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

ljajic vermezler o yüzden livaja.

Alıntıları Göster
    BJK konusunda Araplara kiralayacaklarını söylüyorlar. FB rakibimiz vermeyelim gibi bir düşünceleri yoktur bence.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    ben bize vereceklerini düşünmüyorum ama ljajic ilaç gibi gelir bize. istiyordum zaten sergen'in de oynatacağı yok.

samatta
    ljajic-mhy-ozan-ferdi/garry/sinan/valencia
    sosa

ha hoca gustavo'yu keser mi? sanmam. yine mahkumuz bu kıvırcığa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Saygisizlik boyutunda hocaya sallayanlar goruyorum. Yapmayin. Bu kadar ogutucu olmayin. Biraz olsun oturup dusunelim. Elestirelim kizalim soyle olsaydi sunu yapsaydin diyelim ama bu kadar asagilamak dalga gecmek iyi degil ya.
    Ersuncu onlar geçmişleri bakılsın ersuncu çıkmasınlar özür dilerim

• 
Sayfa: önceki 11681169117011711172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.