Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (1169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
113
Favori
4.229.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saygisizlik boyutunda hocaya sallayanlar goruyorum. Yapmayin. Bu kadar ogutucu olmayin. Biraz olsun oturup dusunelim. Elestirelim kizalim soyle olsaydi sunu yapsaydin diyelim ama bu kadar asagilamak dalga gecmek iyi degil ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugtim kullanıcısına yanıt
    senin kara bela yaktı bizi

neyse gerçek kara bela samatta geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3D0AF24B -- 21 Eylül 2020; 23:54:24 >
  • kendisi de söylemiş. hücumda kötüyüz demiş. bunun çözülmesi için takımda "golcü" oyuncu-lar olmalı. yoksa orta saha-kanat oyuncularıyla önceden çalışılmış varyasyonlar üzerinden verim almak, piyangoda sürekli kazanmayı gerektirir. bu takım bir arada yıllardır oynamıyor ki. golcü-ler bir an önce gelmeli, takım gol bulmayı zor bir iş gibi görmemeli. ayrıca önümüzdeki hafta maç zor geçecek. şimdiden belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samatta muriç den kötü yine hayal kırıklığı olacak bu yıl öyle görünüyor
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    hocam bu yoklukta samatta cennetten çiçek
  • Erol hocam elinde İki tane 11 kuracak takımın var oyuncularla günlük en az 8 saat zaman geçiriyorsun teknik ekibin her dakika oyuncuların performansını analiz edip önüne getiriyor. Hala tolga ozan deniz gibi oyuncuları çıkarıyorsun antremanda ne kadar iyi olursa olsun maçta varlık gösteremiyorsa çizersin üstünü mama theam bi tek hazırlık maçında vardı sonrası yok neden peki sorsana kenara çekip noldu diye! Dükkan işletir gibi kapıyı sabah aç akşam kapa kulüp yönetiyorlar.. Şampiyonlukmu? Bırakın Allah aşkına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemel transferlere göre hocanın şöyle bir şekil vermesi lazım takıma... Eğer veremezse kendi bacağına sıkar. Defans yönü umut veriyor takımın ama hücum varyasyon iyi değilse zerre manası kalmaz.

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Bu maç net Erol hocaya yazar. Neden mi ?

1. Garry Rodrigues her türlü bu takımda ilk 11 yazılmalı. Hadi yazmadın, Deniz Türüç denen vasıfsızın yerine neden Garry’ yi almadın.

2. Thiam ve Valencia henüz hazır değil. Bu çok net belli oluyor. Geçen hafta Rize’ nin içinden geçen Frey’ i neden oynatmıyorsun ? Adam belli ki formda. Hadi ilk 11 yazmadın, sonradan neden almıyorsun kapanan savunmaya.

3. Kendi evinde, Süper lige yeni çıkan Hatayspor’ a Gustavo ve Tolga’ yı aynı anda oynatmak neyin kafası ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A3D0AF24B

senin kara bela yaktı bizi

neyse gerçek kara bela samatta geliyor
    Yok ya ben yeterki gol atsin bela mela maci kazanalim dedim. Kazanamadik. Hak etmedik. 15dk top oynamaya calismakla yenemezsin bu ligde kimseyi. Samatta'yi istiyodum ben acikcasi. Hayirli olsun sanirim bitmis transfer. Bizim sorunumuz ortasaha ve sağ kanatti bu maç bence. Ozan on tarafta yapamiyor. Mhy girdiginden beri sağ kanada yakin oynadi. Kanatlara ve geriye oynamaktan bikkinlik geldi. Gg orta acamiyor 2 haftadir. Bir de sanirim bu ligde sirti donuk oynamayi bilen forvet lazim ya.

• gustavonun olduğu 11den hayır çıkmaz. orta sahaya pas yapmayı bilen bir orta saha şart. ön libero devri bitti artık. eski 3lü defans sisteminde kullanılan libero nasıl tarih olduysa 3-5 yıl sonra da gustavo gibi orta sahanın gerisini savunan adamlar da tarih olacak. devir hızlı, ileri dikine pas atan adamların devri.

Genel manada açıklayıcı olması açısından;
    Javi Martinez tipi out,
    Kimmich tipi in...
  • yine hayal kırıklığı yine rezalet ne zaman gülecek bizim yüzümüz :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Caner oyundan alınınca Erol Bulut’a saygısızlık yaptığı hatta küfrettiği iddia ediliyor. Bu doğru mu? Daha 2. haftadan ne yapmaya çalışıyor bu adam

• ——————Altay——————

GG—-Lemos—-Tiesserand—-Novak

—————-Gustavo——————-

Garry——Sosa——-Ozan——Ferdi

——————Frey——————-

Gs maçındaki kadro bence böyle olmalı. Santrafor yetişirse Frey’ in yerine olabilir ama o da eski takımıyla antremanlara katılmış, hazır bir santrafor olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbyram

gustavonun olduğu 11den hayır çıkmaz. orta sahaya pas yapmayı bilen bir orta saha şart. ön libero devri bitti artık. eski 3lü defans sisteminde kullanılan libero nasıl tarih olduysa 3-5 yıl sonra da gustavo gibi orta sahanın gerisini savunan adamlar da tarih olacak. devir hızlı, ileri dikine pas atan adamların devri.

Genel manada açıklayıcı olması açısından;
    Javi Martinez tipi out,
    Kimmich tipi in...
    Oyle de cok iyi top kapiyor bence hala. 4-5 kez adamlarin ayagindan caldi topu resmen. Bulsak kipir kipir oyunu iki yonlu oynayacak top da calacak ortasaha Gustavo'yu sat gitsin ama bulamiyoruz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaXiLoPeZ

Caner oyundan alınınca Erol Bulut’a saygısızlık yaptığı hatta küfrettiği iddia ediliyor. Bu doğru mu? Daha 2. haftadan ne yapmaya çalışıyor bu adam
    Hiç duymadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulcet

Muhtemel transferlere göre hocanın şöyle bir şekil vermesi lazım takıma... Eğer veremezse kendi bacağına sıkar. Defans yönü umut veriyor takımın ama hücum varyasyon iyi değilse zerre manası kalmaz.

Bir cacık olmaz bu kadrodan. Perotti son 2 sezon sakatlıktan dolayı 40 maç kaçırmış bir adam. 20-25 maç oynar oynamaz. Ferdi ilk 11 için yetersiz. Rotasyon da olur. Samatta'nın da performans göstermesi için kanatların çok işlek olması lazım. Perotti ve Ferdi ile kesinlikle olmaz. Bize pivot santrfor lazım. Sörloth veya Muriqi ayarında. Biliyorum bu kalite de oyuncu almanın zor olduğunu ama Mandzukic biçilmiş kaftan. Yaşı 34 ama bonservisi elinde sonuçta. Valencia,Thiam ve Sinan'ın ekstra performans göstermesi bu transfere bağlı. Vedat'ın gideceği Mart ayından belliydi ama bizim scout ekibimiz olmadığı için yine menajerlerin kucağına düştük. Bu kafayla biz daha çok kaybederiz.. Bu takıma Mandzukic ve Callejon şart..Kalu, Perotti felan boş iş..

• quote:

Orijinalden alıntı: tugtim

Oyle de cok iyi top kapiyor bence hala. 4-5 kez adamlarin ayagindan caldi topu resmen. Bulsak kipir kipir oyunu iki yonlu oynayacak top da calacak ortasaha Gustavo'yu sat gitsin ama bulamiyoruz bence.

Alıntıları Göster
    Gustavo'ya hâlâ teklif varsa satıp adam akıllı santrfor ve kanat-forvet almalıyız. Bıktım orta sahadan. Her yer orta saha dolu. En kötü Major liglerde ki ilk 3-4 önemli takımın düşünmediği bir oyuncuyu kiralarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 207m

——————Altay——————

GG—-Lemos—-Tiesserand—-Novak

—————-Gustavo——————-

Garry——Sosa——-Ozan——Ferdi

——————Frey——————-

Gs maçındaki kadro bence böyle olmalı. Santrafor yetişirse Frey’ in yerine olabilir ama o da eski takımıyla antremanlara katılmış, hazır bir santrafor olmalı.
    Geçmiş olsun..

• 
Sayfa: önceki 11671168116911701171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.