Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.456.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51585159516051615162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben saldım artık bu Fenerbahceyi. İki yıldır destekledik bu kötü günlere rağmen ama hala daha paralar saçma yere gidiyor. Olacak gibi değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt
    Ferdi ya da Deniz Sinan'dan daha yararlı oyuncular. Sinan'a şans vereceğine Alper Potuk'a var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

https://eksisozluk.com/aykut-kocamanin-tek-care-oldugu-gercegi--6577147?a=popular
    Gelme ihtimali yüzde 0 . Ama senin hayal dunyana göre Aykut kocaman gelirse bu başlığı açan şahıs ertesi sene şu başlığı açacaktır .

" Çare Ersun yanal. "

Bu tip insanlar genelde ya gizli GS li ya da Aykut kocaman yakını. Aykut ve Ersun dönemi bitti artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

-Hasan Ali ne alaka anlayamadım. Benim HAK Novak'tan iyi gibi bir iddiam olmadı. İkisi de Fenerbahçe'de ilk 11 oynayacak kalitede bek değil. Bana kalsa yedeğe Muhammed'i sol bek çalıştırıp koyarım. Ama yedek için illaki ikisinden birini seçmem gerekirse muhtemelen daha az maaş alacak ve yabancı kontenjanından yemeyecek Hasan Ali'yi tercih ederim.

-Para konusunda bizim muhabirlere güveneceğime GSli ve TSli trollere güvenirim daha iyi. Sorsak Kruse 2 milyon alıyor derlerdi, şimdi kaçınca 4-5 alıyordu satamazdık zaten iyi oldu demeye başladılar.

-Ama hadi sizin dediğinize inanalım.. Bu rakamın azına da gelmez çünkü zaten 850 bin alıyor Trabzon'da. 1m teklif etseler bizi seçmesi için en ama en iyi ihtimalle 1.2 vermemiz lazım. 1.2 yine çok Novak'a çünkü ben kendisini as bek olarak görmüyorum

-Novak'ı FB maçları dışında izlemediğiniz belli. O da meçhul gerçi. Çünkü o maçları izleyen de görür bu eksikleri. Evet, Novak'ta saydığım özelliklerin hiçbiri yok. Ne yazık ki yönetim ve taraftarın anlaması için satın almamız gerekiyor belli ki. Buradakiler bu adam niye orta açmıyor dediğinde burada olacağım. Umarım yanılırım.

Alıntıları Göster
    Ts liyim novağı fazla abartıyor buradakiler. Novağı defansif yönü vasat hucuma katkısı iyi ama doğru dürüst asisti yok. Orta yapma sıfır. Golcu luğu iyi oda sanırum önceden forvet falan oynamış. Birde novak la emwakame güzel oturdu. Önünde emwakame olmayınca çok saçmalıyor. Beğenmediğiniz canerşn kaç asisti var bakın oda kısır Beşiktaşta.novak emwakame sosa sorloth ekuban a. Kadir ömürle oynuyor hatırlatayım. Muriç le ekiciyle Gary le dirar kadar bile performans gösteremez.

• Pellegrini: 4-1-4-1 ve 4-3-3
    Erol: 4-2-3-1

tercih ettikleri sistemler bunlar ama uefa pro lisans sahibi bir hoca elindeki oyuncu grubuna göre sistem oluşturur

Emre, kadrodaki vasat 10 numaraları temizleyip, orta sahayı 6 ve 8 numaralar ile doldurursa, 2 kanat forvet & 2 sağlam bek ile 4 3 3 rahatlıkla oynarız
    Emre nin hamleleri hep bu yönde
    8 numara: MHY,irfancan,Mensah
    kanat forvet: Visca,Trezegeut,Sinan
    Bekler: Novak,Caner,GG, belki Moussa Wague

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

-Hasan Ali ne alaka anlayamadım. Benim HAK Novak'tan iyi gibi bir iddiam olmadı. İkisi de Fenerbahçe'de ilk 11 oynayacak kalitede bek değil. Bana kalsa yedeğe Muhammed'i sol bek çalıştırıp koyarım. Ama yedek için illaki ikisinden birini seçmem gerekirse muhtemelen daha az maaş alacak ve yabancı kontenjanından yemeyecek Hasan Ali'yi tercih ederim.

-Para konusunda bizim muhabirlere güveneceğime GSli ve TSli trollere güvenirim daha iyi. Sorsak Kruse 2 milyon alıyor derlerdi, şimdi kaçınca 4-5 alıyordu satamazdık zaten iyi oldu demeye başladılar.

-Ama hadi sizin dediğinize inanalım.. Bu rakamın azına da gelmez çünkü zaten 850 bin alıyor Trabzon'da. 1m teklif etseler bizi seçmesi için en ama en iyi ihtimalle 1.2 vermemiz lazım. 1.2 yine çok Novak'a çünkü ben kendisini as bek olarak görmüyorum

-Novak'ı FB maçları dışında izlemediğiniz belli. O da meçhul gerçi. Çünkü o maçları izleyen de görür bu eksikleri. Evet, Novak'ta saydığım özelliklerin hiçbiri yok. Ne yazık ki yönetim ve taraftarın anlaması için satın almamız gerekiyor belli ki. Buradakiler bu adam niye orta açmıyor dediğinde burada olacağım. Umarım yanılırım.

Alıntıları Göster
    Satın aldığımız birşey yok. Bonservissiz, cüzi miktar imza parasına geliyor. Birşey den haberiniz yok. Orta açmıyor dediniz. Adam çok yönlü hücum bek zaten. İçeri kat ederek oynuyor. Bazı maçlarda sanki ikinci forvet gibi oynuyor. Birde orta açan Caner'i aldık zaten .Birbirlerini her türlü dengelerler. Bu arada ortalama bir sol bek her türlü hak3den daha iyi orta açar. Novak'ı bizim maçlarda özellikle izledim tabii. Bizim maçlar baz alınamaz mı anlamıyorum. Biz büyük bir kulübüz ve adamın bizim maçlarda iyi oynaması aksine olumlu birşey.

Novak'ı as sol bek olarak görmüyormuşsunuz. Çok garip. Bizim sol bekimiz yok sol bekimiz. Hem kaç yıldır yok. Seneye Avrupada da yokuz muhtemelen. Kulüp olarak geçmiş başarılarımız dışında bir numaramızda yok. Sanki gidip Marcelo'yu alacağız. Elde ki imkanlarla hem Novak hem de Caner, uzun yıllardır sol bek görmeyen FB taraftarı için nimettir nimet.

Bu arada Hasan Ali'nin alacağı maksimum maaş olabilecek 400 bin euro teklif edilmiş zaten. Kendiside kabul etmemiş. O zaman yallah başka kapıya. Muhammed konusuna gelecek olursak çoçuk orta sahanında sağında oynuyor. Sol bek değil bu çoçuk. Ha olabilir mi derseniz olabilir tabii ki. Ama çok yol alması lazım. Fizik yok, savunma yok. Geliştirirse niye olmasın. Ama bizim öyle önümüzde ki sezonuda çöpe atacak lüksümüz yok. Zaten başkanın son senesi. Kumarı büyük oynayacak mecburen. Yedekler, ilk 11 oynayan oyuncuların performansına yakın bir performans sergilemek zorunda. Yoksa oyuncu sakatlandı mı yine Tolga, Zajc ve Jailson olmaz yani. Gördük olmadığını. Örneğin Gustavo'nun yedeği Souza olmalı. Yeri geldiğinde ikisinide yanyana oynatabilirsin. Souza'nın bonservissiz ayrılma durumu var. O yüzden yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Ts liyim novağı fazla abartıyor buradakiler. Novağı defansif yönü vasat hucuma katkısı iyi ama doğru dürüst asisti yok. Orta yapma sıfır. Golcu luğu iyi oda sanırum önceden forvet falan oynamış. Birde novak la emwakame güzel oturdu. Önünde emwakame olmayınca çok saçmalıyor. Beğenmediğiniz canerşn kaç asisti var bakın oda kısır Beşiktaşta.novak emwakame sosa sorloth ekuban a. Kadir ömürle oynuyor hatırlatayım. Muriç le ekiciyle Gary le dirar kadar bile performans gösteremez.

Alıntıları Göster
    quote:

Beğenmediğiniz canerşn kaç asisti var bakın oda kısır Beşiktaşta.

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

bjkde yaptığı toplam istatistiğide atardım şimdi ama girip siz bakın bir zahmet.

Edit : Bu arada bizim ffp ve tff harcama limiti yüzünden bonservis verme lüksümüz de yok hatırlatırım. Caner ve Novak bonservissiz olarak, bizi tercih edebilecek en iyi oyuncular. Bizde kaç yıldır sol bek yok diyorum Novak'ı abartıyor diyorsunuz. Garip gerçekten. Bu arada Novak ve Caner hücum olarak ligin en iyi beklerindendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 25 Haziran 2020; 8:26:6 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboi

https://eksisozluk.com/aykut-kocamanin-tek-care-oldugu-gercegi--6577147?a=popular
    Aklın yolu bir.Aykut Kocamanı çok severim keza Erol Bulutu da Rıdvan Dilmeni de ölümüne Fenerbahçeli bunlar.Bunlardan zarar gelmez.Keşke Aykut hocam veya Erol hoca gelse.

Bizim yalı çocuğu azıcık akıllı olsa Aylut hocayı getirip ilk 2’yi garantiler.

• Madem Başakşehir'i topluyoruz Erol hoca olmazsa Abdullah hoca olsun.

• Altay Fb’nin 1. kalecisi olacak kapasitede değil.

Hasan Ali gidip sol bek Canere emanet edilirse Hasan’ı mumla ararız.
    Hak > Caner

Bu sene Skrtel ve Topal Fb de banko 11 oynardı.Seneye de Hak giderse bu listeye onu da eklerim.

Pellegrini bu takımı ilk 3e sokamaz.Boşuna tatava yapmayın.

Yalı çocuğu Ali bey yine ergen taraftarı dinleyip Ersun gibi Pellegriniyi getirirse Ocakta kongre olur.

Saygılar ...

• Erol hocayı açıklamaktan başka çaremiz yok. Ben Erol hocadan çok ümitliyim. Umarım pişman olmayız.
  • Bu sezon gustavo ve ilk yarıdaki vedat (belki biraz ozan) dışında rakibe fiziki üstünlük kuran tek oyuncu yoktu. Böyle takımdan hayır mı gelir?
    Acilen beyinlisinden 3 zenci getirin şu takıma

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Bu sezon gustavo ve ilk yarıdaki vedat (belki biraz ozan) dışında rakibe fiziki üstünlük kuran tek oyuncu yoktu. Böyle takımdan hayır mı gelir?
    Acilen beyinlisinden 3 zenci getirin şu takıma
    Irkçılık yapmak istemiyorum ama çok pahalılar Moses'i unutmuşsun, adamı sadece faul ile durduruyorlardı. Dirar belki sayılabilir fiziki olarak.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Valla hocam o yüzden mhy yerine Mensahı istiyoruz ya o da kuvvetli oyuncu aynı şekilde sağ bekte de şöyle ciğersiz siyahi bir oyuncu bulsalar miss gibi olur tabi forveti söylemiyorum bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Valla hocam o yüzden mhy yerine Mensahı istiyoruz ya o da kuvvetli oyuncu aynı şekilde sağ bekte de şöyle ciğersiz siyahi bir oyuncu bulsalar miss gibi olur tabi forveti söylemiyorum bile.
    Neden ikisi de olmasın ki? Küçük düşünmeyelim eğer 10 numarasız bir sistem olacaksa Mert kadar Mensah'ta lazım. İrfan'ı zor olduğu için eliyorum. Bu hesapla bakınca bizim çok oyuncumuz yok aslında. Aslında 10 numarayı çıkarınca kadro daha bi dolgun doyurucu gözüküyor. Bu sistemde belki Gustavo daha efektif kullanılabilir, stoperler daha rahat edebilir.
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Mensah İrfan Can Gustavo çok hoş olur valla benim gönlüm İrfan Can'dan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCellad

Mensah İrfan Can Gustavo çok hoş olur valla benim gönlüm İrfan Can'dan yana
    Mert hem yükselişte hem de bedava olacak yani bonservis sorunu olmayacak. Bu yandan bakınca benim dediğim daha gerçekçi görünüyor ama hepsinden bağımsız bu tarz bi orta saha bence Gustavo'yu da yüceltir, savunmayı da güçlendirir, çok iyi olur.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    433 bu ligde iş yapmaz bu lig 4.3.2.1 veya 4.2.3.1 kontra atak ligi. kontra atak oynarsın kanatların hızlı forvetinde az biraz bitirici ise başarıya ulaşırsın.
  • 
Sayfa: önceki 51585159516051615162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.