Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (4567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.454.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45654566456745684569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

O değil de Ali Koç gider kalır umurumda değil ama Ersun'u isteyenler şimdi Ersun'u getirdi diye başkana sövüyor, rezilsiniz
    Ersunu getirmek Ali Koçun ömrünü uzattı. Yoksa şu anda ya tff 1. ligde mücadele ediyorduk ya da yine 16-17. sıralarda takılıyorduk. O yüzden verdiği en doğru kararlardan biriydi.

Yani en azından ben öyle bir şey demiyorum. Bana göre bu kadro daha iyisini oynayamaz zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al Capone!

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ya vallahi hocam sıkıldım ben, kayrılmıyormuşunuz gibi davranmayın.
  • Şaka mısınız la birkaç sene daha bu kafada giderseniz fenerbahce diye bir şey kalmayacak zaten bitti bitti aloo batış başlar gs nasıl dirildi biliyor musunuz cl ve desteklerle hala siz zıtlaşalım kale diyor spor kulübüyüz ülke değiliz şaka mısınzı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başkanım ersuncuları dövüyor
  • Can acısıyla her kafadan bir ses çıkıyor. En iyisi bir kaç gün konuşmamak ve düşünmek olacak Başkan için. Kim fenere maddi manevi destek vermek istiyorsa buyursun açıklasın başkan adaylığını Fenerbahçe küçük bir takım değil çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım bir diktatördü ve 700.000.000 € borçla takım devretti. Devlet borcu gibi canına yanayım. Ersun Yanal kendi seçimleriyle kendini bitirdi. Aykut Kocaman kabız futboluyla kendini bitirdi. Taraftar eskiye dönmesin lütfen artık. Aykut Ersun Rıdvan Aziz Yıldırım artık bir efsane değiller. Ali Koç ta artık son şansını kullanacak ve belki de o da artık cebinden verdiği milyonlara ve Fenerbahçe aşkına rağmen efsaneliği bitecek.imkanı olupta Tek kuruş şu takıma desteği olmayan sussun artık. Hep birlikte bu dipten çıkmamız lazım. Ersuncu Aykutçu bitsin yeter artık. Yeter, yeter, yeter

• Elan Morin Tedronai kullanıcısına yanıt
    Böyleleri Fenerbahçeli oluyor işte,taraftara bak.16.olurduk diyor çıldıracam.
  • nolur ali koç'u siyasal islamcılara yedirmeyin ciddi olarak söylüyorum bunu. bu takımın başında siyasal islamcı birini başkan olarak görmek beni kahreder.

nerede abi bu 10-11'de siyasal islamcıların operasyonuna diren, fenerbahçe cumhuriyeti ve atatürk diye haykıranlar?

günlerdir tff, turkuvaz medya ve siyasiler nezdinde oynanan oyunları görmüyor musunuz abi bu mu gerçekten fenerbahçelilik? başarı uğruna takımı satacak mısınız siyasilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

nolur ali koç'u siyasal islamcılara yedirmeyin ciddi olarak söylüyorum bunu. bu takımın başında siyasal islamcı birini başkan olarak görmek beni kahreder.

nerede abi bu 10-11'de siyasal islamcıların operasyonuna diren, fenerbahçe cumhuriyeti ve atatürk diye haykıranlar?

günlerdir tff, turkuvaz medya ve siyasiler nezdinde oynanan oyunları görmüyor musunuz abi bu mu gerçekten fenerbahçelilik? başarı uğruna takımı satacak mısınız siyasilere.

Abi adam taraftarlarla yumruklaşıyor yedirmesi mi kalmış

• Ali Koç'a oy veren elimi seviyim.
  • SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR ÇOK
  • Ali koç o jön yöneticilerini alsın gitsin basketide futboluda bitirdiler

• Can acısıyla her kafadan bir ses çıkıyor. En iyisi bir kaç gün konuşmamak ve düşünmek olacak Başkan için. Kim fenere maddi manevi destek vermek istiyorsa buyursun açıklasın başkan adaylığını Fenerbahçe küçük bir takım değil çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım bir diktatördü ve 700.000.000 € borçla takım devretti. Devlet borcu gibi canına yanayım. Ersun Yanal kendi seçimleriyle kendini bitirdi. Aykut Kocaman kabız futboluyla kendini bitirdi. Taraftar eskiye dönmesin lütfen artık. Aykut Ersun Rıdvan Aziz Yıldırım artık bir efsane değiller. Ali Koç ta artık son şansını kullanacak ve belki de o da artık cebinden verdiği milyonlara ve Fenerbahçe aşkına rağmen efsaneliği bitecek.imkanı olupta Tek kuruş şu takıma desteği olmayan sussun artık. Hep birlikte bu dipten çıkmamız lazım. Ersuncu Aykutçu bitsin yeter artık. Yeter, yeter, yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: egos1907

Can acısıyla her kafadan bir ses çıkıyor. En iyisi bir kaç gün konuşmamak ve düşünmek olacak Başkan için. Kim fenere maddi manevi destek vermek istiyorsa buyursun açıklasın başkan adaylığını Fenerbahçe küçük bir takım değil çok büyük bir camia. Aziz Yıldırım bir diktatördü ve 700.000.000 € borçla takım devretti. Devlet borcu gibi canına yanayım. Ersun Yanal kendi seçimleriyle kendini bitirdi. Aykut Kocaman kabız futboluyla kendini bitirdi. Taraftar eskiye dönmesin lütfen artık. Aykut Ersun Rıdvan Aziz Yıldırım artık bir efsane değiller. Ali Koç ta artık son şansını kullanacak ve belki de o da artık cebinden verdiği milyonlara ve Fenerbahçe aşkına rağmen efsaneliği bitecek.imkanı olupta Tek kuruş şu takıma desteği olmayan sussun artık. Hep birlikte bu dipten çıkmamız lazım. Ersuncu Aykutçu bitsin yeter artık. Yeter, yeter, yeter
    aziz yıldırım böyle olaylara sessiz mi kaldı peki ? adam çıkıyordu bas bas bağırıyordu ali koç nerede ? bu kadar haksızlığa sessiz kalıyorsa böyle birinden başkan olmaz Aziz yıldırım kötünün en iyisiydi Ali koç ise berbatın berbatı kesinlikle futboldan anlamıyor ve basketbol da bile dağıtıldık ali koçtan sonra. Aziz yıldırım En iyisidir açık ve net Diktatörlük bazen işe yarar olmazsan böyle ağlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 23 Şubat 2020; 21:55:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Tate

Böyleleri Fenerbahçeli oluyor işte,taraftara bak.16.olurduk diyor çıldıracam.
    16, 17. sıralarda gezinen GS miydi geçen sene? Tarihimizde yaşadığımız en büyük rezilliği kimin başkanlığında yaşadık? Geçen senenin bedeli ödendi mi?

Sen benimle neyi tartışmaya çalışıyorsun? Neye çıldırıyorsun ve ne anlatmaya çalışıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elan Morin Tedronai -- 23 Şubat 2020; 21:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Ersunu getirmek Ali Koçun ömrünü uzattı. Yoksa şu anda ya tff 1. ligde mücadele ediyorduk ya da yine 16-17. sıralarda takılıyorduk. O yüzden verdiği en doğru kararlardan biriydi.

Yani en azından ben öyle bir şey demiyorum. Bana göre bu kadro daha iyisini oynayamaz zaten.

Alıntıları Göster
    Hayır, küme falan düşmeyecekti takım yahu müneccimlik yapmayın, eksikleri vardı tamamlandı devre arası 5-6 tane adam geldi Ersun ekstra hiçbir şey katmadı takıma bu kadar basit.

• Max_Tate kullanıcısına yanıt
    Olurduk la geçen seneyi nasıl unuttunuz yav kaçındıydık küme düşmemek için cebelleştik şaka mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

koç düşmanlığı halkın belli kesiminde de var. olayın futbol yönünü geçtim de bu KOÇ grubu iktidarı desteklese 555 tane vergi affı falan alır. Ülkenin en çok vergi verenlerinden koç garip bir halkız.
    Baba koç destekliyor yalnız. O olmasa bence diğer koç ailesi bu kadar sessiz kalmaz. Baba olmasa arada Ali Koç bu kadar susmaz bence.
  • Twitter fenomenleri birinin adını yazsında onu getirelim

• -Futboldaki başarızlık kabulüm . Ali bey toptan da topçudan da anlamaz . Gelin amatör branşlar benim olsun futbolu Ali bey yönetsin . İkimizde aynı parayı akıtalım .
    -Bu iş şirket başkanlığıyla olmaz . Bu statta kupa kaldırttınız . Ali bey toptan da topçudan da anlamaz.
    -Efsane Başkan Aziz Yıldırım
  • Genel anlamda mevzu hakem olamaz ama maçta hakemlik bir durum yok diyenler bir kez daha izlesin gs nin ilk golunu hakem attırdı oyunu bizim sahaya yığarak.
    Ersunu tribüne attı ama babası fatihi atamadı.Sarı gösterdi.
    Serdarın köşe vuruşundaki posizyonuna penaltı vermedi.
    Kısacası biz düştük devam dedi onlar kendini yere attı faul dedi.
    Camia üzerine oyun oynanıyor buna eminim.

Esas şu dakikadan sonra GS lileri görelim bu yazım burada dursun
    Kalan haftalarda hakemler GS yi doğrayacak açık ve net.
  • 
Sayfa: önceki 45654566456745684569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.