Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lipranus kullanıcısına yanıt
    Eljif'te çok tatlı bir tip var :) Onunda yanakları kırmızı kırmızı konuşması bile çok tatlı[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    "Tekerleği yeniden keşfetmeyeceğiz." demişlerdi. Biz anlayamamışız adamların demek istediklerini. Haklılarmış. Eski yönetimin izinden devam ediyorlar. 30 yaşında DMC satın alıyorlar parayla. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Elmasın parasını İrfan,Fejsa,Muriqi'ye hiç edin bakalım.
    Koskoca Fenerbahçe'de yönetiminden hocasına kadar kimse takımın sorunlarını göremiyor mu? Ali Koç, Comolli ve Ersun Yanal bir araya gelip biz ne yapıyoruz demiyorlar mı? Hayır 30 yaşında adam alacaksan, bari yıldız al da takıma kalite katsın. Topal'dan hallice adamı transfer edip ne yapacaksınız, o adam ne katacak bize? Yine son sözleşmesini yapıp salacak dedeleri getiriyorlar, yazıklar olsun eğer gerçek olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper köylü kurnazlığı yapmaya çalışmış böyle sonradan görme kekolara milyon eurolara gömersen ne oldum delisi olur
  • Yav hakikaten bende anlamıyorum. Oturup "Yav bizim 2 senedir en önemli oyuncumuz Valbu gitti, bu sene 2. yarı tek başına forvet hattını idare eden Soldado gitti, zaten biz az gol atıyoruz birde bu adamlar gitti, bizim acil kanat, forvet ne varsa buraya saldırmamız lazım." tarzında bir şey demiyorlar mı ya. Ben olsam ya ne DMC'si bir dakika bile mesai harcamayın bu mevkiye OKG, Ozan, Jailson bir bakalım kampta çok elzam olursa sonra alırız derim. Azıcık da utanırım buraya maddi, manevi kaynak harcamaya. Allah akıl fikr versin diyelim şu mübarek günde hocam.
  • Ne yapmış diye baktım ilk 2 haber muhteşem.

    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alper ve Topal gibi isimlerle sözleşme uzatmak Aziz'in son kazığıydı bize. Bunca taraftarın ahı var, umarım kalmaz yanınıza bizi böyle ahlaksız, rezil, iş bilmez topçularla uğraştırdığınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner-Medley kullanıcısına yanıt
    Ben hala yalan haber olmasını umuyorum. Acaba twitterdan tepki versek, gündem oluşsa iptal olur mu? Alem reyisi öyle yollamıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer biz ilk 11 oyuncumuzu komple değiştreceksek topal falan gdecekse Fejsa net süper transfer
    ama yok tek atımlık kursunlarımız var topal falanda kalacaksa aşırı gereksiz transfer
    ben bekleme taraftarıyım . yönetimin bu kadar akılsızca davranacağına inanmak istemiorum . umarım komple değiştrilecek omurganın bi parçasıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caner-Medley

    Ben bu adamı her transfer döneminde elimden geldiğince dile getirmeye çalışıyorum. Baya da takip etmeye çalıştım. Çünkü sevdiğim tarz oyuncu. Wijnaldum gibi. Bu oyuncular bana çekici gelir hep. Bu adam AZ döneminde on numaraydı. Genelde o mevkide kullandılar. Fena bir bitirici değildir. Ayrıca onundeki forvet ile de güzel anlaşır. Hatta şöyle ilginç bir bilgi de var Janssenin bu çılgın gol attığı sezonda beraber oynamışlardı. Çok verimli ikiliydi. Bu adam daha sonra İngiltere'ye gitti ve tıpkı Wijnaldum gibi bir tık geride kullanilmaya başlandı. Milli takımda da 442'nin merkez ikilisinden birine yerleşti. Bu yönden Sigurdsson'a da benziyor. Bu mevkide de takımın lideri konumuna geldi Hull'da. Hull'da çok takip ettim desem yalan söylemiş olurum. Ama genellikle geride kullandığını biliyorum. Bizim de ihtiyacımız olan tipte biri. Çok yönlü, istikrarlı, çalışkan biri. Gerektiğinde Henriksen'i geride kullanıp çapa yapabilirsiniz. Zorlu deplasmanlarda merkezde veya on numaraya çekebilirsiniz. Pasor özelliği de var. Bizim için şahane oyuncu. Birde bu milliyet bizde tutuyor. Adamlarda Linnes tuttu mesela. Fakir Wijnaldum'u bu adam.
    Oyuncu takip etmem ama yani oyle bir anlattiniz ki emreden sonraki en buyuk eksigimizi tamamlayacak adam sanki bu. Kalkin gidip biz anlasalim egerr oyleyse o derece önemli bir transfer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Alper denen mikroba zamanında öyle sözleşme yaparsan o da sözleşmede yazanı almak ister hakkıyla. Niye ucuza kabul etsin, alır paramı ( 1.8 M Euro garanti ) iki terleyip paramı alır otururum. Alper'in aman ben niye oynamıyorum diye sorun yaratacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Bu sözleşmeyi bize sokanlara laf etmek lazım.
  • Topal ile sözleşme uzatılmasaydı "en iyi iki yerli oyuncuyu Beşiktaş aldı" denilecekti. Aziz ikisiyle de sözleşme uzatmayacaktı, Gökhan gidince taraftar baskısı yüzünden mecburen Topal'ı tuttu.

    Herkes balık hafızalı mı burada yahu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T@rhuncu -- 3 Haziran 2019; 13:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :((


    [Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@rhuncu

    Topal ile sözleşme uzatılmasaydı "en iyi iki yerli oyuncuyu Beşiktaş aldı" denilecekti. Aziz ikisiyle de sözleşme uzatmayacaktı, Gökhan gidince taraftar baskısı yüzünden mecburen Topal'ı tuttu.

    Herkes balık hafızalı mı burada yahu?
    Deseydiler bilader bize ne
    Gökhan ile Caneri Alper ve topalla birmi tutuyosun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sezon da bir halt olmayacak anlaşıldı. Valbuena ve Soldado gibi takımın en önemli 2 skoreri gitmiş adamlar halen daha müzmin sakat Fejsa peşinde. Takım bas bas bağrıyor kanat ve forvet lazım diye. Bu saatten sonra ne ortasahası, en acil yerleri doldur da ortasahaya bakılır. Eljif' de satılmasın boşuna parayı çarçur edeceğiz belli oldu. Bari bir sene daha oynatıp yüksek fiyatlara satarız.

    Böyle giderse yine Ağustos ortalarına doğru Comolli'den yeni İngiltere kazıkları gelir. Hiç umudum yok bu transfer sezonundan bakalım hayırlısı.
  • Fejsa benim beğendiğim bir oyuncu. Şimdi Ozan var, Jailson var deniliyor ama bize DMC de lazım. Geriden topu çıkartacak ve yer kaplayacak bir oyuncuya ihtiyaç var. Fejsa tam bir fakir Matic'idir.

    Ama adam bitik. 5 yılda 83 maç kaçırmış. Oraya Kabore'yi alıp Atiba etkisi yaratmak çok daha makul olur. Ama Ersun da Topal ve Fejsa tarzı DMC'leri tutuyor.

    Kabore, İrfan, Jailson gibi bir orta saha bence çok dinamik ve top kullanabilen bir orta saha olurdu. Ozan'la filan uğraşamayız. Ön libero almayıp tüm para hücum hattına gömülecek ise o başka.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Alper size Tarik bize atılan en büyük kaziktir Eskisehir sağolsun o günden sonra velini dogrultamadi beter olsunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperi daha 2 gün önce yazdık,kapı gibi sözleşmesi var 3 sene daha oynayacak bize toplam maliyeti 200 trilyon civarı olacak.Alınmayın ama bu fenerol sms yok forma falan bu gibi elemanları zengin etmekten başka işe yaramıyor.Bizde sözleşmesi bitince başakşehir-kasımpaşa ayarında bir istanbul takıma gidip 2-3 sene daha oynayıp(aktif emeklilik istanbul geceleri falan yani) sonra emeklilik hayatına geçer.
  • Zorla keşke transfer yasağı gelse dedirtiyolar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fejsa geleceğine Topal kalsın oynasın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Alperin saçını gördükçe kan beynime sıçrıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.