Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gönlüm sarri reisten yana. Olmazsa david moyes. O da olmazsa buvac.

Oynattığı oyun yüzünden soğudum Aykuttan. At golü geri çekil. He bir de topal souza ikilisi. Yeter da yeter! Hücum futbolu görmek istiyor bu taraftar. Yeri gelince akıllı oyun. Ama bu Aykut efendi hep aynı, kalır da gitmezse aynı futbolu devam ettirir. Yine bizleri kanser eder. Ama inanıyorum Ali Koç ve ekibi en iyisini yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bugia

Anca böyle işssizleri konuşturmaya yarıyor bu belirsizlik. gereksiz herif oyunda td yapıyor bizim medyamızda inanıp luis enrique teknik direktör oldu diye haber yapıyor İNANILMAZ

sırf twitch de yayın yapıyor diye mi serhat'a gereksiz herif diyorsun

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    Gereksiz olduğu için gereksiz diyorum.
  • Aykut Kocaman kaldi ya da gitti demek bu kadar zor olmamali.

• Sanırım;Buvac ve J.Bamba ikilisi ile haftaya hızlı başlayacağız.

Via@ekremkonur inş gerçekleşir şu olay

• quote:

Orijinalden alıntı: supernova034

Keşke baştan istifa etseydi. Bana Buvac gelecek gibi geliyor. Aykut Hoca' yı da yedekte bekletiyorlar muhtemelen. Hem istifa etse kendine yönelen okları dağıtır, topu yönetime atmış olurdu.

Alıntıları Göster
    hocam ali koç'la ilk görüşmelerinde istifa edebilirim isterseniz demiş. ali koç etme demiş.
    aykut hoca yakın çevresine açıklamış zaten durumu. ben fenerbahçe'nin neferiyim, durumu anlattım. gel çalış derlerse çalışırım, yok teşekkür ederlerse fb için en iyisini dilerim demiş. şöyle bir adama edilen laflardan sonra bizim taraftarın adam olmayacağından eminim.

aykut bizden gitse nereye gidecek ki zaten diyorlar. adam bizde konyada aldığı maaşla aynı maaşı alıyor. çin'den teklif var diyorlar. milli takım beklemede diyorlar. hepsini geçtim, fener sanki aykut hocadan çok mu iyisini getirecek? hedefteki adam yardımcı antrenör buvac.

bunlar borç ne harç ne haberleri olmadığı için yüksekten uçuyorlar. ali koç anlayana elli kere anlattı kulübün mali durumunu ama nato mermer nato kafa. hedefteki hocaların yarısı zaten gitti dedi adam. belli ki kalanlardan da içine sinmeyenler ya da şartları kabul ettiremeyenler var. bunlara kalsa herkes bizim kapıda yatıyor. aykut hocaya da durumu belirtmiş, hoca da tamam beklerim demiş. comolli de buvac olmazsa aykut olsun kafasındaymış. adam fenerbahçelilik duruşu yapıyor, kulüp gel derse beklerim diyor. gene yaranamıyor.

gs ve bjk taraftarı bizim taraftara göre çok daha aklı başında da. gidişat o ki trabzon taraftarının bile gerisine düşecek taraftar. yakında trabzon taraftarının yaptığı saha olaylarını yapmaya başlar. iğrenç bir kitle olma yolunda

• Aykut kalacaksa Comolli Çarşamba günü imza törenini değil istifasını versin.Nasıl olsa sene sonu Gs şampiyon olduğunda suçlu Aykut değil Comolli ilan edilecek.Bu adamın kuyusunu kazacaklar.4 senede 3 gs şampiyonluğu gören Aykut 1 yenisini daha ekleyecek ama suçlu o değil başkası olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Benim kelimelerim artık burada bitiyor. Bu kadar zor olmamalı yazdıklarımı anlamak.Halbuki gayet sade ve anlaşılabilir yazıyorum.

Yazdıklarımı baştan okursan, ben Madrid ve Munchen ile yarıştan bahsetmiyorum.Ben bir felsefeden bahsediyorum.Felsefe para ile alınmıyor. Alınsa emin ol Aziz onu da alırdı.

Duruş sahibi olmak, kalibreli kişilerin işidir ve domino etkisi ile kitlelere uzanıp hacim kazanır.Ali Koç en çok burda anlam kazanıyor.

Spor olsun,farklı bir meslek dalı olsun,iş ve emeğe;başarı ve disipline dayalı başarı ivmesi.Bu felsefe; ekmek ve su gibi temel yapıtaşı olmalı diyorum.

Ancak Fenerbahçe'de durum böyle değildi uzun yıllardır.

Alıntıları Göster
    Arkadasım bir defa ciddiye alınman için önce yazdıklarını ciddi yazmalısın.

Trol muhabeti yapar gibi gif koyman senin yazdıklarını yüceltmiyor. Çocukmusunuz anlamıyorum ki.

Felsefe felsefe futbol oynanıyor ne felsefesinden bahsediyorsunuz. Alt tarafı Türkiye liginde bir takımsın. Kursun Ali Koç sistemini getirsin yabancı potansiyelli genç oyuncu bir sene 5. Olsun ertesi sene ıkı maç yenilsin yine başlayacak herkes böyle iş mi olur diye.

Hayal dunyasında yaşıyorsunuz. Hayalleriniz yıkılıncada etrafa salca oluyonuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

hocam ali koç'la ilk görüşmelerinde istifa edebilirim isterseniz demiş. ali koç etme demiş.
    aykut hoca yakın çevresine açıklamış zaten durumu. ben fenerbahçe'nin neferiyim, durumu anlattım. gel çalış derlerse çalışırım, yok teşekkür ederlerse fb için en iyisini dilerim demiş. şöyle bir adama edilen laflardan sonra bizim taraftarın adam olmayacağından eminim.

aykut bizden gitse nereye gidecek ki zaten diyorlar. adam bizde konyada aldığı maaşla aynı maaşı alıyor. çin'den teklif var diyorlar. milli takım beklemede diyorlar. hepsini geçtim, fener sanki aykut hocadan çok mu iyisini getirecek? hedefteki adam yardımcı antrenör buvac.

bunlar borç ne harç ne haberleri olmadığı için yüksekten uçuyorlar. ali koç anlayana elli kere anlattı kulübün mali durumunu ama nato mermer nato kafa. hedefteki hocaların yarısı zaten gitti dedi adam. belli ki kalanlardan da içine sinmeyenler ya da şartları kabul ettiremeyenler var. bunlara kalsa herkes bizim kapıda yatıyor. aykut hocaya da durumu belirtmiş, hoca da tamam beklerim demiş. comolli de buvac olmazsa aykut olsun kafasındaymış. adam fenerbahçelilik duruşu yapıyor, kulüp gel derse beklerim diyor. gene yaranamıyor.

gs ve bjk taraftarı bizim taraftara göre çok daha aklı başında da. gidişat o ki trabzon taraftarının bile gerisine düşecek taraftar. yakında trabzon taraftarının yaptığı saha olaylarını yapmaya başlar. iğrenç bir kitle olma yolunda

Alıntıları Göster
    Evet bende öyle biliyorum, yani istifasını sundu diye ama şu durumda gene yıpranan yine kendisi oluyor. En azından yönetim tarafından bu yönde net bir açıklama yapılmalıydı. Üstelik şu saatten sonra başka biri gelirse, Aykut Hoca' ya bu kadar bekleterek de ayıp edilecek. Bize gelmeden evvel Milli Takıma gideceği konuşuluyordu zaten. Ayrılırsa da boşta kalacağını sanmıyorum. Ayrılmasını bende istiyorum çünkü çok yıprandı ve ne yapsa yaranamaz durumu var. Biraz da gerçekten bir doku uyuşmazlığı var. Ama yeni gelen birinin de başarı şansı çok çok zor. Umarım onun için de bizim için de hayırlısı olur.

• TFF parasız kaldı galiba.

Tüm Süper Lig kulüpleri, menajerlerle çalışma talimatına uymadıkları için PFDK'Ya sevk edilmiş.
  • şurda aykut kocaman zorla kalıyor gibi davrananlara akıl sır erdiremiyorum. 15 yaşındaki yeğenim bile olayları daha iyi okuyor.

kendinizi o kadar inandırdınız ki ali koç'un gelir gelmez aykut kocaman'ı kovacağına, şimdi inanamayıp aykut kocaman'a yükleniyorsunuz. 5 gündür falan herhalde tazminat pazarlığı var

Ali koç kulağı ve beyni olanlar için cnn türk'te ne dedi? aykut kocaman'la devam etmek isterdim, taraftarın da beklentileri var ama, fakat bir yandan da mevcut durumda hoca piyasası çok zor durumda.

başka kanallarda ne dedi? aykut kocaman'la devam etmem diye bir şey demedim, bana göre kalırsa başarılı da olur, benim gönlümde yeri ayrıdır.

Lig radyoda ne dedi? yerliyle devam edeceksek aykut hocayla devam ederiz.

bunları diyen ali koç değilmiş gibi geldiniz kendi kendinize gelin güvey oldunuz. adamın açıklamaları net. öncelik kaliteli bir yabancı hoca, olmazsa aykut kocaman demeye getiriyor. kaliteli yabancı, aykut kocaman, orta sınıf yabancı, orta sınıf yerli diye sıralama yapmış kendince.

hayır bunu tahmin etmeye de gerek yok. ali koç tüm tv kanallarında bunu belirtti zaten. ama siz kendi düşüncelerinizi ali koç'a enjekte etme çabalarınıza o kadar kapıldınız ki, yok aykut'u gelir gelmez kovacak da kibarlık yapıyor diye kendinizi inandırıdnız

şimdi de aykut'u suçluyorsunuz. aykut kocaman'ın istifa mektubu ali koç'un cebinde. kafasına göre yabancı td bulursa kabul edecek. bulmazsa etmeyecek. aykut kocaman'a bekle diyen de kendisi. kimsenin zorla yapıştığı yok. siz kendinizi kandırdığınız için kabullenemiyorsunuz. kongrede aziz'i yuhalayanlara şşşt diye sertçe ikaz etmişti ya, sizin şurdaki yorumlarınızı görse hoca hakkında ağzınıza eder de işte kulüple uğraşıyor adam

• geng G kullanıcısına yanıt
    Niye olmamalı? Çok kulüp yönettiniz sanırım. Avrupa’nın önde gelen hocaları kapımızda yatıyor göbekli, magazin bültenlerinden düşmeyen futbolcularınızı biz yönetelim diye. Yerli olarak 2 aday var. Herkes Yanal’ı istiyor tabiki ben de dahil ama başkan düşünmeden hareket mi etsin? Eski başkan öyle ediyordu özlediniz galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kragen -- 11 Haziran 2018; 19:20:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Aykut'u güzelleyen adam resminde Sakaryaspor var lol
    Aykut Kocaman Sakaryalı belkide onun oğludur bilemeyiz oğlu kızı var mı Aykut'un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris01

Arkadasım bir defa ciddiye alınman için önce yazdıklarını ciddi yazmalısın.

Trol muhabeti yapar gibi gif koyman senin yazdıklarını yüceltmiyor. Çocukmusunuz anlamıyorum ki.

Felsefe felsefe futbol oynanıyor ne felsefesinden bahsediyorsunuz. Alt tarafı Türkiye liginde bir takımsın. Kursun Ali Koç sistemini getirsin yabancı potansiyelli genç oyuncu bir sene 5. Olsun ertesi sene ıkı maç yenilsin yine başlayacak herkes böyle iş mi olur diye.

Hayal dunyasında yaşıyorsunuz. Hayalleriniz yıkılıncada etrafa salca oluyonuz.

Alıntıları Göster
    Öncelikle senin arkadaşın felan değilim bu 1

Profiline baktım 91'li birisin profilin doğru ise. Aramızda 10 yaştan fazla fark var.

13 seneden fazladır forumdayım,Troll Muroll bilmem O işlere girmem ben.Bu da 2

Ben gayet ciddi yazarım,yazı tarzım budur benim;sen anlayamıyorsan o seni bağlar,kafana göre niteleme benim düşüncelerimi,en fazla bloklarsın ve şahsımın yazdıklarını görmezsin bu da 3

Bu kadar basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: jenas

Gönlüm sarri reisten yana. Olmazsa david moyes. O da olmazsa buvac.

Oynattığı oyun yüzünden soğudum Aykuttan. At golü geri çekil. He bir de topal souza ikilisi. Yeter da yeter! Hücum futbolu görmek istiyor bu taraftar. Yeri gelince akıllı oyun. Ama bu Aykut efendi hep aynı, kalır da gitmezse aynı futbolu devam ettirir. Yine bizleri kanser eder. Ama inanıyorum Ali Koç ve ekibi en iyisini yapacaktır.
    1-sarri
    2-moyes
    3-luis enrique
    4-buvac
    5-blanc
    6-juande ramos
    7-bilic

yerli aykut kocaman tek seçenek

bence yönetimin listesi bu şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

Öncelikle senin arkadaşın felan değilim bu 1

Profiline baktım 91'li birisin profilin doğru ise. Aramızda 10 yaştan fazla fark var.

13 seneden fazladır forumdayım,Troll Muroll bilmem O işlere girmem ben.Bu da 2

Ben gayet ciddi yazarım,yazı tarzım budur benim;sen anlayamıyorsan o seni bağlar,kafana göre niteleme benim düşüncelerimi,en fazla bloklarsın ve şahsımın yazdıklarını görmezsin bu da 3

Bu kadar basit.

Alıntıları Göster
    10 yaştan fazla olunca arkadaş olunmuyor mu ? Yazım tarzın itici geldi. Bunu dile getirdim. Her mesajın böyle ise bilemem bana itici geldi tarzın. Kafasında ampul yanan gif koyan, iki cümle arasına bir muhaha gifi sıkıştıran birini ciddiye alamıyorum.

• Artificial Difference kullanıcısına yanıt
    Aykut Kocaman'ın istifa mektubu kimsenin cebin de filan değil. Az önce Aspor da Serkan Korkmaz, Aykut Kocaman ve yardımcıları devam etmek istiyorlar ve devam etme kararı aldılar dedi. Kısaca Ali Koç yolları ayırmaz ise Aykut kalacak.

Aykut'un devam etmek istediğini medya bas bas bağırıyor. Devam etmek isteyen adam istifa mektubu yazıp vermez.
  • yav sarri, luis enrique ve blancın maaşını geçtim, artık bilicle, moyes ne alaka. bizim taraftar beklemekten iyice kafayı yiyecek.

aykuta çöp diyorlar, moyesi istiyorlar bilic yazıyorlar

çok ciddiyim moyes, bilic falan gelecekse kalsın aykut.
  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Bir sürü şey yazmışsın fakat sorduğum şeyin cevabını yazmamışsın. 2. Aykut Hocayı ben her defasında teknik olarak değerlendiriyorum neden başarılı olamayacağını belirtiyorum. Söylediğim şeylere yönelik bir tane karşı argüman sunduğunuzu görmedim. Basmakalıp klişe şeyleri tekrarlayıp demogoji yapıp duruyorsun.

İstediğin şey onları söyleyen klişe taraftarlar zaten çünkü bu basmakalıp demogoji edebiyatıyla onları ezdiğini sanıyorsun. Açık ve net iş teknik taktik konuşmaya gelince acizliğiniz ortaya çıktığında da böyle kayış atıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 11 Haziran 2018; 19:39:16 >
  • Bulvac

Mamba

Montoellierin sol beki

Bu ucu haftaya gelecek

• 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.