Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (6309. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
154
Favori
2.091.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 63076308630963106311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turk futbolu ne zaman Fatih Terimden kurtulacak??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balotelli sosyal medyadan kulübüne veda mesajı mı yayınlamış?
  • 30 m az degil mi bi 150ye satilir genc potansiyel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shenoma kullanıcısına yanıt
    yok o oğuzhan

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    O adamin o paraya gitcegine inanman senin hatan daha fenerbahce gibi bi takimda istikrar yakalayamamis bir adama 23 milyon mu vercekler hadi ordan guzel hayaller ama arkadasi asagilamak yakismamis 37 macta 24 mac ilk 11e giren bi oyuncu icin guzel hayaller kuruyosunuz

• sahtedokuz kullanıcısına yanıt
    İki 8 önlerinde 10 numara oynayan takımlar var Başakşehirde kaç hafta Emre-İrfan önlerinde Mossoro oynadı ben bir problem olduğunu görmedim kazma önliberolar oynayacak diye takımların hücum performansı düşüyor bir diğer örnek Trabzon Sosa-Abdülkadir Parmak taş gibide oynuyolar topu alan dribbling yapıyor bizde bir ortasahanın dribbling yaptığını en son ne zaman gördük

• Balotelli gelirse ve 13-14 sezonundaki Emenike'ye benzer verim alabilirsek direkt Araplara veya Çin'e yüksek rakamlara satabiliriz. Balotelli kestirelmeyecek bir oyuncu. Buraya geldiğinde yokları oynasa da şaşırmam, taraftar desteği ile aidiyet hissedip çılgın atsa da şaşırmam. Tavanı çok yüksek olduğu gibi tabanı da çok dip olan bir isim. Slimani faciasından sonra bir daha dip bir forvet performansı kaldırabilir miyiz bilmiyorum. Tek güvencem Ersun Yanal-Emenike iş birliği. Benzer bir verim alırsa inanılmaz keyif alırız. Çok çok iyi ayarlaması lazım iplerini. Her ne kadar korksam da gelmeli. Tek başına takımı taşıyabilecek bir isim. Şimdiden saha içinde Emre B. ile tartıştıklarını görebiliyorum.
  • balotelli iş ahlakı 0 olan bi adamdır.kafasına göre idmana çıkmaz ersun yanalı delirtir.ali koç ve comolli fiyasko transferlerine bi yenisini daha ekleyecek gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 26 Mayıs 2019; 13:17:51 >
  • Keşke bugün yeni forma ile çıksak.
  • İnşallah Jailson'u yedek olarak düşünmüyordur hoca. Yıllar sonra ilk defa ayağı temiz bir ön libero geldi takıma. Jailson'un yerine birisi alınmasına da karşıyım ama hala ön libera transfer dedikoduları çıkınca yerine birisi mi alınacak diye düşünüyorum.

Jailson fiziki olarak iri yarı bir oyuncu değil ama çalışkan ve enerjisi yüksek bir oyuncu, üstelik ayağı da temiz.
    Bu sene son anda takıma katılması, 8 maç ceza alması, cezadan sonra yedek bırakılmasından ötürü tam verim alamadık ama ne zaman Tolgay kenara çekilip Jailson oynadı takım o zaman toparlandı.

Jailson, Ozan ve OKG ön libero tarafını halleder. Bizim bu adamın yanına birisini almamız gerekiyor bu adamı kesecek oyuncu değil.
  • Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'ın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan Giuliano, ligde kalecilerden sonra en fazla oyunda kalan (2678 dakika) futbolcu oldu.

🥅41 Maç
    ⚽️16 Gol
    🎯10 Asist.

Performansa bak. Para için yolladiklari adam bu işte. Zajc'i 2. Lig Beyaz Lige koy şu performansı gösteremez. Giu gibi istikrarlı, iş ahlakı yüksek bir topçu bulamayacağız.

• Balotelliden yüksek verim alacağımızı düşünüyorum ama belli olmaz tabi.

Balotelli çok duygusal bir adam. İtalyada İngilterede çok ırkçılık gördü. Türkiye gibi zenci futbolcuların el üstünde tutulduğu, taraftarın sevgilisi, takımın yıldızı olacağı yerde patlama yapabilir.

Etonun ırkçılık görmediğim tek yer Türkiye dediği ve Balotellinin de o zaman belki bir gün Türkiyede oynarım dediği söylenir. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama zencilere ırkçılığa Türkiye'de şahit olmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mpolat35

Ben kendimizi dev aynasında görmüyorum hocam zaten Anelka gibi bir futbolcunun Türkiye ye o yaşta gelmesi artık imkansız ama Moses bizim takımda etkili olamaz. Şampiyonluğa oynayan takımda yeteneği ile değil sadece hızı ile adam geçecek olan futbolcunun gol yükünü taşıması çok zor. Kendisi Lens'ten çok daha etkisiz bir futbolcu.
    Anadolu kulüplerinde Moses dan çok daha etkili onun aldığı paranın 5 te birine yada daha azına oynayan futbolcular var.
    Adam Chelsea den geldi diye abartmaya gerek yok. Yetenek fukarası birisi üstüne vurdumduymaz olunca hiç çekilmiyor.
    Fizik gücü olarak ondan çok daha zayıf olan Valbuena ondan daha çok umursuyordu takımı. Üstelik adamın takımdan ayrılacağı belliydi.

Alıntıları Göster
    Bu adam basıp giden bir oyuncu ne zaman basıp gitse tehlike yaratıyor. İyi bir hazırlık ve çekingenlik sorununu çözerse çok iyi bir sezon geçirebilir.

Asıl bozulduğum şey oyunculardan verim alamamamız. Berke varken kaleci konuşuluyor. Harun uzun top attığı için oynayamamış. Jailson pozisyon bilgisi yokmuş. Elif kötü şut çekiyormuş. Moses ve Ayew pek takımı sallamıyormuş. Bunların hepsi doğru olabilir ama hoca nerede? Hoca oyuncularla konuşup onlarla iletişiöe geçip problem çözmeyecekse, onlardan verim almayacaksa, onlardan güzel bir takım yaratmayacaksa ne işe yarar? Taaftarın gazını mı almak görevi? Daha 6 ay önce alınan adam gönderilsin diyoruz. Kolay mı böyle al sat? Böyle çok zor gmrünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Balotelliden yüksek verim alacağımızı düşünüyorum ama belli olmaz tabi.

Balotelli çok duygusal bir adam. İtalyada İngilterede çok ırkçılık gördü. Türkiye gibi zenci futbolcuların el üstünde tutulduğu, taraftarın sevgilisi, takımın yıldızı olacağı yerde patlama yapabilir.

Etonun ırkçılık görmediğim tek yer Türkiye dediği ve Balotellinin de o zaman belki bir gün Türkiyede oynarım dediği söylenir. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama zencilere ırkçılığa Türkiye'de şahit olmadım.
    12/13 GS derbisinde Drogba ve Muslera'ya muz göstermişti bizim taraftarlar. Aptal yönetim de adam hastaydı doktoru muz önermiş diye taraftarı savunmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

12/13 GS derbisinde Drogba ve Muslera'ya muz göstermişti bizim taraftarlar. Aptal yönetim de adam hastaydı doktoru muz önermiş diye taraftarı savunmuştu.

Alıntıları Göster
    Gösterenler musleranın adı muza benziyor diye gösterdik demişlerdi. Ben inandım, drogbayı anladık da musleraya niye gösterirsin adam zenci değil ki

• quote:

İnşallah Jailson'u yedek olarak düşünmüyordur hoca. Yıllar sonra ilk defa ayağı temiz bir ön libero geldi takıma. Jailson'un yerine birisi alınmasına da karşıyım ama hala ön libera transfer dedikoduları çıkınca yerine birisi mi alınacak diye düşünüyorum.

Jailson fiziki olarak iri yarı bir oyuncu değil ama çalışkan ve enerjisi yüksek bir oyuncu, üstelik ayağı da temiz.
    Bu sene son anda takıma katılması, 8 maç ceza alması, cezadan sonra yedek bırakılmasından ötürü tam verim alamadık ama ne zaman Tolgay kenara çekilip Jailson oynadı takım o zaman toparlandı.

Jailson, Ozan ve OKG ön libero tarafını halleder. Bizim bu adamın yanına birisini almamız gerekiyor bu adamı kesecek oyuncu değil.
    Bence de umarım yedek düşünülmüyordur. Hemen elden çıkarmamız lazım. Millet yürüyerek geçiyor siz buna ön libero diyorsunuz. Yanında Topal değil Eljif oynarken nasıl batırdığını hatırlamıyorsunuz sanırım. Ha, derseniz ki Ersun çift ön libero oynatacak o zaman çok iyi olur. Ama başka türlü vasatın altında bir futbolcu.

• Balotelli inşallah gelir. Taraftarla bütünleşebilecek bir oyuncu. Şunu gördük ki Kolej takımı havasında şampiyon olamazsın . Nani-van persie sonrasında forma aldıracak , taraftarları etkileyecek oyuncu gelmedi bu takıma.

• quote:

İnşallah Jailson'u yedek olarak düşünmüyordur hoca. Yıllar sonra ilk defa ayağı temiz bir ön libero geldi takıma. Jailson'un yerine birisi alınmasına da karşıyım ama hala ön libera transfer dedikoduları çıkınca yerine birisi mi alınacak diye düşünüyorum.

Ayağı iyi de asli ön libero görevlerini ne derece yapabiliyor? Maçı bırak sadece jailsonu izle kafayı yememek elde değil. Elini kolunu sallaya sallaya geçiriyor herkesi. O mevkide oynayan adamın fiziği de daha iyi olmak zorunda.

Jailson tek ön libero oynayamaz. Yanında iyi bir ön liberoyla oynar. O zaman da çift ön libero diye kıyametler kopar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elan Morin Tedronai

Balotelliden yüksek verim alacağımızı düşünüyorum ama belli olmaz tabi.

:)))))

• Mensahı kaçırdık

• 
Sayfa: önceki 63076308630963106311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.