Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126.445
Cevap
153
Favori
2.100.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahçe yönetiminden sürpriz hamle... Sportif direktörlük görevine Damien Comolli'yi getirdikten sonra takımı yabancı bir hocaya emanet etmesi beklenen Sarı-Lacivertli yönetim dün Ersun Yanal'la görüştü.

İLK TERCİH YABANCI AMA...

Başkan Ali Koç'un yer almadığı ama bilgisi dahilinde yapılan görüşmede Fenerbahçeli yöneticilerin Yanal'la fikir alışverişinde bulunduğu ve tecrübeli adama bir teklif sunulmadığı öğrenildi.

OLUR DA ANLAŞAMAZLARSA

Aykut Kocaman ile yolları ayırmayı planlayan Fenerbahçe yönetiminin yeni hoca için ilk tercihinin yabancı teknik adam olduğu biliniyor.

ŞAMPİYON HOCA

Ancak Sarı-Lacivertlilerin kaliteli bir yabancı hoca ile anlaşamaması durumunda rotanın Ersun Yanal'a dönmesi bekleniyor. 2013-2014'te Fenerbahçe'yi çalıştıran Yanal takımı şampiyon yapmıştı. (Takvim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanCLK

Burada yazılanları okudukta gülüyorum ya
    Arkadaş siz Aziz Yıldırım'a nasıl 20 sene katlandınız. Ali Koç geleli 1 hafta oldu bu ne sabırsızlık.
    Adam 2 senedir planlamalar,çalışmalar yapıyor. Klübün hali ortada zaten. Herşey transfer değil, düzenlenmesi gereken
    o kadar çok şey var ki biraz sabretmemiz lazım.
    Bak kardeşim neden sabredemediğimi söyleyeyim kendi adıma.

Bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmayın deyip, ağzından tek kelime çıkmazsa bir haftada millet kolpa duyumculara inanır taraftar birbirine girer. Şeffaflık şeffaflık diyorsun, bizim ağzımızdan çıkmayanlara inanmayın diyorsun Comolli'nin Türkiye'ye geldiğini Bein'den öğreniyoruz, resmi siteden 2 gün sonra açıklanıyor. Bizi dinleyin diyorsan biraz bilgi vereceksin taraftara, sen 2 gündür Türkiye'de dolaşan Comolli'yi açıklamıyorsan ben başka yerlerden öğreniyorsam geldiğini neden sadece resmi siteye inanayım?

Toplantılardan birinde yan pas yapan Fenerbahçe istemiyoruz lafına sen benim hayal ettiğim Fenerbahçe'yi anlayamamışsın diyorsun, 2-0 öndeyken bile acaba kazanacağız mı diye telaşlanıyoruz, ısıran Fenerbahçe istiyoruz diyorsun. Ama senin son seçeneğin bile olsa Aykut Kocaman diye bir seçeneğin var. Hayal satıyorsun vizyon diye, futbol felsefesi diye, tekrar ediyorum son sırada bile olsa bunları başaramayacağı kesin olan bir adamı seçenek diye tutuyorsun. Ben de şunu diyorum, Aziz de Elinde td kalmayınca son çare Aykut'u getirdi, senin Aykut diye bir seçeneğin varsa e ne anladım ben bu işten, ne anladım aylardır heyecanla 3 Haziran'ı beklememizden.

Sizin sayenizde kazandım, kongre taraftara kulak verdi diyorsun sen taraftara kulak vermiyorsun. Millet coştu seçimle, Feneriumlara akın edip forma alacak ama Aykut'un belirsiziğinden dolayı taraftardaki heyecan söndü sadece bir haftada.

He tabii yarın Buvac'la anlaşılır ya da Ersun'la, doğru adımlar atılmaya başlanır bunlar da unutulur. Ama şu bir gerçek ki Ali Koç başkanlıkta ilk bir haftasını çok kötü yönetmiştir.

• Ali Koç teknik direktör konusunda seçim öncesi dediklerinden farklı bir şey yapmıyor.Biraz sakin olmakta fayda var.İyice arsız oldu taraftar.Tehdit diz boyu.Aziz Yıldırımın hakaretlerine anca 20.yılında cevap verebilenler gaza gelmiş de Ali Koç'a posta koymaya kalkıyor.Mazbatayı aldığı 6.gün.Sportif direktör geldi,altyapıya biri geldi,scout ekibi kovuldu.Hoca konusunda da birileriyle görüşülüyor.Avrupada hoca rekabeti var ortam karışık Dünya Kupasının piyasaya getirdiği ayrı bir belirsizlik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elder Wand -- 11 Haziran 2018; 12:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arizeus

Sözleşmede tazminat maddesi yokmuş,sözleşme devam ettiği için 1 yıllık ücreti alıp almama durumu var.Bence Aykut almaz.

Biz de Harun'u alsa iyi olur,katılıyorum Volkan gitmeli.

Bence Dirar sağ bek olarak devam etmeli belki bu şekilde Şener ve Dirar yeter transfere gerek kalmaz.

Yeni hoca gelmeden satma işlemleri nasıl olur bilmem ama iyi getirisi olacak her futbolcu satılmalıdır.

Alper'e kesinlikle katılıyorum ama yeni hocanın veye Ozan'ı görmesi lazım Aykut yerini boş bıraktığı için kesti Ozan'ı o yüzden yeni hoca faydalanabilir belki.

Okay iyi futbolcu biz alabilseydik keşke,yanlışım yok ise Okay'ı Trabzon'a Ersun getirdi.
    Bence Ersun değil Trabzon'a büyük zararı Halilhodzic ve kendini mafya sanan İbrahim Hacıosmanoğlu verdi.

Alıntıları Göster
    Okay'ı,bağlantıları sayesinde Kayserispor'dan Süleyman Hurma getirdi.Ersun'la bir bağlantısı yok bu transferin,Trabzon konusunda çok haklısın bir birikim süreci ama sene başı yeni yönetimden insiyatifi alıp batıran Ersun'un ta kendisidir,başka birisi değil.Ersun güzellemecileri bunu kabul edemiyorlar hep kup bulma çabaları.

Ben böyle sene başı 50.yıl şampiyonluk parolası ile çıkan bir takımı ve paralelinde yönetimi mahvetsem sokağa çıkamam utancımdan.Ama bu vatandaş panellere felan katılıyor,panellerde biri de demiyor ki madem o kadar biliyorsun neden patlattın Trabzon'u geçen sene.Hep klasik sorular ve cevaplar,şiş yansın kebap tarzı saçmalıklar

Aykut'u kati suretle yeni sezonda istemiyorum ben de,ama hocalık kariyerinde Ersun gibi "iniş çıkışlar" ve "zig zaglar" yoktur ne olursa olsun.

Aykut bugün Milli Takımın başına geçse gruplardan çıkartır bizi buna eminim.Biz de kurtuluruz,Milli Takım da nasiplenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Devian

Alıntıları Göster

• Yahu neyi bekliyor ki bunlar? Hadi oyuncu alsalar FFP vs neyse diyeceğim de altı üstü Aykut'u kovup Ersun vs getirecekler.

• Konyaspor-Konya
    Rıdvan Dilmen
    Aspor,TrtSpor,Sabah,Fotomaç v.b

Bu yazdıklarımın 2 ortak noktası var.Bir düşünün,tüm soruların cevabı bunlarda gizli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Dediklerin doğrudur. Aynı şeyleri bende istiyorum tabi ki. Ben Fenerbahçe taraftarını bölecek hiçbir şeyi istemiyorum.
    Ne Aykut Kocaman kalsın ne Ersun Yanal gelsin. Uzun vadede aç bir hoca lazım.
    Ben sabırlıyım. İnanıyorum ki Ali Koç Fenerbahçe için en iyisi neyse onu yapacak. Hiç bir şüphem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Bak kardeşim neden sabredemediğimi söyleyeyim kendi adıma.

Bizim ağzımızdan çıkmayan şeylere inanmayın deyip, ağzından tek kelime çıkmazsa bir haftada millet kolpa duyumculara inanır taraftar birbirine girer. Şeffaflık şeffaflık diyorsun, bizim ağzımızdan çıkmayanlara inanmayın diyorsun Comolli'nin Türkiye'ye geldiğini Bein'den öğreniyoruz, resmi siteden 2 gün sonra açıklanıyor. Bizi dinleyin diyorsan biraz bilgi vereceksin taraftara, sen 2 gündür Türkiye'de dolaşan Comolli'yi açıklamıyorsan ben başka yerlerden öğreniyorsam geldiğini neden sadece resmi siteye inanayım?

Toplantılardan birinde yan pas yapan Fenerbahçe istemiyoruz lafına sen benim hayal ettiğim Fenerbahçe'yi anlayamamışsın diyorsun, 2-0 öndeyken bile acaba kazanacağız mı diye telaşlanıyoruz, ısıran Fenerbahçe istiyoruz diyorsun. Ama senin son seçeneğin bile olsa Aykut Kocaman diye bir seçeneğin var. Hayal satıyorsun vizyon diye, futbol felsefesi diye, tekrar ediyorum son sırada bile olsa bunları başaramayacağı kesin olan bir adamı seçenek diye tutuyorsun. Ben de şunu diyorum, Aziz de Elinde td kalmayınca son çare Aykut'u getirdi, senin Aykut diye bir seçeneğin varsa e ne anladım ben bu işten, ne anladım aylardır heyecanla 3 Haziran'ı beklememizden.

Sizin sayenizde kazandım, kongre taraftara kulak verdi diyorsun sen taraftara kulak vermiyorsun. Millet coştu seçimle, Feneriumlara akın edip forma alacak ama Aykut'un belirsiziğinden dolayı taraftardaki heyecan söndü sadece bir haftada.

He tabii yarın Buvac'la anlaşılır ya da Ersun'la, doğru adımlar atılmaya başlanır bunlar da unutulur. Ama şu bir gerçek ki Ali Koç başkanlıkta ilk bir haftasını çok kötü yönetmiştir.

Alıntıları Göster
    Ağzına sağlık kardeşim. Biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz ama millet yanlış anlıyor. Sabredin diyorlar. Sabredelim peki de Ali Bey'in seçim öncesi söyledikleriyle, seçildikten sonraki eylemleri birbirini tutmuyor. Planlı programlı gelecek dendi, kulüpte ölüm sessizliği var. Raporlar inceleniyor diyorlar. İncelensin, incelensin de bunun Aykut'la ne ilgisi var hâlâ anlayabilmiş değilim.
    Günlerdir ortalık karışmış durumda. Medya inanılmaz bir algı operasyonu yönetiyor fakat yönetimden çıt çıkmıyor. Aziz Yıldırım'dan nefret eden biriyim ama en azından böyle durumlarda çıkar bir şeyler derdi. Ali Koç bu süreci iyi yönetemiyor olay bu kadar basit. Taraftarın ateşini, siniri yatıştırması lazım. Salı günü övündüğü sosyal medya ekibi bu taraftarın sosyal medyadaki isyanını görmüyorlar mı sanki? Her şeyi raporluyorlardır illa ki. Ali Koç'un medyada dönen bu şeyler hakkında bilgisi olmaması imkansız. Al işte son dakika haberi:

Alper Yemeniciler: "Altını kalın çizgilerle çizelim: Fenerbahçe yola bir Türk hocayla devam edecek olursa bu Aykut Kocaman olacak." (beIN Sports)

bu adamların da yalan söyleyecek hâli yok. Ayan beyan ortada abi Aykut Kocaman da seçenekler arasında hatta daha ağır basıyor. Felsefe deyip hücum futbolu deyip Aykut gibi bir adamın seçenekler arasında olması tam anlamıyla rezalettir. Bakın buradaki sorun Aykut'la devam edip etmeme meselesi değil AYKUT KOCAMAN'IN SEÇENEKLER ARASINDA OLMASI'dır. Olay bu kadar basit!

• Aykut'un kalmasının veya şu ana kadar gönderilmemesinin hiçbir mantıklı açıklaması olamaz, Aykut'un yollanması Fenerbahçe'lilerin kırmızı çizgisidir, kovup yerine kimseyi getirmeseniz bile taraftarın büyük çoğunluğu kabul eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZ44 -- 11 Haziran 2018; 13:24:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanCLK

Burada yazılanları okudukta gülüyorum ya
    Arkadaş siz Aziz Yıldırım'a nasıl 20 sene katlandınız. Ali Koç geleli 1 hafta oldu bu ne sabırsızlık.
    Adam 2 senedir planlamalar,çalışmalar yapıyor. Klübün hali ortada zaten. Herşey transfer değil, düzenlenmesi gereken
    o kadar çok şey var ki biraz sabretmemiz lazım.
    Taraftar çok şey istemiyor. Bir forma alınacaksa üç forma alacağız kombineleri tüketeceğiz, takımı destekleyeceğiz. Tek koşul şu aykut denen herif defedilsin bu kadar. Kalma ihtimali sinir krizi geçirttiriyor yönetim de içimize su serpecek bir açıklama yapmıyor. Elimde para aykut kovulsa da Feneriuma gitsem diyorum.

• Ben td konusunun aykut kocaman nezdinde kesinleştiğini düşünenlerdenim.Başkan'ın hocaya olan saygısından dolayı nezaket gereği beklediğini düşünüyorum.%90 yabancı bir hocayla devam edeceğiz gibi görünüyor.Comollinin salı günkü toplantısında her şey net belli olur.
  • vallahi vizyon da vizyon, değişim de değişim dedikten sonra ali koç gider aykutla devam ederse ne desem bilemicem.
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Beraberlik 1.01 i unutmuşsunuz hocam

• Aykut Kocaman'da kalsa kombinemizi ürünümüzü alır maddi manevi desteğimizi veririz tribünlerin boş kalmasının en büyük sebebi Aziz Yıldırım'dı. O da gittiğine göre ben destek konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
  • Arkadaşlar Aykut Kocaman konusu aşırı uzadı. Saygınız olsun biraz. Kalırsa bize desteklemek düşer. Yaşınız genç tamam ama tehdit eder gibi... hatta direkt eleştirirken tehdit ediyorsunuz.

Konuda onlarca kez Aykut Kocaman'ın başarıları yazıldı ama bir kez cevap veren çıkmadı. Kuru kuru eleştiriyorsunuz. Bu adamın ne başarısızlığı var yahu? Defansif diyorsunuz ama en fazla gol atan takım oluyor, Ersun diye tutturdunuz Ismal Kartal bile daha fazla ouan topladı adamdan. O sene herkes kötüydü bizde kötünün iyisi olduk.

Eleştirenlerin tutarlı hiçbir yanı yok. Birbirinize gaz verip duruyorsunuz. Biri birşey diyor, diğerleri o diyenden daha fazla abartıp ilgi çekmeye, algı kasmaya çalışıyor.

• https://twitter.com/Can_ipekci/status/1005908333629444096

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Aykut Kocaman'da kalsa kombinemizi ürünümüzü alır maddi manevi desteğimizi veririz tribünlerin boş kalmasının en büyük sebebi Aziz Yıldırım'dı. O da gittiğine göre ben destek konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
    hayır bildiğin berbat futbol, berbat kadro seçimleri yüzünden gitmiyordu taraftar. hatta stada gitmeyi bırak forumlarda link bile istemiyordu artık. gözleri kanatan futbolu kim ne yapsın? aziz yıldırım’ın da payı var ancak en önemli etken aykut’un futboluydu.

• https://twitter.com/Can_ipekci/status/1005908333629444096

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkstrom

Arkadaşlar Aykut Kocaman konusu aşırı uzadı. Saygınız olsun biraz. Kalırsa bize desteklemek düşer. Yaşınız genç tamam ama tehdit eder gibi... hatta direkt eleştirirken tehdit ediyorsunuz.

Konuda onlarca kez Aykut Kocaman'ın başarıları yazıldı ama bir kez cevap veren çıkmadı. Kuru kuru eleştiriyorsunuz. Bu adamın ne başarısızlığı var yahu? Defansif diyorsunuz ama en fazla gol atan takım oluyor, Ersun diye tutturdunuz Ismal Kartal bile daha fazla ouan topladı adamdan. O sene herkes kötüydü bizde kötünün iyisi olduk.

Eleştirenlerin tutarlı hiçbir yanı yok. Birbirinize gaz verip duruyorsunuz. Biri birşey diyor, diğerleri o diyenden daha fazla abartıp ilgi çekmeye, algı kasmaya çalışıyor.

Tamam, çok başarılı Aykut. Bizim de yaşımız 15.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.