Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2018/2019 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu #KorayŞener (461. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126.445
Cevap
153
Favori
2.269.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
65 oy
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli‚ verilere göre üstünü çizdiği 6 futbolcu

Hasan Ali

Aatif

Alper Potuk

Isla

Dirar

Mehmet Topal

(Milliyet)

İsmail volkan nerede
    Onların verisine bile bakmaya gerek duymamıştır

Ayrıca herkes Aykut bugün postalanacak diyor düşsün artık yakamızdan şu herif bıktık be.

Aziz'in gitmesiyle ayaklarımızdaki prangaların birinden kurtulduk, şimdi sıra Aykut'ta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal başkan mali rapor basın toplantısında olmasada yönetim kurulu toplantısında felan paylaşır. Şeffaflık sözü vermişti çünkü.

Gönderilecek listesine bakıyorum da bi belki isla geçmişinden dolayı giderse gider birde josef ile fernandao brezilya takımları alırsa alır. Çok zor bu dönem işimiz ya düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Geçen sene bi kjaerimiz vardı onu satıp anca bu transferleri yapabildik bu sene para edecek oyuncu yok gibi bişe takımda

Geçen hafta katıldığı bir programı sanırım izlemediniz. Kesinlikle siyasete atılmak gibi bir düşüncesiniz olmadığını ve olmayacağımı açıkladı. Benim en büyük hayalim FB başkan olmaktı ve oda gerçekleşti şeklinde konuştu. Fenerbahçe den sonra siyasete gireceğiniz konuşuluyor dedi sunucu ve bunun üzerine bu açıklamayı yaptı. Ben siyasetten anlamam ve siyaset ilgi alanıma hiç girmedi ve girmez dedi.

Kısaca Ali Koç'un açıklaması bu şekil de. O lafı ettikten sonra bu işlere gireceğini hiç sanmıyorum.

Orijinalden alıntı: La Haine

Bizim Fenerbahçe muhabirleri niye böyle? Milletin muhabiri takımın çıkarını gözetir, ona destek verir; bizimkiler de "Fener'e nasıl zarar versek" diye düşünüyorlar. Günlerdir şu muhabirler Aykut şakşakçılığı yapıyor: Ahmet Ercanlar-A.Selim Kul-Gürcan Bilgiç-Volkan Demir-Yakup Sevindik-Altan Tanrıkulu-Emre Bol.. Adamların amaç belli: Aykut kalırsa bu savaşı kazanacaklar, Aykut gidip yeni gelen td başarısız olursa "Biz demiştik" diye yönetime sallayacaklar. Bunlar kadar içten pazarlıklı, sinsi bir güruh yoktur.
    Hocam ne güzel yorumda bulunmussunuz agziniza saglik.Sonuna kadar katılıyorum.

• diyelim ali koc aykutla devam karari aldi zaten gonderecek o kesinde gelen transferler nekadar iyi olursa olsun aykutun elinde vasat olacaktir siz zannediyomunuzki aykut guzel transferler yapilirsa hucum futbolu ozledigimiz oyunu oynatacak ☺ oyunculari aykut dogru yerlerde kullanmayi bilmiyoki sabit bir plani var yaslanmak geriye aykutun eline messiyi ver ileri gidiyo diye yedek birakir ☺

zamanı geçmiş emeklilik yaşı gelmiş maç seçen volkan demirel evladını kesemez
    yine bi kaç oyuncuya takar bkz.valbu isla ozan eljif durumları ne olursa olsun klübe ne yarar sağlarsa sağlasın bunları oynatmaz
    biz tüm bu veriler eşliğinde istemiyoruz hocayı.ben kendi adıma efsane olarak görürürüm ama fenere hocalık yapmasın.kendisinede yazık
    herşeyi geçtim artık klüp kabuk değiştiriyor.aykut volkan vs vs değişmesi gerekiyor.bu başarısız oluşum tümden gitmeli

• quote:

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli‚ verilere göre üstünü çizdiği 6 futbolcu

Hasan Ali

Aatif

Alper Potuk

Isla

Dirar

Mehmet Topal

(Milliyet)

İsmail volkan nerede
    kameni gitsin çok para alıyor, volkan aldığı parayı tl cinsinden baya bir düşürsün kalsın yedek kaleci niyetine. üstüne bi ospina filan ayarında tecrübeli ama volkandan 2-3 gömlek üstün bi kaleci alınsın daha iyi olmaz mı?

Orijinalden alıntı: Guest-C69126619

Büyük ihtimal başkan mali rapor basın toplantısında olmasada yönetim kurulu toplantısında felan paylaşır. Şeffaflık sözü vermişti çünkü.

Gönderilecek listesine bakıyorum da bi belki isla geçmişinden dolayı giderse gider birde josef ile fernandao brezilya takımları alırsa alır. Çok zor bu dönem işimiz ya düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Geçen sene bi kjaerimiz vardı onu satıp anca bu transferleri yapabildik bu sene para edecek oyuncu yok gibi bişe takımda
    hocam josef şu an takımda en kıymetli oyuncu giuliano ile birlikte. daily mail 2 senedir premier lige transfer ediyor adamı

• ilaveten şunlarıda eklemem lazım.sayın hocamız eldeki oyuncuların potansiyelini geliştirmeyi bırak iyice düşürdü
    fatih terime bakıosunda donkdan bile adam yarattı.ozan donkdan dahada başarılı performans sergilerken kesildi
    ouzkagan elmas vs adamlar şenolda olsa kaç level atlardı ?

• Aykutun yarı final oynattığı ve şampiyon olduğu sene fener iyi top oynuyordu hakkını yemeyelim. Benficayı dahi ilk maçta ezdik baroni hıyarı yüzünden sadece bir sıfır yenebildik. İkinci maçta da Gökhan gönüle uçan tekme attılar adam hastanelik oldu ama tekme atan kırmızıyı bırak sarı kart bile görmedi. Bi o sene iyi oynattı takımı onun harici vasat. Ama kötü oyunda azizin etkisi var mı bilmiyorum. Şimdi yeni yabancı td alsalar takımı tanıyacak, transferler falan derken uyum olup olmayacağı belli değil. Bana göre en iyisi Ersun reyizin geri gelmesi.

Doğru diyorsun ben kameniyi de yazmayı unuttum

Ben kaleci olarak geçen sene çok istedim kameni gelmeden önce bu kaleciyi hatta musleranın gelecekteki yerini alacak diyorlardı milli takımda şimdi ise uruguay u20 de oynuyor geçen sene ne olduysa osmanlı aldı dışarıya kiraladı çok istemiştim. Geçen sene u20 deki en iyi kalecemi ne seçildi yanlış hatırlamıyorsam maçlarını izledim geçen sene hakketten refleksleri çok iyi zamanlaması felan

Santiago Mele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-C69126619

Evet öyle ama ondan başkada işte para edecek adam yok ortasağımız öle böle kör topal bişeler olurda defans ve forvet kan ağlıyor resmen
    hocam kjaer'i sattık memnun musunuz karşılığında aldığımız oyunculara değdi mi sizce? bence kesinlikle hayır üstüne birde 1.5 sevilla'dan alıyor 2.5'da bizden alıyor kjaer şu anda. adamın maaşının 60% sini biz veriyoruz hala. böyle bir transfer vizyonsuzluğu olamaz ya bonservisten aldığımızı maaşla geri ödüyoruz

takımın iyi oyuncularını satmak bana çok akıllıca gelmiyor, çöplerin maaş yükünden kurtulunmalı önce bir şekilde. bütün takım elden geçmeli maaşını azaltmayan yollanmalı gerçi ali koç varken akıl vermek bana düşmez gerekeni yapacaktır. kendiside söylüyor ama tüm konuları halledebilmek için en az 2 döneme yani 6 yıla ihtiyacımız var diye. bende çok daha fazla kredisi var hayırlısı olur inşallah fenerbahçe'miz adına.

• Johnny Quid kullanıcısına yanıt
    Yok işte kjaer gittikten sonra daha gözüm diğerlerini görmez. Maaş bütçesi kısılsa bile yine transfer yapamıyoruz ki şu lanet sattığın kadar muhabbetine. E hak oldun isosu topalı alperi ve diğerleri olsun hangi enayi verecek okadar para :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Doğru diyorsun ben kameniyi de yazmayı unuttum

Ben kaleci olarak geçen sene çok istedim kameni gelmeden önce bu kaleciyi hatta musleranın gelecekteki yerini alacak diyorlardı milli takımda şimdi ise uruguay u20 de oynuyor geçen sene ne olduysa osmanlı aldı dışarıya kiraladı çok istemiştim. Geçen sene u20 deki en iyi kalecemi ne seçildi yanlış hatırlamıyorsam maçlarını izledim geçen sene hakketten refleksleri çok iyi zamanlaması felan

Santiago Mele
    her şeye rağmen ben volkan'ın fenerbahçe'de jubilesini yapmasını isterim, cüzi bir maaşla bu takımda hala yeri var diye düşünüyorum. bu zamana kadar kazandığı paralar yeter birazda onun için fenerbahçesine fedakarlık yapma vakti.

kameniden kurtulunup sizin dediğiniz gibi bir genç kaleci birde as tecrübeli kaleci transferi orayı güvene alacaktır.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Cidden Aziz Yıldırım dan kurtulduk mu acaba. Aykut kalırsa ve garip transferler yapılırsa hala aynı zihniyet devam edecek demektir. 20 yıldır oluşan ortamdan bir andan temizlenmek ve kurtulmak kolay değil ama işe en önce teknik adamdan başlamak gerektiğini düşünüyorum. Sırf vefa borcu yüzünden Aykut ile devam kararı alırlarsa bu kulübe zarar verir ve taraftara sırtını dönmek olur.

Malum kongre üyeleri taraftarın sesini dinleyip karar verdi. Bizi kongre değil esas taraftar seçti denilen bir ortamda Aykut konusunda karar verilirken taraftar dinlenmek zorunda.
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.