Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85.284
Cevap
139
Favori
3.709.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray şu ana kadar tek başına at oynattı zirvede ama bugün kazanırsak zirveye ortak oluruz o kadar puan kaybetmemize rağmen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun mutlu

    Gsnin orta sahasinda souza gbi bi adam olsaydi bjk o kadar rahat gecemezdi orta alanlarini

    Geçen hafta ki maçı izledin mi bilmiyorum ama dakika 89 olmuş arkadan tazı gibi koşup yetişerek top kesti tek başına ortasahayı domine ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun mutlu

    Kadro bakimindan besiktastan daha iyi daha genc daha cok secenekliyiz.seneye neredeyse atiba gokhan falan bastonla oynayacak.eminimki kadrolarinda bi ozan hatta bi oguz kaganlari bile yok bunlarin.

    Bu arada isla > 5xgokhan

    Karakter olarak bahsetmiorum bile

    Şakaysa çok komik, gerçekse hiç komik değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun mutlu

    Kadro bakimindan besiktastan daha iyi daha genc daha cok secenekliyiz.seneye neredeyse atiba gokhan falan bastonla oynayacak.eminimki kadrolarinda bi ozan hatta bi oguz kaganlari bile yok bunlarin.

    Bu arada isla > 5xgokhan

    Karakter olarak bahsetmiorum bile

    Zaten Beşiktaş'ın olay oyuncularda değil, sistemli oynanmasında, bu yüzden bir maç anadolu takımı bir maç cl takımı oluyorlar, odaklı oynayıp taktiğe bağlı kalınca pas oyunuyla kırıyorlar rakibi. Yoksa çıkar ordan Quaresma'yı bize koy Dirar'dan çok söveriz, Babel'i gs maçında adını duyamadım düzgün, sadece pas oyununda var. Hiçbirinin aşırı bir katkısı olmadı, herkes gol aradı, gol pası denedi, pas oyununa girdi. Biz bunu yapamıyoruz, bireysel yeteneğe kalınca da yer yer çuvallıyoruz, gui Janssen Valb bir şey yapmazsa.

    Yoksa evet Isla Gökhan arasında bariz fark var. Yaş olarak da Beşiktaş için şampiyonluk elzem, yoksa seneye 34'lük adamlarla dolu bir kadro iki kulvar götürmesi mümkün değil. Gs de bu kadrosunu seneye çok iyi oturtacak çok kızışacak. Bu sene biran önce Aykut istediği oyunu oynatmalı, bireysel yetenekle olacak iş değil futbol.




  • senin neyi açık söylediğin kimsenin umrunda değil

    takımının her puan kaybında bölümünde nasıl ağladığını çoğu kişi biliyor her kayıpta artık bu takımı izlemeyeceğim, şampiyon olamayız, şampiyon gs gibi sürekli mızmızlanıyorsun buraya gelip fikirlerini yazmanın bir önemi yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YeQiu -- 3 Aralık 2017; 12:24:36 >
  • Pas atabilen, ciğersiz bir şekilde koşabilen sağ kanat alınmalı.Sol beke de Philipp Max'ı alsalar kadro kendine gelir.
    Yalnız yönetim Arda Turan'la görüşüyor gibi umarım yanılıyorumdur.Aziz Yıldırım, son hatasını yapmış olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun mutlu

    Kadro bakimindan besiktastan daha iyi daha genc daha cok secenekliyiz.seneye neredeyse atiba gokhan falan bastonla oynayacak.eminimki kadrolarinda bi ozan hatta bi oguz kaganlari bile yok bunlarin.

    Bu arada isla > 5xgokhan

    Karakter olarak bahsetmiorum bile

    Evet o yüzden biri vardara elendi diğeri cl de lider çıkıyor. 2 hafta önceye kadar isyan ediyordun kadro ve hoca için.

    Ozan olmasa da olur. Medel Tolgay Oğuzhan var.
    Daha seçenekli kadronda yedeklerine falan baktın umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 3 Aralık 2017; 12:34:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sezon başlamadan aynı şeyi yazıyordum hala aynı şeyi yazıyorum ben, Biz şampiyon olamayız diye bu mesajı yazanlar için yazdım ergenler gibi laf sokmaya çalışman komik olmuş, Hangi takımlısın bilmiyorum ama fark etmez gs'de aynı bjk'de şuan büyük takım sıfatını taşıyan bir takım yok bana göre, bjk'nin ŞL gruplarından çıkması başarıdır ama o gruptan'da çıkamayacaksa bıraksınlar artık.
  • "Fenerbahçe'nin kadrosu Beşiktaş'tan iyi" demek tam anlamıyla fanatikliktir. Her bölgede çok iyi oyunculara sahipler ve maç alacak çok adamları var. Quaresma, Talisca, Babel, Oğuzhan kilit açabilen adamlar. Bizde ise sadece Valbuena bireysel yeteneğiyle iş yapan, kilit açıcı oyuncu.


    Giuliano düz bir adam. Düz olunca kötü futbolcu olunmuyor ama Antalya maçındaki hareketi dışında yaratıcı bir varyasyonunu göremedik. Basit oynuyor, oyun sıkıştığında da sorumluluk alıp bir şeyler yapamıyor. Artısı ise tek pas ve verkaçı iyi yapması ile gol bölgesinde 'Hücumu bilen' mental yapısıyla gole yakın olması.


    Buna rağmen yazılan yorumları görünce gerçekten şaşırıyorum. 'Giuliano, Talisca'dan iyi' denmiş. Giuliano son Antalya maçına kadar şüpheyle bakılan adamdı. Şimdiye kadarki performansıyla da iyi denilecek seviyeye gelmedi bana göre. Talisca bu sene çok kötü evet ama bariz bir şekilde maç seçiyor. Avrupada kendini yırtıyor, Türkiye'de yok. Geçen seneki Talisca performansını unutmayalım. Bence kalite olarak Giuliano'yu önünde bir oyuncu. Yine tek hareketle oyuncuyu abartmaya başlamışız.


    Takımımızda çok beğendiğim Skrtel, İsla, Josef, Valbuena, Giuliano, Janssen gibi oyuncular var. Ama bu çarkın işlemesi sadece bunların çabasıyla devam edemez. Bunların hepsi de takım oyuncusu. Hepsinin yaptığı tek şey oyun sıkışınca topu Valbuena'ya vermek. Yine tek adamın ayağına bakıyoruz.


    Bugün yenersek ben de umutlanacağım Ama Aykut ile bu iş gitmeyecek bu çok net. Mantığım 'Bu sene de olmayacak' diyor ama taraftarlık duygum beni 'Olabilir mi acaba?' düşüncesine sevk ediyor. Umarız ki bu seneyi mutlu sonla kapatırız. Yalnız Fenerbahçe, şöyle göğsünü gere gere liderlik yaptığında takımın başında Ersun Yanal vardı. Yani 2013/2014 sezonu... Koskoca Fenerbahçe'yi bu hale getiren şahsı Allah bildiği gibi yapsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Howard Clough -- 3 Aralık 2017; 12:50:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bu Arda Turan mevzusu nerden çıktı. Benim yönetimden duyduğum Asamoah var şuan gündemde ama dediğim gibi sadece düşünülüyor bedava olması nedeniyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims


    quote:

    Orijinalden alıntı: boassxx

    Bakıyorum da cici baban Aykut hasbelkader iki galibiyet alınca deliğinden çıkıp gelmişsin hemen. İki hafta önce yoktun ortalıkta. Bir de millete futbol dersi veriyor aklı sıra. Yazık.

    Max 20 yaşında egosu sivilcelerinden bile büyük bir ergeni ciddiye almaya gerek yok hocam.

    23 yaşındayım. Hiç sivilce problemim olmadı ergenlik dönemim de dahil, temiz bir yüzüm var. Sadece kronik kepek problemim var, cilt problemleriyle çok ilgiliysen. Üniversite okuduğum için sınav dönemimde daha az girdim. Her an her saniye burada olacağıma dair taahüt imzaladığımı unutmuşum. Yarın 10-0 da yenilsek buradayım tamam? Geçen gün de arkamdan isim vermeden atıyordun, bu iki oldu. Bu senin karakter olarak ne kadar cılız ve zaafiyet içinde bir tip olduğunu gösteriyor. Egolu falan değilim ama böyle arkadan arkadan laf atıp sinsi sinsi pusuda bekleyeceğime en azından egolu olurum ki gözüm sizin gibileri görmez.

    Yarın 10-0 da yenilsek 100-0 da yenilsek buradayım tamam mı yiğidim? Fikir doğruysa doğrudur, yanlışsa yanlıştır, skora göre değişmez. Ama sen devamlı arkamdan atacak cılız bir karaktere sahip olduğundan, sene sonu olur da şampiyon olursak burdakilerin tepkisinden korkup gelip mesaj atmaya bile korkarsın. Karşındakinin skorlarla kaçtığını falan düşünecek kadar fikir fukarası biri olduğundan, sonuçlar takım adına olumlu oldukça kendi fikrini bile savunmaktan aciz duruma düşeceğini gösteriyor. Öyle görünüyor

    İsim vermeden mi arkandan atıyormuşum? Sana alıntı yapan kişiye alıntı yaparak bunu yazdım direk, bu arkadan konuşmak mı oluyor sence? Yoksa illa alttan seni mi etiketlemem gerekiyor yüzüne konuşmam için?
    Cilt problemleriyle tabii ki ilgili değilim, oradaki vurgu senin egondu eğer anlamadıysan. Güya egolu değilsin ama egoya bir örnek verin deseler şöyle bir cümle yazardım herhalde:
    quote:

    sana sene basinda ders verdigime pismanim. ders bir ise yaramadigi gibi bir de daha da hircinlastin. sen git biraz bilgi tazele. malum hafiza konusunda buyuk eksiklerin vardi

    Senin egosuz halin bu mu oluyor cidden? Yoksa 23 yaşındasın ama egonun anlamını mı bilmiyorsun?

    Son olarak öyle mesajı kalınlaştırarak 10-0 yenilsek de buradayım demekle olmuyor. Vardar'a elendiğimizde neredeydin? 24 Ağustos'ta üniversite sınavım vardı demeyeceksin herhalde? Diğer onca puan kaybı da hep sınavlarının olduğu döneme denk geldi ve bundan dolayı çöp hocanı savunamadım demek forumda? Ama nedense ne zaman kazansak sınavın falan olmuyor bu hafta, ya da ne zaman puan kaybının yarattığı tepki azalsa hop forumdasın. Aykut'un beş para etmez bir td olduğunu anladığımız haftalar tepki çekmemek için foruma girmiyorsun, bizim balık hafızalı taraftar unutmaya başlayınca aynen devam.

    Ben senin ne olduğunu anladım ama, dümdüz trollsün. Nasıl Lord Joker'in Pereira'yı sevdiği falan yok sadece trolllük için yapıyor sen de öylesin, sadece bunu daha ciddi yaparak belli etmemeye çalışıyorsun. Ben troll olduğuna inanmak istiyorum ya da belki, zira hiçbir akıl sağlığı yerinde insan Vardar gibi Avrupa Ligi'nin tek 0 puanlı takımına elenmemizi taraftarın stada gelmemesine bağlayamaz, 10 tane transfer yapılan bir sezon için kısıtlı imkanlardan bahsetmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 3 Aralık 2017; 13:4:25 >




  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Ağa her puan kaybında ağlayıp her kazandığınızda doluşuyorsunuz buraya. 2 haftada değil bak, geçen hafta salya sümük yaptın ortalığı, az yüzünüz olsun be.

    Gerçekleri yazınca kudurmuş bir de, Oğuzhan medel tolgay falan diyor, bunları al anadolu takımına koy sırıtmaz, Şenol Güneş'in taktiğiyle ayaktasınız, o pas oyununu başkası oynamatamaz, o gittiği gibi Beşiktaş döner şerefli günlerine, siz de her sistem oyuncusunu göklere çıkarmazsınız.

    Bizim yedekten bile giremeyen Ozan, sizin o üçlüyle top diye oynar, yaşı da 34 değil atibanız gibi.
    https://www.whoscored.com/Players/115639/Show/Ozan-Tufan
    https://www.whoscored.com/Players/107077/Show/Oguzhan-Ozyakup
    https://www.whoscored.com/Players/77443/Show/Tolgay-Arslan
    https://www.whoscored.com/Players/5331/Show/Atiba-Hutchinson



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 3 Aralık 2017; 13:12:36 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı


    quote:

    Orijinalden alıntı: tayfun mutlu

    Gsnin orta sahasinda souza gbi bi adam olsaydi bjk o kadar rahat gecemezdi orta alanlarini

    Geçen hafta ki maçı izledin mi bilmiyorum ama dakika 89 olmuş arkadan tazı gibi koşup yetişerek top kesti tek başına ortasahayı domine ediyor

    Evet hocam güzel bir noktaya değinmişsiniz. Souza'nın 3.senesi bizim takımda, orta sahamızın düştüğü maç hatırlamıyorum neredeyse ben, varsa da çok çok azdır. Dün mesela çok övülen Ndiaye-Fernando ikilisi kayboldu bildiğin ama geçen sezonki derbiyi hatırlıyorum, bu sezonkini hatırlıyorum Souza resmen tek başına Beşiktaş orta sahasıyla savaşıyordu.



    Çok özel bir adam bu Josef, özellikle büyük maçlarda çok başka oynuyor, Beşiktaş maçını hatırladım da şimdi, adam stoperde de döktürmüştü İyi ki böyle bir oyuncuya sahibiz, karakterli oyunculara hasretiz ne zamandır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fener yüzyılın futbolunu oynamıyor, zaten oynamasına da gerek yok, yavan futbolda olsa şampiyon olabilmesi çok önemli.

    Aziz Yıldırım'ı artık kimse istemiyor ama bu senenin artık " göçük Beşiktaş'ı adam etme " senesi olmaması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yyaydin


    quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims


    quote:

    Orijinalden alıntı: boassxx

    Bakıyorum da cici baban Aykut hasbelkader iki galibiyet alınca deliğinden çıkıp gelmişsin hemen. İki hafta önce yoktun ortalıkta. Bir de millete futbol dersi veriyor aklı sıra. Yazık.

    Max 20 yaşında egosu sivilcelerinden bile büyük bir ergeni ciddiye almaya gerek yok hocam.

    23 yaşındayım. Hiç sivilce problemim olmadı ergenlik dönemim de dahil, temiz bir yüzüm var. Sadece kronik kepek problemim var, cilt problemleriyle çok ilgiliysen. Üniversite okuduğum için sınav dönemimde daha az girdim. Her an her saniye burada olacağıma dair taahüt imzaladığımı unutmuşum. Yarın 10-0 da yenilsek buradayım tamam? Geçen gün de arkamdan isim vermeden atıyordun, bu iki oldu. Bu senin karakter olarak ne kadar cılız ve zaafiyet içinde bir tip olduğunu gösteriyor. Egolu falan değilim ama böyle arkadan arkadan laf atıp sinsi sinsi pusuda bekleyeceğime en azından egolu olurum ki gözüm sizin gibileri görmez.

    Yarın 10-0 da yenilsek 100-0 da yenilsek buradayım tamam mı yiğidim? Fikir doğruysa doğrudur, yanlışsa yanlıştır, skora göre değişmez. Ama sen devamlı arkamdan atacak cılız bir karaktere sahip olduğundan, sene sonu olur da şampiyon olursak burdakilerin tepkisinden korkup gelip mesaj atmaya bile korkarsın. Karşındakinin skorlarla kaçtığını falan düşünecek kadar fikir fukarası biri olduğundan, sonuçlar takım adına olumlu oldukça kendi fikrini bile savunmaktan aciz duruma düşeceğini gösteriyor. Öyle görünüyor

    dünyadaki sayılı hocalardan olan advocat bu takımı 11 kişi kendi alanımızda tutup lens ile oynatırken. takım 3 tane pası yapamazken hocaya ses çıkarmayanlar aykut hocayı beğenmiyorlar. 2 senedir bu takım hangi maçta 5 pas üst üste apabilmişti ben hatırlamıyorum. AYKUT KOCAMAN bu takıma yeniden takım olduğunu hatırlattı

    2015-16 sezonunu izlemedin sanırım, ayıptır şu yazdığın



    2 pas üst üste yapamayan(!) takımın Mart ayına 3 kulvarda da iddialı gelebildiğine inanıyorsun yani Siz kesinlikle 2015-16 Fenerbahçesini izlemiş olamazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar kendi forumlarindan cok burdalar

    Gercekleri yazincada kuduruyorlar.istiyolarki herkes aykuta kufreden takimina kufreden troll cakma fenerliler gibi olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tolgayda yine bi nebze is varda bu oguzhan 100 yilin falan balonudur bence.souza bile bu adamla top diye oynar.omuz atinca parcalanacak cinsten.adamin performansi ve istatistigi oynamayan ozanla hemen hemen ayni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dunku galatasarayi biz yakalasak 6-0 i gelistirir 7.8 falan yapardik.bjkli uzay topculari muslerayi karsilarinda grunce ayaklari titriyordu.negredo olsa hatrick yapardi dedim keza adam girdi oyuna ve kalitesini gosterdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya siz şakamaka şampiyon olabiliriz havasına girmişsiniz.3 maç kazanınca rakiplerde kötü sonuçlar alınca bu duruma geldiniz.Top mu oynuyor fener Allah aşkına.Birde BJK futbolcuları ile kıyasa başlamışsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki süper oynuyormuşuz gibi Aykut kazanan kadroyu bozmuyor.İsla ve valbuena bu takımın pozisyon bilgisi en yüksek oyuncuları.Neto dikine oynayan aradığımız oyun kuran stoper.Bugün janssen de yok.Dil altı haplarınızı hazırlayın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.