Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70.581
Cevap
163
Favori
1.821.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence de ıslık falan hikaye en büyük tepki takıma verilecek tüm desteğin çekilmesidir. Ama nerede bizde o taraftar bir Robben'e herkes yine unutur her şeyi. Nasıl buradaki trollerle muhatap olmayın bloklayıp geçin diyorsak aynısı Aziz Yıldırım için de geçerli. Biz tepki gösterdikçe o daha çok hırslanıyor, bırakalım bir kere de boş tribünlere nasıl olacak bakalım.

Bu arada bizim Van Persie ne ara 16 gol oldu, Fernandao da 13 gol atmış. Bu adamalar demek ki bir de beğendiğimiz gibi oynasalar kaç gol atarlardı.
  • Bu başkanla her sene aynı filmi izleriz. Açıkçası kim gelmiş kim gitmiş artık pek heyecan vermiyor. Bir kişinin egosu takımdan daha önemli ne yazık ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapılacak tek sey ( olmayacağının farkındayım) tribünleri bos bırakmak.. Gerekirse o zat gidene kadar alisveris yapmamak

• Dönse ne olcak hocam gittiğinden beri 2 sezonda 10 maça çıkmamıştır Salih. Ki zaten hoca sıkıntı var malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Swift.

Alper Aslan
    @h_alperaslan
    1- FB Lucescu ile gorustu.Pereira Porto'nun teklifini kabul eder ve giderse TD icin en yakin aday Luce. Kupa finali gelecek icin belirleyici
    2- AY Löw'u cok istiyor. Ama Euro 2016 ve erken sezon acilisi bu durumu gerceklikten uzaklastiriyor. Luce en buyuk aday.
    3-MC disinda gorusulen,JL disinda istenen baska aday yok.FB,Portekizli oyunculari gonderip Portekizli hocayla devam etme yolunu da dusunuyor
    4-Gelelim futbolculara. Kiralik-sozlesmesi biten yabancilarla yeni mukavele yok.Kadlec disinda.TK finalinde sahada olacak karar ondan sonra
    5- Nani ve RVP'ye yilda 8 ve 10'ar M€ kazanacaklari 45m€'luk bonservis teklif edildi.Ancak Nani Portekiz'e donebilir.FB'den ayrilacagi kesin
    6-Gokhan Gonul ve M.Topal ile sozlesme yenilenecek.Kupa finali oncesi aciklamanin yapilmasini bekliyorum.Caner donmek istiyor.Son söz AY'de
    7-Robben ile gorusuldu.Oncelik Feghouli.İki isim de gelecek hocanin hayir demeyecegi futbolcular.Transferler hoca kararindan sonra netlesir
    8-Feghouli ile imza hoca kararini beklemez.Sartlar gorusuldu.Son karar oyuncuda.Cunku diger teklifleri de dusunmek icin menajeri sure istedi
    9-Son detay. Luce'deki asıl ve tek puruz oglunu yardimci hocasi yapmak istemesi. O sorun asilirsa VP kismi daha kolay halledilir.
    10- Gelecek sezon 5 sampiyon takimin basinda da TR sampiyonluk yasamis isimler olacak. Bu yuzden MC Fenerbahce icin kritik onem tasiyir
    11- ve son.. BJK'da ŞG, GS'de FT, TS'de EY, Bursa'sa HH ihtimalleri varken TR'de sampiyonluk yasamamis VP ile yola cikilmaz diye dusunuyorum
    Volkan Demirel'in seneye ikinci kaleci olmasi cok mhtemel. Yabanci kaleci alinacak. TD isi kesinlesince belli olur

Keşke gerçekleşse şu yazdıkları

• Bu Alper Aslan Ahmet Ercanlar Ümit Erol falan gündeme göre haber basan twitter gazetecileri arkadaşlar.. Cogu haberleri boş çıkıyor..

Ekstra olarak son 2 gündür Topal-Gökhan düşmanlıgını anlayamadım..Hadi Volkan cins adam bu camiayi antipatikleştirip iddalı açıklamalar yapıp gelen 5 toptan 3-4 ünü yiyen kaleci onu eleştirdikte..Gökhanla Topalda hata göremiyorum arkadaşlar..Gözünüzü açın şuanki Türk futbolunun en iyi 5 topcusundan 2 si bu adamlar..

Ayrıca Alves maçlarda yapamadıgı müdahaleleri genç oyunculara hırsını atmak icin yapar olmuş..Neyse şutlandı bile inş
  • Ztk finalini rahat izleyecegim..Kazanırsak kupa kupadır..Kaybedersek Vitor kesin şutlanacaktır..Hatta Vitor gidecekse Ztk da gitsin.. Lucescu tıpkı bir arkadaşın dedigi gibi en baba 2 sene duracak burda sonrası gene yok..2 sene güzel futbol başarı gelirse medya gazı verir bizlere Lucede ogluna bırakır td ligi..Sonrası gene boş..

Volkan nası bel fıtıgı oluyo anlamıyorum? Kalecinin bel fıtıgı olması normal mi arkadaşlar Seneye umarım Ospina Ochoa veya Romero tarzı kaliteli yabancı kaleciler alınır..Yada ligden Karcemarskas...Yada Ertugrul gecer kaleye..Piyasaya bakınca uygun futbolcular bunlar bence

Sag beke Şener Gökhan yeterli bi kac sene..Stopere Kjaer Agger ikilisi 10 numara olur..Aggerde bonserviste yok..Zieglerde sol stoper oynuyor Sionda..Keşke oda gelse hırsı yeterdi.. Sol bekte HaK Caner olur..Caner giderse Eren Albayrak gelecek sanırsam.

Orta alanda Salih kesin geldi..Ozanda var..2 side genç ve iki yönlü oynayacak potansiyelde.. Defansif için Souza çöpü ve Topal var... Meireles postalanacak..Diegoda postalanacak..Sadece ikisinden 7 milyon maaş açıgı olacak.. Umarım Hakim Ziyechi alırız..Schweinsteigerde söyleniyor.. Matada söyleniyor olursa 10 numara olur

Kanatlarda Naninin kalmasını istiyorum ama %90 gidecek..İyi bonservis getirecektir inş.. Feghouli gelecek galiba..Robbenle Bjk ilgilenmis Aziz baskanımız %95 alacaktır Robbeni.. Kanatlar Alper Volkan Feghouli Robben tarzı olur..

İlerde RvP umarım kalır..Ama oda 20-25 e gidecekse gidebilir.. Koca RvP geldi gününü göremeden gidecek Fernandao durabilir iyi forvet..Ama 6-7 m € gelse oda gidebilir.. Bu ikilide kalacaksa ekstra Akhisardan Rodallega alınabilir..

Ospina- Gökhan-Kjaer-Agger-HaK-Topal-Ozan(Salih)-Nani-Ziyech-Feghouli-RvP tarzı bir kadro olabilir..Harcanacak para 10-20 milyon € bonservise..Zaten maaşlardan rahat 15 boşalacaktır.. 5 Diego 2 Meireles 2 Kadlec 2 Alves 1 Topuz 1 Kesimal. Buradan 13 m € boşalıyor...

Ekstra olarak Salih 2 sezondur top oynamadı Ozan fos diyenler var..Arkadaşlar Ozanı Şenol G. Bursada oynatırken bakın Fatih T. Milli takımda oynatırken bakın...Bide capsız Vitora bakın..Oynatıcak T.D ile gayet iyi oyun sergilerler eminim..

• Bu takım komple çöp,kadro baştan yanlış kuruldu.Seneye de yine beşiktaş şampiyon olur.3. yıldızı takar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz İstifa

• Koyun sürüsü gibiyiz. Kimse yanlış anlamasın da bir kişi Topal-Gökhan kötü diyor arkasından 10 tane aynı yorum aynen kötüler falan.

Milyon dolarlar yiyip bir halt yapamayan adamlara laf söylemezken canını dişine takip oynayan bir kaç oyuncumuzdan ikisine de bu lafları söylemek için başka takım taraftarı olmak gerekir diyeceğim ama diğer takımlar daha çok değer veriyor bu oyunculara. Bakın bjk peşlerinden hala nasıl koşuyor.

• Antu dan alıntıdır. Keşke doğru olsa bu duyumlar. Önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışı daha zor olacak çünkü.

#####

Alper Aslan @h_alperaslan 15 dk.15 dakika önce
    1- FB Lucescu ile gorustu.Pereira Porto´nun teklifini kabul eder ve giderse TD icin en yakin aday Luce. Kupa finali gelecek icin belirleyici

Alper Aslan @h_alperaslan 14 dk.14 dakika önce
    2- AY Löw´u cok istiyor. Ama Euro 2016 ve erken sezon acilisi bu durumu gerceklikten uzaklastiriyor. Luce en buyuk aday.

Alper Aslan @h_alperaslan 11 dk.11 dakika önce
    3-MC disinda gorusulen‚JL disinda istenen baska aday yok.FB‚Portekizli oyunculari gonderip Portekizli hocayla devam etme yolunu da dusunuyor

Alper Aslan @h_alperaslan 8 dk.8 dakika önce
    4-Gelelim futbolculara. Kiralik-sozlesmesi biten yabancilarla yeni mukavele yok.Kadlec disinda.TK finalinde sahada olacak karar ondan sonra

Alper Aslan @h_alperaslan 4 dk.4 dakika önce
    5- Nani ve RVP´ye yilda 8 ve 10´ar M€ kazanacaklari 45m€´luk bonservis teklif edildi.Ancak Nani Portekiz´e donebilir.FB´den ayrilacagi kesin

Alper Aslan @h_alperaslan 2 dk.2 dakika önce
    6-Gokhan Gonul ve M.Topal ile sozlesme yenilenecek.Kupa finali oncesi aciklamanin yapilmasini bekliyorum.Caner donmek istiyor.Son söz AY´de

7-Robben ile gorusuldu.Oncelik Feghouli.İki isim de gelecek hocanin hayir demeyecegi futbolcular.Transferler hoca kararindan sonra netlesir

8-Feghouli ile imza hoca kararini beklemez.Sartlar gorusuldu.Son karar oyuncuda.Cunku diger teklifleri de dusunmek icin menajeri sure istedi

Alper Aslan @h_alperaslan 26 sn.26 saniye önce
    9-Son detay. Luce´deki asıl ve tek puruz oglunu yardimci hocasi yapmak istemesi. O sorun asilirsa VP kismi daha kolay halledilir.

Alper Aslan @h_alperaslan 3 dk.3 dakika önce
    10- Gelecek sezon 5 sampiyon takimin basinda da TR sampiyonluk yasamis isimler olacak. Bu yuzden MC Fenerbahce icin kritik onem tasiyir

Alper Aslan @h_alperaslan 18 sn.18 saniye önce
    11- ve son.. BJK´da ŞG‚ GS´de FT‚ TS´de EY‚ Bursa´sa HH ihtimalleri varken TR´de sampiyonluk yasamamis VP ile yola cikilmaz diye dusunuyorum

• Aziz ve Pereira bugün de ölmemiş.

• Şekerim çıktı sabah sabah

• Canım Volkanın moralini bozmaya ne gerek var.

Alisson Romaya transfer oldu. Geçmiş olsun!

• Gitmedi mi hala?

• Aziz Yıldırım ın zammında Ersun Yanal için söyledikleri.. Okuyup okuyup gülüyorum. İyi geliyor. Aslan yürekli (!) futbolcuları kayboldu 2 senedir ..

###########

ASLAN YÜREKLİ FUTBOLCULARIM"
    Daha ayrıldığı gün Fenerbahçe logosunu çıkarttı kenara attı. Bu takımı Ersun Yanal şampiyon yapmadı. Benim aslan yürekli futbolcularım yaptı. Bizi Ersun Yanal değil‚ futbolcularımız kadar‚ Galatasarayın kötü gidişi de şampiyon yaptı.

İstifayı düşünüyorsan önce gelir bize sorarsın. Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansına açıklama yapmazsın. Bizden Erkan Zengini istedi. Ben de alırım ama bana nerede oynatacağını söyle diye sordum. Bana yanıt veremedi. Biz de almadık.

"VERDİĞİ SÖZLERİ TUTMADI"
    Evet ben oyuncularla toplantı yaptım. 25 kişi de aynı şeyi söyler mi? (Sabah selam veriyor‚ akşam başını çeviriyor. Kimseyle konuşmuyor.) dediler. Ama bir futbolcu dahi gelip de bana Hocayı istemiyoruz gönder demedi.
    Bu oyuncular karakterli çocuklar‚ onlara haksızlık ediliyor. Toplantı sonrası hocayı evime davet ettim. Kendisine oyuncuların rahatsızlıklarını isim vermeden anlattım. Bana ailesel sorunları olduğunu‚ en kısa süre içinde bunları çözeceğini söyledi. Ama sözünü tutmadı.

"HOCAMIZ DENİZLERE AÇILMIŞ"
    Takımın gelecek sezon aynı başarıyı yakalayamazsa faturayı ben öderim. Diegoyu alalım mı diye sorduk. Benim oyuncum değil cevabını verdi. Bir şey daha‚ Mevlütü hoca bizden istemedi. Biz hocaya alalım mı diye teklif ettik. Doğru konuşmuyor.

Aslında takım çalıştırmayı bilmiyor. Ben onun başkanıyım. Bir hafta Bodrumda kaldım. Herkes geldi‚ benimle oturdu. Hocayı sordum‚ denizlere açılmış. Gelmesi‚ merhaba başkanım demesi gerekmez miydi?

Zicoya büyük hoca diyorlar. 3. gün Alex yanıma geldi. Bu antrenör falan değil‚ biz bununla şampiyon olamayız dedi.

"ROMALI HOCALAR BU İŞİ BİLMİYOR MU?"
    Galatasaray derbisine 6 stent taktırdıktan sonra çıktı da ne oldu. O maçı futbolcular da yönetse Galatasarayı yine yenerdik. Kuyt önceki gün geldi. Hocanın gittiğini duyuncıa iyi etmişsin Başkan dedi.

Bizi Ersun Yanal değil‚ futbolcularımız kadar Galatasarayın kötü gidişi de şampiyon yaptı. Aykut Kocamanı ise bana anlattırmayın. Tam beş sefer istifa etti. Her defasında geri çevirmek için çok uğraştık. O istemiyor diye Alexi gönderdim.

Salihi oynatmadı. Fizik gücü madem yetersizdi‚ hoca onu oynayacak duruma getirseydi. Bizim hoca yetersiz buluyor‚ Roma 15 milyon Euro verip transfer ediyor. Bu işi Ersun Yanal biliyor da Romalı teknik adamlar mı bilmiyor?

"SALİHİN TRANSFER HABERİNİ KURUMSALLIK ADINA YALANLADIK!"
    Aziz Yıldırım‚ Salih konusunda doğruları yazmadıklarını belirterek‚ Milliyetteki röportajında Ersun Yanaldan yana hareket ettiği için gazetecileri suçluyordu. Röportajı gerçekleştiren Tayfun Bayındır da Haksızlık yapıyorsunuz‚ Yanalın Salihi kiralayacağı şeklinde haber yaptık demesi üzerine‚ Evet‚ doğru söylüyorsun. O haber doğruydu. Ama kurumsallık adına o haberi yalanladık itirafında bulunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sercandk

Koyun sürüsü gibiyiz. Kimse yanlış anlamasın da bir kişi Topal-Gökhan kötü diyor arkasından 10 tane aynı yorum aynen kötüler falan.

Milyon dolarlar yiyip bir halt yapamayan adamlara laf söylemezken canını dişine takip oynayan bir kaç oyuncumuzdan ikisine de bu lafları söylemek için başka takım taraftarı olmak gerekir diyeceğim ama diğer takımlar daha çok değer veriyor bu oyunculara. Bakın bjk peşlerinden hala nasıl koşuyor.

Ben yıllardır Gökhan ve Topal'ı beğenmiyorum bunu her yorumumda gösteriyorum Bir bekin olmazsa olmazlarından biri orta açabilmesidir Gökhan yıllardır Fenerbahçe'de bırak orta açmayı hala topu kaldırmayı bile öğrenemedi Topal ise top kesmekten başka bir özelliği olmayan ne pas yapabilen ne top sürebilen ne de şut çekebilen birisi dünyanın hiçbir büyük takımında bu tip futbolcu yok

• Luce o kadar yaşlı ki tuvalete yardımla gidiyor falan denmiş. Şaka mısınız nesiniz anlamıyorum ki yaa. Bunu yazanların troll olduğuna o kadar eminim ki... Gs taraftarı şu an canını verir Luce için, Bjk taraftarı FB'ye luce gelmesin de kim gelirse gelsin peşinde. Çünkü kaç yaşında olursa olsun adam tam bir meslek aşığı. Tesisleri terkedemeyen, ofisinde geceli gündüzlü ne yaparımda yıkar geçerimi çalışan bir T.D. Gelse ve Aziz Faktörü olmasa en lige 5 sene ambargo koyacak bir lider. Brezilya da o kadar güçlü bağlantıları var ki.. 10 milyona aldırıp aldırıp 50'ye satarak yıldız yaptığı 10larcası var shaktarda. Geçiniz Robben'i falan. Gördük işte olmuyor böyle vasata çıkmış yıldız almakla. Tek başına yeterli değil. Ama benim takımımın taraftarı hep ayrı bir kafada . Sırıtarak; ''kızdırmayın bak 10 sene daha başkanlık yaparım'' diyen malum kişi için Hala '' Aziz başkanımız şöyle eder böyle alır'' diyen pohpohçu mu ararsın, köşe yazısında '' Şampiyon olamasa da Fenerbahçe Başarıldır'' diye algı çeken Aziz yağdanlığı olmaktan öte gidememiş sözüm ona köşe yazarı mı ararsın, sol kanada Caner'in 2 alt versiyonu Hasan Ali'yi yazıp en önemli sol bekimizi elinin tersiyle iten ve onun bu sene harcanmasında başrolu oynayan Vitor'a gıkını çıkartmayan taraftar profili mi ararsın. Tek temennim; umarım yargıtay gerçekten söylendiği gibi bu ay içinde nihai kararı verir. Aziz Yıldırım bırakır. Ali Koç ve Luce gelir. İşte o zaman domine ederiz. Fakat hiç sanmıyorum, Aziz Yıldırım ölmeden bırakmayacak gibi geliyor hep. Bu sefer de yok 20. yılım şampiyon olmadan gitmem falan egosuna da kapılabilir.

• Alisson u kaçırdık

• Şu mahkeme ne zaman sonuçlanacak bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.