Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.588
Cevap
163
Favori
1.809.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lucescu'yu isteyenler ya 20 yaşının altındaki kişiler ya da taraftarlık gururu olmayanlar.Bu adam alenen camiamıza köpek demiş biri.Hem Gs'deyken hem de Bjk'deyken kulübümüzle ilgili girdiği polemikler ortada.Bugün Lucescu'yu isteyenler yarın Fatih Terim'i,Şenol Güneş'i falan da ister Her şey başarı demek değil,böyle bir adamla başarılı olacaksak varsın olmasın
  • Azizin çiftliğine döndü iyice.

    Olan biz taraftara oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alvesin affedilmesi rezilliktir iyice kötüye gidiyor futbol takımi daha ne kadar sinanicaz bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alves affedilmiş cidden. Aziz'in bir gün küfürlerle uğurlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum.

    Koskoca kulübü ne hale çevirdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banega da İnter ile anlaşmış , iş bitmek üzereymiş.
  • Vitor ilk geldiği zamanlarda çok iyi hatırlıyorum, önde basan takım olacağız, oyunun mutlak hakimi biz olacağız gibi söylemler veriyordu. Ve şahsen ben etkilenmiştim çünkü ben böyle kendinden emin konuşan,özgüveni yüksek teknik adamaları beğenirdim. Ve bunlar üzerine rvp,nanili kadro eklenince bi tedirgin olmadım değil.

    Ama gel gör ki ne önde basan takım, ne de oyuna hakim takım gördük. Bilmem katılır mısınız. Aslında ben vitorun iyi hoca olduğunu düşünüyorum ama bi yerlerde bi yanlışlık vardı ama onlar neydi tam kestiremiyorum tabi haliyle.

    Ben açıkçası yeni yabancı bir teknik adam yerine, ligi tanıyan vitoru tercih ederim. İlla ki hatalarından ders çıkaracaktır. Tabi bu illa yabancı hoca getiricez diyorsanız. Yoksa yerli teknik adamlarda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g.gönul ve topal dan çok caner bu takımda kalmayı hak ediyor. Fenerbahçe ile sözleşme yenileme isteğini yönetime bildirmiş bunca yaşanana rağmen.Adamı hala affetmediler yazıklar olsun.Pereira ne derse o oluyor hala. Aziz arkadaşların ve Portekizli çingenen hepiniz gideceksiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dyler turden kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu Feghouli dediğiniz adam kimdir ya dünya starı mı?Krasic bize gelmeden world class oyuncuydu CSKA'da ki oyunu Juve'de ki ilk sezonu hele.Bu adam kimdir?Alper Potuk'tan daha fazla ne katar bu adam takıma?Takımı mı uçurucak al bak takımda world class Nani var nabıyo uçuyoz mu?Nani kaç sene EPL'de oynadı bu adam şu anda İspanya'da sorunlu adamlar listesinde.Bide bu adama yıllık 3.5 milyon Euro üstü para vericez.
  • Bireysel polemiklere girmeden güzelce tartışalım. Birbirimizi gerekirse ikna edelim. Saçma sapan yaş genellemelerine girmeyelim. Herkesin fikri kendini bağlar. Shakhtar gibi madden ve manen toparlanıp atılım yapacaksak Lucescu gelsin. 19 senedir bir adamın kulübü çiftlik gibi yönetmesine birleşip yek bir ses çıkaramıyoruz, neyin taraftarlık gururu diye sorarlar çünkü. Zira bizzat sevgili ''başkanımız'' bile köpek demiştir taraftara. Şu leş gibi duygusal yaklaşmaktan kurtulalım artık olaylara. Ama bunları boşuna tartışıyoruz zaten Aziz varken bu mümkün değil. İsmail, Vitor kalibresinde adam lazım Aziz'e.
  • caner fenerbahçe de kalmak istiyor son karar yine aziz yıldırımda.
  • Ospina(sommer)
    GG AGGER KJAER CANER
    NABY KEİTA TOPAL(alper,salih)
    BEN ARFA FEGHOULİ VOLKAN ŞEN(alper)
    VAN PERSİE(Adrian lopez)

    Bu tip kadro istediğimiz hücum kalitesini izleriz topal yerine gönül isterki banega gibi adam olsun ama böylede güzel

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feghouli yi kötülemenin hiç bir mantığı yok 26 yaşında gerçek ten bize iyi katkı vericek bir oyuncu yeteneklide.
  • phoenıx39 kullanıcısına yanıt
    Hocam inşallah kalır ya. Aziz Yıldırım ne kadar istediğimiz şey varsa hep tam terisini yapıyor. Caner'e imrenerek bakıyor rakip takım taraftarları. Portekizli bir amatör yüzünden kaybedeceğiz neredeyse.
  • 10 Temmuza kadar transfer beklemeyin bence malum avrupa şampiyonası var sanmıyorum transfer olacağını. Olacak olursada sözlemesi elinde ve euro 16 ya gitmeyen oyunlardan olur.
  • Rumen atasözü söyledi adam ayrıca Fenerbahçenin cikarinaysa ben lafı yerim ki çok bir ard niyet olduğunu düşünmüyorum. Lucescu gelecek 10 yılın kadrosunu kurabilir bu takıma...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feghouliyi beğenmeyen arkadaşlar bizim gibi takımlarda mutlaka kanat oyunculardan birinin mücadele gücünün yüksek olması gerekiyor. Kuyt örneği ile net olarak açıklayabilirim skora katkısı mutlaka olur mücadele gücü yüksek olur.
    Ayrıca bu oyuncunun piyasa değeri 15 civari görünüyor. Sağ orta sol da oynadığını düşünürsek gayet güzel bir transfer olduğunu düşünüyorum.
    Diğer taraftan en azından Tr ligini takip eden kişilerin bile kaleci ile ilgili net olarak gördüğü musleranın kaç maç kazandırdığını şampiyonluk getirdiğini görmüşsünüzdür. Bu sebeple volkan denen kişinin kalecilikle uzaktan yakından alakası yoktur. Fbli ise otursun abilik yapsın yedekte 2 küsür milyonu alıyor senelik zaten sussun otursun. Mutlaka ve mutlaka kaleci alınmalı ama en öncesi ciddi bir teknik direktör gelmesi lazım ve onun istediği transferler olmalıdır. Ancak bu takımı kabul edecek teknik direktörde takımın kadrosuna bakıp karar vereceğine göre bazı transferleri kabul etmesi gerekiyor.
    Diğer bir konu ise yabancı sınırı kalktığı için sürekli yabancı oyunculara yönelmek çok yanlış olacaktır. Özellikle bizim ligde Türk oyuncu olmadan bu takımın önemini anlamak anlatmak zordur yabancı oyuncular büyüklüğün farkında değildir. Mutlaka caner kalmalıdır maceraya gerek yok biraz akıl varsa o adam kalır yoksa alınacak kişi en az 5 milyon bonservis ile gelecektir ve performansının ne olacağını bilmeden. Eğer bu takım bu bekler ile hücum futbolu oynarsa güçlü iki ortasaha ile kanatlardan birinin forvet özellikle olması çok çok önemli olur.
    Topal artı iki tane box to box oyuncu lazım 10 numara dediğimiz tarzdaki kişiler artık dünya futbolundan çıkıyor. Bu yüzden sol rvp ortada falcao torres olabilir bir de kanat özellikli forvet robben olabilir ancak bunların yanında volkan robben yerinde oynar alper ortasahaya kaydırılır yedek için ise pato gibi hem kanat hem forvet özellikli oyuncular olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ananas32

    Ospina(sommer)
    GG AGGER KJAER CANER
    NABY KEİTA TOPAL(alper,salih)
    BEN ARFA FEGHOULİ VOLKAN ŞEN(alper)
    VAN PERSİE(Adrian lopez)

    Bu tip kadro istediğimiz hücum kalitesini izleriz topal yerine gönül isterki banega gibi adam olsun ama böylede güzel

    Naby Keita çok büyük yetenek, bize gelmek yerine EPL'nin herhangi bir takıma gider. Banega çoktan İnter'le anlaşmış. Boşta olan sadece Vilhena var, onu alalım bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caner takımdaki tek hırslı her an her şeyi yapabilecdk oyuncu twiter'da falan yazdıklarıyla tribüne oynuyor gibi geldi bana ama olsun bedavaya verilecek son futbolcumuz olmalı sol bek tüm dünyada en zor bulunan iki mevkiden biri diğeri de sağ bek.


    Sezon başı 2.olucaz demiştim tek tek tüm futbolcuların atacağı gol sayısına kadar yazdım birebir hepsi tuttu sebep olarak vitor'un önceki takımlarda da yaptığı rotasyon demiştim bizi ikinci yapacak.adam oly'de 2 maç üst üste aynı kadroyla bir kez oynamıştı yine de şampiyon oldu çünkü oly her yıl o ligi alıyor zaten.


    1) bence bu senede şampiyon olmayalım gerekirse ama yeter ki volkan , gökhan gbi eskiler gitsin sebep kötü olmaları falan değil kaybetmeye alışmaları adamlar o kadar çok şampiyonluk kaçırdı ki artık normal geliyor onlara hırs göremiyorsun takımda.yerlerine kazanma hırsıyla dolu adamlar alınmalı.caner misal hırslı oyuncu bu tarz olmalı.alves gibi her an nabacağı belli olmayan adamlar gitmeli dk9 aklımızdan acaba alves kırmızı yer mi dememeliyiz.
    2) tahminim nani kesin gider.ilk yarı ve ikinci yarı arasında çok fark olan bir oyuncuydu ilk yarı geri koşar defansa kadar adam kovalırdı resmen kuyt gibi çabalardı vb.


    3)şampiyon olmak istiyorsak çözüm basit rvp'yi kullanacaksın yani onun en sevdiği oyun tarzı merkezden oynayacaksın yani bizim oyunumuzun tam tersi biz ise bir tek beklerle kanattan geliyoruz oyun planımız çok belli caner'i durdurdun ya da gökhan'ı bu türkiye liginde imkansız hiçbir takım durduramaz ama onlar gününde olmaz ise ya da vitor gibi bir adam td olursa caner'i oynatmazsa bu oyunu bile oynayamıyoruz

    3)diego kalmamalı nolur bilinmez gitmek zorunda.vitor gitmek zorunda.josef maliyetli yedek gitsin satılabilirse yol yakınken.
    Topal gibi çok düz orta saha olmamalı en azından şutu olan bir göbek lazım oraya topal olursada iki hücumcu göbekle oynamak gerek alper + klas bir orta saha işi görür.

    rvp yanına zenci defans arkasına sarkacak forvet alınırsa müthiş iş olur ayrıca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Niang Alex Luganoyu özledim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Markus Schulz

    Banega da İnter ile anlaşmış , iş bitmek üzereymiş.

    İnterde her sezon kadrosunda 40 oyuncu barındırıyor arakdaş bu nedir böyle yav
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.