Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70.587
Cevap
163
Favori
1.809.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her sene başında ulan bu sene bari bi yere kadar gidelimde sevinelim bari diyorsun,sonra ruh bile olmayan futbolcu ve td yüzünden,o hevesinden de oluyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu sene Eskişehirspor takip ederim artık.
    Yeni Stad + Erkan Zengin ve güzel transferler yaptılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitorun ne kadariyi oldugunu daha sezon baslamadan baslayan sakatliklardan anlayabilirsiniz.

    Yilmaz vuralin adi yavuz olmus, vallahi bhndan daha kalitelidir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zico ya da Ümit Özat gelsin bundan kötü olacak değiller.
    Ama tabi bu adamı kovmaz Aziz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekşi'de başlık var. Pereira kovulacakmış, detaylar öğleden sonraymış. Sazan.avi gibi geldi ama olsun. UMUT
  • Vazgeçmem f.bahçe'den,
    Hele hele ne idüğü belirsiz bir portekizli yüzünden asla vazgeçmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cagir umit ozati, isteseler bedava bile calisir. Ersunun antremani gibi daya oyunculara antremani, ilk 10 hafta zorlaniriz ama geriye kalan maclari cay yudumlayarak izleriz. Zaten gecen yil kaybettik daha da kaybedecek biseyim kalmadi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    Anlaşılan bu sezon Erzurumspor'u takip edeceğim yine. Nobre ve Engin Baytar'da geldi zaten keyifli olur

    BB Erzurumspor yönetimine İbrahim Hacıosmanoğlu geliyorsa Engin Baydar futbolcusu oluyorsa kalsın Erzurumspor da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

    Cagir umit ozati, isteseler bedava bile calisir. Ersunun antremani gibi daya oyunculara antremani, ilk 10 hafta zorlaniriz ama geriye kalan maclari cay yudumlayarak izleriz. Zaten gecen yil kaybettik daha da kaybedecek biseyim kalmadi.

    Bedavaya hayatta gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Bornova Belediyespor'u takip edeyim bari.Stad eve 5 dakika,oyuncular tanıdık,kavga gürültü yok,sinir stres yok.Azizsiz hayat ne güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gin And Juice

    Ben de Bornova Belediyespor'u takip edeyim bari.Stad eve 5 dakika,oyuncular tanıdık,kavga gürültü yok,sinir stres yok.Azizsiz hayat ne güzel

    Missss 😎

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Adriano kaldırmaz hocam 3-5-2'yi gençken gidip geliyordu ama geçen sene maçı izlemedim de bir önceki sene temposu düştü bayağı.

    Hasan ali 4'lünün en iyi Türk beki bana göre. Açıkçası anlayamadım neden bu kadar eleştirildiğini. Dün ortalar yaptı kötüydü belki ama emenike hariç ileride hareketli bir tane oyuncumuz yok. Wiel'in açtığı ortalara da vuramadık mesela. Hasan elinden geldiğince gidip geliyor, tembellik etmiyor. Ben çok acımızasızca eleştirilidğini düşünüyorum.

    Tabi bana göre bu takımın özellikle 3-5-2'deki beki Caner'di gitti, yerine ludwig alınabilirdi İsmail gibi Hasan kalibresinde bir oyuncu alındı. İsmail Hasan'dan küçüktür...

    3'lü de bir kere oynamış bir tane oyuncu yok kadroda.

    Ertuğrul konusunda da bariz bir hatası yoktu bu maç bence. Sadece ilk gol de iyi pozisyon alamadı ve pasif kaldı. Biz istiyoruz yedek kaleci yıllarca hiç böyle bir takıdma oynamasın ilk oynadığı maçta hiç hata yapmasın.. Böyle bir dünya yok. Ertuğrul bizim kalecimiz olacaksa Türkiye'de en kötü Bursa ya da ilk 5'e girecek bir takıma kiralanacaktı. Tutup küçük takımlara vermek ardından büyük atmosferlerde iyi iş beklemek aptallık.

    Volkan Demirel'in ilk yıllarını izleyenler bilirler ne hatalar yapardı. Sonra birden parladı, Chelsea maçları çıkardığı harika toplar falan. ama kaleciye güveniyorduk hata yapsa da. Ertuğrul'a hiç güvenmiyoruz doğal olarak hissediyor bunu. Güvenelim, Volkan kadar şans verelim sonra tartışalım. Volkan bir günde Volkan olmadı.


    Vitor gitsin bu takım iyi bir td ile her şeyi yapabilir. takımda yedek forvet ve ortasaha hariç bir eksiklik yok. Fernandao'ya fazla kilolarından para cezası kesilip, kadrodan çıkarılması lazım. Keşke eren'i alsaydık. Fernandao'dan bu yaşta daha bir şey çıkmaz. 2-3 ne veriyorlarsa satalım ya da Çin'e 5 cıvarı gider.

    5+2.5 milyonumuz olur, 4'e vitor'u postalayıp başka bir td alıp satın alma opsiyonlu bir forvet kiralanır. Ortasahayı da ası Salih'e yedeği ise Uygar'a veririz. Boşuna para harcamaya gerek yok takıma. Vitor varken Ronaldo da gelse Hazard da gelse aynı şey olacak.

    iyi oynayan oyuncular hep vitordan uzak kalanlar.




  • Fenerbahçeliler ne yazmış şöyle bi bakayım dedim de, taraftar bu kafada olduğu sürece bu takım düzelmez maalesef.

    Fenerbahçenin en büyük sorunu Vitor Pereira'ymış gibi herkes Vitor'u yazmış. Kardeşim sizin sorununuz AZİZ YILDIRIM. Rakamlar ortada bu adam başarısız, Galatasaray 2002'den beri mali krizde ama sizden daha başarılı. Beşiktaşla bile başa başsınız neredeyse. Sizin bu zenginlikle açık ara fark atmanız gerekirken 9 yıldır şampiyonlar ligine gidemiyorsunuz. Fenerbahçe markasını şike gibi iğrenç bir suça bulaştırmış ve camiaya büyük bir travma yaşatmış, leke sürmüş. Öyle ya da böyle saha yansımış yansımamış bilmem (tapeleri reddetmeyip tapelere saçma sapan açıklamalar yapmalarından belli ki (tarlalara sürüldü mü ekinler biçildi mi ) belli ki bi şike girişimi olmuş).

    Ne zannediyorsunuz Aziz Yıldırım dünyanın en iyi teknik direktörünü getirse bile takımı o adama teslim edecek mi, karışmayacak mı ? Bkz. Zico

    Neyse bu kadar başarısızlık ve sıkıntı varken siz hala Vitor Vitor diye konuşun, bu kafayla siz daha çok beklersiniz başarıyı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexima00 -- 4 Ağustos 2016; 12:06:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: krenz

    Bende bu sene Eskişehirspor takip ederim artık.
    Yeni Stad + Erkan Zengin ve güzel transferler yaptılar.

    Semihde geldi. Es es esecek bu sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan'ın kanadı nerdeyse otoban oldu dün neustadter ile hic uyum saglayamadilar sürekli adam kaçtı, onun dışında haklısınız dediklerinizde. Messi de gelse Ronaldo da gelse Vitor varken boş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Fenerbahçe sitesini hacklense açılışa vitor kovun gibi bir şey yapılsa nasıl olur
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Bunun uyumla alakası yok. Tamamiyle sistem hatası.

    HAK 3-5-2 de oynayabilecek yapıda bir oyuncu değil. Duracağı yeri kestiremiyor.

    Stoperlerimiz de 3 lü için hantal kalıyor. Çok adam kaçırıyoruz.

    Dün Kjaer sakatlanınca yapmamız gereken aynı kadroyu bozmadan 4-4-2 ye dönmekti ama inatla 3-5-2 ye devam etti. Bir ara Şener i alacaktı oyuna. Ne olduğunu anlayamadım. Yani o adamı nereye sokacaktı bilemedim. Golü attık da vazgeçti.

    Zaten bu adamın ne kadar vasat direktör olduğunu sol bek çıkarıp kanat oyuncusu alarak orayı boşaltmasından belli. Yapacağın şey basit,

    Fernandao gibi 50 maçtır bir halt yemeyen adamı çıkartacaksın, atıf emenike stoch üçlüsü ilerde duracak.

    ortasahadan souza çıkacak. Topal oraya geçecek. Ozan Topal Salih üçleyecek orayı. sağ bek viel neu skrtel ve hak ile devam edecektik. 4-3-3 ile baskı kuracaktık.

    Ama kafası çalışmadı bu kadar.




  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    hasan iyi oynadı demiyorum ama bu kadar kolay çökmesi sol kanadın Neustrader'in kademe anlayışıyla ilgili. 4'lü de oraya atlamıyorsunuz ama 3'lü de aslında hasan beki alacak Neustrader ise açığa baskı yapacak ama Neustrader geç geldiği öyle olmadı. Topa kim gidecek kim basacak hiç anlaşılmamış. Bu maça böyle çıkmak hata işte. Filipe Almeida yardımcısı bundan daha iyi. Böyle üniversiteyi kopyayla derslerle alakası olamdan geçip torpille iyi bir yere gelmiş tipi var vitor'da hiç bir halttan anlamıyor görüntüsü kesin.
  • Fenerbahçe bu beyler yani kötü yönetim var fakat kapasitesi bu takımın kabul etmeliyiz bunu.Boşuna kendimizi en iyi kulüp gibi görmeyi bırakmalıyız.

    2-3 tane isimle düzelecek bir şey değil bu.Aziz Yıldırım zihniyeti daha 100 sene bırakmaz bu kulübün yakasını.

    İzleyin geçin işte, parası çok olan gidip izlesin önemli maçları.Onun dışında fazla takılmayın üzülmekten başka bir şey elinize geçmez.
  • Fernandao yerine semih Şentürkü alıp koysaydık 10 kat daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12201221122212231224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.