Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.757
Cevap
35
Favori
139.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Topal-Souza olmadığı için Kasımpaşa maçından ümitliyim. Vitor bu maçtan sonra belki değişiklikler yapar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patient93

    quote:

    Orijinalden alıntı: abc123xyz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Patient93

    o konuda haklısın ofans yönü yok gibi bir şey ama meireles ve diego o eksiği kapatırlar. ozan ile orta saha güvenli olmaz meireles de zaten bıkmış gibi top oynuyor

    O değil de tartıştığımız şeye bak. 3 ön libero oynamaya devam edicez zaten Kasımpaşa maçından sonra. Çok kasmaya gerek yok.

    sorma valla. maçlara gidiyorum ama insanın tezahürat yapası gelmiyor. tribünlerin enerjisini bile tüketiyor takım

    Benher maça gidemesem de gittiğimde Unifeb tribünlerinde oluyorum. Bizim tribün tezahürat için bir kıvılcım arıyor ama takım bunu nadiren veriyor maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aynen öyle ben de o tribündeyim okul açık tribünü tezahürat yapıyoruz ama sürekli vitora da sövüyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Patient93

    aynen öyle ben de o tribündeyim okul açık tribünü tezahürat yapıyoruz ama sürekli vitora da sövüyorlar

    Vitor'a tezahürat yapanlar KFY tribünüydü değil mi? Yoksa tüm tribünler mi yapmıştı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o gün migros tribünü (anadolu gfb) başlattı. golün coşkusuyla tüm stat katıldı tezahürata
  • ya kimi görsem topalı kafadan çıkarıyorsunuz takımdan şakamısınız arkadaşlar topal kalitesinde adam yok türkiyede avrupayıda sayarsam mevkisinde rahat ilk 10'da busquets'in bi alt modeli adam ve sürekli oynama alışkanlığı var az sakatlanıyor souza çöpünü kimse söylemiyor adam tek çıktı amedden 3 yedik

    ersun dönemini herkese hatırlatırım topal'ın olmadığı maçlar nasıl geçiyordu takımın bel kemiğiydi bel kemiği bu adamla mümkünse 5 yıllık sözleşme imzalanmalı futbolu burda bırakmalı gökhan gönülle beraber ikiside ahlaklı ve aklı başında insanlar
  • Arkadaşlar uzağa gitmeye gerek yok bu takım topal raul emre ortasahası ile mükemmel oynuyordu ancak bir raul kırmızılar sakatlık zaten emre bir maç bir maç yoktu. Yoksa çok idealdi ve iyiydik emre yerine diego olursa onun kadar olmasa da iyi çok üretken olur. Ayrıca oyuncular doğru pozisyon da oynatılırsa zaten olacakta hoca olmadığı için yapacak bir şey yok. Adam daha gelmeden görmeden emreyi egemeni yolladı topalı bile kesti yerine kendi saçma oyuncusu souzayı getirdi ama gördü ki topalsız olmuyor. Arkadaşlar topal düz bir oyuncu değil mücadele gücü yüksek pres yapan iyi kademeye giren gerektiğinde araya koşular yapan bir oyuncu tekrar maçlar da dikkat edin sürekli deniyor pas şut kaçıyor. Souza dediğiniz adam yok ortada saklanıyor. Ozana da biri söyledi kesin kaç sorumluluk alma diye bir iki hata yaparsan bitirirler seni diye çocukta oynayamıyor malesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    %100 katılıyorum.

    Bjk iki oyuncumuza da talipmiş ama inşaAllah kalırlar & burada emekli olurlar. Sadece bir futbolcudan ibaret değiller çünkü, yerleri kolay kolay dolmaz. Hem oyunları hem kişilikleri son derece karakterli, düzgün insanlar.
    Emre yollandıktan sonra takımın hâli ortada. Sahada savaşan, takımı ateşleyen, kriz anında baş kaldıran, isyan eden, oyunu yönlendiren bir lider yok şu an. Gökhan & Topal da göz göre göre giderse çok büyük yanlış olur, eski yanlışlardan ders alınmamış demektir.
  • beşiktaş yenilince ligi düşünüyor, Fenerbahçe berabere kalınca defansı çöktü oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    ya kimi görsem topalı kafadan çıkarıyorsunuz takımdan şakamısınız arkadaşlar topal kalitesinde adam yok türkiyede avrupayıda sayarsam mevkisinde rahat ilk 10'da busquets'in bi alt modeli adam ve sürekli oynama alışkanlığı var az sakatlanıyor souza çöpünü kimse söylemiyor adam tek çıktı amedden 3 yedik

    ersun dönemini herkese hatırlatırım topal'ın olmadığı maçlar nasıl geçiyordu takımın bel kemiğiydi bel kemiği bu adamla mümkünse 5 yıllık sözleşme imzalanmalı futbolu burda bırakmalı gökhan gönülle beraber ikiside ahlaklı ve aklı başında insanlar

    +1907 kesinlikle cok haklisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lavezzi 15'e Çin'e gitmiş. Yazın sözleşmesi bitiyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Topal-Souza olmadığı için Kasımpaşa maçından ümitliyim. Vitor bu maçtan sonra belki değişiklikler yapar.

    bruno alvesi ön liberoya koyar bakma sen
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yeter tamam güldük eğlendik hala neyin peşinde bu Çinliler

    Ayrıca ucuza gitmemiş mi? Bir 20 kadar edebilecek bir oyuncuydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Souza benim Fenerbahçe'de gördüğüm en kötü futbolculardan biri.Aragones geldigi donemde senna'yi istemisti.Yönetim onu alamayınca josico diye bi adam getirmisti.İşte o yetenekleri kısıtlı josico bile bence bu Souza'dan iyi futbolcu.Güya biz almasak atletico madride gidecekmis.3 metre yanindaki adama pas atmaktan aciz bi adam atletico madridde nasil oynayabilir.Topal gibi defansif yönü güçlü olsa teknigini de gormezden geleceğim.Bunda o da yok.Bu adami kim transfer ettiyse cebinden odesin bonservisini kulube.Adam külliyen zarar.Bunun yerine ozan tufanin uzerine düşülmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guarin için iyi ki almadık kafasında futbol bitmiş diyenler vardı. Bu adamı alsak en azından Souza - Ozan çöplerinden bin kat daha iyi olurdu. Hadi defans yapmasa bile en azından hücumda Diego'nun arkası sağlam kalırdı.

    Hocayı olmayan taktiklerinden(!) dolayı hiç sevmiyorum fakat şu iki çöpün yerinde Guarin veya ona benzer bir B2B oyuncu olsa eminim hocada rahatlardı. Gerçi bu adamın aklı olsa gidipte o kadar parayı Souza çöpüne bağlamazdı.

    Şuan takımın en önemli sorunu neredeyse Vitor kadar büyük bir sorun olan orta sahada hücum oynayacak futbolcu olmaması. Souza, Topal, Ozan zaten liberolar Meireles bunların pas yapan hali ama yine de bir B2B değil ki zaten Meireles ölmüş ağlayanı yok. Diğerleri Uygar ve Topuz olsun Ziraat topçusu. Geriye bir Alper kalıyor oda zaten oranın topçusu değil. Öldürürler o vitaminsizi orda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vitor a kimi getirsen çöp olur , pic eder oyuncuyu. Ozan şenol güneş in yanına gitseydi, şimdi avrupadan 20-30 a teklifler gelirdi, cosmustu şimdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GulfStream kullanıcısına yanıt
    şu dediğine kendin inanıyor musun acaba?

    bir sürü yıldız parlatmış hocaya neler diyorsunuz yahu,bizde de hasan ali,alper,diego,topal,nani,kjaer,hatta alves gibi oyuncuları iyi kullanmadı mı?öldü denilen diego'yu en azından fayda alınacak hale getirmedi mi?

    ozan tufan'ın sorunu hoca falan değil,fenerbahçe'nin ağırlığını kaldıramıyor ve istanbul onu bozmuş bu kadar basit

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani'yi Topal'ı hatta Kjaer'i iyi kullanamayacak hoca mümkünse kendine hoca demesin zaten. Bunların parlatılmaya ihtiyacı yok. Koskoca Di Maria Sör'den sonra eridi gitti. Adam Blanc'ın elinde kendini yeniden buldu. Malesef böyle bir hoca değil Vitor. Kimseyi parlatamaz. Aksine Küstürüyor oyuncuları takıma. Elinde dünyanın en iyi forvetlerinden biri var ve sen bunu kullanmıyorsun. Olmayan sistemine uygun diye Fernandao'yu oynatıyor. Düzgün bir sistem olsa tamam diyeceğiz.
  • Di Maria için yanlış tabir kullandım. Sör değil Van Gaal olacak.
  • Bu kadro ile vitor sadece ligte şampiyon olursa bence başarılı değildir.
    Uefada çok daha ileri gitmemiz gerekir bu kadroyla.A.kocaman dönemindeki uefa yarı finali oynayan kadrodan çok daha iyi bir kadro bu.gidip lokomatife elenirsek saçmalık olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.