Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kotu bir mqc degildi ozellikle 2.yari takim kendine geldi ilk once unutmayin rakip shaktar gercekten cok iyi takimlar en onemlisi birbirlerini ezbere biliyor logleri baslayalo 2 hafta olmus adamlar bizden daha hazir kjaer cok saglam ve diego helal olsun adam takimi yonetmeye calisti takimin en iyisiydi ikinci yari volkana top gelmedi ilk yari da volkan cok iyiydi karamasar olacak bir durum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burak_Clk

    700 gün sonra avrupa yüzü gördükten sonra başarıya aç ,ölümüne mücadele eden, istekli bir takım görmek isterdim. Hani atamazsın anlarımda bari pozisyona gir karşı takımı bunalt bari.

    Karşında yıllardır beraber oynayan sezonu senden 1 buçuk ay önce açan ezeli rakibi ile süper kupa maçı yapan ve 2 lig maçı oynayan bi takım vardı. Biraz insaf. Takım beklediğimden daha iyiydi. 70 ten sonra yorulduk haliyle. Bu takım oynadıkça 10 numara olacak. Ayrıca 0 0 kötü skor değil. Her zaman gol atabilecek takimiz biz. Bu kadar karamsar olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bireysel olarak herkes iyiydi fakat, takım savunması ve organize atak 0.
  • van Persie ve Nani'ye gelsin heyecanlanıyorum hatta ilk hamleleri çalım olsun pas olsun iyi olunca istemsiz hadi diye kalkıyorum ayağa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca Hasan Ali "Illallah" dedirtirdi ama onun yapacağı bir şeyde yok
    Ayrıca Orta Saha bir de Robben şart

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nani balon çıktı beyler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa da ilk yarıdaki gibi oynayamaz gibi şuanda. İkinci yarıdaki gibi daha kontrollü daha şuurlu oynaması lazım gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerin maç eksiği çok belliydi, tam aksine şahtar hem senelerdir beraber oynayan hem de sezonu açmış hazır bir takım. Fenerin şahtarı elemesi çok zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu beğenmeyenler ne bekliyodunuz... adamlar bizden kaç hafta önce sezona başlamışlar. bizim takım daha 3 hafta beraber antreman yapmış üstelik ilk resmi maç ve olabilecek en güçlü rakip bence gayet iyidik volkan iyidi caner iyidi souza yı çok beğendim o acayip soğukkanlı oyunu rahatlatması ve de maç içinde bi top kontrolü vardı çok hoşuma gitti diego iyidi van persie hazır değil ama olucaktır sow yedek kalır bence
  • Souza gayet iyiydi
    Kjaer de iyiydi
    Nani gercekten boyle giderse yeni bir Emenike vakasi olur Verim 0 hazirlik maclari da dahil goz doldurmadi
    Fernandao gorevini eksiksiz yapti
    Stoch tan yedek bile olmaz
    Meireles cok kotu
    Alves de kotu
    Caner iyiydi
    Diego 50 den sonra oyundan dustu biraz,o da iyi sayilirdi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CAVUSm

    van Persie ve Nani'ye gelsin heyecanlanıyorum hatta ilk hamleleri çalım olsun pas olsun iyi olunca istemsiz hadi diye kalkıyorum ayağa

    + Diego

    adam müthiş ya

    şu takım otursun fizik kondisyonu toplasın ateş eder
  • quote:

    Orijinalden alıntı: didreane16

    Oyunu beğenmeyenler ne bekliyodunuz... adamlar bizden kaç hafta önce sezona başlamışlar. bizim takım daha 3 hafta beraber antreman yapmış üstelik ilk resmi maç ve olabilecek en güçlü rakip bence gayet iyidik volkan iyidi caner iyidi souza yı çok beğendim o acayip soğukkanlı oyunu rahatlatması ve de maç içinde bi top kontrolü vardı çok hoşuma gitti diego iyidi van persie hazır değil ama olucaktır sow yedek kalır bence ve shaktar oturmuş bi takım 10 yıldır aynı sistem

    ve shaktar oturmuş bi takım 10 yıldır aynı sistem
  • Diego'ya geçen sene az sövmedim ama bu sezon, hele ki bu maçta, mukemmel oynadı. Srna'yla olan pozisyonunda Caner'in yapamadıgı savunmayı yaptı.
  • maçın başında caner kritik oyuncualrdan demiştim dediğim gibi oldu hiç mi doğru düzgün orta yapamaz birde diegoyu çıkarmak hata idi
  • oyunu beğenmeyenler net holigan futboldan anlamayan tiplerdir bir sürür sebep var yazmıyorum
  • Kadromuz, stoper ve orta saha transferi yapın diye bağırıyor resmen.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gözlemlediğim kadarıyla:

    Shakhtar tam bir futbol katli yaptı ikinci yarı, motivasyonumuzu çok zorladılar ama tüm oyunculara helal olsun kopmadılar oyundan. Bence üzerlerine bilinçsiz gitmemek iyi oldu muhtemelen kontra atak yoklamak istediler. İkinci maçta onlar bastıracaktır diye düşünüyorum, daha farklı diziliş ve oyun seyredebiliriz.

    Sow idare ederdi. Kötü değil iyi değil. Ama rakibin oyununun da etkisi var bence.

    Kjaer'den bizde olduğu sürece memnun kalacağımızı düşünüyorum, ben beğendim.

    Nani henüz adapte olamamış ve kendini oyuna çok sokmuyor. Umarım böyle sürmez. Onun gerektiğinde takımı ateşleyenlerden olması lazım.

    Diego takım uyumu biraz daha oturdukça performansını artırmaya başladı. Geçen yıldan çok daha fazla ekmeğini yiyeceğimiz kesin gibi.

    Fernandao çok çok iyi meyve veren bir transfer olacak gibi.

    Josef de Souza bence kaliteli, fakat o bonservisi (8m) kaldıramaz gibi.

    H.A.K. elinden geleni yaptı, bu yoklukta bu rakibe karşı alışık olmadığı ve ters aya kaldığı pozisyonda oynadığını düşününce bence çok iyiydi.

    Van Persie için çok çok erken. Daha takımla antrenmana 2 gün önce başlamış bir isim. Ama o ıskaladığını ataydı

    Pereira hakikaten maçı yaşıyor, bu inancı arzusu hep devam etsin. Özledik böyle adamları

    Ayrıca şu Caner'in (bugün oynamasa da Gökhan'ın) ne zaman istikrarlı ve en azından belli bir seviyenin altına düşmeyen ortalarını göreceğiz çok merak ediyorum.




  • Mehmet Topal -Sow ikilisinin beklenenin altında oynaması (özellikle topal bu oyunlar josefe formayı verir) hocanın planlarını değiştirdi zaten sağ taraf aksıyordu

    Rvp de o topa vurabileydi ah ulan

    Bize acil kemiksiz taze iki yönlü orta saha lazım kanat organizasyonu dışında bi halt yapamadık.O da tam olmadı rakip yüzünden .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yönlü oyun oynayan 2 tane orta alan oyuncusu şart ve bunu aylardır boşuna yazmadığımı bu maçta bir kez daha gördük. Mevcut orta saha oyuncularıyla bu işin olmayacağı bir kez daha görüldü.
  • Gelmiş yine felaket tellaleri. Bireysel görüntüyle ona balon buna balon diyor. Takım olarak kötüydük, takım! Sahada takım oyununa dair bir şey yoktu. Ona rağmen dengeli bir oyun oynayabildik. Umutluyum ben bu takımdan. Kimseninde balon malon olduğu yok. Bütün oyuncuların mücadelesinden memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 26622663266426652666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.