Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.453
Cevap
275
Favori
2.174.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xabir

    quote:

    Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Şu adamın değerini bilemedik ya.


    (Yüze vurmayın.)

    Bilemedik.Giderken ardından gitme kal diyemedik.

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Victor Sullivan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Gin And Juice

    Nereden....

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Nereye.....
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu


    Guiza adamdır bizde olduğu dönem ailevi sorunlar yaşıyodu ondan kendini gösteremedi ama emenike gibi artistlik yapmadı sessizce klübede ağladı adamsın guiza

    Yanında getirmiş, banyo sabununa gerek duymayayım diye birisini, adamın hayatını karartı, sonra çekti gitti. Birde menejeri yapmış olacak iş değil. Kadın Striptizci gibi canlı yayınlarda soyunuyormuş, Biraz da kendi kuyusunu kendi kazdı. Verilen paraya değilde, karşılığınıda alamadığına yanıyor insan,




  • Arkadaşlar formalar dar mı? Dar şeyler giymek beni bunaltır da. Bir beden büyük large alırım.
  • Merhabalar. Aziz başkan hakkında biraz yazayım dedim...

    Aziz başkan haric gitse ve yerine başka bir klübün başkanı gelecek olsa hangisini isterdiniz???

    Transferlerde payının oldugunu zannediyorum. Bu kadar yıl başkanlık yapıp diger kurul üyeleri olsun işadamları olsun hepsinde sözü gecen ve sevdirmiş birisi oldugunu düsünüyorum.

    Fenerbahce icin haksızlıga ugrasa da sevdasından vazgecmemiş hapse bile girmiştir kendisi... diger baskanlar ise sike yapmamıştır diyemem diye klubunden giderken aciklama yapmıstır...

    Bu sezon oldugu gibi yapilansin ve bu şekilde bile kalmasına razıyım. yönetsin yönetici olsun ama futbolla ilgili hicbirşeye karismasin. aynen bu sene oldugu gibi profesyonel kadroya herşeyi teslim etsin. al sana 50 mioyun avro para git kimi alıyorsan al desin takımı kursun ve emanet etsin. sonra gitsin başkanlık koltugundan mac izlesin yeterli.. önceden bunu yapmıyordu en büyük hatası buydu arkadaşlar

    Kesinlikle iyi bir yönetici oldugunu düsünüyorum. ama madem ki yeniden yapilanmaya gidiyoruz onun da artık gitmesi gerektigini de gözlemlemiyor degilim. gidecek artık... keske bu sene de kalıp 4. yıldızı aldırıp gitse.. ama yukarida saydigim şekilde kalip.

    şike olayında ise siyasi olarak nelerin döndügünü az cok herkes biliyor. futbol harici olaylardan dolayı şike yapildi diye haksızlıga ugrayan kendisidir gene. arkadaşlar ne boyun egmiştir diktatörlere ne de boyun egdirmistir. şu anda futbola siyaseti karistirmadigi icin kendisine de tesekkür ediyorum.

    forma bardak saat corap don neye gücümüz yetiyorsa almalıyız. destek olalim ve olduralim arkadaslar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    Olum sevindirik oldunuz bayagi yaaa. Alti ustu emeklilige merdiven dayamis bi topclass oyuncu, bir de topclass kanat oyuncusu getirdiniz. Neyin kafasini yasayip simdiden sampiyonlugunuzu ilan ediyosunuz. Bi de bu paylasimlari bjknin forumlarinda diil de niye ozellikle gsnin forumlarinda yapiyosunuz anlamam. Nasil bi asagilik kompleksine sokmusuz ki sizi sevinclerinizi bile bizim forumlarda yasiyosunuz. Biz daha olmedik. Bizim hali hazirda 1 topclass oyuncumuz varken (sneijder) yanina bi tane daha aldik ( poldi.) Ustelik bi tane de topclass santrafor gelicek. (M. Gomez veya huntelaar kim bilir bakarsin belki de ibra ) havaya girmeyin yine erkenden. Yoksa sonuc 4. Yildizda oldugu gibi yine husran olur sizin icin. Baskaniniz aglayan bebege verilen emzik misali ya da daha iyi bir benzetmeyle 4. Yildiz fiyaskosunu unutturmak icin amliyat olacak hastaya verilen narkoz misali yapti transferleri istifa sesleri arasinda kesti sesinizi. O degil de o sampiyonlar ligi on elemesin gecemezsiniz o zaman napicak baskaniniz merak ve zevkle bekliyoruz.

    Bizler neyin kafasını yaşıyoruz bilmem de esas senin neyin kafasını yaşadığını çok merak ediyorum. Bu paylaşımları neden Bjk değilde GS forumlarında yapıyorsunuz yazmışsın ama şuanda senin bunu yazdığın konu Fenerbahçe formunda.

    RVP yaşına laf etmişsin ve Alti ustu emeklilige merdiven dayamis bi topclass oyuncu getirmişsiniz demişsin ya sizin geldiği zaman kıyameti topardığınız Drogba size geldiğinde neredeyse torun sahibi olacak yaştaydı.Biz RVP M.United gibi 1.sınıf takımdan aldık siz Poldinizi 3.sınıf takımdan aldınız.

    Bizim transferlerimiz 4 yıldızı unutturmak için yapılmış transferler filan değil. Takım neredeyse baştan sona değişti. 4 Yıldızı unutturmak isteyen 8-9 tane transfer değil 1-2 transferle yetinirdi. 8-9 tane yeni oyuncu alırken elbette arada 1-2 tane yıldız oyuncu alınacaktı.

    Yarın bir gün Fenerbahçe 5 yıldızı ilk alan takım olursa 4 yıldızı ilk önce kimin aldığı unutulur ve bir önemi kalmaz fakat 100 yılında bir takımın şampiyon olaması ve o sene ezeli rakibinin şampiyon olması asla unutulmaz. Gs 100 yılında FB şampiyon olmuştu ve bu asla unutulmayacak.

    Şimdi trollük yapmayı bırakıp kaybolabilirsin.

    Nani hangi takımdan geldi? Unuttum da hatırlatırsan sevinirim.




  • 19 TEMMUZda bir indirim olur diye bekleyeceğim formalar için olmazsa da normal fiyatiyla gidip alacağım inşallah. Deplasman formalarindan birini almayi düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala RVP de güiza gibi elinizde patlarsa diye yorumlar görüyorum, yahu Güiza 1 senelik parlamasıyla bize geldi, transfer failiydı baştan beri. Arada class farkı var.

    + Yönetimin takımı revizyona sokma girişimi ben dahil 3 senedir forma almayıp maça gitmeyen futbola küsmüş birçoğumuzu hem maddi hem manevi desteğe 'zorladı' RVP 20 giyeceği kesinse formamı hemen alırım...
  • Gidecekler ile ilgili

    asg ‏@Sag1907
    Dün yazmıştım forvet için Türk oyuncu isteniyor diye. Volkan şen için holmen ve krasic önerildi. Bakalım kabul edecek mi bursaspor.

    asg ‏@Sag1907
    Mehmet topuz kayserisporla anlaşmıştı büyük ihtimalle oraya gider. Kadlec şuan belirsiz. Bu hafta içi gelişmeler olur gidecekler için.

    asg ‏@Sag1907
    Sow ve Stoch hazırlık maçlarından sonra durumları belli olacak. Bunun dışında Sow'a iyi bir teklif gelirse satılacak. Stoch kalacak gibi..

    asg ‏@Sag1907
    Diego'ya 3 hafta önce katar ve brezilyadan teklif gelmişti. Hoca daha sonra karar verecekmiş.

    asg ‏@Sag1907
    Krasic, holmen'in kamp performansları beğenilmemiş. Gönderileceklerin en başında bunlar var ama tek sorunları sözleşme maddeleri.
  • Apollon kullanıcısına yanıt
    hocam link pls ceptelefonuma bende yapıştırayım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen


    quote:

    Orijinalden alıntı: Earl Sweatshirt


    quote:

    Orijinalden alıntı: maviduvar

    @ZacDoUrden
    Teşekkür ederim bilgiler için. Geçen sezon çubukluyu fenerium tırından almıştım bedenim XL olmasına rağman çok uzun diye L aldım. Şimdi de reklam gelmeden bir forma almak istiyorum ama burda fenerium yok mecburen netten alıcam.


    @Earl Sweatshirt
    eğer dediğiniz gibi gecen sezona göre bolsa kalıplar L beden almam daha mantıklı olacak teşekkür ederim

    Hocam kendimden fotograflarla ornek vereyim, ayrica gecen sene medium cok boldu ama da yapisiyo diye ve bol giyecegime azicik sıksa da small almayi tercih ettim.
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    Hocam gri forma nasıl sence güzel mi? Ben çekimserim dışarıda falan giyerim diye düşünmüştüm ama herkes pazardan alınan tişörtler gibi kötü diyor..

    Ben acikcasi lacivert ve gri arasinda kaldim ve gri tercih etmemin sebebi de gecen sene lacivert almam olmustu, eger iciniz rahat etmediyse almayin ama onemli olan sizin ne dusundugunuz. Laciverti de griyi de (bi zahmet ) denedim ve acikcasi ikisi de asiri rahatlar ve kumasi cidden uzerinizde bir sey yokmus gibi hissettiriyor. Durusu benim hosuma gitmisti acikcasi ve aldigim magzadaki calisan abiden aldigim bilgiye gore de suan en cok satan gri. Gri secmemin diger sebebi de alternatif formalar genelde avrupa maclarinda ya da kupa/hazirlik maclarinda giyilir ama deplasmanda illaki gri giyilecek ve gri daha cok kullanilacak, almamla alakasi ne bilmiyorum ama alirken bunu da dusunmustum acikcasi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: XEelia

    Tüm yabancı spor basınında RVP transferi konuşuluyor

    Bu arada RVP atıyorum osmanlıspor maçlarında felan oynayacak mı ? Bir tahmini bilgisi olan var mı ?

    Oynar neden oynamasın? Ha eğer ertesi maç Avrupa maçı falan olursa dinlendirilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deli Doktor

    quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    quote:

    Orijinalden alıntı: Scarfeys

    Olum sevindirik oldunuz bayagi yaaa. Alti ustu emeklilige merdiven dayamis bi topclass oyuncu, bir de topclass kanat oyuncusu getirdiniz. Neyin kafasini yasayip simdiden sampiyonlugunuzu ilan ediyosunuz. Bi de bu paylasimlari bjknin forumlarinda diil de niye ozellikle gsnin forumlarinda yapiyosunuz anlamam. Nasil bi asagilik kompleksine sokmusuz ki sizi sevinclerinizi bile bizim forumlarda yasiyosunuz. Biz daha olmedik. Bizim hali hazirda 1 topclass oyuncumuz varken (sneijder) yanina bi tane daha aldik ( poldi.) Ustelik bi tane de topclass santrafor gelicek. (M. Gomez veya huntelaar kim bilir bakarsin belki de ibra ) havaya girmeyin yine erkenden. Yoksa sonuc 4. Yildizda oldugu gibi yine husran olur sizin icin. Baskaniniz aglayan bebege verilen emzik misali ya da daha iyi bir benzetmeyle 4. Yildiz fiyaskosunu unutturmak icin amliyat olacak hastaya verilen narkoz misali yapti transferleri istifa sesleri arasinda kesti sesinizi. O degil de o sampiyonlar ligi on elemesin gecemezsiniz o zaman napicak baskaniniz merak ve zevkle bekliyoruz.

    Bizler neyin kafasını yaşıyoruz bilmem de esas senin neyin kafasını yaşadığını çok merak ediyorum. Bu paylaşımları neden Bjk değilde GS forumlarında yapıyorsunuz yazmışsın ama şuanda senin bunu yazdığın konu Fenerbahçe formunda.

    RVP yaşına laf etmişsin ve Alti ustu emeklilige merdiven dayamis bi topclass oyuncu getirmişsiniz demişsin ya sizin geldiği zaman kıyameti topardığınız Drogba size geldiğinde neredeyse torun sahibi olacak yaştaydı.Biz RVP M.United gibi 1.sınıf takımdan aldık siz Poldinizi 3.sınıf takımdan aldınız.

    Bizim transferlerimiz 4 yıldızı unutturmak için yapılmış transferler filan değil. Takım neredeyse baştan sona değişti. 4 Yıldızı unutturmak isteyen 8-9 tane transfer değil 1-2 transferle yetinirdi. 8-9 tane yeni oyuncu alırken elbette arada 1-2 tane yıldız oyuncu alınacaktı.

    Yarın bir gün Fenerbahçe 5 yıldızı ilk alan takım olursa 4 yıldızı ilk önce kimin aldığı unutulur ve bir önemi kalmaz fakat 100 yılında bir takımın şampiyon olaması ve o sene ezeli rakibinin şampiyon olması asla unutulmaz. Gs 100 yılında FB şampiyon olmuştu ve bu asla unutulmayacak.

    Şimdi trollük yapmayı bırakıp kaybolabilirsin.

    Nani hangi takımdan geldi? Unuttum da hatırlatırsan sevinirim.

    manu




  • Dostlar bir sorum var, fenerbahçe kart olmadan sadece passolig ile lig maçlarına girebiliyoruz değil mi ? Fenerbahçe kart şartı sadece kobminede mi var ?
  • Daha düne kadar saatli bomba Bekir'i, maçı tutmak için oyuna alınan Selçuk'u, boş kaleye bile gol atamayan Emenike'yi ve yürüyen futbolcuları izleyenler bizler değil miydik ?

    Bize Aykut Kocaman'dan bile beteri varmış dedirten İsmail'e sövenler bizler değilmiydik ?

    Bugün takımda hiçbiri yok ! Buna mı sevinelim, yoksa takımdaki Dayı'nın gelişiyle başlayan son derece profesyonel hamlelere mi ? Pereira ile başlayan güzel günlere mi !? Yoksa yeni transferlere mi ?

    Daha düne kadar Kjaer bizim için büyük transfer değil miydi ?

    Bugünse Nani transferi, Robin Van Persie gibi bir adamın gelişiyle gölgede kalıyor !?

    Benim bünyem alışamadı bu olanlara. Biz düne kadar maçları acı çekerek izlemiyor muyduk yahu ?

    Biz şimdi maç izlerken kanser olmayacak mıyız

    Biz bu takımda kime söveceğiz ulan

    Bir dakika, bu bir rüya mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aideen

    Arkadaşlar formalar dar mı? Dar şeyler giymek beni bunaltır da. Bir beden büyük large alırım.

    Gecen senekine oranla daha bol ve kumas asiri esnek hicbir rahatsizlik vermiyor

    70 kilo 186 boyla small beden aldim be hic rahatsizlik yasatmiyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cntzlm

    hocam link pls ceptelefonuma bende yapıştırayım :)

    Buyur, yukarlara bak bir arkadaş çok güzel resimler paylaşmış.
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız beyler yukarıda ki arkadaş mantıklı bir soru sormuş harbiden biz sinirlenince kime sövücez artık?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

    Gidecekler ile ilgili

    asg @Sag1907
    Dün yazmıştım forvet için Türk oyuncu isteniyor diye. Volkan şen için holmen ve krasic önerildi. Bakalım kabul edecek mi bursaspor.

    asg @Sag1907
    Mehmet topuz kayserisporla anlaşmıştı büyük ihtimalle oraya gider. Kadlec şuan belirsiz. Bu hafta içi gelişmeler olur gidecekler için.

    asg @Sag1907
    Sow ve Stoch hazırlık maçlarından sonra durumları belli olacak. Bunun dışında Sow'a iyi bir teklif gelirse satılacak. Stoch kalacak gibi..

    asg @Sag1907
    Diego'ya 3 hafta önce katar ve brezilyadan teklif gelmişti. Hoca daha sonra karar verecekmiş.

    asg @Sag1907
    Krasic, holmen'in kamp performansları beğenilmemiş. Gönderileceklerin en başında bunlar var ama tek sorunları sözleşme maddeleri.

    Sow Emenike'nin istekli versiyonu. Hazırlık maçında cozuttu zaten 2 tane %90 lık posizyonu atamadı, 0 dan ortaya arkadaşlarına vereceği yerde şut çekti. Ortada 2 arkadaşı boştu. 3 tane gole sobote etti resmen. İnşallah gider. Gitmese bile yedek kalır umarım.




  • RvP' nin imza töreni tarihi ve saati belli oldumu? Forma numarası vs belli olsada gidip alsak biran önce.
  • SAMANDIRA'DAN DUYUM:

    1- Gruplara kalınırsa çift yönlü ortasaha transferi yapılacak.
    2- Robben bu sene mümkün görünmüyor fakat seneye Adidas sponsorluğunda bir hamle yapılacak, Aziz Yıldırım'ın özel isteği bu yönde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 21202121212221232124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.