Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1896. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
84.452
Cevap
273
Favori
2.193.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bydeathhhone

Galatasarayliyim; simdi biz anadolu topcularinin cogunlukta oldugu bir kulup oldugumuz icin takim ruhunun olusucagina inaniyorum ben bu fikrim hakkinda dusunceleriniz nedir ?

züğürt teselli detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aykut Çıkabilir

Beyler şu Persie Beşiktaş haberleri troll mü? Zaten değilse bile Terraneo varken bizim görüştüğümüz oyuncuyu bizden Real Madrid bile alamaz.

Troll kardeşim.. Formasını alırlar ancak.
  • Rvp ne haber abi bugün saçma sapan bir haber çıktı millet dalga geçiyor rvp işi yatacak diye
  • Nani antrenmanlarda baya gülüyormuş beyler. Yemin ederim mutsuz diye ödüm kopuyordu
  • Deo Souza: Oyunu çift yönlü oynayabiliyorum. Portoda hocamız şu an Mehmet Topalın verdiği görevi veriyordu. Sao Paulo da ise hücuma dönük oynuyordum. Hocamız nerede isterse orada oynarım.
  • Beşiktaş Dzeko, RVP? Ciddi olamazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş taraftarı da havalara girmiş hemen. Yok biz korkuyormuşuz RVP 'i Beşiktaş alıcak diye. Ulan sizin 40 verdiğiniz yerde biz 80 veriririz. Kalıbınız yetmez hala cır cır ötüyorlar kendi forumlarında ...
  • Nani için gelmeyecek,vazgeçildi haberlerini yapanlar bu sefer Van Persie için kararını vermedi gibi saçma sapan haberler yapmaya başladılar. Burdan da anlaşılacağı gibi korkuları şimdiden başlamış .
  • Beyler bittik. RVP Oğuzhan'ın yakın arkadaşıymış, sürekli de görüşüyorlarmış. Bence Oğuzhan RVP'yi arayıp Türkiye'ye, Beşiktaş'a gelmesini söyleyecek. Önce stadınızı yapın, sonra para yok diye stad bitiremiyorsunuz.
     [Fenerbahçe 2015/2016 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Selamlar şanlı Fenerbahçe'nin şanlı taraftarı,

Sonunda diyorum. Sezon başından beri yazdığım isim. Allah utandırmadı beni. Hala rüyada mıyız, anlamıyorum. Demiştik çok farklı bir transfer sezonu geçireceğiz diye. En başta demiştik İngiltere'den gelecek yıldız forvet diye. Van Persie ismini duyduğumda bir git Allah aşkına diyordum. Fakat geldi. Nasıl geldi, kaç para alacak zerre önemli değil. Geldi sonunda.

Çoğunuzu boşa ümitlendirdiğim de olmuştur elbet. Kimi kırdıysam, kimi üzdüysem affola. Her insanın kusuru vardır elbet. Biz de sadece bir duyum alıp paylaşıyoruz. Ne amacım ünlü olmak ne amacım başka birşeydir. Sadece mutluluğumu, adı geçen transfer haberlerine birlikte coşalım diye verdim duyumlarımı.

Bana inanan, teşekkür eden tüm renktaşlara aynı şekilde teşekkür ediyorum. RvP haberlerini Fenerbahçe yönetimi yaptırıyor dediğimde dalga geçen Galatasaraylı arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum.
    Sezon başından beri birlikte geçirdik, gerek sabahladık, F5 tuşunu kırdık bazen. Ama müthiş bir ana tanıklık ettik. Fakat sonu güzel bitti. En önemlisi de bu.

2 hafta önce, ''RVP son transfer değil, üst düzey bir ortasaha daha gelecek'' demiştim. Çoğunuz inanmamıştı, şahsen ilk duyduğumda duyum aldığım kişinin artık billur geçtiğini sanıyordum. Ama İlhan Ekşioğlu ile beraber bu da kesinleşti.

Şu 2 adamı izleyeceğiz inanabiliyor musunuz ? Robin van Persie - Nani'yi izleyeceğiz. Allah'ıma bin şükürler olsun, bize bu mutlu günleri gösteriyor. Çok sabrettik, çok acı çektik. Sonunda hak ettik. Allah yüzümüzü daha da güldürsün renktaşlar.

/>

/>

Şu kayma olayını Türkiye liginde göremiyoruz nedense. Drogba'nın falanda vardı böyle sevinçleri . Çimlerden midir nedir arkadaş olmuyor , Burak yapmaya çalışırken kafasını gözünü kırıyordu az daha .

• Rvp ve Beşiktaş ?
  • robin van persie pazar günü istanbulda olucak.
    pteside tahminen imza töreni olur
  • bjk haberlerini kim uydurdu troll arkadaşlar twitterda fenerliler yapıyor bilerek inanamyın bjklilerde inanmasın Q7 ile uğraşıyor sizinkiler
  • 12 NUMARA Twitter adresinden açıklama
    BİLGİLENDİRME// Yeni transferimiz Robin van Persie, Pazar akşamı İstanbul'da olacak. Saat bilgisi daha sonra paylaşılacaktır.
  • robin van persie pazar günü istanbul da olacak.
  • Ya gelsede şu adama giydirsek çubukluyu , vallahi borsaya bildirilmesine rağmen diken üstünde oturuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaserdar8

Nani için gelmeyecek,vazgeçildi haberlerini yapanlar bu sefer Van Persie için kararını vermedi gibi saçma sapan haberler yapmaya başladılar. Burdan da anlaşılacağı gibi korkuları şimdiden başlamış .

mesaj atıldıgı halde nasıl hic mesaj atmamış gibi gözüküyor anlamadım...
  • Al Ain FC - EN @alainfcae_en 12h12 hours ago
    .@alainfcae holds a press conference today, Friday 10-07-2015, Time: 10:00PM at Khalifa Bin Zayed Stadium to present Emmanuel Emenike.

https://twitter.com/alainfcae_en/status/619319944908443648

Emenike'nin bugün stadyumlarında imza töreni varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Level Up

Al Ain FC - EN @alainfcae_en 12h12 hours ago
    .@alainfcae holds a press conference today, Friday 10-07-2015, Time: 10:00PM at Khalifa Bin Zayed Stadium to present Emmanuel Emenike.

https://twitter.com/alainfcae_en/status/619319944908443648

Emenike'nin bugün stadyumlarında imza töreni varmış.

Biraz da onlar günaha girsin

• Yahu bu adam sağlık kontrolünden geçmiş, anlaşmalar yapılmış, kapa bildirilmiş eee sorun nedir o zaman? İllaki çubukluyu mu giymesi lazım.

Nani'yi bile bu kadar șiddetli beklemedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18941895189618971898
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.