Turkcell Süper Lig'in 2009-2010 sezonunun bitmesiyle Fenerabhçe taraflarlar sitesi Antu.com sarı-lacivertli takımın 2010-2011 sezonunda giymesini istedikleri formaların tasarımına başladı.
İşte formalar:
Fenerbahçe'li değilim ama internetten gazete okurken gördüm. Antu'nun tasarımı olduğu yazıyordu. Benim fikrim, formalar çok saçma olmuş. Kaynak: Akşam
İlk forma güzelmiş.
Hepsi birbirinden kötü.
Antu bu kadar zevksiz değildi yav ne yapmış bunlar. Kaç senedir lacivert turkuaz forma tasarlıyor yalnız adamlari Adanademir sevdaları bi geçmedi
Armaya sahip forma Panathinaikos forması gibi olmuş, mavi beyaz ise, Arjantin formasının aynısı, kısacası rezalet tasarımlar. Bu seneki formalar gayet güzeldi.
Aslında Arjantin milli takım formasına benzeyen forma güzel olmuş. Yada ona benzer bir renk, turkuaz rengi bir forma yakışır Fenerbahçe'ye.
Yarısından çoğu acayip kötü bence. Şu formanız çok çok iyiydi mesela:
Bunun gibi orjinal tasarımlar lazım.
Başka link:
Bu forma süper bence;
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Bu forma süper bence;
Bunu tek kelimeyle MÜKEMMEL. Bu seneki arma forma çok özgün bir tasarımdı ama o kadar güzel durmuyordu bence, hoş değildi. Ama bu rüya gibi. Yönetim şu taraftar çizimlerine önem verse keşke, Antu'dan her sene en az 1 tane özgün tasarım harikası çıkıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: kuşburnu
Bu forma süper bence;
Renkleriniz bile değişiyor yakında herkes Beşiktaşlı olacak
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Antu bu kadar zevksiz değildi yav ne yapmış bunlar. Kaç senedir lacivert turkuaz forma tasarlıyor yalnız adamlari Adanademir sevdaları bi geçmedi
Şoku hala atlatamamışlar demekki.
Bence de o lacivert forma iyiydi bayağı ama arkadaşın en son paylaştığı forma mükemmelmiş.
Antuyu reklam alsak iyi olur ha,Avea'dan daha güzel duruyor
Çok kötü olmuş formalar. Hatta kötü bile denemez iğrenç olmuş ve baştan savma yapılmış. Bu sene ki formalar güzeldi Fbnin. Ama o florasan sarısı yerine normal sarı kullanılsa idi efsane olrdu. Gece araba çarpamasın diye giyilen üniförmalara benzetmişlerdi. Umarım bu sene daha güzel bir forma çıkar.
ilk forma güzelmiş. aralarda yeşil-beyazlı formalar görüyorum yalnız. sonuçtan sonra sıra renkleri karıştırmaya geldi herhalde
2. formayı tuttum baya güzel.
Koca Antu bunlarımı tasarlamış. Gerçekten kötü şeyler, hele o Arjantin forması ne kadar orjinal.
100. yıl formanıza hasta olmuştum. Hala Fenerium ların önünden geçerken içim gider bir tane alsam diye. Bu formalar yakışmaz Fenerbahçe`ye...