Şimdi Ara

Fenerbahçe: 0 Kudusi: 0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RévivaL

    Hocam çok taraflı bakıyorsun o nedenle uzatmak istemiyorum ben.

    Trabzonspor maçında top vücuttan sekip ele geliyor. Sadece ele gelen pozisyonu koy penaltı demeyeni foruma alma sonra. Hayır işine geldiği gibi kullanırsan olmaz işte.

    Gelip bizim maçta rakibin faulu verilmedi diye laf ediyorsun. Hakem yorumcularının penaltı dediğine değil diyorsun, ki Simao'nun pozisyonuna çok yakın.

    E kusura bakmayın yani. Saydım yukarıda lehinize de çok hata var ama başarısız olunca yanlış taçtan neler çıkarabilirsiniz. DÜnkü olaylar sizin başınıza gelse ne açıklamalar gelmişti.

    Sivas maçında 2. sarı kart doğru. Adamın önü boş pozisyona girecek, arkadan müdahele geliyor ve faul veriyorsan sarı kartı da vermen gerekir.

    Almeida'nın pozisyonunda top orada olmayınca vermiyorlar maalesef. Semih'in pozisyonunda çekme değil boğaza sarılma vardı. Çıkmadı penaltı. Lugano'yu indirdi Ferrarı çıkmadı penaltı. Çok zor penaltı çalıyorlar hakemler. Hele bu tip çekmelere hiç çalmıyorlar. Standart düşünülünce çok anormal değil yani. Ha penaltı verilse kimse neden verdin de demez yani.

    O maçta yılın en kötü oyunlarından birini oynamışsınız. Sivas sürüyle pozisyona girmiş. Hakem takdirine kalmış hatta birçoğunun doğru olduğu pozisyonlardan sorna yok hakem.

    Kendinize olunca penaltı bize olunca en ufak şeye faul çalınmadı (el kafaya vuran smiley. :) ), aynı pzosiyon olunca penaltı değil.

    Taraftar forumlarda kral olursunuz da taraf olmayan yerlerde bunlar saçma gelir, bana geldiği gibi.




  • Neyse dediğim gibi bu kadar taraflı bakanlara yapacak hiçbir şey yok.

    Maçlarımızın yarısında hakem demeye devam edin. Bu Federasyonla şampiyon olan tek sizsiniz. Bu durumda çürüyor dedikleriniz. Bazı arkadaşların laf sotkuğu takım da son maçta şampiyonluk kaybetmiştir.

    Yıllardır olduğu gibi sığının aynı bahanelere, sorun yok bizim için. Mutluysanız sizin içn de sorun yok.

    Hakem kötü yönetse de taraftar sorumluluğunu bilecek. Sen o kadar hakem yorumcularından iyi bilecek değilsin. Semih'in pozisyonuna Markus Merk hariç hepsi penaltı dedi. Santos'un pozisyona da penaltı diyenler fazla. Size olsa Federasyon düşman nağraları atılırdı.

    Kusura bakma yani. Bizim maçta yanlış faulde gelip dile getiriyorsun. Sizin maçta hakem takdir hakkını karşı taraftan yana kullansa görev yerine getirildi diyorsun.

    Sivas mçını izlemeyene yutturursunuz hakem diye. Dünkü maçta da kendi taraftarınıza.

    AMa bu kadar yorumcu varken, çoğunun dediğine itibar edilir, fanatik kesimin değil.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb

    Neyse dediğim gibi bu kadar taraflı bakanlara yapacak hiçbir şey yok.

    Maçlarımızın yarısında hakem demeye devam edin. Bu Federasyonla şampiyon olan tek sizsiniz. Bu durumda çürüyor dedikleriniz. Bazı arkadaşların laf sotkuğu takım da son maçta şampiyonluk kaybetmiştir.

    Yıllardır olduğu gibi sığının aynı bahanelere, sorun yok bizim için. Mutluysanız sizin içn de sorun yok.

    Hakem kötü yönetse de taraftar sorumluluğunu bilecek. Sen o kadar hakem yorumcularından iyi bilecek değilsin. Semih'in pozisyonuna Markus Merk hariç hepsi penaltı dedi. Santos'un pozisyona da penaltı diyenler fazla. Size olsa Federasyon düşman nağraları atılırdı.

    Kusura bakma yani. Bizim maçta yanlış faulde gelip dile getiriyorsun. Sizin maçta hakem takdir hakkını karşı taraftan yana kullansa görev yerine getirildi diyorsun.

    Sivas mçını izlemeyene yutturursunuz hakem diye. Dünkü maçta da kendi taraftarınıza.

    AMa bu kadar yorumcu varken, çoğunun dediğine itibar edilir, fanatik kesimin değil.



    abicim bi sus istersen .

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=183728121668285&oid=211226733592&comments

    izle şunu ve Allah için sor şu ligde fener kadar kollanan takım var mı ? geçen sene fenerin ilginç seri şeklinde kaleci hatalarıyla şampiyonluğu kovaladığını gördük ve hala feneri burda boş yere temiz çıkarmaya çalışma.




  • Trabzon maçında hakem hataları çok netti. Verilmeyen pozisyonlar da ortadaydı. O zaman da eleştirdik hakemi.

    Sivas maçında Sivok'un ilk sarı kart pozisyonundan önce Quarema'nın iki kişiyi geçip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sarı kart gösterilmemesini de bana açıklarmısın ?

    Sivok'un ikinci sarı kartında madem faul var. Volkan Şen atağa kalkarken ve sağ taraftan Ali tandoğan bindirirken yapılan harekete neden faul çalınmadı. Sivok'un pozisyonu ile aynı pozisyon. O zaman faulü yapana sarı kart da verilmeliydi. Tehlikeli pozisyondu çünkü. Aksine sarı kartı Volkan gördü değil mi ?

    Almeida'nın pozisyonunda top orada olmayınca verilmiyor malesef diyorsun. Quaresma sağ kanattan ortalıyor. Top Almeida'ya geliyor ama defans oyuncusu Almeida'yı indiriyor. Top kime geliyor Almeida'ya. Penaltı.

    Semih'in pozisyonunda top semihe geliyor. Almeida ile aynı pozisyon. Semih faulü yapmadı diyelim o zaman penaltı. O zaman Almeida'nın pozisyonuna da çalacaksın penaltıyı. Aynı pozisyon olduğunu düşünürsek.

    Kötü oynamışsınız diye birşey söz konusu olamaz. Hakemler düzgün yönetseydi maçı Almeida'nın sayesinde penaltımız ve atılmayan Sivok'umuz olacaktı.

    Ben Semih'in pozisyonuna ilk gördüğümde penaltı dedim ama Almeida'nın pozisyonuna da verilmeyince es geçtim.




  • İnanın siz masallara daha.

    Son maç kazanılırdı biz korunsak. Geçeceksiniz her dediğinizi çürütür bu durum.

    Siz bu kadar kötü niyetli olup kalecileri suçlarsanız, biz de Anadolu takımları Bursa'ya maçı bıraktı deriz.

    Geçeceksiniz bu işleri, adam gibi oynayan, emek veren takımların emeğine adam gibi saygı duyacaksınız.

    Eğer bu Federasyon iyi değil diyorsanız şampiyonluklar da hakedilmemiştir demektir.

    Tamamdır kabül edelim o zaman.

    Geçeceksiniz, geride kalanlar hep çamur atan. En çok çamur atan da en çok geride kalan takımlar. Denklem yani.
  • Yahu işte Dünya'da her hakem hata yapıyor.

    Görmüyorlar ya da yanlış görüyolar kiv ermiyorlar o kararları.

    Çifte standart diibndeki pozisyonu görmemektir. Buna inanıyorsanız Karabük maçında yardımcı hakemin 1 metre önünde kırmızı kartlık hareket yapan İbrahim Toraman'a verilmeyen kartı konuşman lazım.

    Ciddi hakem hatası olur eleştirilir. Kayseri maçı gibi. AMa onun dışında hata yapar insandır ya. Biraz emeğe saygınız olsun. Taraflılıktan 10 kere izleyip yanlış söylüyorsunuz pozisyonu. 1 saniye içinde karar veriyorlar hakem orada.

    Antalya maçında ofsayttan gol atarken, Gençlerbirliği maçında bedava penaltı kazanırken de hakem size mi çifte standart uyguladı? Hayır takdir hakkını kullandı.

    Beşiktaş'ın konumunda hakemin etkisi falan yok. Hadi 2-3 puan diyleim abartarak. 4. lük için daha rahat olurdu diyelim. E Kayseri'ye de yapıldı hatalar başkasına da.

    Bize de yapıldı.1 yıl penaltı alamadık zamanında. Ama kazanınca iyi gidince işler konuşulmuyor pek ortamı bulandırmamak için.

    Söyleyeceğini söyle de bitirelim girmiyordum bölüme girdim, yine boşa anlatıyorum. İnsanlar bir şeye öyle odaklanmış ki gerçekleri göremiyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou

    hakemlerin beşiktaş lehine aleyhinden daha çok olan hatalarını bekliyorum

    ayrıca maçı baltalamayı geçtim hakem bir sonraki maça da direk etki etmiştir..halis yüzünden seyircisiz oynayacağız antep maçını




    Yahu ne Halis yüzündeni? Taraftar yüzünden.

    Dün size olan kadar bize de oldu. Belki hedef olduğu için, uyarılar yapıldığı için bilemiyorum, ama küfür falan edilmedi.

    E taraftar kulübünü düşünecek küfür etmeyecek. Edilmeyebileceğini gördünüz bu maçta. O kadar alışmışsınız ki başarısızlığı hakeme bağlamaya, sahaya şişeler yağıp saha kapansa hakemden bileceksiniz artık.

    Böyle bir şey olabilir mi? Hakeme küfür ettik hakem yüzünden saha kapandı. E etme kardeşim. Başka türlü et protestonu. Islıkla adam ne yapacağını şaşırsın.

    Bilinçli taraftar olmak çok önemli bir şey. Kimse kusura bakmasın, kendi aranızda bunlara inanırsınız ama başkaları inanmaz.

    Daha önce burada bir iki arkadaşla konuşmuştuk bu hataları, tekrar yazmaya gerek yok, Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği falan diye saymıştık. İlk yapılan ciddi hatalara bakarsak.

    O kadar taraflı bakıyorsunuz ki, biri geliyor bizim başlıkta hakemin verdiği faul 1 milimetre ilerden kullanılsa laf edecek durumda, 10 hakemin 5inin faul diyeceği pozisyona faul verilince bize düşman falan. Bu kafayla çok zor bana göre. Ama alışmışlık durumu var artık maalesef.

    Sırf bu nedenle bir şey yazmıyordum da bir şey sorduğun için cevapladım sadece, yoksa forumun çoğu bloklu zaten, iş güç arasında boşa zaman harcamamak adına çok belirli yerlere yazıyorum.

    Çünkü taraftar forumu konumunda geldi burada birçok bölüm. Hani renktaşın rengimiz siyah sarı dese ben hayır siyah beyaz desem onu destekleyecek durumda çok kişi var. Bana göre değil. Her mesajda laf sokmalar falan. Sabahtan akşama kadar cevap yaz bir yere varamazsın.

    Kolay gelsin, iyi geceler.

    ne diyorsun yahu

    adam penaltıyı vermiyor sonra bi de gidip ofsayt olan pozisyonda rakibe penaltı veriyor...

    her maç kaç kez biçiyorlar doğru düzgün kart bile vermiyorlar..taraftar ne yapsın

    bu taraftar yeri geldi mi eyyamcı hakem diye bağırmasını da biliyor..işinize geldiği tarafları görmeye devam edin siz..

    barış memiş inönüde atılınca ve kasımpaşa maçında bizim lehimize penaltı verilince bağırdılar (golün nizami penaltının uyduruk olduğunu düşünerek..ama tam tersiydi gol geçersiz penaltı nizamiydi)

    yukarıdaki resimde bizim adam kırmızı kart görürken aynı maç gökhan ünal atılmıyor durum 1-1 iken

    hakem rağmen en fazla kazanacağın maç 1 ya da 2 dir fazlası olamaz..kayseri maçını hakeme rağmen kazandık..

    Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği yazmışsın...

    inöüdeki karabk maçında evvela simaoya penaltı çalınmadı gol de verilmedi..

    fb maçında keşke luganonun pozisyonunda ilk harekette penaltı verseydi..ama ne yaptı luganonun faulünü es geçti ferrariyi attı..ve o maçta hakemden dolayı bi kazanç yok çünkü puan alamadık

    2.antalya maçına hak veriyorum..ilkini hatırlayamadım

    gençlerbirliği maçını da pek hatırlayamadım..

    bildiğim 2. hafta ibb maçında penaltımız verilmedi kırmızı kart çıkmadı ama bi hafta sonra hakem ile kazandık dengelendi..

    ya ilk ts maçı..faul var mıydı yoktu..hadi faul diyelim serbest vuruş esnasında ernste faul yapıldı gören yok..egemen gutiyi biçti atıldı mı..yok

    2. ibb maçında gökhan atılmadı

    2. ts maçında gol güme gitti

    karabük maçında penaltı gol uff oldu..kayseri maçında hakeme rağmen kazandık..

    sivas maçında 20 faule 1 sarı kart gösterebildi

    ben bu yıl hakemlerin bize daha yararlı olduğunu düşünmüyorum

    ama başarısızlığın asıl nedenini de hakemlere bağlamıyorum..

    ama onların da payı yok değil

    yıllardır en çok bizi yakıyorlar..beşiktaşa katı davranırken aynı tarz pozisyonda rakibe pek yaptırım uygulamıyorlar..yukarıdaki resim buna en güzel örnek

    bi de hala unutamadığım şey nobrenin golü kaleci kontrol etti diye iptal edildi servet aynı golü attı pozisyon farklı dediler...sivas aynı golü attı ekranlara bile getirmediler

    istediğim bize torpilli davranmaları değil..nobrenin golü gol olmuyorsa diğerleri de olmamalı..diğerleri gol ise o zaman bizim suçumuz ne




  • İsteyen istediği gibi düşünsün. BOşa laf anlatıyoruz birbirimize. Herkesin doğruları bellidir. Değiştirmeye çalıştığımız için boşa yere zaman "öldürüyoruz" resmen.

    İyi geceler herkese, uzatmaya gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou


    quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou

    hakemlerin beşiktaş lehine aleyhinden daha çok olan hatalarını bekliyorum

    ayrıca maçı baltalamayı geçtim hakem bir sonraki maça da direk etki etmiştir..halis yüzünden seyircisiz oynayacağız antep maçını




    Yahu ne Halis yüzündeni? Taraftar yüzünden.

    Dün size olan kadar bize de oldu. Belki hedef olduğu için, uyarılar yapıldığı için bilemiyorum, ama küfür falan edilmedi.

    E taraftar kulübünü düşünecek küfür etmeyecek. Edilmeyebileceğini gördünüz bu maçta. O kadar alışmışsınız ki başarısızlığı hakeme bağlamaya, sahaya şişeler yağıp saha kapansa hakemden bileceksiniz artık.

    Böyle bir şey olabilir mi? Hakeme küfür ettik hakem yüzünden saha kapandı. E etme kardeşim. Başka türlü et protestonu. Islıkla adam ne yapacağını şaşırsın.

    Bilinçli taraftar olmak çok önemli bir şey. Kimse kusura bakmasın, kendi aranızda bunlara inanırsınız ama başkaları inanmaz.

    Daha önce burada bir iki arkadaşla konuşmuştuk bu hataları, tekrar yazmaya gerek yok, Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği falan diye saymıştık. İlk yapılan ciddi hatalara bakarsak.

    O kadar taraflı bakıyorsunuz ki, biri geliyor bizim başlıkta hakemin verdiği faul 1 milimetre ilerden kullanılsa laf edecek durumda, 10 hakemin 5inin faul diyeceği pozisyona faul verilince bize düşman falan. Bu kafayla çok zor bana göre. Ama alışmışlık durumu var artık maalesef.

    Sırf bu nedenle bir şey yazmıyordum da bir şey sorduğun için cevapladım sadece, yoksa forumun çoğu bloklu zaten, iş güç arasında boşa zaman harcamamak adına çok belirli yerlere yazıyorum.

    Çünkü taraftar forumu konumunda geldi burada birçok bölüm. Hani renktaşın rengimiz siyah sarı dese ben hayır siyah beyaz desem onu destekleyecek durumda çok kişi var. Bana göre değil. Her mesajda laf sokmalar falan. Sabahtan akşama kadar cevap yaz bir yere varamazsın.

    Kolay gelsin, iyi geceler.

    ne diyorsun yahu

    adam penaltıyı vermiyor sonra bi de gidip ofsayt olan pozisyonda rakibe penaltı veriyor...

    her maç kaç kez biçiyorlar doğru düzgün kart bile vermiyorlar..taraftar ne yapsın

    bu taraftar yeri geldi mi eyyamcı hakem diye bağırmasını da biliyor..işinize geldiği tarafları görmeye devam edin siz..

    barış memiş inönüde atılınca ve kasımpaşa maçında bizim lehimize penaltı verilince bağırdılar (golün nizami penaltının uyduruk olduğunu düşünerek..ama tam tersiydi gol geçersiz penaltı nizamiydi)

    yukarıdaki resimde bizim adam kırmızı kart görürken aynı maç gökhan ünal atılmıyor durum 1-1 iken

    hakem rağmen en fazla kazanacağın maç 1 ya da 2 dir fazlası olamaz..kayseri maçını hakeme rağmen kazandık..

    Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği yazmışsın...

    inöüdeki karabk maçında evvela simaoya penaltı çalınmadı gol de verilmedi..

    fb maçında keşke luganonun pozisyonunda ilk harekette penaltı verseydi..ama ne yaptı luganonun faulünü es geçti ferrariyi attı..ve o maçta hakemden dolayı bi kazanç yok çünkü puan alamadık

    2.antalya maçına hak veriyorum..ilkini hatırlayamadım

    gençlerbirliği maçını da pek hatırlayamadım..

    bildiğim 2. hafta ibb maçında penaltımız verilmedi kırmızı kart çıkmadı ama bi hafta sonra hakem ile kazandık dengelendi..

    ya ilk ts maçı..faul var mıydı yoktu..hadi faul diyelim serbest vuruş esnasında ernste faul yapıldı gören yok..egemen gutiyi biçti atıldı mı..yok

    2. ibb maçında gökhan atılmadı

    2. ts maçında gol güme gitti

    karabük maçında penaltı gol uff oldu..kayseri maçında hakeme rağmen kazandık..

    sivas maçında 20 faule 1 sarı kart gösterebildi

    ben bu yıl hakemlerin bize daha yararlı olduğunu düşünmüyorum

    ama başarısızlığın asıl nedenini de hakemlere bağlamıyorum..

    ama onların da payı yok değil

    yıllardır en çok bizi yakıyorlar..beşiktaşa katı davranırken aynı tarz pozisyonda rakibe pek yaptırım uygulamıyorlar..yukarıdaki resim buna en güzel örnek

    bi de hala unutamadığım şey nobrenin golü kaleci kontrol etti diye iptal edildi servet aynı golü attı pozisyon farklı dediler...sivas aynı golü attı ekranlara bile getirmediler

    istediğim bize torpilli davranmaları değil..nobrenin golü gol olmuyorsa diğerleri de olmamalı..diğerleri gol ise o zaman bizim suçumuz ne












    ona bakarsan bursanın biçildiği olmayan foul ve sarı karttan dolayı beşiktaş karşısında 10 kişi bırakılma bir bursa vardı.

    karabük maçını yazmışsın ama toramanı atamadı hakem ve emenikeye yapılan penaltıyı çalamadı.

    bu ligde bu sene en çok hakem hatasına mağruz kalan takım galatasaraydır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb

    İnanın siz masallara daha.

    Son maç kazanılırdı biz korunsak. Geçeceksiniz her dediğinizi çürütür bu durum.

    Siz bu kadar kötü niyetli olup kalecileri suçlarsanız, biz de Anadolu takımları Bursa'ya maçı bıraktı deriz.

    Geçeceksiniz bu işleri, adam gibi oynayan, emek veren takımların emeğine adam gibi saygı duyacaksınız.

    Eğer bu Federasyon iyi değil diyorsanız şampiyonluklar da hakedilmemiştir demektir.

    Tamamdır kabül edelim o zaman.

    Geçeceksiniz, geride kalanlar hep çamur atan. En çok çamur atan da en çok geride kalan takımlar. Denklem yani.



    evet federasyon iyi değildir diyorum

    bu federasyonun en yetkili kişilerinden biri beşiktaşı bitireceğim derse ne diyeceğim..

    bu olaylar karşısında az müsade et de diyelim...

    en son şampiyonluğumuz bu federasyon zamanında oldu ama helal bi şampiyonluktu aksini iddia eden var mı merak ediyorum




  • Futbolun katili Türk hakemleri der geçerim ben arkadaş.Türk hakemleri yeteneksiz.İki kere iki,eşittir 4.Bu böyledir.Kimseyle de gereksiz yere polemiğe girip,kalbini kırmam,ortamı germem.Bundan sonra böyle.
  • Evet ben de hep onu dile getirdim zaten.

    Tautou'nun son cümlelerine katılıyorum. Takımın dengesini bozmak açısından etkisi vardır hakemin ama bu sene ciddie tkisi yoktur totalda.

    Zamanında GS en az şikayetçi olan takımdı hakemlerden. Ama bu sene 5-6 maçta ciddi hatalar vardı. 9-10 puan yapar bu ortalama. Belki de hayırlısı oldu ama sizin adınıza bilemiyorum. Seneye daha dikkatli olurlar, seneye iyi takım kurulursa avantaj olur.

    İyi geceler....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb

    Yahu işte Dünya'da her hakem hata yapıyor.

    Görmüyorlar ya da yanlış görüyolar kiv ermiyorlar o kararları.

    Çifte standart diibndeki pozisyonu görmemektir. Buna inanıyorsanız Karabük maçında yardımcı hakemin 1 metre önünde kırmızı kartlık hareket yapan İbrahim Toraman'a verilmeyen kartı konuşman lazım.

    Ciddi hakem hatası olur eleştirilir. Kayseri maçı gibi. AMa onun dışında hata yapar insandır ya. Biraz emeğe saygınız olsun. Taraflılıktan 10 kere izleyip yanlış söylüyorsunuz pozisyonu. 1 saniye içinde karar veriyorlar hakem orada.

    Antalya maçında ofsayttan gol atarken, Gençlerbirliği maçında bedava penaltı kazanırken de hakem size mi çifte standart uyguladı? Hayır takdir hakkını kullandı.

    Beşiktaş'ın konumunda hakemin etkisi falan yok. Hadi 2-3 puan diyleim abartarak. 4. lük için daha rahat olurdu diyelim. E Kayseri'ye de yapıldı hatalar başkasına da.
    Bize de yapıldı.1 yıl penaltı alamadık zamanında. Ama kazanınca iyi gidince işler konuşulmuyor pek ortamı bulandırmamak için.

    Söyleyeceğini söyle de bitirelim girmiyordum bölüme girdim, yine boşa anlatıyorum. İnsanlar bir şeye öyle odaklanmış ki gerçekleri göremiyorlar.



    daha önceki mesajlarında ne diyordun

    hakemler bu sezon sizin leyhinize daha çok karar verdi diyordun..




  • Tautou maç özelinde bu maç helal değildir dersin ama şampiyonluk uzun Maratondur. Şu kadar yıllık tarihte o kadar şampiyonluk yaşadı 3 büyükler. Arada derler şuna bedava şampyionluk verildi falan, şüphelendiren olmuştur ama istisnalar hariç hakedilmiştir.

    Ama şampiyon olanın böyle diyen taraftarlara alışması gerekir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou


    quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb

    Yahu işte Dünya'da her hakem hata yapıyor.

    Görmüyorlar ya da yanlış görüyolar kiv ermiyorlar o kararları.

    Çifte standart diibndeki pozisyonu görmemektir. Buna inanıyorsanız Karabük maçında yardımcı hakemin 1 metre önünde kırmızı kartlık hareket yapan İbrahim Toraman'a verilmeyen kartı konuşman lazım.

    Ciddi hakem hatası olur eleştirilir. Kayseri maçı gibi. AMa onun dışında hata yapar insandır ya. Biraz emeğe saygınız olsun. Taraflılıktan 10 kere izleyip yanlış söylüyorsunuz pozisyonu. 1 saniye içinde karar veriyorlar hakem orada.

    Antalya maçında ofsayttan gol atarken, Gençlerbirliği maçında bedava penaltı kazanırken de hakem size mi çifte standart uyguladı? Hayır takdir hakkını kullandı.

    Beşiktaş'ın konumunda hakemin etkisi falan yok. Hadi 2-3 puan diyleim abartarak. 4. lük için daha rahat olurdu diyelim. E Kayseri'ye de yapıldı hatalar başkasına da.
    Bize de yapıldı.1 yıl penaltı alamadık zamanında. Ama kazanınca iyi gidince işler konuşulmuyor pek ortamı bulandırmamak için.

    Söyleyeceğini söyle de bitirelim girmiyordum bölüme girdim, yine boşa anlatıyorum. İnsanlar bir şeye öyle odaklanmış ki gerçekleri göremiyorlar.



    daha önceki mesajlarında ne diyordun

    hakemler bu sezon sizin leyhinize daha çok karar verdi diyordun..


    Hayır alehinize olduğu kadar lehinize de oldu dedim. Benim fikrimdir bu. Penaltıya 5 kişi evet 5 kişi hayır der mesela. O kadar belki daha fazla dedim. Maçlara bakmak lazım. AMa 9-10 maçta doğranan takım yoktur tarihte. Azdır yani.

    Eğer 2-3 sarı akrtı atlamayı doğranma düşünürsek lig oynanmasın.

    Bana göre Kayseri maçında hakem çıldırtmıştır taraftarı. Ben bile Beşiktaş'ı destekledim, ortalık karışmasın bu kadar hata olmaz diye. Merk penaltı değil dedi ama saçmaydı bence.

    Onun dışında hakem doğradı diyebileceğim maç yok. Onun dışında lehe de hatalar olmuştur alehe de.

    Hep diyorum başınızda savunma yaptıran bir teknik adam olsa şuan 3 takım Foto-Finişe beraber giriyor olurdu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinobilly


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou


    quote:

    Orijinalden alıntı: solidfb


    quote:

    Orijinalden alıntı: Tautou

    hakemlerin beşiktaş lehine aleyhinden daha çok olan hatalarını bekliyorum

    ayrıca maçı baltalamayı geçtim hakem bir sonraki maça da direk etki etmiştir..halis yüzünden seyircisiz oynayacağız antep maçını




    Yahu ne Halis yüzündeni? Taraftar yüzünden.

    Dün size olan kadar bize de oldu. Belki hedef olduğu için, uyarılar yapıldığı için bilemiyorum, ama küfür falan edilmedi.

    E taraftar kulübünü düşünecek küfür etmeyecek. Edilmeyebileceğini gördünüz bu maçta. O kadar alışmışsınız ki başarısızlığı hakeme bağlamaya, sahaya şişeler yağıp saha kapansa hakemden bileceksiniz artık.

    Böyle bir şey olabilir mi? Hakeme küfür ettik hakem yüzünden saha kapandı. E etme kardeşim. Başka türlü et protestonu. Islıkla adam ne yapacağını şaşırsın.

    Bilinçli taraftar olmak çok önemli bir şey. Kimse kusura bakmasın, kendi aranızda bunlara inanırsınız ama başkaları inanmaz.

    Daha önce burada bir iki arkadaşla konuşmuştuk bu hataları, tekrar yazmaya gerek yok, Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği falan diye saymıştık. İlk yapılan ciddi hatalara bakarsak.

    O kadar taraflı bakıyorsunuz ki, biri geliyor bizim başlıkta hakemin verdiği faul 1 milimetre ilerden kullanılsa laf edecek durumda, 10 hakemin 5inin faul diyeceği pozisyona faul verilince bize düşman falan. Bu kafayla çok zor bana göre. Ama alışmışlık durumu var artık maalesef.

    Sırf bu nedenle bir şey yazmıyordum da bir şey sorduğun için cevapladım sadece, yoksa forumun çoğu bloklu zaten, iş güç arasında boşa zaman harcamamak adına çok belirli yerlere yazıyorum.

    Çünkü taraftar forumu konumunda geldi burada birçok bölüm. Hani renktaşın rengimiz siyah sarı dese ben hayır siyah beyaz desem onu destekleyecek durumda çok kişi var. Bana göre değil. Her mesajda laf sokmalar falan. Sabahtan akşama kadar cevap yaz bir yere varamazsın.

    Kolay gelsin, iyi geceler.

    ne diyorsun yahu

    adam penaltıyı vermiyor sonra bi de gidip ofsayt olan pozisyonda rakibe penaltı veriyor...

    her maç kaç kez biçiyorlar doğru düzgün kart bile vermiyorlar..taraftar ne yapsın

    bu taraftar yeri geldi mi eyyamcı hakem diye bağırmasını da biliyor..işinize geldiği tarafları görmeye devam edin siz..

    barış memiş inönüde atılınca ve kasımpaşa maçında bizim lehimize penaltı verilince bağırdılar (golün nizami penaltının uyduruk olduğunu düşünerek..ama tam tersiydi gol geçersiz penaltı nizamiydi)

    yukarıdaki resimde bizim adam kırmızı kart görürken aynı maç gökhan ünal atılmıyor durum 1-1 iken

    hakem rağmen en fazla kazanacağın maç 1 ya da 2 dir fazlası olamaz..kayseri maçını hakeme rağmen kazandık..

    Karabük,Fener,2 Antalya,Gençlerbirliği yazmışsın...

    inöüdeki karabk maçında evvela simaoya penaltı çalınmadı gol de verilmedi..

    fb maçında keşke luganonun pozisyonunda ilk harekette penaltı verseydi..ama ne yaptı luganonun faulünü es geçti ferrariyi attı..ve o maçta hakemden dolayı bi kazanç yok çünkü puan alamadık

    2.antalya maçına hak veriyorum..ilkini hatırlayamadım

    gençlerbirliği maçını da pek hatırlayamadım..

    bildiğim 2. hafta ibb maçında penaltımız verilmedi kırmızı kart çıkmadı ama bi hafta sonra hakem ile kazandık dengelendi..

    ya ilk ts maçı..faul var mıydı yoktu..hadi faul diyelim serbest vuruş esnasında ernste faul yapıldı gören yok..egemen gutiyi biçti atıldı mı..yok

    2. ibb maçında gökhan atılmadı

    2. ts maçında gol güme gitti

    karabük maçında penaltı gol uff oldu..kayseri maçında hakeme rağmen kazandık..

    sivas maçında 20 faule 1 sarı kart gösterebildi

    ben bu yıl hakemlerin bize daha yararlı olduğunu düşünmüyorum

    ama başarısızlığın asıl nedenini de hakemlere bağlamıyorum..

    ama onların da payı yok değil

    yıllardır en çok bizi yakıyorlar..beşiktaşa katı davranırken aynı tarz pozisyonda rakibe pek yaptırım uygulamıyorlar..yukarıdaki resim buna en güzel örnek

    bi de hala unutamadığım şey nobrenin golü kaleci kontrol etti diye iptal edildi servet aynı golü attı pozisyon farklı dediler...sivas aynı golü attı ekranlara bile getirmediler

    istediğim bize torpilli davranmaları değil..nobrenin golü gol olmuyorsa diğerleri de olmamalı..diğerleri gol ise o zaman bizim suçumuz ne












    ona bakarsan bursanın biçildiği olmayan foul ve sarı karttan dolayı beşiktaş karşısında 10 kişi bırakılma bir bursa vardı.

    karabük maçını yazmışsın ama toramanı atamadı hakem ve emenikeye yapılan penaltıyı çalamadı.

    bu ligde bu sene en çok hakem hatasına mağruz kalan takım galatasaraydır.


    sana hak veriyorum

    şimdi mızmızlanıyoruz ama

    hakem sayesinde maç kazanacağıma bu durmlarda olayım hakemler bizi yaktı diyeyim razıyım ben




  • E hocam ben de onu savunuyorum işte.

    Takımınızın yıldızları kendilerine daha iyi baksalar, teknik direktörünüz daha doğru işler yapsa, Porto deplasmanındaki gibi formalarına yakışır mücadele etseler en kötü ilk 3'te olursun şansa bala goller yersen.

    Çok sıradan bir ilk yarının ardından 2. yarı ipe ipe mücadele ettiler bizimkiler. En azından gördük dana gibi terlediklerini. O yetti bize.
  • kuddusi iyi bir gs lıdır.
  • ilk defa hakem hata yaptı konu açıyorlar. galatasaraya yapılan hatalardan forum sitesi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALOK

    kuddusi iyi bir gs lıdır.


    oğuz sarvan ailecek iyi fenerli dir
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.