Şimdi Ara

fener ve gs li arkadaşlar şu soruya bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hani fenerbahçe 6 kasım da 6-0 yenmişti ya galatasarayı ondan sonra galatasaraylılar bizde 7-0 yendik diyorlar.ben 7 kişiyle 1910 yıllarında yendiş diye duydum ama şu konunun gerçekten yenip yenmediği hakkında bilgisi olan varsa cevap vermesini istiyorum.tüm spor sevenler soruma cevap vermeye bekliyorum...

• Evet doğrudur 12.02.1911 Yıılnda İstanbul Ligi maçıdır.
    http://www.ntvmsnbc.com/news/300303.asp

(NOT: Galatasaray bu maça 7 kişi çıkmıştır,
    Fenerbahçe kalecisi Ali Said sakatlanıp çıkınca
    Fenerbahçe maçı 10 kişi tamamlamıştır ve
    kaleye gol yiyenin değişmesi şeklinde öteki
    futbolcular bir bir geçmiştir.)
  • biz 11 kişi yeneriz adamı
  • doğrudur ama bizim kaleci yoktu
  • KARDEŞ DOĞRU BİR OLAY 7 KİŞİ VE 7 GOL İNANAMADIN DEMİ BİZ ZORU BAŞARIRIZ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solucandede

KARDEŞ DOĞRU BİR OLAY 7 KİŞİ VE 7 GOL İNANAMADIN DEMİ BİZ ZORU BAŞARIRIZ....

OFFfff
  • 1911 den bu yana başka hadise yaşanmayınca bitek GS liler hatırlıyo tabii, bize koysa bizde hatırlardık.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla şimdi fener mi 7 kişi oynadı yoksa galatasaray mı anlamadım
    ntvmsnbc g
    fener diyor siz gs diyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Evet doğrudur 12.02.1911 Yıılnda İstanbul Ligi maçıdır.
    http://www.ntvmsnbc.com/news/300303.asp

(NOT: Galatasaray bu maça 7 kişi çıkmıştır,
    Fenerbahçe kalecisi Ali Said sakatlanıp çıkınca
    Fenerbahçe maçı 10 kişi tamamlamıştır ve
    kaleye gol yiyenin değişmesi şeklinde öteki
    futbolcular bir bir geçmiştir.)

işte budur...ne diyeyim...

• fener 11 kişi idi gs altı kişi +klübün başkanı ali samiyen de kaleye geçmiş...anlaşılmayacak bi şey yok tabi fenerlilere 7 tane koymaz onlar daha çok yemeye alışkın bize 7 tane atmak 7 kişiyle açıkçası koydu ne diyelim fenerliler utansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: solucandede

fener 11 kişi idi gs altı kişi +klübün başkanı ali samiyen de kaleye geçmiş...anlaşılmayacak bi şey yok tabi fenerlilere 7 tane koymaz onlar daha çok yemeye alışkın bize 7 tane atmak 7 kişiyle açıkçası koydu ne diyelim fenerliler utansın

olay budur adamlar kabullenemiyor bir türlü
  • Allah bilir 7-0 dan sonra atılmıştır hepsi

Biz 6-0 onlar 7-0 cevabı veriyor ama arada fark var biz 6-0 ı doya doya izledik 7-0 ı izlemek için çok yaşlı olmak gerekir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bernardoromeo -- 9 Ocak 2005, 18:58:45 >
  • o zaman elden ne gelir tebrikler
  • Kadıköydeki maçta 6-0 mutlulugundan sonra ne malum 7 li 8 li birşeyler yaşamayacağımız...
  • 6-0 daki bütün goller jenerik oldu.. o akşam Eurosport bütün golleri verdi.
    Avrupadaki bütün kanallar hezimetinizi izledi... Gazetelere saytemizde manşet oldunuz.. halaaaa kurtuluş savaşından önceki mevzuyu anlatıyonuz.. o zaman türkiye bile yokmuş bee.. 1911 yuhh.. utanınn utanın..
    biz 2 sezon önceki 6 golü unuttuk.. (nasıl olsa gene atarız diye )
  • quote:

Orjinalden alıntı: alec___

6-0 daki bütün goller jenerik oldu.. o akşam Eurosport bütün golleri verdi.
    Avrupadaki bütün kanallar hezimetinizi izledi... Gazetelere saytemizde manşet oldunuz.. halaaaa kurtuluş savaşından önceki mevzuyu anlatıyonuz.. o zaman türkiye bile yokmuş bee.. 1911 yuhh.. utanınn utanın..
    biz 2 sezon önceki 6 golü unuttuk.. (nasıl olsa gene atarız diye )

Hakikaten, Fenerin esas kurulduğu yıl 1912 sayılır, o zaman tam anlamıyla bir klüp olabilmiş, bir başkan var o hatırlayamadım Feneri köklü hale getirmiş, ondan öncesi pek sayılmıyor, ondan önce ligde sonuncu imişiz 1911 de ertesi sezon şampiyon olmuşuz... Ayrıca Maç 7 kişi başlamış GS , 11 kişi bitirmiş!!!!!! Fener 10 kişi bitirmiş, olayı çarpıtmayalım, diğerleri sonradan maça yetişmiş... Gerçekten bilmiyorsunuz konuşmayın bari, GS dergisi sallar tabi.. Onu geç isterse 3 kişiyle yensin, tarihin derinlikşerinde kalmış o zaman topmu varmış be.. Kıytırık futbol bile denmez. Ben o golleri 6-0 ı doya doya izlemişim be... Ümiiit ortaaa ORTEGAAAAA VE GOOOOLLLLL ---TUNCAAAY VE GOOOOOOOOOLLLLL_____ SERHATTTTTTTT_ ÜMİİİİİİTTTTT oleeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

• www.sozluk.sourtimes.org sitesine girip arama motoruna "yedi sifir" yaz, istediğin cevap orada yazıyo....
  • kalecisiz 8 kişi kalan takıma atılan 7 golü tarih olarak görüp o zamanki şampiyonlukları görmezden gelen, ki o şampiyonluklar sayılır ise fenerbahçe cumhuriyeti'nin 4 yıldızlı forma ile ortamlara akacağını düşünemeyen zihniyetin hezeyanı...
    bu yazıo da ben hala iddia ediyorum bu olay saptırmadır ne tür bir şartta oynandığı belli olmayan bir oyun 7-0 skor var ama o da muallak belge yok... AMa gd yi 6-0 yendiğimizi Dünya alem gördü... Ama amman yensek nolcek heğ yenioz alıştık artık... Kadıköyde 3 puanı garanti sayıyoz hep... Ben en çok TS yi ciddiye alıyorum, 2 sezondur...
  • boşversene ya 6 tane attımış biz onu gördük
  • YA SİZ BIRAKIN ONU BUNU ÖYLE 95 YIL GERIYE GITMEYE GEREK YOK.AHA 6 KASIM 1,5 YIL ONCESİ HEPİMİZ YAŞADIK.1910 YILINDA DAHA KRANPON İCAD OLMAMIŞ ALLAH AŞKINA GELİP BİZE ONU SAVUNMAYIN!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.