Şimdi Ara

fener için birleşme zamanı arkadaşlar!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 senedir kupa alamayan, büyük küçük bütün futbol takımlarının, özellikle medyanın, sadece spor medyası değil ciddi haber kanallarının alay konusu haline gelen fenerbahçe için el birliği ile federasyona baskı yaparak mail yağdırarak kupanın fenere verilmesini sağlayalım.. Beşiktaş takımndan kupadan vazgeçmesini ve beşiktaşlı taraftarlardanda destek istiyorum.. haydi arkadaşlar!!

• şu resmi koyun yaa mağara adamlarını:)
  • kapak olsun fenerbahçenin yöneticilerine
  •  fener için birleşme zamanı arkadaşlar!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: sydbarret

şu resmi koyun yaa mağara adamlarını:)

• bBİR GALATASARAYLI OLARK VARYA DELİRDİM FENERE DAHA KUPA MUPA YOK SES KALMADI YA BAĞIRMAKTAN BEYLER HELAL SİZE
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

bBİR GALATASARAYLI OLARK VARYA DELİRDİM FENERE DAHA KUPA MUPA YOK SES KALMADI YA BAĞIRMAKTAN BEYLER HELAL SİZE

ben konuşamıyorum ses tellerim yırtıldı kesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bjk Gs kardeş takımlar yine başlamış burada birlikteler. Sonra kardeş takım dedik mi zorunuza gidiyor. Çıkın birlikte kutlayın, hatta kupayıda paylaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Freddy Krueger

Bjk Gs kardeş takımlar yine başlamış burada birlikteler. Sonra kardeş takım dedik mi zorunuza gidiyor. Çıkın birlikte kutlayın, hatta kupayıda paylaşın

bjk ile gs asla kardes takım olamaz. şerefli 2.liklerimizi 8-0'ı unutmadık.

onlarin yaptığına başkasının aletiyle gerdeğe girmek denir.
  • paylaşmak bi asalettir tabi ne paylaştığına bağlı biz sevinci mi paylaşırız mesela gs lilerle , onlarda senede bi defa sayemizde sevinsinler bizde günü gelince onlara sevinicez
  • hem burada bjk feneri elemesini değil, fenerin elenmesini kutluyoruz kanımca.

24 tü 25 oldu. hazımsızlık oldu dicem de, 25 senedir alışık olmanız lazım :)
  • quote:

Bjk Gs kardeş takımlar yine başlamış burada birlikteler. Sonra kardeş takım dedik mi zorunuza gidiyor. Çıkın birlikte kutlayın, hatta kupayıda paylaşın

FENERLİ KARDEŞİM SİZDE BİZİM GİBİ OLUN SİZDE KARDEŞ OLUN AMA SİZDE O BAŞKAN VARKEN SİZDEN DOT DEĞİL YUNANLI DÜŞMAN BİLE OLMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirsaha

quote:

FENERLİ KARDEŞİM SİZDE BİZİM GİBİ OLUN SİZDE KARDEŞ OLUN AMA SİZDE O BAŞKAN VARKEN SİZDEN DOT DEĞİL YUNANLI DÜŞMAN BİLE OLMAZ

Ezeli rakibimle kardeş mi olacağız Şakamısın sen? Neyse siz memnunsanız bana söz düşmez. iyi kardeşlikler,kutlamalar size

• Her Beşiktaşlı yaşı 25 e gelmiş bir fenerliye kupanın ne anlama geldiğini sarsmadan anlatsın. Bu tarihin bize yüklemiş olduğu bir görev arkadaşlar
  • her zaman diyorum
    bi gs şampiyon olamadımı bjk olsun sevinirim
    ha gs bjk maçı oldumu çıkar aslanlar gibi de oynarlar
    bjk de öyle
    inönüde yenildik şampiyonlukta darbe aldık ama hiç bir gs li üzülmedi gidin maç sonu videolarını izleyin
    hayır sanane arkadaş kime sevinirim kime üzülürüm
    tebrikler bjk hak etti ve yonttu feneri
  • quote:

Orjinalden alıntı: roman abramovic

her zaman diyorum
    bjk de öyle
    inönüde yenildik şampiyonlukta darbe aldık ama hiç bir gs li üzülmedi gidin maç sonu videolarını izleyin
    +1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

quote:

Orjinalden alıntı: roman abramovic

her zaman diyorum
    bjk de öyle
    +1905

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.