24 senedir kupa alamayan, büyük küçük bütün futbol takımlarının, özellikle medyanın, sadece spor medyası değil ciddi haber kanallarının alay konusu haline gelen fenerbahçe için el birliği ile federasyona baskı yaparak mail yağdırarak kupanın fenere verilmesini sağlayalım.. Beşiktaş takımndan kupadan vazgeçmesini ve beşiktaşlı taraftarlardanda destek istiyorum.. haydi arkadaşlar!!
şu resmi koyun yaa mağara adamlarını:)
kapak olsun fenerbahçenin yöneticilerine
quote:
Orjinalden alıntı: sydbarret
şu resmi koyun yaa mağara adamlarını:)
bBİR GALATASARAYLI OLARK VARYA DELİRDİM FENERE DAHA KUPA MUPA YOK SES KALMADI YA BAĞIRMAKTAN BEYLER HELAL SİZE
quote:
Orjinalden alıntı: izmirsaha
bBİR GALATASARAYLI OLARK VARYA DELİRDİM FENERE DAHA KUPA MUPA YOK SES KALMADI YA BAĞIRMAKTAN BEYLER HELAL SİZE
Bjk Gs kardeş takımlar yine başlamış burada birlikteler. Sonra kardeş takım dedik mi zorunuza gidiyor. Çıkın birlikte kutlayın, hatta kupayıda paylaşın
quote:
Orjinalden alıntı: Freddy Krueger
Bjk Gs kardeş takımlar yine başlamış burada birlikteler. Sonra kardeş takım dedik mi zorunuza gidiyor. Çıkın birlikte kutlayın, hatta kupayıda paylaşın
bjk ile gs asla kardes takım olamaz. şerefli 2.liklerimizi 8-0'ı unutmadık.
onlarin yaptığına başkasının aletiyle gerdeğe girmek denir.
paylaşmak bi asalettir tabi ne paylaştığına bağlı biz sevinci mi paylaşırız mesela gs lilerle , onlarda senede bi defa sayemizde sevinsinler bizde günü gelince onlara sevinicez
hem burada bjk feneri elemesini değil, fenerin elenmesini kutluyoruz kanımca.
24 tü 25 oldu. hazımsızlık oldu dicem de, 25 senedir alışık olmanız lazım :)
quote:
FENERLİ KARDEŞİM SİZDE BİZİM GİBİ OLUN SİZDE KARDEŞ OLUN AMA SİZDE O BAŞKAN VARKEN SİZDEN DOT DEĞİL YUNANLI DÜŞMAN BİLE OLMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: izmirsaha
quote:
FENERLİ KARDEŞİM SİZDE BİZİM GİBİ OLUN SİZDE KARDEŞ OLUN AMA SİZDE O BAŞKAN VARKEN SİZDEN DOT DEĞİL YUNANLI DÜŞMAN BİLE OLMAZ
Ezeli rakibimle kardeş mi olacağız Şakamısın sen? Neyse siz memnunsanız bana söz düşmez. iyi kardeşlikler,kutlamalar size
Her Beşiktaşlı yaşı 25 e gelmiş bir fenerliye kupanın ne anlama geldiğini sarsmadan anlatsın. Bu tarihin bize yüklemiş olduğu bir görev arkadaşlar
her zaman diyorum bi gs şampiyon olamadımı bjk olsun sevinirim ha gs bjk maçı oldumu çıkar aslanlar gibi de oynarlar bjk de öyle inönüde yenildik şampiyonlukta darbe aldık ama hiç bir gs li üzülmedi gidin maç sonu videolarını izleyin hayır sanane arkadaş kime sevinirim kime üzülürüm tebrikler bjk hak etti ve yonttu feneri
quote:
Orjinalden alıntı: roman abramovic
her zaman diyorum bi gs şampiyon olamadımı bjk olsun sevinirim ha gs bjk maçı oldumu çıkar aslanlar gibi de oynarlar bjk de öyle inönüde yenildik şampiyonlukta darbe aldık ama hiç bir gs li üzülmedi gidin maç sonu videolarını izleyin hayır sanane arkadaş kime sevinirim kime üzülürüm tebrikler bjk hak etti ve yonttu feneri
+1905
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: roman abramovic
+1905
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme