Bildirim
fener ceza alırsa uefadan??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Arsenal geçecek yerimize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SonSadrazam
Arsenal geçecek yerimize
hocam salzburg dava falan açabilir mi? -
arsenal elenmediği çin sorun olmazda olan salzbrga olacak -
Bizde arsenali elicez bursalılar hazıra konacak haa . siz o oyunla gruplarda gol bile atamazsınız -
biz niye geçmiyoruz. cl priminden de olmuş olacaz? -
CAS karari 13/14 sezonu icin gecerli OLMAYACAK
quote:
Orijinalden alıntı: Nekhebet
quote:
Orijinalden alıntı: SonSadrazam
Arsenal geçecek yerimize
hocam salzburg dava falan açabilir mi?
Açabilir belki ama bir şey değişir mi bilmem onu .
arsenal şl gruplarına salzburg ueafa ya kalıyor galiba. Tabi İnş olmaz öle şey Bursaspor Avrupayı unutsun yani bu sene -
salzburg,bursa,kasımpaşa,kayseri takımlarının dava açma hakkı var. hatta trabzonun bile dava açma ihtimali var 2. tur yerine 3. turdan başlamalıydık boşuna 2 maç yaptık diye
ortalık iyice karışır bence.
uefanın yerinde olsam bu sene feneri oynatırcezasını gelecek sezonlarda çekmesini söylerdim
tabi uefanın her türlü dava riskini göze alıp bizi 2 sene yerine 3 sene men etme ihtimali de var gıcıklık olarak
son olarak kadlec çöp bir transfer ziegler flaan çok daha iyiydi h@s@n @liye de çok ayıp oluyor bence hasan ali candır g$ maçında oynarsa golü var benden söylemesitam bir hasan ali fanıyım hasan ali candır
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
biz niye geçmiyoruz. cl priminden de olmuş olacaz?
Siz önce voyvodonayı(böyle birşeydi) geçin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii
salzburg,bursa,kasımpaşa,kayseri takımlarının dava açma hakkı var. hatta trabzonun bile dava açma ihtimali var 2. tur yerine 3. turdan başlamalıydık boşuna 2 maç yaptık diye
ortalık iyice karışır bence.
uefanın yerinde olsam bu sene feneri oynatırcezasını gelecek sezonlarda çekmesini söylerdim
tabi uefanın her türlü dava riskini göze alıp bizi 2 sene yerine 3 sene men etme ihtimali de var gıcıklık olarak
son olarak kadlec çöp bir transfer ziegler flaan çok daha iyiydi h@s@n @liye de çok ayıp oluyor bence hasan ali candır g$ maçında oynarsa golü var benden söylemesitam bir hasan ali fanıyım hasan ali candır
3 sene ceza almayız. Arsenal'a elensek bile Avrupa liginden devam edeceğimizden dolayı gidemesek bile 1 yıl gitmiş olacak.
-
evet teorik olarak öyle ama uefa gıcık bir düşünce yapısındaysa şöyle diyebilir siz katılıp salzburgu elediniz hatta kayserinin katılma hakkını engellediniz bundan dolayı sizi katılmış saıyorum diyerek 3 sene olabilir ceza buna dayanak da var gayyet de sağlam uefanın insafındayız yani kesin konuşmamak lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ciddi Kedii
evet teorik olarak öyle ama uefa gıcık bir düşünce yapısındaysa şöyle diyebilir siz katılıp salzburgu elediniz hatta kayserinin katılma hakkını engellediniz bundan dolayı sizi katılmış saıyorum diyerek 3 sene olabilir ceza buna dayanak da var gayyet de sağlam uefanın insafındayız yani kesin konuşmamak lazım
İşlte bizi katılmış sayarsa bizim 2 senelikten düşmesi gerekir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mastergame
madem bu sene için geçerli olmayacak UEFA neden şampiyonlar ligi kuraları çekilmeden önce CAS tan sonuçları açıklamasını istedi ?
quote:
The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS
proceedings.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/01/98/01/86/1980186_DOWNLOAD.pdf
-
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Siz önce voyvodonayı(böyle birşeydi) geçin.
avrupa ligini bu para olayı yüzünden hiç sevmiyorum. böyle bi takıma elendiğimiz için üzgünüm ancak avrupa liginden elendiğimiz için seviniyorum her ne kadar tecrübe lazım olsa da. bu sefer ligle beraber götüremiyorlar, ee para da geldiği yok doğru düzgün. clde durum farklı iyi para geliyo.iki sene üst üste clye katılsak bayaa toparlarız. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
quote:
Siz önce voyvodonayı(böyle birşeydi) geçin.
avrupa ligini bu para olayı yüzünden hiç sevmiyorum. böyle bi takıma elendiğimiz için üzgünüm ancak avrupa liginden elendiğimiz için seviniyorum her ne kadar tecrübe lazım olsa da. bu sefer ligle beraber götüremiyorlar, ee para da geldiği yok doğru düzgün. clde durum farklı iyi para geliyo.iki sene üst üste clye katılsak bayaa toparlarız.
Olaya para açısından bakarsanız haklısınız. Ama ŞL'ye gidemezseniz takımınızın prestiji açısından Avrupa ligine önem verilebilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
madem bu sene için geçerli olmayacak UEFA neden şampiyonlar ligi kuraları çekilmeden önce CAS tan sonuçları açıklamasını istedi ?
quote:
The participation of Fenerbahçe SK and FC Metalist Kharkiv in the competition is subject to pending disciplinary and CAS
proceedings.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/competitions/Draws/01/98/01/86/1980186_DOWNLOAD.pdf
Yoneticiler salzburg kurasi sonrasi boyle demisti. Ayrica ilk maci oynadik, hadi ceza geldi. 2. Maci bursa mi oynayacak?yoksa samp ligi 33 takimli mi olacak??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Ya arkadas 5. sinif Avrupa takımlarını eliyemiyorsunuz daha.sizi şl ye gönderelim dense bile gitmemeniz lazım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: adriano123
quote:
quote:
proceedings.
Yoneticiler salzburg kurasi sonrasi boyle demisti. Ayrica ilk maci oynadik, hadi ceza geldi. 2. Maci bursa mi oynayacak?yoksa samp ligi 33 takimli mi olacak??
Benim üzüldüğüm nokta Türk gencinin araştırma yapmadan hep birilerinin dediğiyle hareket etmesiYöneticiler taraftarın gazını almak için tabi ki öyle konuşacak.
Ayrıca diyelim ki Fenerbahçe Arsenali eledi ve CAS cezayı onadı, bu durumda Fenerbahçe yerine Türkiye de başka takım çağırılmayacak, elediği Arsenal Fenerbahçe nin yerine şampiyonlar ligine katılacak. Bu benim yorumum çünkü Yunan takımı ceza aldığında uygulama bu şekildeydi.
Bu durumda Salzburga da büyük ihtimalle UEFA ya dava açacak
Benzer içerikler
- passolig para çekme
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X