Şimdi Ara

Fenerbahce futbolcusu birazcik vicdanin varsa ….

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ınstagram
    Yasin Kirazlı on Instagram: "Sonuna kadar boğazı düğümlenmeden izleyen var mı? Anneniz babanız sağ mı ? Bir tabak yemek yerken çekinerek yediğiniz oldu mu ? Daha neler neler yazarım da…#meleklerinabisi #ankara #istanbul #yetim #öksüz"
    https://www.instagram.com/reel/DK_yo2esc-t/?igsh=amhkczF2dmUyYmhy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pprodigyy -- 9 Ekim 2025; 6:14:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaptığı tamamen şov, annesinin durumunu biliyor bilinçli olarak soruyor "mezarı nerde, hiç gittin mi" diye. Babası için neden sormadı mesela? veya buradaki kimse birini kaybetmiş birine denk geldiğinde sormuş mudur mezarına gittin mi hiç diye? Başın sağolsun der konuyu kapatırsın normalde ama maksat izlenme almak, orada çocuğu daha fazla üzmek. Eminim çocuk hüngür hüngür ağlasa bu videodaki şahıs sevinirdi bir de oh iyice hit olduk diye.

Mezar yaptırma gibi bi niyetin varsa çocuğun teyzesi yan odada zaten gidersin ona sorarsın gizlice, 9-10 yaşındaki çocuğa "Annene mezar yaptıralım mı" diye sorulur mu?

İzlerken hem üzüldüm hem sinirlendim yemin ediyorum, yapmayın milletin acılarını dahi hit almak için kullanmayın arkadaş

• Tam bir şarlatan. Çocuğu üzmek için herşeyi yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.