Şimdi Ara

Fender Squier Elektro gitar 100 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gitar gayet iyi durumda entonasyon ayarı vb gibi sorunları yoktur arkasında yaklaşık 1-2 mm boyutlarında bir çizik vardır.
    İstediğim fiyat 100 TL dir ve Ankara içi elden teslim düşünüyorum.
    Renk olarak resimdeki gibidir,
     Fender Squier Elektro gitar 100 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm
  • Sanırım gitar hakkında verdiğim eksik bilgilerden dolayı bir anlaşmazlık olmuş.
    Arkadaşlar gitar çin malı "standart stratocaster" dır.manyetikleri kendi stok manyetikleri herhangi bir modifikasyon yoktur ve denenmemiştir.
    Saygılar..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• benİM Pek BİLGİM YOk ARKADAŞLAr BU ELEKTRo GİTARLAR HAKKINda Ne GİBİ FARKLARI VAr Çin MALI İLE DİĞErinin _? BİRAz BİLGİM OLSUn SONRA ARKADAŞLA BULUŞUP ANLAŞABİLİRİz GİTAr HAKKINDa.

SAYGILAr . . . .
  • Çin malı daha ucuzdur, amerikan malı pahalıdır. Elektro gitara başlayacaklar için arkadaşın sattığı ürün gayet iyidir. Fiyatı olsun kalitesi olsun.
    Gitara başlayacaklar için dememe bakma bu arada, ben bikaç barda bununla (bu satılan değil tabi) çıktım. Evdede bilgisayarda müzik için yine bunu kullanıyorum. Alacaksanız ucuz dandik marka almayın. Bunu alın.

aslında çok reklam yaptım gereksiz yere. Nişanlımın erkek kardeşine alacaklardı. Bi sorayımda alacaklarsa pm atıp ben alayım.
  • Pm attım 1 hafta oldu bakmadın herhalde, neise gitar aldım artık. Sana iyi satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEKTRO GİTAR TAVSİYESİ!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gitarınıza talibim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.