Şimdi Ara

Fenden 35+ yapabilir miyim sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345 feni yeni bitirdim. Genelde 30 net veya yakını geldi. 32 - 8, 30 - vs vs
    8 9 yanlışımın çoğu hep fizikten geldi, 4 - 5 tane. Kimyada genelde 2, biyolojide 2 veya 3 çıktı. 30'u geçeceğimi düşünüyorum ama hedefim 35+ yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilemiyorum altan...

• benzer durumdayız hocam benim asıl sıkıntı biyoloji fizik ve kimya iyi geliyor ama 4 5 tane biyo yanlışı yapıyorum sürekli
  • Yanlışların kimya-biyodan gelse rahatlıkla yapabilirsin derdim fule kadar yolun var ama ösym fiziği daha çok sevdiği için bilemedim şansına bağlı bildiğin yerden gelirse yaparsın

• fen netlerimi yükselten tavsiyeyi vereyim dostum sana ayt fizikten gidiyorsa önce nerden gidiyor onu tespit et modern fizikse iyi oraya güzel bir tekrar at halledersin ama diğer konularsa biraz sorun çıkabilir ama yinede imkansız değil güzel bir tekrarı yap onlarında sınavdada dikkatli çöz yapabilirsin
  • yani hocam sizde tam 32.25 yapacak tip gördüm hakkınızda hayırlısı
  • Hocam netlerimin gittiği yeri neyseki biliyorum. Fotoelektrik ve elektrikten gidiyor genelde. Neyseki bu konularda 0 değilim, sınava kadar kapatbilirim diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benmde öyle geldi yaklaşik ama genelde fizik max 3 yanlis gelirken kimya ve biyo 4 5 yanlis geldiği oldu.
    Umarım biyo ve kimya geçen yılki gibi gelir

• Hemen hemen ayni durumdayiz hocam.Geçen sene bir arkadaş 28-32araliginda fen yaparken sinavda 35yapmis.Olmaz diye bir sey yok

• Hocam fizik aban

• fizikten yanlışın çok olması biraz korkutucu.
  • HAYIR YAPAMAZSIN
  • Kısa kısa, baktığında anlayabileceğin hatırlayabileceğin şekilde not çıkart. Konulara dair sözel bilgileri de yaz. Mesela sadece tanecik modeliyle açıklananlar şu şu şu olaylardı gibi. Bunları zımbalayıp her gün yatmadan önce 1 kere oku. 7 günde 7 kere fiziği kısa kısa formüllerini ve önemli sözel bilgilerini tekrar etmiş olursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.