Şimdi Ara

Fenciler Sizi Böyle Alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben tm öğrencisiyim fakat ygs fen çözmek istiyorum. Deneme sınavlarında 9. sınıftan aklımda kalanlar ile (9 dan beri hiç fen görmedim) 5-10 net arası yapıyorum. Hiç tam olarak 10 net olmadı :D Zor denemelerde 3 net falan bile oluyor yani bir işime yaramıyor. Benim amacım YGS sınavında 10-15 net yapmak. Önerilerinize ihtiyacım var 15 tatil boyunca günde 4 saat fen kasmayı planlıyorum.

Sorularım şu şekilde cevaplarsanız memnun olurum;

- Fizik, Kimya, biyoloji derslerinden hangilerine ne kadar ağırlık vermeliyim ? (Hiçbirinde temelim yok olarak varsayın ki öyle zaten :)
    - İyi bir temel istemeyen sınavlarda aperatif niyetine çıkan konular nelerdir ? (Öğrenciler sıfır çekmesin diye illa ki bir kaç bir şey sıkıştırıyorlar diye düşünüyorum)
    - Günde kaç saat çalışmalıyım ?
    - İnternet üzerinden önereceğiniz kaynaklar var mıdır ?

Önerilerinizi bekliyorum sorular ellerinizden öper arkadaşlar.

• Kimya'ya ağırlık ver 15 tatilde üstüne düşersen rahat 6-7 tane net yaparsın kimyadan .. Biyoloji ezberin iyiyse bak derim biraz . Fizikte de formül falan ezberle kafana yatıcak şekilde hız soruları nehir soruları falan oluyor onları yaparsın belki ...
  • Kimyaya ağırlık verebilirsin. en kolayı o.
    Ya da ;
    Fizik - Fiziğin Doğası,Eşit kollu terazi , Vektör , Genleşme
    Kimya - Periyodik Cetvel , Maddelerin ayrıştırılması , Madde ve Özellikleri ( özellikle kaynama noktası - buhar basıncı)
    Biyoloji - Hücre Zarında Madde Alışverişleri , Enzimler

çalısabilirsin. Net çıkar bunlardan :) Bu konuların olmadığı sınav nerdeyse yoktur : )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağolun önerileriniz için ben fizik için Mustafa Tekinay isimli hocanın derslerinden çalışmaya karar verdim. Kimya için önerebileceğiniz kaynak var mıdır internetten ?

Ayrıca basitten zora doğru konu isimlerini alabilirim zahmet olmazsa bol bol önerilerinizi bekliyorum ciddi ciddi çalışmaya karar verdim arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NETDeveloper

Çok sağolun önerileriniz için ben fizik için Mustafa Tekinay isimli hocanın derslerinden çalışmaya karar verdim. Kimya için önerebileceğiniz kaynak var mıdır internetten ?

Ayrıca basitten zora doğru konu isimlerini alabilirim zahmet olmazsa bol bol önerilerinizi bekliyorum ciddi ciddi çalışmaya karar verdim arkadaşlar

Fem simetri kimya bunu ciddi bitirirsen 10 neti bile gecersin kimyadan diye dusunuyorum zaten ince bi kitap al ve bitir

• quote:

Orijinalden alıntı: VitalyNikolaev

quote:

Çok sağolun önerileriniz için ben fizik için Mustafa Tekinay isimli hocanın derslerinden çalışmaya karar verdim. Kimya için önerebileceğiniz kaynak var mıdır internetten ?

Fem simetri kimya bunu ciddi bitirirsen 10 neti bile gecersin kimyadan diye dusunuyorum zaten ince bi kitap al ve bitir

İçerisinde konu anlatımı var mı ? Örnek soru çözümleri vs. ? Çünkü ben hiç bilmiyorum. Kitabın internet satış linkini atar mısın simetrinin de sayıları var diye biliyorum doğru kitabı alayım yanlışlık olmasın

• quote:

quote:

quote:

İçerisinde konu anlatımı var mı ? Örnek soru çözümleri vs. ? Çünkü ben hiç bilmiyorum. Kitabın internet satış linkini atar mısın simetrinin de sayıları var diye biliyorum doğru kitabı alayım yanlışlık olmasın

Konu anlatimida var bol bol ornek sorusuda var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konu anlatimida var bol bol ornek sorusuda var

Çok sağol yarın gidip inceleyip ona göre alacağım kitabı teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.