gençler matematik geometri fizik kimya derslerine aşırı bir ilgim var (biyoloji hariç) bu dersleri sınav için değilde boş zamanlarda öğrenmek için sizce ne yapmalıyım mesela fizik projeleri çok ilgimi çekiyor youtube'daki videoları izliyorum ingilizce öğrendimde ilk işim fizik adına prof walter lewin'ın fizik derslerini izlemek (ekşi sözlükte baya övüyorlar) bu tür kaynak önerisi olan varsa yorumlarını esirgemesin benim gibiler faydalansın kitap video herşey olur udemy de iyi hocalar var diyorlar fakat ing istiyor NOT: TM ciyim ulan bu derslere ilgin var ne diye tmcisin demeyin hayaller tmden geçiyor yapacak birşey yok :)
.
hocam kimyayı nasıl sevdiniz merak ettim. Ayrıca biyoloji doğru bir insanla cok eğlenceli bir ders haline gelebiliyor emin olun
9-10-11 deki hocalarım aşırı bilgili idi kimya adına sohbet ediyorduk ama 12deki hoca içine s.ç.tı 100 100 alırken 35 almaya başladım biyoloji ise 3 tane hocam oldu üçüde 50 yaş üstü derse gelirken zaten 20 dk geçiyordu sadece 11 .snıfta okulun kursunda bir bayan hoca vardı cok iyi anlatıyordu ama 3 hafta sürdü biyoloji adına suan sdece Sinan Canan'ı takip ediyorum beyin hakkında güzel konuşmaları var
quote:
Orijinalden alıntı: pcoyun
9-10-11 deki hocalarım aşırı bilgili idi kimya adına sohbet ediyorduk ama 12deki hoca içine s.ç.tı 100 100 alırken 35 almaya başladım biyoloji ise 3 tane hocam oldu üçüde 50 yaş üstü derse gelirken zaten 20 dk geçiyordu sadece 11 .snıfta okulun kursunda bir bayan hoca vardı cok iyi anlatıyordu ama 3 hafta sürdü biyoloji adına suan sdece Sinan Canan'ı takip ediyorum beyin hakkında güzel konuşmaları var
Hmm anladım. Hemen hemen aynısı benimde başıma biyoloji adına geçti hocam. Kimyayı bir türlü sevemiyorum ama. Ne youtubeda düzgün hoca var ne de okuldaki hoca iyiydi.
Karşılaştığım çoğu kimyacı kimyaözel gibi cok yavaştı dalga geçiyorduk ya
öyle işte durum vahim bide her dersten nefret edenlerde var