Şimdi Ara

Fen Lisesinin Yüz Karası Olmak... (Final: ODTÜ Bilgisayar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
9
Favori
27.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vay be helal olsun, YGS ye girmeden önce benim de hedef ODTÜ Bilgisayar dı,YGS çöktürdü beni Marmara Bilgisayar(ing) geldi,Okul puanı saolsun..

Duygulandım yaw,tekrardan tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi01ozi01 -- 13 Ağustos 2010; 22:37:58 >
  • azmin zaferi bu olsa gerek gerçekten tebrikler hakkını vermişsin bu işin
  • Helal olsun hocam başka söze gerek yok.
  • Tebrikler arkadaşım
  • Tebrik ederim.İlerlemeyi görünce bir an keşke bende girseydim dedim ama tabi ben fen liseli değilim.
  • Vay,tebrikler..

Hangi dalda uzmanlaşmayı düşünüyorsun?Yurt dışı yüksek lisans için hangi üniyi düşünüyorsun ve son olarak şirket yönetim kurulunda mı görev almak istiyorsun yoksa aktif olarak işini yapmak mı istiyorsun?

Biraz fazla oldu ama merka ettim yav..
  • Ben de fen liseliyim bu sene mezun oldum çalışmamıştım 40bin civarlarındayım yerleşmedim tabiki

Seneye adam gibi çalışıcam umarım senin başarının bi benzerini yakalarım bende
  • Yazılım mühendisliği tutu benimde xD
  • Muhteşemsinn.
  • adam nerden nereye geldi vay be helal olsun
  • Ben de istediğim bölümü 10 puanla falan kaçırdım bu sene malesef..
    Acaba bi sene daha çalışıp yapabilecek miyim diye korkuyorum.
    Yani zaten seneye kaldım artık bi sene daha çalışmak zorundayım ama ne bileyim başarabilecek miyim acaba ya ..
  • tebrik ederim.bende odtü iktisatı kazandım.belki hazırlık sınıflarında karşılaşırız
  • Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

@OnrbK

O dediklerinin hiçbirine karar vermedim henüz.
    Bunu üniversitenin ilerleyen yıllarında kendimi daha iyi tanıyınca seçerim sanırım.
    Tabi ki seçme şansım olursa.

@Madeofhate

İstersen PM yoluyla iletişim bilgilerimizi paylaşabiliriz.
    Okulda görüşmek üzere.
  • bravo arkadaşım
  • Öncelikle tebrikler hocam Sana bir kaç sorum olacak..

Bende senin gibi fen lisesi mezunu olacağım.Ve büyük bir istekle ODTÜ Bilg. Müh. istiyorum.Bir çok site açtım,photoshop biliyorum ama kod konusunda aslında çok da iyi değilim.Sen bu konularda çok iyi falan mısın ? Yada şöyle diyeyim üstün bir bilgiyle gitmemize gerek var mı bu okula ? Yoksa orda sabırla 0dan öğretirler mi?[0 derken yazılımcılık vs. anlamında ] şimdi diyeceksin daha başlamadım okula ne bileyim diye ama araştırma yapmışsındır diye soruyorum.Ayrıca iş imkanları nasıl ? Türkiye'de iyi bir yere yerleşme vs.Tekrar tebrikler cevabınızı bekliyorum.
  • @Akcura

İş imkânları konusunda kaygı yapmayınız.
    Gelirken de direkt devlet atamasıyla göreve başlayan, döner sermaye ile 3-4 bin TL maaş imkânı olan doktorluğu elinizin tersiyle bi' kernara ittiğinizi kabul ederek gelmeli.
    Bilgisayar mühendisliği bence ie başlar başlamaz yüksek maaşları almanın zaten normal olmadığı bir meslek ülkemizde.
    O yüzden endişe etmeden işi öğrenmeye, kendini geliştirmeye bakmalı.
    İnanıyorum ki özellikle ODTÜ'yü bitirebilen, hakkını da veren; aynı zamanda kendini geliştirnmiş bir insan açıkta kalmaz.
    Ayrıca iş imkânlarının da çok genşi olduğu sık sık dile getiriliyor.

Yazılımlamaya gelince hiç kaygı edilmemeli bence.
    Elbette öncede bilenler, konulara yabancı olmayanlar daha rahat olacaktır.
    Ama üniversitede bilgisaarı adam akıllı kullanmayan insanlar bile yazılım konusunda kendini geliştiriyorlar o derenin içinde bir şekilde akarak.
    Yani sadece kod yazma anlamında belli bir düzeye gelenler bu okulu bitirir ve başarılı olur diye bi' kaide yok bildiğim kadarıyla.

Yine de siz de bol bol okuyanla görüşürsünüz.

Edit:
    Ayrıca unutmayalım ki, işe başladığında "seçilen insan" olan bir bilgisayar mühendisi, ilerleyen yıllarda "seçen insan" olacaktır. Daha ileri zamanlarda da "çalışanlarını seçen" biri olabilir gayet.
    Tamamen deneyimler edinmeye bağlı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 14 Ağustos 2010; 22:07:48 >

• hayırlı olsun dostum
    ben de odtü bilgisayar lı oldum bu sene belki karsılasırız okulda
  • Umarım.
  • Tebrik ederim hocam, umarım yeni okulunu beğenirsin.
  • Sağol.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.