Şimdi Ara

Fen Lisesi Yurtları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fen lisesi yurtları nasıl bilginiz var mı telefon leptop falan serbest mi bide genel olarak yurtla ilgili tecrübeleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarpi -- 15 Temmuz 2016; 15:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fen lisesi var fen lisesi var. Ben Ankara Sosyal Bilimler Lisesiin yurdunda kaldım berbattı yarım dönem dayanabildim. "leptop" ve telefon serbest ama fiziki olarak yetersizdi ben özel yurda geçtim rahatladım. 8 metrekarede 4 kişi kalıp 60 kişiyle aynı tuvalete girmek bana uygun görünmedi özel yurtlar da pahalı hocam ama değecek yurtlar var hangi şehirse yurt tavsiyesi yapabilirim
  • bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Ankara fen lisesi(çankaya) gayet de iyi bir okul odaların 4 ve 2 kişilik olduğunu biliyorum ama bir bilginiz var mı.. bazı olaylardan dolayı da özel yurtta kalmak istemiyorum pek

• Her liseninki farklıdır. Direkt gidip liseye sormanı tavsiye ederim.
  • peki bazı hırsızlık olaylarından bahsedildi ne kadar doğru acaba :/

• Genelde lise yurtları eğlencelidir. İmkansızlıklar her zaman olumsuz etkilemez.

• Swarpi S kullanıcısına yanıt
    Eğer sadece fen liseliler kalıyorsa büyük ihtimalle hırsızlık olmaz. Garanti veremem tabi.Kimse veremez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boğaziçi - Bilkent Matematik
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet okulun yurdunda kalmayı düşünüyorum :) umarım olmaz çok üzücü durumlar .. leptopu götürmekten o yüzden korkuyorum galiba biraz ortamı süzüp ona göre götürsem iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Swarpi

Ankara fen lisesi(çankaya) gayet de iyi bir okul odaların 4 ve 2 kişilik olduğunu biliyorum ama bir bilginiz var mı.. bazı olaylardan dolayı da özel yurtta kalmak istemiyorum pek

ankarayı bilmediğin belli çankayada denmez çünkü çankaya devasa bir alanı kapsar ve içinde çok lüks yerlerle ebraber hoş olmayan semtler de barındırır
    eh hemen kendimi belli ettim sanırım :) ilk yapılan fen lisesi diyeyim o halde

• quote:

Orijinalden alıntı: Swarpi

eh hemen kendimi belli ettim sanırım :) ilk yapılan fen lisesi diyeyim o halde

tebrik ederim teog iyi geçmiş anlaşılan
    teşekkür ederim :)

• izmir fen lisesinde şu uzaktan kumandalı casio saatim çalınmıştı. dolaptaydı saat ve dolabı okula giderken kilitlemiyordum. nasıl olsa kimse bişey çalmaz diyordum. odadaki diğer arkadaşın da parası çalınmıştı. eleman spor ayakkabı falan da çalmış. insan kimseye konduramıyor tabi ama sonra bizim dönemden biri olduğu söylenmişti. müdür durumu fark edince, ya okuldan ayrıl ya da ben seni atarım demiş. eleman da ayrılmış. yılı tam olarak söylemeyeyim hadi ama 10 yıldan eski.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helfgott -- 15 Temmuz 2016; 16:08:38 >
  • yurda göre değişir gitmek istediğin yurdu araştır en iyisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanında erkek yurtlarında bizim arkadaşlar 6 kişi kalırdı. Şartlar iyileşti mi bilmiyorum ama laptopu götürmeyip de ne yapacaksın kardeşim? Serbest tabi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim bence galatasaray lisesine git. etiketin olur.
  • Degil kardesim sadece akilli tel getirebiliyoduk bu son senem bu sene oda yasak galiba

• Ankara fene puanımız yetmedi cumhuriyet fendeyim şimdi çankayada bizim okulun yurdu kötü fakat ankara feninki daha iyidir sorun olmaz bence

• helfgott H kullanıcısına yanıt
    İstanbul Atatürk fendeyim i pek bir fark olacagını sanmam rahatlıkla götürebilirsin biz götürüp lol oynuyorduk dersler batakta tabi
    Ama büyük ihtimal yurt sohbetlerinden asker oynamaktan zaman kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: HaxhiaN

Ankara fene puanımız yetmedi cumhuriyet fendeyim şimdi çankayada bizim okulun yurdu kötü fakat ankara feninki daha iyidir sorun olmaz bence

sizin okul öğretmen lisesinden dönme bi okul
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.