Şimdi Ara

Fen bilimleri Ygs Deneme 11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fen bilimleri Ygs Deneme 11 ( A kitapçığı cevap anahtarı olan varsa paylaşabilir mi?)

• ben de arıyorumm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastkaan

Fen bilimleri Ygs Deneme 11 ( A kitapçığı cevap anahtarı olan varsa paylaşabilir mi?)

Bize akşama çıkar dediler. Yarın bakarsınız ''nolcak bee '' dedi müdür sonra :D
  • sınav hakkında yorumlarınız neler beyler? Bence dershanenin şimdiye kadar yaptığı en kolay denemeydi riske alarak girdim ama mutlu çıktım sınavdan
  • Bencede çok kolaydı. Umarım işlem hatası vs. yapmamışımdır
  • cevap anahtarını bulursanız burada da paylaşırmısınız?
  • Çıksa da kitapçık yok ki bakalım

Topluyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT FEN DENEME ÖNERİSİ
    3 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    TYT FEN DENEME LİSTESİ
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Çıksa da kitapçık yok ki bakalım

Topluyorlar

bizde ki kaldı :Disterseniz matematik 40 ta 40 yazayım b kitapçığı için :D
  • Bende moral bozmamak için çarşambaya kadar biraz daha çalışıp ona gireyim demiştim.Keşke girseymişim.Şansıma çarşamba günküde zor olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Bende moral bozmamak için çarşambaya kadar biraz daha çalışıp ona gireyim demiştim.Keşke girseymişim.Şansıma çarşamba günküde zor olur

Aynı durumda kaldım, dedim ya son denemeyi kolay yaparlar, ya da ikisi de zor olur diye düşündüm. riske girip girdim sınava mutlu ayrıldım. 400 ün üstünde alırsam çarşamba günü moral bozmamak için sınava girmeyecem. Riske girmeye değmez Keşke girseymişsin bu arada tam morallilk sınavdı

• quote:

Orijinalden alıntı: jacabo23

quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

Çıksa da kitapçık yok ki bakalım

Topluyorlar

bizde ki kaldı :Disterseniz matematik 40 ta 40 yazayım b kitapçığı için :D

b kitapçığı 1. soru ve onun yanındaki ters doğru orantı sorusunun cevabını söyler misin?

mallığım tuttu son dk da kendime geldim o ikisini yapabildim son anda.

• Cevap anahtarım yok ama merak ettiğiniz soruları sorun tartışalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloudmark

quote:

Orijinalden alıntı: Hayatın Anlamı

Bende moral bozmamak için çarşambaya kadar biraz daha çalışıp ona gireyim demiştim.Keşke girseymişim.Şansıma çarşamba günküde zor olur

Aynı durumda kaldım, dedim ya son denemeyi kolay yaparlar, ya da ikisi de zor olur diye düşündüm. riske girip girdim sınava mutlu ayrıldım. 400 ün üstünde alırsam çarşamba günü moral bozmamak için sınava girmeyecem. Riske girmeye değmez Keşke girseymişsin bu arada tam morallilk sınavdı

Çok pişman oldum şu anda.Ama bir umut belki çarşamba günküde kolay olur.Hani son sınavlar.Moral vermek için falan.Çarşamba gireceğim bakalım sonuç ne olacak.

• Cevap anahtarı çıktıysa pm alabilir miyim? A kitapçığı için
  • B kitapçığı varsa pm lütfen :) saçmalık yapmamışsam iyi bir puan gelir :)
  • kimsede yok mu anahtar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram1905

Beyler bu Fen Bilimleri Dershanesi'nin sınavı mı?Eğer öyleyse dershaneden memnun musunuz?

evet fen bilimleri dershanesinin sınavı. ben gerçekten çok memnunum. birçok dershaneyle karşılaştırma fırsatım oldu. en iyisi fen bilimleri bana göre. gerek öğretmen gerekse kaynak kalitesi olarak. sınavları zor ama kolay olmasından iyidir.
  • Hayrına birisi A cevap anahtarını koyabilir mi? sınav numarasını kodlamayı unutmuşum büyük ihtimal sınavım iptal olucak bari kitapçıktan kontrol etseydim :(
  • evet. arıyorum arıyorum bulamadım. cevap anahtarı olan varsa paylaşabilirmi?
  • A bende var bekleyin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.