Şimdi Ara

Feminizm vs Kadın düşmanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz yine bir cinayet olayı oldu.Allah rahmet eylesin.Bu tip olaylar oluyor ama sonrasında toplumların sürüklendiği yerlere dikkat çekmek için bu konuyu açma gereği duydum.

Modern dünyada kadın ve erkekler iki zıt kutba doğru çekiliyorlar.Bir taraf kadın hakları kisvesi altında kadın egemenliğine dayalı bir düzen isterken buna tepki olarak da kadınları aşağılayan,kullanılıp atılacak peçete olarak gören insanlar türüyor.

Neden normal olamıyoruz ? Neden bu iki aşırı kutba meylediyoruz ? Bu akımlar toplumun ve onun en önemli yapıtaşı olan ailenin altına döşenmiş dinamitler.Kadın ve erkek birbirini tamamlar.Kadın kadınlıktan erkek erkeklikden çıktığı vakit o toplum neye dönüşecek ? Şeytani güç odaklarının ellerini ovuşturduğunu görebiliyorum.Bunlar çok uzun süreli planlar yaparlar ve aşama aşama hayata geçirirler.Olaya bir de lgbt akımını eklersek yapboz tamamlandığında nasıl bir dünyaya uyanacağız ?Bildiğim tek şey aşırı uçlardan kaçınmak gerektiği.Kişisel sebepleriniz olabilir ama lütfen rezil kadınların olması sizi kadın düşmanı yapmasın.Bunun tersi de kadınlar için geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 22 Temmuz 2020; 20:1:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aile övmek ne ya sene 1300 mu lol

• Redpill kadınları aşağılamıyor konu kilit üye ban

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBF37AF64

Redpill kadınları aşağılamıyor konu kilit üye ban

Redpill konularına doluşan öfkeli erkekler topluluğunun yorumlarını bir oku istersen.Hatta ona bile gerek yok konu dışını gözlemle.Daha bugün kadınlardan nefret etmeye başladım diye konu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 22 Temmuz 2020; 19:12:32 >
  • Cerade kullanıcısına yanıt

Kadınlardan nefret edenler blackpill oluyor yalnız.

Çoğu kişi redpill olacağım diye başlayıp başaramayıp kadın düşmanı olup çıkıyor.

• Seni çok fazla tanımıyorum. Fakat bu durumu analiz etmeni beğendim.

Bu redpill ve feminizm gibi saçmalıklar gerçekten baydı. Alfa erkeği olacağım diye sağa sola saldıran az gelişmiş mağara adamlarını da yazsaydın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 22 Temmuz 2020; 19:29:9 >
  • quote:

Çoğu kişi redpill olacağım diye başlayıp başaramayıp kadın düşmanı olup çıkıyor.

Benim amacım redpill i hedef almak değil.Takılan kitlenin bu tip şeylere meyletme tehlikesi olduğu için isimlerini verdim.Redpill benim bildiğim kadın doğasını anlamak ve ilişkilerde buna göre davranmayı tavsiye eden akım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Şimdi oldu hocam.

Bizim insanımız bir ideoloji bir akım benimsemeyi beceremiyor.Fanatkilğe vuruyor işi o yüzden de her türlü akımda sakat sinir bozcu kitleler ortaya çıkıyor.

Feministler zaten bu işin uç örenği.Ya dindar bir kızla konuşuyorsun feminzm falan övüyor anlatıyor eşitlik cart curt.E islam alie reisii olarak erkeği görüyor diyorum.Cevap yok .Yine eşitlik cart curt başlıyor diyorum sizin şahitilğiniz iki kişi lazım sayılmıyor bir taneniz yine cevap yok konuyu sbaptırıyor.

Burda anlatmak istedğim hem koyu dinci hem feminist valla ikisini de doğru düzgün okumamış ama ikisi içinde insanları aşağılayacak kavga edecek modda.

Bu tip örnekler çoğaltılır envayi çeşit şey var

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Seni çok fazla tanımıyorum. Fakat bu durumu analiz etmeni beğendim.

Bu redpill ve feminizm gibi saçmalıklar gerçekten baydı. Alfa erkeği olacağım diye sağa sola saldıran az gelişmiş mağara adamlarını da yazsaydın.

İnsanın ilkel dürtüleri vardır.Bir kadın için kaslı,saygın,zengin bir erkek ilgi çekicidir.Bir erkek için de vücudu iyi bir kadın ilgi çekicidir.Fakat ben insanın sadece ilkel dürtülere indirgenip yorumlanmasına karşıyım.Karmaşık canlılarız.Alfa muhabbeti olayı tek bir yönden ele alıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cerade

İnsanın ilkel dürtüleri vardır.Bir kadın için kaslı,saygın,zengin bir erkek ilgi çekicidir.Bir erkek için de vücudu iyi bir kadın ilgi çekicidir.Fakat ben insanın sadece ilkel dürtülere indirgenip yorumlanmasına karşıyım.Karmaşık canlılarız.Alfa muhabbeti olayı tek bir yönden ele alıyor.

Alıntıları Göster

Bir erkeğin sanatsal zevki, tutkuları, hayata bakışı ve insanlara yaklaşımı kadınları etkiler.

Aynı şekilde hiç ummadık bir şekilde bir kadının bir detayı normal bir kadını senin gözünde çok güzel bir kadın yapabiliyor. Kaslı olmak, zengin olmak ve saygın olmak kalıcı olamayabiliyor. Zaten bunlar lükstür. Elde edilir veya edilmez. Fakat karakteristik duruşun ya da çizgin seni diğerlerinden ayırabiliyor. Karmaşık canlı olmamız tam burada yatıyor.

• kendin sanki olaya dışarıdan bakıp "neden böyle oluyor" diyor gibi konu açmışsın ama senin de bu konuda radikal fikirlerin var. sen kendin mtgov gibi pasif bir hareketi (yani mtgov olan kişilerin %90'ı hayatında mtgov diye bir şey duymamıştır ve hiçbir zaman böyle sitelere girmemişlerdir) direk kadın düşmanı diye yaftalıyosun.

senin sorduğun: "neden böyle oluyor? neden normal olamıyoruz?" sorusuna cevap vereyim, senin gibi: "erkek forumuna girdim öfkeli erkekler vardı demek ki mtgov'cular kadın düşmanı" diyen peşin fikirli kişiler yüzünden böyle oluyor.

ben mesela kendim sanırım bir mtgov oluyorum ancak mtgov lafını daha yeni duydum. redpill'i bile duyalı 1 sene olmamıştır. aynen benim gibi mtgov olan erkeklerin %90'ı hayatlarında buna kafa yormamış kişiler. bizler sadece mevcut koşullarda evlenmemiş kişileriz, normal hayatlarımız var, aktif diyalogda olduğmuz birsürü kız arkadaşımız var (sevgili değil arkadaş) yani mtgov budur. sen kendin: "mtgov budur" diyen kişilere: "gir forumlarına gör" diyosun, yani kendin peşin hüküm oluşturmuşsun ve hükmün değişmiyor. durum bu işte, yanlış anlama ama çoğu insan senin gibi.

şu anda dünya çapında erkeklere doğrudan cephe alan kanunlar çıkartılıyor ve daha da ağır şekilde çıkartılmaya devam edecek. özellikle batı ülkelerinde çok acıklı mağduriyet hikayeleri var. bunun yanlışlığını vurgulayan Cassie Jaye gibi birçok kadın var ancak bu kadınlar feminist örgütlerce "tecavüz destekçisi" diye yaftalanıyorlar. erkek hakları ile ilgili herhangi bir söz söylenilmesine tahammül yok. erkeklerin yasalar tarafından tetöristten beter muamele gördüklerini gösteren belgeseller her yerde yasaklanıyor. ki, bu erkek hakları hareketlerinin ve belgesellerinin çoğu kadınlar tarafından oluşturulan hareketler. bu da bize gösteriyor ki, kanunlar benim gibi normal erkeklerin evlenmesini daha da zora sokacak. gelecek pek parlak görünmüyor. sabit fikirli insanlar nedeniyle bu durum normale dönmeyecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Temmuz 2020; 19:59:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Göz-

Bir erkeğin sanatsal zevki, tutkuları, hayata bakışı ve insanlara yaklaşımı kadınları etkiler.

Aynı şekilde hiç ummadık bir şekilde bir kadının bir detayı normal bir kadını senin gözünde çok güzel bir kadın yapabiliyor. Kaslı olmak, zengin olmak ve saygın olmak kalıcı olamayabiliyor. Zaten bunlar lükstür. Elde edilir veya edilmez. Fakat karakteristik duruşun ya da çizgin seni diğerlerinden ayırabiliyor. Karmaşık canlı olmamız tam burada yatıyor.

Alıntıları Göster

Hayır, kadınları etkileyen iki şey var o da para ve tip, aksini iddia eden Türkiye'de yaşamıyordur.

• Tamam kabul ediyorum hata yaptım.Yorumlara bakarak direk genelleme yaptım.Konu başlığını değiştirdim.İçeriğe daha uygun oldu.

• Bu vs için su veren itfaiyenin hortumunu demek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: equallyworthless

Hayır, kadınları etkileyen iki şey var o da para ve tip, aksini iddia eden Türkiye'de yaşamıyordur.

Alıntıları Göster

Paraya ve tipe bakan kadın zaten çömez sınıftandır. O kadından erkeğe hayır gelmez.

Normal zekaya sahip bir kadın erkeğin konuşma tarzından, olaylar karşısındaki duruşundan ve hayat birikiminden zevk alır. Senin dediğin gibi Türkiye'de kadınlar küçük yaştan böyle yetiştirildiği için erkeğini mutlu etmeyen bir profil çıkıyor. Biraz sosyal olarak aktif biriysen yabancı kadınlarla tanışırsan bu fark ayırt edilebiliyor. Bundan 3 yıl önce İTÜ'den babası Türk olan İsveç vatandaşı bir kız ile tanıştım. O Türkiye'de yaşayan kadınları hiç beğenmediğini söylemişti. Aynı erkeklerin yaptığı analizi yapmıştı. Hatta geçenlerde burada birisi Türkçe öğrenmeye hevesli Rus bir gencin paylaşımını yapmıştı. O Rus genç bile Türk kadınları için fazla egoist demişti. Bu gerçekleri dediğin gibi göz ardı edemeyiz. Ha Türkiye'de kendini aşmış kızlar elbet var. İllaki denk gelirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 22 Temmuz 2020; 20:5:34 >

• quote:

son zamanlarda biraz da ingilizce gelişsin muhabbetine redpill'in babası sayılan rollo tomassi'nin canlı yayınlarını izledim. herif birçok yerde erkeklere "retarded" diyor, ve birçok yerde kadınların ne kadar doğru işler yaptığından bahsediyor. yani izlediğim kadarıyla benim gördüğüm şey şu, adam genel olarak erkeklerin eksik yönlerini onlara göstermek ve bunları geliştirmek istiyor. rollo tomassi'nin canlı yayınlarda hep söylediği şey şu: kadınlarla evlenmem kadınları iplemem diyen adam burda olmasın, biz burada ilişki geliştirmek için varız diyor.
    zaten benim bildiğim redpill'in anlamı bu.
    Redpill = günümüz sitemini avantaja çevirme çabası
    Men's Rights Movement = günümüz sistemini değiştirme çabası
    MGTOW = günümüz sistemini terk etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Temmuz 2020; 20:12:32 >

teşekkürler. sizin de bahsettiğiniz bu kutuplaşma nereye gidecek bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki bu durumu oluşturan etkenler bizim sandığımızdan bile daha derin.

bence 1995 civarı ülkemizde yayılan okuma akımı ile evlilik yaşının çok ilerilere çekilmiş olması günümüz saçma durumunu tetikleyen ciddi nedenlerden biridir.

20'lerin başlarında evlenmek yerine 20'lerin sonlarına doğru evlenmek birçok kız için teoride çok iyi bir şey, açıkçası ben kendim de herkesin bağımsız olmasını isterim.
    ancak, gördüğüm şey şu ki, 1995'te başlayan bu akım pek de kağıt üzerinde hayal edildiği gibi sonuçlar vermedi. benim tanıdığım ve akraba olduğum çok fazla kız var. gördüğüm kadarıyla, bu kızların üniversiteyi bitirdikten sonra koca bulmak için kısıtlı bir zamanları kaldı ve birçoğu telaşa kapıldı. kızlar kendi özleri gereğince stres altında kontrolü çabuk kaybeden kişilerdir. gördüğüm kadarıyla, yaşın geçiyor olmasının stresi ile bu kızlar normalde çok iyi diyalog kuracakları erkeklerle daha anormal ve telaşlı diyaloglar kurup erkekleri korkuttular, ve, görüşmeler sonucunda erkek bulamayan kızlar yaşları 30'a gelince psikolojik olarak daha da kötü duruma geldiler. birçoğu, erkekleri cesaretsiz olmakla suçlayan ve kadın gücünden bahseden kişilere dönüştüler. bu kişiler maaş sahibi insanlar, ama, büyükleri onları yanlış yönlendirdiği için üniversite-bilmemne derken çok vakit kaybetmiş olmasalardı, telaşa kapılmış olmasalardı, şu anda çocuklarını severek büyüten ve çok çok daha mutlu olan insanlar olabilirlerdi. ben bu kızların özlerinde iyi insanlar olduklarını görüyorum, ve onları sistemin kurbanı olarak görüyorum.

feministler benim yazdıklarımı görseler köpürürler ama benim fikrim bu. kadın kendi özü gereği bağımsız ve kendi sorumlulukları ile kendi uğraşan kişi olmak istemiyor. kadın istiyor ki evin sorumluluklarını çekip çeviren bir erkek olsun ve kendisi de bu evde kafa rahatlığı ile çocuğunu büyütsün. eskiden her kız evlenip çocuk sahibi oluyordu. son dönemdeki modernleşme akımı ile evlenemeyen (ya da çok geç yaşlarda büyük psikolojik değişimler yaşadıktan sonra evlenen) kız sayısı arttı. keşke ilişkileri ileri yaşlara ötelemeseydik diyorum şahsen.

aynı sistem bizleri de mağdur etti. lisedeyken çıktığımız kızlarla o zamandan ilişkimizi sürdürme şansımız olsaydı biz de anne-babalarımız gibi evlenmiş olurduk. ancak günümüzde üniversite arkadaşıyla bile evlenen oranı çok düşük. çoğunlukla üniversite sonrasında, 25 yaş sonrasında tanışma çabaları oluyor. bu yaşlarda insanlar değişmiş oluyorlar ve zaman geçtikçe yıpranıyorlar. tarihin hiçbir devrinde insanlar kitlesel olarak bu denli geç yaşlara kadar karşı cinsten izole yaşamadılar. lisedeki kız arkadaşım şu anda karşıma bekar olarak gelse hem onun ruh hali çok daha farklı olur, hem de mevcut şartlarda benim kendi ilişki düşüncem çok daha düşük olacak.

ilişki yaşlarının ötelenmesi, cinslerin karşı cinsle daha uzak büyütülmeleri, büyüklerin evliliklerdeki mükemmellik takıntıları, tüm bunlar kaçınılmaz olarak cinsler arasında soğumaya neden oldu. kadın cinayetleri falan işin bahanesi, bence asıl neden yukarıda yazdıklarım.

bu saçma bireyselleşme akımı kuvvetlenerek sürdükçe toplumdaki psikolojik sorunlar da artacaktır.

bana kalsa ben lisedeki kız arladaşımla evlenmek isterdim, zira geçmişimize baktığımızda tüm atalarımızın 18-23 dedinmi evlendiklerini görüyoruz. ancak, içinde bulunduğum sistem buna izin vermedi. şimdi de bizi parmakla gösterip: "evlenmiyor" diyolar. ben de buna gıcığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Temmuz 2020; 20:47:45 >

• F*ministler once askerlik yapacak.
    18 yasinda sinirda nobet tutacak.
    Ustune rpg yagacak
    7.62 yagacak.

Ondan sonra konuşabiliriz.

Not. F*ministler esitlikci degildir. Erkek dusmanidir

Not2: Ben %100 esitlikci bir insanim.

• Katılıyorum.Yahu 30 yaşında evlenilir mi ! Erkeklerin 30 dan sonra testosu düşüyor.Üstüne evlenince biraz daha düşüyor.Çocuk yapmak için en ideal yaş 20-30 arası.Erken evliliği şiddetle destekliyorum.Fakat bu düzen değişmeden eskisi gibi olmaz.Bunun ekonomik,sosyal bir sürü nedeni var.Benim kendi gözlemim modern yaşamla birlikte insanlar da değişti.Artık rahatlığa çok alıştığımız için midir bilemem ama eski nesiller kadar güçlü değiliz.Eski kadınlar daha sabırlıydı.Aileyi çekip çeviriyordu.Şimdikiler öyle değil.Aynı şekilde erkekler de eski erkekler değil.1980 de klasik bir anadolu köyünün videosunu izliyorum insanlar iç içe yaşıyor.Zorluklar içinde yaşayan insanlar birbirlerine daha yakın oluyor sanırım.Birbirimize teoride çok yakınız ama aslında hiç olmadığımız kadar uzağız.Üstüne geçinmek artık daha zor.Bir de ailelerin uçuk isteklerini de hesaba katarsak evlenmek çok zahmetli.Sanırım ilerde *u*kbuddy lik evlenmenin yerine geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 22 Temmuz 2020; 21:8:3 >

kesinlikle hocam yeni koşullarda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. şöyle bi durum var, geçmişe baktığımda şunu görüyorum ki, bizim yıllarca okul okutulmamız da yeni sistemin bir parçasıymış. acı ama gerçek. bizlere yıllarca aynı şeyleri döndürüp döndürüp okuttular. bu okulların bu kadar gereksiz uzun yıllar sürmesinin tek nedeni "alalım verelim ekonomiye can verelim" kafasıyla yeni sektörler açıp işsizliği azaltmakmış.

ben 25 yaşında askere gittiğimde o zamana kadar elde ettiğim tüm birikimimi kız kardeşlerime paylaştırmıştım. kardeşlerimden ikisi üniversite okuyordu ve onlara babam değil ben para veriyordum, ben yokken geçinsizler diye toplu para bıraktım. ayrıca, bir kardeşime de İngiltere'ye dil kursuna gidebilsin diye para bırakmıştım. sonuçta bu paraların tamamı "okuma" ve "eğitim" pahasına saçıldı.

normalde insanlar 18 yaşına kadar tüm eğitimleri alabilirler, üniversite dahil. hepimizde bu kafa var çünkü insan beyni küçükken daha iyi eğitilir. ve, 18 dedinmi her insan gerçek iş hayatına atılabiir aslında. burada bizleri yıllarca eğitim adı altında okutarak ülkedeki işsizlik azaltılıyor (öğrencilerin var olması şehirler arası taşımadan tutun da kiralık yeni evlerin inşaa edilmesine kadar, öğretim görevlisi istihdamından tutun da yeni restoranların açılmasına kadar çok sayıda sektöre can veriyor) ayrıca, yurt dışı etiğimleri de bence para tuzağı olarak kurulmuş çünkü ben kendim evde kendi kendime ingilizcemi kardeşleriden çok daha iyi geliştirdim.

sonuçta, babalarımızın-annelerimizin hayata atıldığı yıllarda bizler çocuk muamelesi gördük. en enerjik ve gelişime açık yıllarımızı üniversite-yurt köşelerinde harcamakla kalmadık, paramızı da yıllarca saçtık.

yani sitem öyle değişti ki, sadece evlilik falan değil, her şey ileriye ötelendi.

eskiye göre en net değişim şu, eskiden kırsal yaşamda doğuyodun, ve, çok çok büyük afetler-kuraklıklar olmadıkça babandan kalan bağları-bahçeleri ekip hayatını yaşıyodun. stres ve gelecek korkusu pek yoktu insanlarda. şimdi ise, öyle bir sistem var ki, gençler bu sistemde önlerine koyulan basamakları firesiz tırmanmak zorundalar. en ufak bir ayağın sürçecek olursa, bu sürçme 10 sene sonrası için korkunç farklara neden oluyor (catching-up anxiety diye kavramlaşmış mevzu) köyden şehre göçen kitlelerin büyük kısmının çocukları fakirlik ile çok daha düşük olanaklarda ve çok çok daha düşük bir özgüven ile yetişiyorlar. bu kişiler psikolojilerini toplayıp çalışmaya konsantre olabilirlerse gene bi nebze hayatlarını kurtarabiliyolar ama çoğu genç bu gelecek korkusu ile kendini toparlayamayıp zorlu yaşam şartlarına sürükleniyor. gelişen teknoloji ile yakında birçok iş kollarının yok olmacağını da hesaba kattığımızda kitlesel psikolojinin çok daha kötü noktalara düşeceğini öngörmek zor değil, ve gelecek adına kadın-erkek mevzusundan daha büyük sorunların bizi beklediğini söyleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 22 Temmuz 2020; 22:15:30 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.