Şimdi Ara

Feministler Linç Edecek Diye KORKTUM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün okulda öğlen arası fırsat buldum zaten normalde hiç yemek yiyemem dersim olduğu için dönem başından beri 4. kez yemek yiyorum işte aldım yemeğimi oturdum böyle küçük kare masalar olur ya yan yana 2 masa vardı boş bende birine oturdum ben yemek yerken 2 tane çocuk geldi erkek diğer masaya oturacaklardı bana sordular burası boş mu diye bende tabi boş oturabilirsiniz dedim ve çantalarını bırakıp sigaraya gittiler ben de o sırada yemeğimi yiyordum işte burada problem yok. 2 masanın diğer tarafında çantalar var benim tarafımda da benim çantam var (hani masalar birleştirilir ya o şekilde birleşmiş halde) ve ben yemek yiyorum.

ASIL OLAY:

Yemeğimi yedim tepsiyi koyma yerine götürdüm dönerken baktım 2 tane kız gelmiş benim eşyalarımı böyle hızlı hızlı diğer masaya doğru ittiriyorlar az daha zorlasalar eşyalarla kavga edecekler ben geldim eşyalarımı alacağım zaten kalkıp gideceğim derse gireceğim hala ittiriyorlar sonra ittirdiler kendi eşyalarını koydular.

Ben de zaten gideceğim için bir şey demedim ve ayrıca düşündüm acaba ben yemek yerken bunlara bir şey söylesem BENİ ORADA LİNÇ EDERLERDİ ATMAYACAKLARI İFTİRA KALMAZDI OKULDAKİ FEMİNİST NÜFUSU DA AŞIRI FAZLA VE KADIN BEYANI ESASTIR ŞURADA DERSLERİN KESİLMESİNE 5 GÜN KALMIŞ BAŞIM BELAYA GİRMESİN BUNLARLA UĞRAŞMAYIM DİYE BİR ŞEY DE DİYEMEDİM ZATEN YANIMDA KİMSE YOKTU BENİ DESTEKLEYECEK ONLAR İKİ KİŞİ OLDUĞU İÇİN HER HALİKARDA ÜSTE ÇIKACAKLARDI BİR DE KADIN BEYANI ESASTIR MALUM.

KORKUYORUM ARKADAŞLAR NALET OLSUN BÖYLE SİSTEME.

• Bizim ünide feministler yok.
  • Gavur Padisah kullanıcısına yanıt
    hocam onlar her yerdeler
  • yalan söylüyorsun sen bir yalancısın
  • Sen onları benim yanıma getir değil 2 kişi 1000 kişi olsun rezil ederim onları orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Neden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın beyanı esastır işi sadece yargıtay gerekçesinde geçiyor sanırım. O kadar korkmanıza gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç trafikte kavga ettiniz mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.