Şimdi Ara

fem11li 345te fazla süre arttıranlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu denemelerde 5-15dk arttırabiliyorum oda optiksiz bir şekilde.Diğer kolay orta denemelerde 30-60dakika artıyor sizce bu normal mi?Azimli yazar 30-35dakika arttıranlar ygs de süreyi ya tam yetiştirir yada 5 dakika arttırır diyordu.Acaba zor denemeler için mi söylüyordu kolay orta mı.

Zor denemelerde 30dakika arttıranlar taktik paylaşabilir mi?

• ben orta denemelerde 30 dk artırıyorum. ygs de yetişmedi.
  • o denemelerde vakit arttırabildiğinize göre 130 140 yapıyorsunuzdur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu nedir abi cok yavas cozuyosunuz benim 10 dakikada tr mat fen bitiyo 3 dkda sos yapip kontrol ediyorum. max 15 dk suruyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tr mat i 45 er dakika fen 25 sosyali 20 dkde yapiyorum genelde. Mat fazla uzun olursa 1 saat aliyor. Arttirilicak dersler fen ve sosyal bence biliyorsan tak tak yapiyorsun.

• Okuldakilerde artmıyordu, max 5. Fem 11'lide optikli 5-15 dk artırmaya başladım bu hafta. Fen 30 Sosyal 25 30 Türkçe 40-50 Matematik de kalan süre işte 40-60 arası. Süre olunca yavaşlıyorum matematikte. Ama bence 30 dakika artırıyordum ygs'de yetişmedi gibi yorumlar özneldir. Ablam falan da normalde sınavda 70 dakika artırırdım ygs'de 20 dakika artırdım dedi -kesmiyorum bende oha dedim-. Ama geçen sene okulda durumu pek de iyi olmayan adam 3600. oldu iyi olan adam 5000. oldu YGS'de. Yani rahatlık ve hız sınavı daha çok, yaptın mı tamam deyip geç "acaba yanlış mı yaptım" deme. Onun güvenini de denemelerle artırırsın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmaca90

o denemelerde vakit arttırabildiğinize göre 130 140 yapıyorsunuzdur

Bugün 7dk arttı optiksiz 120.75 yaptım.tr deki yanlışlar dil bilgisi sostada coğrafya bu ikisini halledince +125te sabitliyecem inşallah.Zaten fende maksa ulaştım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim türkçe hiç şaşmaz 35-40 dakika ve 30+ geliyor , fen bilgisi 20-25 dakika , sosyal 15 dakika geri kalan 80 dakika full matematiğe gidiyor baya uğraşıyorum
  • 345 fem11 ygs'nin 3 gömlek üstü denemeler bunlardan zaman artıyorsa ygs de keyif sigarası bile yakarsın.
  • Fem 11li de en son 117 yapmıştım.
    140 dakikaya bitmişti.
    Azimliyazarın kast ettiği denemeler dershane denemeleri.
    Orta seviyeli bir deneme deyip geçelim.
    3-4-5 gibi ortalama olarak ygsden uzak olan bir deneme 40 dakika arttırmak sanırım imkansız gibi bir şey. (Gerçi daha çözmedim bilemiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfa Bey

345 fem11 ygs'nin 3 gömlek üstü denemeler bunlardan zaman artıyorsa ygs de keyif sigarası bile yakarsın.

Katılıyorum.
    Garanti yetişir. (Tabi o günkü duruma da bağlı.)
  • Alfa Bey A kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam o kadar kolay değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Super Man

Yapmayın hocam o kadar kolay değil

Ygs soru itibariyle zor bir sınav değildir hocam. Çok çok kolay sorular da soruluyor.
    Bizim temel sıkıntımız zamanlamayı tam kuramamak ve odaklanamamak.
    Ben bazen sosyaldeyken kafam matematikte oluyor bu tür içsel önyargı gibi çeşitli durumları yok edersek sınavın bir zorluğu kalmaz.
    sınavın 3-4-5 yayınlarından (soru anlamında.) 2-3 kat daha kolay olduğunu söyleyebilirim.
    Psikoloji bitiriyor bizi.
  • Fem 11 liyi öneriyor musunuz beyler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Fem 11 liyi öneriyor musunuz beyler?

Ben çözüyorum.
    Gayet güzel.
  • Emree- E kullanıcısına yanıt
    +1

• svshatay26 S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ygs zaman sınavı
    odaklanma ve zaman belirleyici etkenler ama yine de ygsnin kolay olduğunu düşünmüyorum
    345 den kolay bence de ama fem 11 liden kolay değil

• Super Man kullanıcısına yanıt
    hocam ben ygs 2015'in matematiğinin %75 ini gözümle çözdüm yapmayın Allahınızı severseniz ya.
  • Alfa Bey A kullanıcısına yanıt
    Kaç bine girdiniz acaba ygs-lys'de

• avgb A kullanıcısına yanıt
    sınava girmedim hocam 2013 mezunuyum ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.