Şimdi Ara

Fem ygs 2 sinavi hayallerimi yikti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinavda 5 dk bunu dusundum. Matematikte turkcede. Hele matematikte kala kaldim ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben sayısalcıyım ama Türkçe'de 35'un altına düşmezdim. Bu sefer fena çarptı. Matematikte zorlandığımı söyleyemem ama Türkçe felaketti benim açımdan.

• Banada matematik felaketti. Turkce zaten. Demek ben iyi degilim matta

• Mat cok zor degildide turkce sosyal asiri zordu. Gecen senenin ygsdi gibiydi soru tipleri

• şimdi eksi yiyeceğim ama türkçe normaldi bence, ygs-1 de türkçe 36,5 netti bunda da 30-35 arası gelir. gerçi türkçe çözmek biraz da konsantrasyonla alakalı ne kadar iyi olursan ol dikkatin kaçtımı gidiyor

sınava giren arkadaşa tavsiyem tek sınavı kötü geçti diye hemen umutsuzluğa kapılmasın, eksiklerini belirleyip yoluna devam etsin
  • Cevap anahtarı açıklanmış netlerimi hesapladım şimdi. Türkçe 30 net, sosyal 28 net, fen 30 net, matematik 34 net. 122 net toplam. Mezunum bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Cevap anahtarı açıklanmış netlerimi hesapladım şimdi. Türkçe 30 net, sosyal 28 net, fen 30 net, matematik 34 net. 122 net toplam. Mezunum bu arada.

Link atsana bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dersaneden aldım ben. A kitapciginin var sadece dm'den yollayım istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'd name it Marla.

Dersaneden aldım ben. A kitapciginin var sadece dm'den yollayım istersen.

benim kitapçık b ama :/ neyse sağlık olsun
  • Twit t er'da var simdi gordum fem YGS 2 diye aratırsan bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdng -- 23 Eylül 2014; 13:24:49 >
  • benide matematik bozdu yav iyi geçti diyordum ama 20net anca cıktı, daha kitap kapağı açmadım dershanede iyi bi sınıfa düşürim umarım
  • matematikten 30 un altına zor düşerdim bu sınavda 27 geldi iyi bir ders oldu bana
  • Sosyal yapamiyorum hala ygs 15 net bu 25 toplamda 122 .Sosyal icin önerisi olan Coğrafya özellikle.

• Hayatımın en berbat matematik sınavını oldum sanırsam.
  • Arkadaşlar takmayin kafanıza deneme netlerini bu kadar. Önemli olan gerçek sınavdaki performansınız.Denemelerde yüksek alıp sınavda yapamayan bir sürü kişi var ya da tam tersi denemeleri kotu gecip gerçek sınavda çok daha iyi yapan. Moralinizi bozmadan çalışmaya devam edin.

• Zamanda neymis .. Bugunku denemenin yaninda

• fen hakkaten kolaydı matematik orta şekerdi secici sorular vardı 2-3 tane onun dısında normaldı. 2014 ygs de turkcede 3 yanlıs yapmama ragmen bugunku turkce zorladı hakkaten paragraflar cok uzundu cok dikkatim dagıldı ama 32 nin altına dusmeme genede. sosyalde felsefe zordu
  • Tr 6y 1b geldi. Not: ygsde de boyle yapmistim hic ilerleme yok neyse geri gitmeyimde

• Tek türkçem iyi 36.25 sos 29 mat 18 mezun tmyim bide kötü

• Gold_Spear kullanıcısına yanıt
    Hocam saka yapmiyorum ama bence iyi. Eve geldim matematigi 35 yaptim. Sinavda cok panik oldum trden oturu. 30 ustu yapan ben 20 yaptim moral gitti. Sen kendi alan dersleri iyi yapmissin. Matida daha artiracagini dusunursek boyle devam et bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.