Şimdi Ara

Fem Yayınları TABLET ygs denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kitaplar yenimi çıktı acaba ? eskiden kapsül deniliyordu bunlar yeni jenerasyon mu ? Birde Kapsüller 20-25 deneme 8-10tl arasıydı. Bunlarda 8 deneme 5.75 . Açıkcası pahalı olunca gerçek sınava yakın sorularmı diye düşünmeden alamıyorum kendimi
    Eğer elinde olan veya bilgisi olan birisi yardımcı olabilir mi ?

Fem Yayınları TABLET ygs denemeleri

• bende var bu denemelerden dersane tavsiye etti.fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı oluyor evet.şimdiye kadar,matematik,türkçe,sosyal çözdüm henüz fen denemelerine bakamadım ama denemeler güzel.her ders ayrı ayrı.mesela fen denemesinde fizik kimya biyoloji soruları ayrı ayrı kitapçık yapılmış.başta garip gelmişti bana ama sıkıcı olmuyor hemen çözülüyor böyle olunca.matematik soruları fem'in diğer denemelerindeki gibi.geometrisi uğraştırıcı.sormak istediğin birşey varsa denemeler elimin altında

Orijinalden alıntı: mustafafurkan

bende var bu denemelerden dersane tavsiye etti.fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı oluyor evet.şimdiye kadar,matematik,türkçe,sosyal çözdüm henüz fen denemelerine bakamadım ama denemeler güzel.her ders ayrı ayrı.mesela fen denemesinde fizik kimya biyoloji soruları ayrı ayrı kitapçık yapılmış.başta garip gelmişti bana ama sıkıcı olmuyor hemen çözülüyor böyle olunca.matematik soruları fem'in diğer denemelerindeki gibi.geometrisi uğraştırıcı.sormak istediğin birşey varsa denemeler elimin altında

cevabın için teşekkürler eşit ağırlık öğrencisiyim. fenle ilgilenmiyorum bu aralar. sadece gördüğüm için merak ettim fiyatta yüksek olunca :) öncelikle kapsül olanları bitirmeyi isterim onlar bitince tablete geçeriz belki :)
    Tekrardan teşekkürler

• kitaplari nasil buldunuz merak ettim yokmu edinen beri?
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.