Şimdi Ara

Fem Türkçe kapsül ölçücü mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bana kolay gibi geldi , bakalım başka yorumları görelim çözenlerden
  • Bence ölçücü değil çünkü netlerim finalin denemelerine göre 3-5 daha fazla çıkıyor ama inşallah ölçücüdür
  • Ya aslında geçen sene Türkçe denemelerini çözmüştüm. İyi gibiydi. Mesela femin geçen seneki fen denemeleri çok çok iyiydi. Bu sene biraz daha kolaylaşmış. Şimdi Türkçeyi de mi cıvıttılar diye düşünüyorum biraz; ama almak mantıklı gibi geliyor şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ya aslında geçen sene Türkçe denemelerini çözmüştüm. İyi gibiydi. Mesela femin geçen seneki fen denemeleri çok çok iyiydi. Bu sene biraz daha kolaylaşmış. Şimdi Türkçeyi de mi cıvıttılar diye düşünüyorum biraz; ama almak mantıklı gibi geliyor şimdilik.

kolaylaşmamıştır sen geçen seneye göre bişeyler daha öğrenmişsindir :) gayet güzel femin denemeleride kitaplarıda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ya aslında geçen sene Türkçe denemelerini çözmüştüm. İyi gibiydi. Mesela femin geçen seneki fen denemeleri çok çok iyiydi. Bu sene biraz daha kolaylaşmış. Şimdi Türkçeyi de mi cıvıttılar diye düşünüyorum biraz; ama almak mantıklı gibi geliyor şimdilik.

kolaylaşmamıştır sen geçen seneye göre bişeyler daha öğrenmişsindir :) gayet güzel femin denemeleride kitaplarıda.

Zaten geçen seneki elimdeydi. Birlikte çözüyorum. İkisinden de 8 tane deneme felan çözdüm. Geçen senekinde çok hoş sorular var. Biyoloji genel olarak aynı seviyede ama geçen seneninkinin fizik ve kimya soruları çok daha kaliteli. Tabii aynı sorular da var; ama o kaliteli soruların çoğunu eklememişler bu seneninkine. Sadece fenden bahsediyorum. Diğerlerini bilmiyorum.

• Geçen yılın denemesi var bende . Çok kolay,dersanedeki denemelere göre 10-15 dk erken bitiriyorum hem de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt mat 3D mi Karekök mü
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadar yararı dokunur bilemem ama gidip yarın bir tane almayı düşünüyorum maksat deneme tarzında soru görmek yoksa soru bankasından çözmek acayip kafa şişiriyor bir konudan 2 testten fazlasını çözemiyorum pratik kazanmak için alacağım.
  • Hepsini aldım, sosyali güzel sınavdada bunu soracaklar özellikle coğrafya direk soru tutarsa kimse şaşırmasın matematik 8-15 arası soruları o klasik üslü mutlak fln serisi varya o sorular güzel diğerleri normal geometrisi güzel, fen fizik biraz kolay diğer ikisi özellikle biyoloji olmak üzere güzel. Ayrıntı biyoloji soruları var

Türkçeyi geçen senekini almamıştım ama bu seneki kitapdaki denemeler normal fem denemelerinden (broşür) kolay ama kötü değil tabi.
  • Femin bölüm denemelerini pek tavsiye etmiyorum ben.

Matematikte hiç kasmamışlar. Bazen ince ayarlı hafif bilgi karışımı sorular gelebiliyor özellikle son konulardan. Problemlemleri hiç ölçüçü değil.
    Türkçesi bana aşırı kolay geldi bilemiyorum. Özellikle paragraflarda çeldirici yok. (hoş, olmaması daha iyi sanırım. :D)
    Sosyali ise tarihi güzel ama coğrafyası çok kolay geldi. Fen hakkında yorum yapamayacağım.

Bölüm denemesi olarak Karekökü önerebilirim. Problemleri güzeldir. Zor değildir çok fazla ancak ygs ayarında güzel soruları var. Aslında diğer branşlar için de karekökü önerirdim ama misal coğrafya denemesi 13x30 şeklinde yapılmış. Hoşuma gitmedi çok az soru var içinde. Bu arada matematiği çözümlü olduğu için güzel.

TM öğrencisi için öğretici FKB kaynağı önerisi olanı da beklerim.

• Fem denemelerine göre Türkçe netim yüksek çıkıyor kapsülde.
    Yani FEM 11'li çözüyorum Türkçe neti,28-32 ama kapsülde 31-35 arası.
    Ama bence faydası olur.Çözmende yarar var diye düşünüyorum.
  • Hacı bende geçen seneki var,geçen sene ilk 6sını çözmüşüm sadece birinden 2y var dierleri 4-5-6-7y çıkmış geçen sene ygsde 8 ya da 9 yanlışım vardı tam hatırlayamıom ona göre sen düşün bence alma fen bilimleri yayıncılığın türkçesi var bende o kitap sayesinde türkçem baya gelişti bu sene tavsiye ederim
  • Bu seneki son derece gereksiz. Hiç alakası yok YGS'yle. Pişman oldum aldığıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Bu seneki son derece gereksiz. Hiç alakası yok YGS'yle. Pişman oldum aldığıma.

çok merak ediyorum bu sene ygs de paragraf çıkmayacak mı yada dil bilgisi ygs ile hiç alakası yokmuş
  • valla 10 deneme çözdüm özellikle yazım yanlışlarında çok süper sorular var bundan daha zoru asla gelmez.Fdd ye gidiyordum dersane denemelerinde genelde full ya da 1-2 yanlış cıkıyordu.Kapsülde sırf yazım yanlışlarından yanlış cıkartmaya başladım.Almanın faydası olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethal_ -- 7 Şubat 2012; 1:07:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Bu seneki son derece gereksiz. Hiç alakası yok YGS'yle. Pişman oldum aldığıma.

çok merak ediyorum bu sene ygs de paragraf çıkmayacak mı yada dil bilgisi ygs ile hiç alakası yokmuş

Zorluğundan bahsediyorum. Paragraflar çok kısa tutulmuş YGS'deki gibi boğmuyor. Ayrıca paragraf şıklarında doğru cevap ben burdayım diyor resmen. Dil bilgisi soruları da oldukça kolay.
  • finalin sınavlarından kolay olması , kolay olduğu anlamına gelmez , final ortalamanın çok üstü zor soruyor
  • fem kapsül tür-mat çözüyom +70 geliyor normal zaman denemelerinde daha hiç yapamadım +70
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.