Şimdi Ara

Fem tek kitapta ygs+lys konuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aklıma bir şey takıldı sormak istedim. Femin bazı konu anlatımı kitaplarında ygs-lys tek bir kitapta. Bu kitaplar bu yıl mı çıktı?

• yoo
  • ygs lys birleşik olanlardanmı alınmalı yoksa ayrı ayrı mı hangisi daha iyi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necoti -- 22 Kasım 2013; 22:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımm edin lütfen hangisini alsam daha iyi olur
  • Bütün olanda her konudan max 40 soru vardır bi işe yaramaz . 5 adımda ygs vardı bende her konudan 2 test geçmiş. son aylarda alıp hatırlamak için çözüceksin kıvamında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru bankasını sormuyorum konu anlatımını soruyorum ayrı olanlar dahamı ayrıntılı anlatıyor yoksa birleşik olan kitaplarmı hangisini almalıyım?
  • Bazı desrsler de belirgin bir ygs lys ayrımı yok. Mesela coğrafya gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Bazı desrsler de belirgin bir ygs lys ayrımı yok. Mesela coğrafya gibi.

yani mecburen zaten lys ygs birleşik almak durumundayım? butun yayınlardamı oyle yoksa sadece femdemi biliiyormusun
  • Feminde hrpsinde ayri ayri var biraz arastir olmadi nt den getirtebilirsin.ama fizik tek yeter ben ygs lys ayri aldim.cozumlu ornekler bile ayni.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

Feminde hrpsinde ayri ayri var biraz arastir olmadi nt den getirtebilirsin.ama fizik tek yeter ben ygs lys ayri aldim.cozumlu ornekler bile ayni.

corafya tarihi ygs-lys ayrı ı almak daha mı iyi yani=?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.